Snow

Här har ni några bilder från när jag var ute och tog kort i förmiddags :D 
 
Fotograf: Emma Palmgren (jag)
Kamera: Nikon d40
Copyright
 

Fredag

God morgon! Idag känner jag mig mycket bättre, så otroligt skönt, har lite "ont" i öronen och halsen men inte alls mycket så det är mest bara en irriterande känsla just nu. 
Vaknade för någon timma sedan och nu kom pappa nästan precis upp och lämnade Spyker hos mig och berättade att det har kommit mycket snö under natten, så jag har tänkt gå ner och äta frukost nu och sedan kanske gå ut och ta lite kort. 
Klockan 15 åker jag in till H och innan dess skall jag packa min väska och bara göra mig redo helt enkelt, struntar i att gymma idag eftersom jag har ont i halsen vilket känns sjukt segt då jag såg fram emot att träna men jag får ta igen det nästa vecka istället. 
 
Nu skall jag gå och äta frukost, vi hörs när vi hörs, kram!
 
 

Sjuk

Ligger i min säng och mår inte bra alls, igår på morgonen hos H började jag känna mig lite hängig men det var inte förens på jobbet som det slog till ordentligt och just nu har jag ont i min svullna hals och mitt högra öra lever sitt egna liv. Har känt mig lite halv krasslig i några veckor nu men jag har inte tillåtit mig själv att bli sjuk så det var väl helt enkelt dags nu antar jag. 
Börjar däremot känna mig lite piggare nu så om jag inte blir mycket sämre skall jag förhoppningsvis spendera min helg hos H, annars får jag bädda ner mig i sängen hela helgen och så får vi ses en annan dag istället, så det blir nog bra oavsett. 
 
Jobbar inte idag utan istället skall jag bara ligga i sängen och ta det lugnt, precis som jag har gjort hela förmiddagen, nu har jag tänkt gå ner och göra bananpannkakor om inte någon har ätit upp den sista bananen vill säga... annars får jag väl ta en macka eller något att äta bara. 
 
Har inte så jätte mycket mer att skriva men jag tänkte i alla fall kolla in här och uppdatera er en snabbis om hur det ligger till. Vi hörs! 
 
åh.... kanske ber Alex åka och handla något gott till mig... hehe. 

time to hit the gym

Klockan börjar närma sig "Dax för gym" och jag ligger fortfarande i bara underkläder, haha, men det går snabbt att fixa sig och det tar max en minut ut till bussen så det är ingen fara. 
Väskan är packad och jag skall bara äta något, ta på mig kläder och packa ner en shake att dricka efteråt, har tänkt köra armar och mage, men om det är lite folk på gymmet, vilket jag tror och hoppas att det är, passar jag nog på att köra en genomgång av hela kroppen i den mån jag hinner på en timma. 
 
Kommer hem klockan 15 och då skall jag fixa mig i ordning för att åka in till Göteborg, men det vet ni redan om så det behöver jag inte skriva så mycket mer om tror jag. 
 
Vi hörs imorgon! 
 
 

Tisdag

Godmorgon, sovit gott? 
 
Jag har fått för lite timmars sömn inatt, precis som vanligt, men jag har sovit gott och nu är jag faktiskt för ovanloghetens skull inte särskilt trött. Klockan ringde 07:30, skulle nämligen upp för att se så att Malin och Ida vaknat utav sina alarm och det hade dem, så jag kissade Spyker och gav honom mat och nu ligger han och jag uppe i min säng under ett varmt täcke igen. 
 
Idag har jag fullt upp hela dagen, jag skall nu på morgonen spendera några timmar åt att plugga svenska, runt klockan tolv har jag tänkt åka till gymmet och när jag kommer hem sedan skall jag bara packa väskan och åka in till Göteborg, jag skall först följa med Malin på öppet hus på en skola och efter det skall jag åka och sova hos H, kommer nog bli en bra dag. Vad som händer imorgon vet jag inte helt hundra, skall jobba på eftermiddagen och plugga antar jag.
 
Hoppas att ni får en fin tisdag, nu skall jag kolla runt på datan, äta lite frukost och sedan plugga. 
 
kram
 
 
 
Detta hade inte suttit helt fel just nu ;)

Tomt

Hej på er, klockan 00:31 denna fina natt, har nu haft en bra söndag? 
Jag vet ärligttalat inte varför jag inte har uppdaterat här för jag har legat i sängen framför datan nästan hela dagen, kollat massa klipp på youtube och bara slappat, skönt men lite tråkigt nu så här i efterhand kanske...
 
Jag kom i alla fall nästan precis hem från Sara, har tvättat ansiktet och tagit av mig kläderna så nu ligger jag i sängen och skall strax sova. Gick till Sara runt nio tiden och då började vi titta på Divergent innan vi fixade morötter och dipp och sedan satt och pratade fram till klockan 00:00 när jag började traska hem till mig, så någon filmkväll kan man väl inte säga att det blev direkt. Men vi pratade om allt och inget och så planerade vi lite saker vi skall hitta på ihop, ser så himla mycket fram emot det och haha, ja vi är lite galna antar jag. 
 
Imorgon har jag massa viktiga samtal på morgonen, så måste gå upp senast 08.00, skall prata med min mentor, prata med SYV och så skall jag ringa ett hemligt samtal. Efter det skall jag plugga svenska (usch) och klockan två skall jag till jobbet, efter jobbet behöver jag plugga en hel del till skulle jag gissa på och sedan skall jag sova. På tal om att sova så borde jag göra det nu så vi hörs imorgon! 
 
Kram 
 
Jag är så ledsen för att inläggen blir utan bild, utan iPhone är det lite svårt att ta bilder nämligen...
 
 

Hemma

Nu har jag, pappa och Alex precis kommit hem från stan, Malin och Ida åkte hem någon timma tidigare då Malin skall på fest och Ida skall ha filmkväll här hemma så dem behövde komma hem och göra sig i ordning. 
Vi andra stannade till på Frölundatorg och handlade mat innan vi åkte hem så nu skall vi hjälpas åt att göra pizza åt oss och Ida och hennes kompisar. 
 
Vi hade det i alla fall jätte trevlig och roligt hos Morbror och snacka om att mina fina kusiner har blivit stora, såg ut som riktiga tonåringar och inte några barn längre, haha den meningen fick mig att känna mig gammal.. Jag har dessutom satt upp som mål att jag i år skall se Nils spela fotboll, har aldrig gjort det och iår skall det ske helt enkelt. Dem bjöd på god kycklingsallad och till efterrätt åt vi glass, marränger och grädde, super gott men min mage är inte jätte glad på mig just nu. 
 
Jag borde verkligen ställa mig och göra pizzadeg nu, så vi hörs senare! 
 
Kram
 

Lördag

God morgon! 
Idag vaknade jag upp på helt rätt sida av sängen efter att ha varit på sjukt dåligt humör i i alla fall två dagar nu, känns så bra och jag ligger faktiskt här i min säng med ett leende på läpparna om jag skall vara ärlig, sedan kanske det beror lite på andra faktorer också.
 
