Need a little sunshine

God morgon, har ni haft en bra vecka? 
 
Gårdagen var mer eller mindre kaos och jag mådde verkligen inte bra, usch vad jobbigt det var. Åkte i alla fall till psykologen och där fick jag väl bekräftat att det var en panikångestattack jag hade, precis som jag misstänkte, kände mig mycket bättre efter samtalet som höll på mycket längre än vanligt men det behövdes verkligen. 
Väl hemma igen kände jag mig bättre men tillbringade all tid i sängen igår förutom när jag åt mat och på kvällen när jag tog mig i kragen och bakade drömmar inför Alex kalas imorgon. 
Nu mår jag så himla mycket bättre och det är så skönt att det är över. Jag vet varför jag fick attacken så nu när den är över skall jag jobba på orsaken så att jag kan må bra, har en plan och så får vi se hur det blir i slutändan. 
 
Idag är det fix inför kalaset som gäller, skall baka, städa och tvätta är väl min plan. 
 
Ikväll kommer dessutom Malin hem och då skall vi sitta och redigera och gå igenom alla bilder hon har tagit och så skall vi prata massor, känns helt sjukt att vi inte har träffats på en vecka, haha, åh vad jag saknat henne! Hon har dessutom lovat att hon köpt med sig massa god choklad så det hoppas jag att hon verkligen gjort så att vi kan mumsa på det ikväll, längtar även efter att se vad hon har shoppat då jag vet att hon har släppt loss rejält ;) 
 
Hoppas att ni mår bra! Kram
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0