Helg

God morgon, eller jag har varit vaken en stund så det kanske inte är god morgon längre, men ni förstår nog vad jag menar ;) 
 
Gårdagen blev väldigt bra, jag körde det jobbigaste passet på gymmet hittills och det känns i kroppen idag kan jag säga, haha men då vet man att man lever. När vi kom hem åt vi hamburgare och sedan satt vi framför tv:n och tittad klart på Mind Hunters och därefter tittade vi på The Grey, The Grey var inte så jätte bra så det slutade med att bara jag och pappa satt kvar till slutet bara för att se klart den, så den filmen skulle jag nog inte rekomendera er att se , Mind Hunters däremot tycker jag verkligen att ni skall titta på! 
 
Idag har jag absolut inga planer, fick lite ångest igår för att jag inte hade några planer för helgen men det skall ändå bli skönt att bra ta det lugnt och slappa , behöver plugga lite spanska och så skall jag bara kolla på filmer och serier. Kanske börja läsa The Maze Runner som jag fick i julklapp utav Lena? Hm, helgen blir nog riktigt bra utan massa festande.
 
Vi hörs, kram
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0