Nu skall jag gå ner och äta lite frukost och sedan skall jag göra mig i ordning för vi skall vara hos morbror klockan två för att äta lunch och det skall bli jätte roligt, har sett fram emot det hela veckan! 
 
Vi hörs, hinner nog inte skriva så mycket mer just nu om jag inte vill missa bussen ;)
 
 

Klar

Nu är jag klar med uppdraget så nu skall jag bara byta till Alex stationära data där ljudfilen finns sparad och så skall jag skicka in det, känns lite nervöst att skicka in mitt första uppdrag i spanska 3 när jag senast läste spanska för ca fyra år sedan, ja, bara jag får E är jag nöjd i alla fall. 
 
Hade tänkt gå ner och fixa en våffla till lunch nu och lyssna på bra musik, skicka in uppdraget och sedan skall jag städa mitt rum, det är verkligen på tiden kan jag lova er. Känns däremot så tråkigt att städa det när jag inte trivs med rummet i sig, blir att köpa vit färg och måla väggarna snart så att jag slipper denna gula tapeten, men det kan jag skriva mer om i ett annat inlägg. 
 
Vi hörs, kram
 
 

Slå mig hårt i ansiktet

God morgon, fredag idag och det känns skönt, känner mig inte helt hundra idag heller men just nu känner jag mig lite bättre i alla fall.
Jag har liksom ont i ansiktet på något vis, förutom att det gör ont i öronen ibland och lite pytte smått i halsen så har jag ont i huvudet och käken, haha jaja, jag skall sluta skriva om det nu. 
 
Kom i säng tidigare än vad jag har gjort på flera veckor och det var väldigt behövligt, struntade dock i att städa och bädda min säng och att ta fotbad men jag var helt enkelt för trött. Pappa väckte mig klockan nio och sedan dess har jag ätit frukost, kollat bloggar och facebook och börjat plugga, så nu är jag strax klar med spanska uppdraget. Åker och gymmar med Lena klockan 15:24 och om Alex kan följer han också med då, han och pappa skall nämligen åka och handla om en stund så vi får se om han följer med och tränar eller ej. 
 
Vi hörs mer senare för nu skall jag se till att få in detta uppdraget, kram
 
 

Blå

Sitter uppe i min säng nu och är på lite halv dåligt humör och känner mig inte helt hundra frisk, har ont i öronen och halsen och jag såg nu att jag har blå/lila läppar, konstigt för jag fryser inte alls utan jag känner mig faktiskt ganska varm. Jaja, det går nog över snart hoppas jag. 
 
Jag skall i alla fall plugga nu i någon timma till, har fått gjort mer än väntat idag så jag kan nog skicka in uppdraget ikväll/natt eller imorgon, så himla skönt att få det gjort. Jag tänker däremot inte gå och lägga mig fören sängen är städad och nybädad, funderar även på att prioritera ett fotbad framför en timmas extra sömn och som det ser ut nu vet jag inte riktigt vilket utav det jag skall köra på... haha. Imorgon skall jag plugga, har tänkt be pappa väcka mig senast nio och så skall jag vara effektiv hela dagen, skall även åka och gymma med Lena och kanske även Alex och jag ser fram emot att köra ett lika stenhårt ben och rump-pass som förra veckan! 
 
Helgens planer är lite luddiga än så länge faktiskt, vi skall hem till morbror på lunch klockan två på lördag och så skall jag träffa Sara någon gång under helgen, det blir däremot inte utgång som det har blivit de senaste fem veckorna eller vad vi nu är uppe i, utan istället skall vi hitta på något annat roligt.
 
Nu skall jag sätta fart med plugget, kram! 
 
 
 

Ge mig något att bry mig om

Hallå! 
 
Hur är det med er denna fina torsdag? Själv så vaknade jag upp vid åtta med ont i halsen och jag har nog faktiskt lite feber, både Malin och Ida är hemma och sjuka men jag vill verkligen inte bli sjuk just nu. I alla fall så sitter jag nu och pluggar spanska, skall jobba med uppdraget all ledig tid idag så att jag kan skicka in det ikväll och det borde jag hinna, skall åka och jobba 16:00-19:30 men det är allt jag skall göra utöver skolan idag faktiskt. 
 
Ja, jag vet inte riktigt vad jag skall skriva så vi hörs mer senare! 
 
Kram

Onsdag

Hallå alla fina, haft en bra onsdag? 
 
Igår efter passet på gymmet, som för övrigt gick jätte bra, åkte jag hem och bytte väska och sedan hoppade jag på nästa buss en liten stund senare efter att ha pratat med H i telefon. Väl inne i stan mötte han upp mig och så åkte vi hem till honom, han skulle jobba en timma så då passade jag på att plugga spanska innan vi gick och handlade middag, vi gjorde något utav det godaste jag någonsin ätit nämligen kycklingtacos, herre vad gott det var så det rekomenderar jag er verkligen att testa. Under tiden vi åt och efteråt kollade vi på film och sedan somnade vi runt 12 tiden, vet inte exakt när vi gick upp imorse men vi åt frukost, kollade på youtube, fixade oss och sedan åkte vi in till Nordstan. 
H skulle nämligen åka och jobba så då sa vi hejdå vid 15 tiden och så gick jag och handlade frukost till imorgon innan jag tog bussen till mitt jobb. Kom hem klockan 19:30 och då hade syskonen lagat mat så nu sitter jag mätt i soffan och är redo för att strax gå och lägga mig och sova, skall bara tvätta ansiktet och göra andra kvällsrutiner.
 
Imorgon skall jag plugga och sedan jobba, utöver det händer det inte så mycket, på fredag skall jag plugga och gymma och på lördag skall vi hem till Morbror och familj på lunch så det skall bli väldigt roligt! 
Nu skall jag byta kläder och sedan städa lite, vi hörs imorgon.
 
Kram 

Stressigt

Suttit med detta tomma inlägget i flera timmar nu och inte orkat skriva, men nu får jag helt enkelt ta mig i kragen och skriva något till er. 
 
Imorse gick jag upp sju med Malin och Ida, jag hade tänkt vara snäll och fixa plättar åt dem till frukost men det ville dem inte ha så jag satt med dem och kollade på ett avsnitt utav Pretty Little Liars innan dem gick till skolan och jag gick och la mig i sängen och gosade med Spyker. Gick ner igen runt klockan 10 efter att ha sovit en stund och sedan dess har jag suttit i Alex rum framför datan. 
Nu har jag precis hängt upp tvätten som jag satte på inatt och håller nu på att packa min träningsväska, om en timma åker jag och gymmar sedan åker jag hem bara för att byta väska och sedan ta en annan buss några minuter senare in till stan och H. Lite stressigt just nu då jag pluggat under förmiddagen och helt glömt av klockan, men så kan det gå, men jag hinner så det är ingen fara. 
 
