In the city

Sitter just nu i Göteborg inne på Le Pain Francais, vilket är Julias jobb. Hon skall jobba i några timmar och under tiden skall jag sitta och plugga psykologi, har suttit här sedan 15 och är faktiskt strax klar, himla skönt. 
 
Igår när jag kom in till stan gick vi hit till Le Pain Francais och åt middag, Julia köpte en kyckling, pesto sallad medan jag åt Tortellini med karl johan sås och salami, något utav det godaste jag ätit och skall ni äta här någon gång rekomenderar jag starkt er att testa det!
Vi köpte med oss macarons och så åkte vi hem till Julia och mumsade på dem och drack lite gott, planen var bio eller utgång och efter lite diskuterande sminkade vi oss och drog på oss våra största leenden och åkte till Trädgårń, lite folk men bra musik och förutom att en tysk kille helt ärligt ströp mig när jag vägrade dansa med honom så var det riktigt trevligt folk där. Åkte hem till ett par kompisar till Julia och sov och så åkte vi hem till Julia idag klockan tolv, lite smått bakfulla och sega har vi sedan dess duschat, fixat oss och ätit frukost/lunch.
 
Planen för dagen är att sitta här och plugga klart detta psykologi uppdraget, skall strax gå och beställa en chokladmuffins som tjejerna här bredvid mig sitter och äter, blir inte alls sugen på allt möjligt gott av att sitta här och se allt folk äta, haha. Funderar även på att ringa och kolla om mormor är ledig och kanske vill komma hit och ta en fika, hmm, vi får se. 
Ikväll kanske jag sover hos H annars åker jag hem helt enkelt, men vi hörs. 
 
Hoppas ni haft en fin helg! 
Kram


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0