Vi hörs imorgon. Kram

Fixa och dona

Tänkte bara titta in här och säga sov gott och skriva lite om min kväll innan jag skall gå och lägga mig för att sova. 
Lagade middag med Alex idag då pappa sover i stan inatt, blev inget mindre än falukorv, pasta och rivna morötter, enkelt och gott helt enkelt, efter maten har jag spenderat flera timmar åt att städa i köket. Diskat all disk och sorterat i kylskåpet, har även satt på en maskin tvätt och nu ligger jag nere i soffan och väntar på att disken i maskinen skall svalna lite så att jag kan tömma den, undertiden jag väntar har jag tänkt titta på ett avsnitt av Supernatural och kolla lite här på datan. Innan jag somnar har jag tänkt tvätta ansiktet, smörja in mig samt måla naglarna, kan dock inte bestämma mig för vilken färg jag skall köra denna gången, har haft vinrött ett bra tag nu så det kanske är roligt att ha något annat för en gångs skull. 
 
Imorgon skall jag som sagt åka och gymma med Lena, fokuset kommer ligga på mage och armar så det är jag riktigt taggad på, efter gymmet åker jag raka vägen till H för att spendera natten där, ända tiden jag har att passa på onsdag är klockan 16 då jag skall jobba så det blir nog jätte bra. 
 
Nä nu skall jag ta och starta avsnittet så att jag inte är för trött imorgon när jag skall ut på en morgon promenad med Spyker innan jag skall plugga i några timmar. 
 
Kram!
 
Ni får vrida huvudet.. för det går inte att vrida bilden tyvärr.

Leende

Nu har jag precis kommit hem från en natt och dag hos H och ett "jobb"pass i församlingshemmet, var så roligt att träffa alla barn igen och dem är ju så härliga, fick massa kramar och dem kan verkligen få mig att le!
Vad gäller tiden hos H så har vi bara tagit det lugnt, vi möttes upp i stan igår 21.30 och så åkte vi hem till honom, handlade lite gott att äta och sedan kollade vi på film innan vi somnade vid två tiden. Vaknade någon gång runt 10 idag och fram tills min buss gick klockan 12:56 tog vi det bara lugnt, jag pluggade på bussen hem och så hoppade jag av direkt på jobbet, kanon helt enkelt.
 
Ikväll skall jag plugga spanska och se till att kanske i alla fall bli nästan klar med första uppdraget och så skall jag bara ta det lite lugnt, laga mat behöver jag göra men det är inte särskilt jobbigt. Borde även sätta på en maskin tvätt kom jag på nu, så det blir nog lite att göra ändå, haha.
Imorgon skall jag plugga och sedan gymma med Lena klockan 14 och så blir det väl lite plugg på kvällen också, sedan får vi se när jag åker till H igen men det löser sig.
 
Vi hörs. kram
 
 
 
 
 

Over and out.

Kvällen var både bra och dålig, haha sant faktiskt, själva P3 guldgalan var ju inget att hänga i julgranen direkt men jag träffade en gammal kompis som jag inte träffat på typ två år så henne var det roligt att träffa och så träffade jag ju H vilket var höjdpunkten på kvällen om jag skall vara ärlig. 
Sara lämnade mig och H runt två och så stannade vi två kvar och dansade lite till innan vi åkte hem till honom för att kolla på film och sova, dem hade egentligen öppet till fem igår men kan ju säga att det inte var något direkt drag där så det kändes lika bra att lämna runt tre tiden. 
 
Imorse vaknade vi runt elva och så gick vi och handlade lite mat som H behövde innan jag åkte hem, fick däremot sitta på centralen i över en timma eftersom det är söndag och bussarna går så sällan, men det gjorde inget, satt och tog död på tiden genom att kolla på allt folk och bara stirra i taket, sådant som är skönt att göra ibland, haha ;) 
Kom i alla fall hem klockan 15:26 och då tvättade jag av sminket, bytte kläder och åt sedan en jätte god köttgryta som pappa hade spenderat typ hela dagen på att laga och gott var det verkligen! 
Nu har jag sminkat mig pytte lite, tvättat håret, packat väskan och tagit på mig kläder, skall nämligen åka till H och så åker jag hem imorgon på dagen, ända tiden jag har att passa är klockan två då jag börjar jobba och imorgon är det ju vecka så då går bussarna ofta så det är kanon. 
 
Sara tog lite bilder igår så jag skall be henne skicka dem till mig men tills dess får ni den här bilden från weheartit :) 
 
 

Close to the sky!

 
Hoppas att ni får en helt underbar lördag! Nu går jag till Sara och så hörs vi här imorgon eller på måndag, Kram

Party

Okej.. det blir utgång idag ändå, kan inte stå emot men man lever bara en gång och det kommer bli jätte roligt :D 
Skall börja fixa mig nu och sedan åker jag och Sara in till Trädgår´n klockan 21:33 så jag har en stund på mig att gör mig redo, skall gå till Sara om en liten stund så vi kan tagga och lyssna på bra musik. Woho!
 
Kram, hörs imorgon!
 
 

Helg

God morgon, eller jag har varit vaken en stund så det kanske inte är god morgon längre, men ni förstår nog vad jag menar ;) 
 
Gårdagen blev väldigt bra, jag körde det jobbigaste passet på gymmet hittills och det känns i kroppen idag kan jag säga, haha men då vet man att man lever. När vi kom hem åt vi hamburgare och sedan satt vi framför tv:n och tittad klart på Mind Hunters och därefter tittade vi på The Grey, The Grey var inte så jätte bra så det slutade med att bara jag och pappa satt kvar till slutet bara för att se klart den, så den filmen skulle jag nog inte rekomendera er att se , Mind Hunters däremot tycker jag verkligen att ni skall titta på! 
 
Idag har jag absolut inga planer, fick lite ångest igår för att jag inte hade några planer för helgen men det skall ändå bli skönt att bra ta det lugnt och slappa , behöver plugga lite spanska och så skall jag bara kolla på filmer och serier. Kanske börja läsa The Maze Runner som jag fick i julklapp utav Lena? Hm, helgen blir nog riktigt bra utan massa festande.
 
Vi hörs, kram
 
 

Mot gymmet

Nu håller jag på och packar träningsväskan efter att ha ätit lite lunch, skall dessutom ta på mig kläder då jag inte direkt känner för att åka till gymmet i min pyjamas, haha, hade inte varit så roligt och jag hade frusit ihjäl. 
Fredag idag och det känns skönt, jag skall däremot plugga lite spanska under helgen men det är ingen fara, skall börja jobba med uppdraget som hade sjukt många frågor så att jag får in det i tid. 
 
Idag vet jag inte riktigt vad vi skall fokusera på på gymmet, bli nog lite allt möjligt med fokus på ben och rumpa för min del, hittade massa bra övningar härrom natten inne på youtube så jag skall testa några utav dem idag hade jag tänkt. Kan göra ett inlägg med videona ikväll så ni också kan få ta del av lite träningstips! 
 
Vi hörs, kram
 
 
...

buenas noches

Haft en väldigt bra dag idag och förutom en fruktansvärd träningsvärk i precis hela magen så mår jag faktiskt bra vilket är himla skönt! 
Jobbade 16:20-19:20 och väl hemma åt jag pizza med resten av familjen, vi började sedan titta på Mind Hunters men pappa skulle söka jobb och Ida behövde plugga så vi pausade och så skall vi fortsätta titta imorgon istället, blir lite härligt fredagsmys helt enkelt.
Jag är förövrigt jätte sugen på att ha en riktig tjej/myskväll med härliga filmer, gott att äta och härliga människor som sällskap så jag tänker köra på en lugn helg utan festande hela natten, kan verkligen behövas just nu. 
 
Imorgon skall jag plugga spanska, började plugga det idag och jag insåg att jag faktiskt kan en hel del, inte jätte mycket men mer än vad jag trodde, så det är faktiskt roligt. Just nu vet jag inte om jag skall med pappa och Malin till Kinna vid ett tiden eller om jag åker raka vägen till gymmet klockan 15:20 istället, men det löser sig imorgon helt enkelt. Oavsett så kommer jag ju uppdatera här. 
 
Nu skall jag kolla runt på lite bloggar samt youtube innan jag skall tvätta bort mitt smink och sedan sova. 
 
God natt! 
 
 

Om 2014

Beskriv året med tre ord.

Yolo, lycka och utvecklande.  

Bästa köpet?

Min nya foundation från Make up store som är grym men även tv:n!

 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2014?

Like a drum - Guy Sebastian, Success - Samir och Viktor.

Vem har du umgåtts med mest?

Familjen.

 
 

Har du blivit bättre på något?

Jag har blivit mer framåt och social och jag har vågat ta mer plats och visat att jag finns på ett annat sätt än vad jag brukar och det är jag så glad över att jag blivit bättre på.

Vad var extra dåligt med året?

Extra dåligt, hm... jag vet inte, allt skitsnack kanske?

Vad var extra bra?

Ja, förutom att jag utvecklats väldigt som människa så är det absolut att jag började umgås med Emelie och Sara. Men det som var det bästa var nog förändringen här hemma.

 

Lärde du känna några nya människor?

Oja, det har jag verkligen gjort!

Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut?

Något jag kan komma på sådär nu ur tomma intet är ju att jag var ute på krogen, men sen kan jag inte komma på något mer.

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Alla fina vänner!

Vad var din största framgång på jobbet 2014?

Att jag först och främst fick jobb men också att min chef tycker att jag är så duktig att jag får fler jobb erbjudanden.

Största framgång på det privata planet?

Att jag insåg att jag duger som jag är och att jag inte skall jämföra mig så mycket med alla andra.

Vem saknade du?

I början av året saknade jag en person som brukade vara en del av mitt liv men efter ett ordentligt avslut så saknade jag ingen i slutet av året.

Har du haft ett förhållande under 2014?

Nej.

Vart reste du under 2014?

Haha, tyvärr ingenstans, men 1015 skall det bli ändringar på det!

Vad var din största tabbe 2014?

Oj, ingen aning.

Vilka ser du som de största händelserna under året?

En väldigt privat händelse ser jag som den största.

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?

Jag tänker ta mer risker och bara köra helt enkelt, skall försöka sluta övertänka allt och inse att allt faktiskt löser sig.

 

Tror du 2015 kommer bli lika bra?

Ja, fast jag tror att det kommer bli mycket bättre.

Vad kommer du sakna från 2014?

Ingenting tror jag, hade mitt livs sista sommarlov antagligen men inte ens det kommer jag sakna för jag ser fram emot att börja jobba.

Vad önskar du att du gjort mer?

Sparat mer pengar.

Vad spenderade du mest pengar på?

Gymkort? Nä jag vet faktiskt inte.

Och så slutligen; dina planer inför 2015?

Hm, mina planer är att ta studenten, när och var är fortfarande inte planerat men i år sker det i alla fall. Så skall jag ju jobba och gymma som vanligt, och fortsätta umgås och festa med Sara och Emelie. I sommar skall jag titta på One Direction i Göteborg med Therese så det är jag verkligen taggad på och så är ju planerna att resa lite. Haha, utöver det har jag nog inga planer, tar året lite som det kommer helt enkelt!  

 
 

Morgon

God morgon alla fina, sovit gott?
 
Jag fastnade som vanligt framför youtube igår kväll men kom faktiskt i säng tidigare än vanligt så det var ju ändå skönt, gick upp klockan åtta och nu sitter jag framför Alex data och har fått i mig min morgonshake, promenerat med Spyker och haft mentorssamtal.
Nu skall jag börja plugga och så hörs vi mer senare!
 
 
 
 

Happy.

Känner mig så lycklig just nu men ändå har jag en känsla av panik och nervositet i magen, himla konstigt det där men så länge glädjen har övertaget så är jag nöjd!
 
Arbetspasset idag gick bra och det är så himla roligt, är så glad att jag fick dem här jobben för jag skulle inte kunna trivas bättre, imorgon skall jag dessutom ringa angående sommarjobb så det känns väldigt skönt och det kommer lösa sig jätte bra skulle jag tro. Imorgon väntar dessutom plugg, mentorssamtal och jobb så det är en helt vanlig dag med andra ord. 
 
Just nu sitter jag uppe i sängen, tror det är det jag brukar skriva när jag skall skriva vad jag gör just nu, haha men det är det som gäller sedan min iPhone gick sönder. Nu skall jag strax gå ner och fixa min kvällsshake och sätta mig och kolla på någon film, har inte bestämt vilken film än men jag hittar nog någon bra att titta på innan jag skall sova. 
Kram och så hörs vi imorgon!
 
 

10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

10 saker jag tycker om:   

Choklad

Sovmorgon

Sommar

Mys

Träning

Filmer/serier/böcker/musik

Vänner

Mat

Familj

Att festa hela natten

 

 

9 saker jag tycker mindre om:

När maten ser jätte god ut men inte smakar lika gott

Dåligt WIFI

Orättvisor

Plugg

Tidiga mornar

Sjukdomar

När pengarna inte räcker till Allt

Besvikelse

Stress & ångest

 

8 saker jag vill göra i framtiden:

Gifta mig

Skaffa familj

Komma på vad jag vill göra med mitt liv

Renovera en lada till hus

Må helt 100% bra

Fotografera ett bröllop

Resa

 Bild från weheartit.

7 bloggar jag läser:

kissies.se

dressyrmupparna.se

gabriellajoss.com

josefines.se

sandrafrykman.blogg.se

theaussielife

emlimi.blogg.se

 

 

6 ord som beskriver mig:

Envis

Omtänksam

Blyg

Glad

Lugn

Empatisk

 

5 platser jag tycker om att vara på:

I någons famn

I soffan/sängen

I Eksjö

Var som helst bara min familj är där

På dansgolvet

 

4 saker jag är rädd för:

Att bli lämnad

Dockor & clowner

Döden

 Att inte räcka till

 

3 saker jag ser fram emot:

Att fylla 20

Sommaren 2015

Studenten

 

 Bild från weheartit.

2 bra filmer:

Mind Hunters

The other woman

 

1 bra låt:

Miley Cyrus-Rooting for my baby 

Onsdag

God dag!
 
I natt har jag sovit så himla konstigt, kallsvettats och bara haft lite mycket tankar i huvudet antar jag, usch, idag är jag inte egentligen trött utan det är mer mina ögon och mitt huvud som är det medan min kropp är pigg, känner mig i för sig lite febrig och snuvig men det går över snart.
Jag har druckit min morgonshake och lite mellanmål och nu sitter jag och pluggar, eller jag skall faktiskt flytta mig till soffan eller sängen för att läsa några kapitel i min bok och sedan skall jag flytta tillbaka till datan.
 
Åker och jobbar en timma tidigare idag eftersom jag var sjuk förra veckan så klockan 15 åker jag och så kommer jag hem igen runt 19:30 och då skall jag plugga lite men nu skall jag sätta fart så att jag hinner det jag vill hinna innan jag måste fixa mig för jobbet (=ta på mig kläder).
 
Kram!
 
Jag vill ha sommar nu!!
 
 

Herbalife

Besöket som jag hade idag var av ingen mindre än Kajsa, en super härlig tjej som är så himla lik mig, och nej, jag skämtar inte. Hon jobbar nämligen med något som heter Herbalife och efter att ha sett henne skriva om det på sin instagram och facebook tog jag kontakt och frågade vad det innebar att använda sig utav dem produkterna så i december (eller om det kanske var i november?) åkte jag med på ett Herbalife möte i Göteborg och fick lära mig grunderna och jag blev väldigt intresserad. 
Vi har båda haft lite svårt att få tid för ett "kost och startmöte" men idag blev det äntligen gjort, hon kom hit vid 11:30 och så satt vi och pratade, gick igenom allt, gjorde en kroppsscanning och så gick vi igenom mina reslutat som var en liten blandad kompott, vissa reslutat var bättre än väntat medan vissa var som väntat eller till och med sämre, jag köpte en hel del produkter som jag kan skriva om i ett annat inlägg och så åkte hon klockan 14:00 och då pratade jag med Malin och Ida en snabbis innan jag åkte och gymmade med Lena. 
 
Passet gick väldigt bra och trots att jag hade lite ont i kroppen på grund av alla blåmärken så körde jag stenhårt efter all motivation och peppning från mötet, orkade göra ett par övningar som jag inte klarat av att göra innan så det var roligt att se att jag kan göra dem nu. Testade även två nya övningar som var sjukt jobbiga, haha, men det är så det ska vara. 
 
Just nu ligger jag uppe i min säng och pluggar lite, imorgon väntar plugg och sedan jobb, på torsdag samma sak och på fredag är det plugg och gym som står på schemat. På lördag har jag lite planer på att dra till Trädgår´n med Sara men som det ser ut nu så får det hoppas över, tror både min plånbok och kropp skulle uppskatta det... det skulle vara så roligt att gå dit då det är P3 efterfest men det skulle inte sitta helt fel med en filmkväll heller för den delen, sitta i mjukiskläder, ta ansiktsmask och bara ta det lugnt, mmmh, i vilket fall som helst skulle det vara skönt att vara helt levande när helgen är slut och faktiskt vara lite uppvilad inför en vecka med spanska plugg. 
 
Nu skall jag ta kort på sadeln som skall säljas och lite annat smått och gott, tog ju kort med min iPhone som är dödare än död så nu får jag släpa fram allt igen och ta om korten, inte hela världen och bilderna blir ju dessutom väldigt mycket bättre så det är väl okej antar jag ;) 
 
Vi hörs, kram 
Här hittar ni Herbalife´s hemsida och undrar ni något är det bara att kommentare eller höra av er på annat sätt och så skall jag hjälpa er så gott jag kan :) 

Tisdag

Hej alla fina, allt bra med er? Med mig är det finfint, är lite förkyld och har ont i kroppen men utöver det är jag pigg.
Igår hände absolut inget, tittade på en sjukt bra film med Malin på kvällen och det var nog dagens höjdpunkt om jag skall vara ärlig.
 
Nu har jag precis städat lite, varit ute med Spyker och ätit lite frukost, kanske inte i den ordningen men det är i alla fall vad jag har gjort nu på morgonen/förmiddagen. Om en stund får jag besök så det skall bli kul, men det kan jag skriva mer om sedan. När hon har åkt skall jag bara packa väskan och sedan åka och gymma med Lena, heja heja, skall ta det lite lugnt men det skall bli skönt att träna lite i alla fall.
 
Vi hörs, kram!
 
 

Över.

Hej på er, allt bra med er? 
 
Jag har en gnutta söndagsångest just nu och den här helgen har verkligen gått så sjukt fort, har haft roligt dock så det är väl värt det antar jag och snart är det ju helg igen, haha.
Fredagens utgång blev rolig men ändå lite spårad, haha, för spårat för att prata med er om på bloggen men jag kan ju säga att vi var ett härligt gäng som förfestade, festade och efterfestade och hade det riktigt roligt tillsammans. Träffade dessutom en gammal kompis som jag senast träffade i typ åttonde klass så det var roligt, haha ja, en rolig kväll helt enkelt. 
 
Igår kom jag hem runt 16 tiden och då umgicks jag med Malin, åkte och köpte godis och chips, grävde efter sten i min hand, grät, svimmade nästan, tittade på The Other Women, var ute i blåsten och band fast markisen och kollade på all skada blåsten redan hade hunnit göra, åt massa godis och chips och så sov jag en hel del också. Vaknade upp idag vid 13 tiden och mådde mycket bättre, har ont i hela kroppen och så men det är smällar man får ta, har tillbringat dagen i soffan med Ida och så har vi tittat på Dumma mig 2 och Trassel, var så himla sugen på att se animerade barn filmer nämligen ;) 
 
Just nu sitter jag i soffan och bloggar, funderar på att titta på någon film men kan inte bestämma mig för vad jag vill se för något, världens jobbigaste problem verkligen, haha. Imorgon är det plugg som gäller så jag skall inte vara uppe allt för länge för då lär jag inte orka något alls. 
 
Vi hörs. kram 
 
Okej, en bild kan jag bjuda på, haha. 

Movie tag questions.

Okej, de senaste nätterna när jag inte har kunnat sova har jag tittat på klipp på youtube i flera timmar, kom helt plöstligt in på en movie tag video och tänkte att jag skulle ta dem frågorna och svara på dem här på bloggen i text eftersom jag inte gör klipp. Listan är ursprungligen på engelska så jag har helt enkelt bara översatt frågorna så att dem är likast orginalfrågan men jag tänkte ändå att det är roligare om frågan står kvar på engelska också. 
 
1. What is your favourite movie of all time?//Vilken är din favoritfilm genom tiderna?
Okej, den här frågan är så himla svår, mitt liv går typ ut på att titta på film så jag har så många att välja mellan... En favorit är väl utan tvekan Dirty Dancing 2, det är en film jag har sett fler gånger än vad jag kan räkna, så ja, den är kanske inte min absoluta favorit men just nu kommer jag inte på någon annan.
 
2. What is your favourite scene from that movie?//Vilken är din favoritscen från den filmen?
Haha, min favorit scen är nog utan tvekan när dem håller på och övar in deras dans för första gången och dem har väldigt svårt att sammarbeta, haha, men egentligen finns det många favorit ögonblick.
Här har ni det klippet: 


3. Who are your favourite actors and actresses?//Vilka är dina favorit skådespelare?
Just nu är det Ian Somerhalder, Dylan O'brien, Jennifer Lawrence, Emma Stone, Robert Downey Jr, Joseph Gordon Levitt, Johnny Depp, Jake Gyllenhaal, Leighton Meester, Keira Knightley och så vidare, och så vidare.  

4. Who do you think is the best director?//Vem tycker du är den bästa regissör?
Oj, är det något jag inte har koll på så är det regissörer men efter lite googlande har jag kommit fram till några favoriter. En stor favorit måste ju vara Tim Burton som har gjort filmer som Batman och Alice i Underlandet. En annan regissör är Steven Spielberg som regisserat filmer som War Horse, Jurassic Park och Indiana Jones. 

5. What is your favourite guilty pleasure film?//Vilken är din favorit "guilty pleasure-film"?
Haha, ingen aning, antagligen typ filmer som So Undercover och Hannah Montana, eller iallafall något liknande men jag kan inte komma på en film bara sådär.

6. What is your favourite tear jerker?//Vilken film är din favorit "gråt-film"
Jag är ju sådan som gråter till precis allt, haha och jag överdriver inte överhuvudtaget, men en film som jag kommer och tänka på direkt är War Horse, åhh vilken bra film! Andra filmer som får mig att stor lipa är The Impossible, My sister´s keeper och sedan egentligen alla Nicholas Sparks filmer. 
P.s I love you, Stolthet och Fördom samt Försoning är ännu fler filmer som är bra att sätta på om man vill se mig gråta. 

7. What is a movie you love but everyone hates?//Nämn en film som du älskar, men alla hatar?
Okej, Marigold, helt klart. Det är en Bollywoodfilm med mycket dans och sång och jag absolut älskar musiken, denna filmen är verkligen så himla jag och jag sitter med ett leende på läpparna genom hela filmen samtidigt som familjen bara suckar så fort jag säger att jag vill titta på den. 
Sedan är väl filmen Adore en sådan film som det känns som att jag är ensam om att tycka om, vet i för sig att Malin tyckte att den var helt okej men det känns lite som att man måste vara lite konstig för att faktiskt tycka om och uppskatta den. 
Har ni sett Marigold eller Adore? Om inte så kommer deras trailers här nedan så att ni kan se om ni skulle tycka om dem :) 


8. Favourite movie duo?//Favoritfilm duo?
Är jag korkad om jag inte riktigt fattar denna frågan? Haha, men om jag tittar och lyssnar på svaren som andra sagt/skrivit på denna fråga så måste väl mitt svar vara Elena och Damon eller Arrow och Roy eller Thea och Roy eller Chuck och Balir eller J.D och Turk, haha, om man nu får välja från serier, men om jag nu måste välja från en film är det väl Timon och Pumbaa, haha, nej men annars så vet jag inte.

9. What is your favourite animated film?//Vilken är din favorit animerade film?
Okej, Frozen utan tvekan, nej vänta nu, favoriternas favorit är Tummelisa, men alla Disney filmer är stora favoriter. Spirit, Despicable me, Ice Age, haha listan kan bli lång. 
Tummelisa på Swefilmer, Se den nu!

10. Favourite actor/actress crush?//Favoritskådespelare som du varit lite förälskad i?
Oj, hur länge orkar ni läsa? haha, nejdå, så många har det väl ändå inte varit genom åren... eller? 
Zac Efron, Joseph Gordon Levitt, Dylan O'brien, Ian Somerhalder, Robert Downey Jr, Jason Statham, Hugh Jackman, Ed Westwick..

11. If you could keep only one movie, what would it be?//Om du bara kunde behålla en enda film, vilken skulle det vara?
Now you see me,  kanske, eller jag vet inte. usch så svårt, eller kanske den sista Harry Potter filmen..

12. You are about to die but could watch one more movie. What would it be?//Du är på väg att dö men kunde titta på en sista film. Vilken skulle det vara?
Okej, om jag skulle dö och skulle få välja en film, vilken film som helst, att se skulle jag välja en film som jag inte har tittat på än och då hade jag valt den nya Cinderella som kommer ut iår 2015, annars skulle jag vilja se 50 Shades of Gray för att se om den är bättre än mina låga förväntningar. I för sig är The boy next door en film som jag väldigt gärna vill se innan jag dör.. 


13. What is the first movie you remember watching in the cinema?//Vilken är den första filmen som du kommer ihåg att du såg på bio?
Den första filmen som jag minns att jag såg på bio är Kogänget, haha. 
 
Här är två klipp från filmen :) 
 
 

Beroende.

Mitt nya beroende är helt klart denna låten, en av världens vackraste kvinnor, grym röst och en bra låt, inte konstigt att den går på repeat! 
 
 

Train like a beast.

Nu sticker jag till gymmet, hörs sedan! 
 
Kram
 
 

Fredagen den nionde.

God morgon gott folk, sovit gott?
Jag somnade lite senare än planerat igår kväll då jag fastnade här framför bloggen, har nämligen börjat skriva två inlägg som behöver jobbas lite med så det gjorde jag fram till klockan två inatt. Inte det smartaste men jag är faktiskt ganska pigg just nu så det är ju bra. 
 
Hade tänkt gå upp runt halv åtta idag men pappa började sent och tänkte därför ge mig sov morgon och själv ta hand om Spik, så istället vaknade jag av mig själv vid halv nio, inte så mycket senare så det var ju bra ändå. Pratade med pappa innan han åkte och nu ligger jag uppe i sängen och planerar dagen, skall strax plugga lite i väntan på att min mentor skall ringa. Från och med nästa vecka skall jag prova att plugga uifrån Malin skol schema, kan vara skönt att följa ett lite mer fast schema och det skall bli kul och se om det funkar. 
 
Oj, nu fastnade jag visst här, bäst att jag sätter fart så att jag får gjort något alls idag. 
 
 

Torsdag kväll.

Hallå på er!
Jag har väl inte riktigt följt min planering för dagen, usch och fy, men imorgon är det andra bullar, skall in till stan vid 18 tiden så därför måste jag se till att allt jag skall ha gjort är gjort innan jag åker. Pappa kom hem från skolan för några timmar sedan och lagade jätte god mat, fylld barkis, så nu ligger jag i sängen i pyjamas och planerar lite inför imorgon, skall strax gå ner och sätta på en maskin tvätt och sedan måste jag plugga och innan jag skall sova skall jag hinna med att träna lite. 
 
Imorgon måste jag gå upp tidigt, skall ha mentorssamtal någon gång på förmiddagen och utöver det måste jag plugga, har även tänkt hinna med ett pass på gymmet och sedan skall jag bara fixa mig inför kvällen. Vi blir ett ganska stort gäng som skall hem till en kompis och sedan drar vi antingen till Valand eller Excet, ja, vi får se vart vi hamnar helt enkelt, kul blir det nog i vilket fall som helst! 
 
Nu är det dags att jag sätter fart om jag skall komma i säng någorlunda tidig. Kram
 
Fyra bilder från tre olika party kvällar ;) 
 

Checka av.

God morgon, eller god middag passar nog bättre nu och jag skulle väl tro att de flesta av er vaknade för länge sedan. Själv så gick jag upp och såg till att Malin och Ida kom iväg till skolan klockan sju och sedan gick jag och la mig i sängen igen och nu har jag legat och kollat läget på datan i någon timma. 
 
Idag har jag en hel del att checka av på min "att göra lista" och från början var tanken att gå upp klockan sju och starta dagen med en promenad med Spyker men sängen var för varm och jag får helt enkelt göra ett nytt försök imorgon igen, får helt enkelt vänja mig själv nu att gå upp tidigt. 
Först och främst skall jag ut på en promenad, tömma diskmaskinen, hänga upp tvätt och sedan sätta på en ny maskin och så måste jag plugga. Jobbet flyttade jag till nästa vecka och det var inga problem så det känns skönt, funderar däremot på att trotsa förkylningen och åka och gymma om några timmar men det beror på hur mycket jag har checkat av här hemma. 
En annan sak på listan är att ta kort på lite saker som jag fick i födelsedagspresent, har inte så mycket annat att ta kort på så det kan ju vara ett alternativ till att få in lite mer bilder här på bloggen, antar jag.
 
Kram
 
 

Ingen bruten nacke.

Har nästan precis, haha typ en timma sedan nu, kommit hem från en timmas promenad med Sara och Spyker, hade klätt på mig ordentligt så att jag inte skulle frysa men det jag inte hade räknat med var isen som låg längst hela vägen, höll på att ramla ett antal gånger och en gång i den långa branta nerförsbacken fick jag springa rakt ut i diket för att inte glida på magen hela vägen ner, haha, jaja, bra gick det ju och jag kom hem hel utan någon bruten nacke. Skall däremot ta och stretcha lite nu då jag sträckte mig lite när jag höll på att ramla en utav gångerna. 
Jag hade planerat att jogga lite och att fortsätta promenaden när Sara var tvungen att vända men jag valde att vända tillsammans med henne, skulle jag ramla kunde hon ju i alla fall få skratta åt mig annars skulle vurpan bara vara förgäves ;) 
 
Nu skall jag ta och plugga lite, mår lite dåligt inombords när jag tänker på hur mycket jag egentligen borde plugga och hur mycket jag orkar plugga, men jag skall verkligen inte klaga, så mycket plugg har jag inte just nu faktiskt. Däremot börjar jag både matten och spanskan dem kommande veckorna, får gå in med en positiv inställning och så blir det säkert jätte bra... 
 
Vi hörs, kram! 
 
 

Bättre.

Humöret är bättre idag, har dessutom bara tillbringat dagen i sängen så det har väl hjälpt lite antar jag, haha. 
Jag har i alla fall pluggat och tittat på de sista avsnitten som finns av Gossip Girl, bra serie och man kan ju inte annat än älska Chuck´s kärlek till Blair, så tråkigt att allt är över nu däremot..
 
Jag skall strax gå ner och laga mat, pappa sover i stan i natt så Alex åkte och handlade för en liten stund sedan, måste även sätta på en maskin tvätt och tvätta håret så jag kan inte ligga i sängen hela kvällen ;) Skall dessutom se om jag kan få med mig någon ut på en promenad efter maten, haha, lycka till, men annars får jag väl gå själv helt enkelt, eller kolla om Sara hinner ta en promenad. 
 
Vi hörs! 
 
Här kommer bilder från gårdagen :) 
 
Bilder på fikan jag och Malin åt i stan igår, tagna med Malins mobil... Bättre än inga bilder alls antar jag, men åh vad jag saknar min iPhone! 
 
Två bilder från gårdagens "tjejkväll" med Malin, Ida och Lena, vi satt uppe i min säng och pratade och spelade spel, super mysigt :) (bilder tagna med Lenas mobil) 

I jakt på det perfekta fiket.

Ligger uppe i min säng och är på lite dåligt humör, skulle gissa på lite för lite sömn och att jag känner mig lite krasslig. Jag har pluggat några timmar nu på kvällen och det känns ganska bra, har en hel del kvar men är en bra bit på vägen i alla fall. 
 
Jag och Malin hade det trevligt i stan idag, jag fick köpt en kalender och ett busskort och så tog vi oss en go fika. Vi bestämde oss för att leta upp det perfekta fiket och efter att ha traskat runt i hela Nordstan, Kompassen, Kungsgatan, Rosenlund och tillslut kom till Haga stannade vi till på Café Husaren där vi sedan blev kvar, köpte oss en morotskaka och en rocky road brownie som vi delade på och precis som deras stora kanelbullar var även detta godkänt, inte överdrivet gott men ett mysig ställe med ett väldigt stort utbud, så ja, jag tror att vi hittade oss våran favorit. 
Avslutade allt med att handla med oss middag och frukost och sedan åkte vi hem, Lena hämtade upp oss längst vägen då vi tog en 300 och väl hemma åt vi middag. Syskonen och Lena tänker kolla på film strax, visade sig att dem börjar skolan på torsdag och inte imorgon men jag är för trött och för sur för att orka bry mig om en film just nu, haha, orkar knappt med mig själv just nu om jag skall vara ärlig. 
 
Imorgon åker Alex och Pappa till skolan och vi tjejer blir kvar hemma, jag har tänkt ta en lång promenad någon gång under dagen och sedan plugga, usch, varför kan inte lovet vara lite längre? Fast så säger man ju alltid när lovet tar slut så det hade inte gjort någon skillnad när skolan nu än skulle börja och dessutom är det inte långt kvar till nästa lov, bara att ta tag i plugget helt enkelt. 
 
Vi hörs, kram. 
 
Har några bilder att bjuda på sedan. 
 
 

6/1-15

Kan fortfarande inte riktigt förstå att det är nytt år, helt sjukt, tiden verkligen flyger iväg. 
 
God morgon förresten! 
Sista dagen innan skolan börjar för mina syskon idag, jag börjar också imorgon men jag tänker väl börja lite redan idag, däremot skall jag och Malin in till stan om någon timma. 
Vi har inte tänkt göra något speciellt men vi hade lust att hitta på något nu innan skolan börjar så då åker vi in till Göteborg helt enkelt, jag skall köpa ett nytt busskort och så får jag väl bjuda min fina syster på en fika eller något annat roligt. 
 
Har dragit på mig någon konstig förkylning, har ont i öronen och halsen, så jag har faktiskt avbokat jobben denna veckan, ja, jag skall in till stan idag och på fredag blir det utgång med ett härligt gäng (om jag inte blir mycket sämre för då får jag väl stanna hemma) men jag skall ta det så lugnt som jag bara kan och försöka fokusera på att komma in i plugget igen och så blir det massa jobb nästa vecka istället men lite extra timmar. 
 
Vi hörs, kram
 
Bild på mig och Malin från i somras, åhh ge mig sommar!
 

Nyårsafton

Tänkte att jag skulle ta mig tid och skriva ett inlägg om min nyårsafton, bättre sent än aldrig, som förövrigt rockade. 
 
Började dagen med att fixa mig inför kvällen, men det vet nu ju redan om eftersom jag bloggade undertiden.
På eftermiddagen kom J hit och så hjälptes pappa, J och Ida åt att laga mat. Runt sex tiden var middagen klar och då satt vi alla och åt först förrätt bestående av bröd formade i fjärilar med räkröra och räkor på, en förrätt precis i min stil! 
Efter det blev det varmrätt, ugnsbakat potatismos i smördeg (potatisbakelse), rödvinssås och helgrillad fläskfilé, suuper gott och såsen var magiskt god. Efterrätten fick jag tvinga i mig, eller jag åt bara någon sked innan jag kände att jag fick sluta äta, men det var iallafall som ris á la malta fast med saffran i, det toppades sedan med hackad mandel och hallonsylt, mumsigt men efter all annan mat var det väldigt mättande. 
 
Efter maten sminkade jag klart mig och åkte in till stan, H hämtade mig och så åkte vi hem till A där festen redan pågick. Eftersom jag kom så sent blev att att dricka i kapp dem andra och det slutade med den perfekta fyllan, haha, kanske dumt att säga så men jag fick i mig precis rätt mängd och hade super roligt! 
Vid tolvslaget gick alla ut i trädgården och tittade på fyverkerierna, dem öppnade skumpa som dem sprutade på alla innan den gick laget runt så att alla fick dricka. Det pussades och kramades för fulla muggar och när gruppkramarna var klara gick vi in i huset för att fortsätta festa och ja, jag fick mig en nyårspuss ändå. 
Jag dansade till bra musik, pratade med härliga människor, drack gott, spelade beer pong och såg till att jag och min lagkompis vann (onykter och redan innan dålig på att sikta men jag var faktiskt riktigt duktig!) och hade det väldigt roligt helt enkelt. 
 
Vid halv tre började dem som inte skulle sova över lämna efter lite drama och annat roligt, trötta som vi var letade vi efter plats att sova och trots kyla nere i källaren lyckades jag och H sova riktigt bra ändå, vaknade klockan tio när hans alarm ringde och så gick vi upp till dem andra och lagade frukost, satt och pratade om natten, städade hela huset och när allt var klart körde H mig till bussen vilket gjorde att jag hann med 14:28 bussen hem. 
 
Har tyvärr inga bilder alls från natten eftersom min mobil är sönder, jag vet att H tog massa bilder så jag skulle kunna be honom skicka några men så länge får ni klara er utan bilder helt enkelt.
 
Kram!

Grattis bloggen!

Idag har jag haft bloggen i fyra år, helt sjukt vad fort tiden går! 
Och jag måste ju bara skratta åt hur bloggen var i början, haha shit vad den har förändrats och vad jag som människa har utvecklats. 
Jag tänker fira detta med Ben & Jerry glass, vi kan ju säga att det är därför och inte bara för att jag är seg och sugen på onyttigheter, det var ett tufft val att välja mellan glass och pizza men jag kände att glass fick räcka. Däremot, om någon känner för att göra mig lite glad så är det en kebebpizza som skulle göra mig lycklig just nu ;)
 
Vi hörs, kram! 
 
Bjuder på lite fina selfies som jag tagit genom åren, som dessutom bara går att se om man letar i bildarkivet på bloggen, tror inte dem är sparade någon annanstans. 
Och här längst upp får ni se den absolut första bilden som lades ut på bloggen ;) 
Armbanden jag fick utan faster med familj när jag konfirmerade mig ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

vilken natt...

Blev en vädigt spontan utgång igår, gick till Sara runt 20 tiden igår och vi var väl halvt taggade på att dra ut så övervägde att stanna hemma och bara mysa och kolla på film men tillslut ryckte vi upp uss, fixade oss på max tjugo minuter, sprang till bussen och så hade vi en väldigt rolig kväll! 
Träffade ett trevligt gäng på bussen in som vi hängde med inne på Excet också, eller ja, vi träffade massa trevligt folk inne på excet också som vi sedan umgicks och dansade med. När vi kom dit var det inte alls mycket folk men efter någon timma var det mycket mer folk så det var roligt.
Vi tackade för oss vid halv två och drog oss till Burger King där vi spenderade den sista tiden innan bussen gick hem klockan 02:28, kvällen slutade väl inte som vi tänkt oss men i varandras sällskap har vi grymt roligt trots tråkigheter! 
 
Jag har tillbringat min dag i sängen framför filmer, ätiti knäckebröd och nu skall jag ta en snabb dusch innan jag skall gå till Sara och hämta mina saker som jag lämnade där igår, kan även hända att jag stannar och bakishänger med henne framför någon bra film. 
 
Vi hörs. kram
 
Bjuder på fyra charmiga bilder på mig och Sara ;) 

Woho!

Nu skall jag gå till Sara för att fixa oss för att sedan dra in till stan, blir nog excet och så får vi se hur kvällen blir men det blir säkert super! 
Kom hem från Emelie vid 18:00 och sedan dess har jag ätit, ducshat och försökt planera kvällen så det blir väldigt spontant nu men det skall man inte klaga på ;) 
Därför kommer inte inlägget om nyår upp idag men ni får det imorgon eller något ;) 
 
Kram! 

Girl talk.

Om en stund hämtar Sara upp mig och så åker vi till Emelie för att umgås och prata om nyår, haha, behöver prata med mina fina tjejer. Är dessutom på tal om fest ikväll med Sara men jag får se hur jag gör, skall prata mer med henne sedan när vi ses. 
 
Har börjat skriva ett inlägg om min nyår så det kommer upp här senare idag, så det får ni inte missa. 
Hepp, nu skall jag ta på mig mjukis och en tröja så att jag är redo att åka. 
 
Vi hörs! 

Hela havet stormar.

God morgon! 
 
Jag har legat vaken sedan 07:30 och är jätte pigg just nu, somnade ändå väldigt tidigt igår efter att ha varit helt död. Träffade aldrig Sara igår och det var nog bäst så, däremot skall jag nog träffa Emelie och Sara idag men allt håller på och planeras just nu så inget är bestämt alls än. 
Hade dessutom tankar på att åka in till stan och köpa någon ny bh, jag hade inte ens bh på mig under klänningen på nyår men när jag skulle ta på mig bh:n dagen efter var den helt sönder, hahah så går det, antagligen har den gått sönder i väskan av att någon trampat på den eller något annat roligt, jaja, men jag tror att jag struntar i det idag och åker imorgon eller någon annan dag. 
 
Ute är det iallafall storm just nu och jag skulle gissa på att all snö är borta vid det här laget, jag har tänkt ligga kvar i min varma sängen en stund till och sedan gå upp och göra frukost, får bli en kopp varmoboy och en film i sängen tror jag faktiskt. 
 
Kram!

2015

Kan inte riktigt avgöra om jag ligger här i min säng full eller bakfull, i vilket fall som helst så hade jag en kanon kväll, natt och dag. Orkar inte gå in i detalj på vad som hände men jag hade absolut jätte roligt och jag skulle inte vilja ändra på något. 
Förutom att jag är sugen på en god kebabpizza med extra sås så är allt som vanligt och jag har faktiskt inget emot att börja det nya året med att må lite små dåligt, det är det värt.
 
Kom hem klockan 15:40, sov nämligen länge och sedan åt jag frukost med resten av gänget som sov kvar hos A och så hjälpte vi henne att städa huset innan H körde mig till centralstationen för att ta bussen hem. 
Nu pratar jag och Sara om att mötas upp och prata om kvällen och jag klagar verkligen inte på att vi bor grannar, haha så skönt. 
 
Vi hörs när vi hörs och då skall jag försöka beskriva min kväll lite bättre ;)
 
 
RSS 2.0