Redo.

Hallå på er! 

Nu väntar jag på att maten skall bli klar och sedan skall jag till jobbet, efter jobbet åker jag raka vägen till Kinna, skall posta tre paket (ridbyxor) och efter det blir jag hämtad utav Therese :) 

Sover hos henne till imorgon iallafall och så får vi se hur resten utav veckan blir, men det kommer utan tvekan bli en bra vecka. 

Väskan är nästan färdig packad, skall bara lägga i det sista och sedan är jag klar. 

Kram 




It's over

Hej på er, hoppas att ni haft en bra tisdags förmiddag. 

Muntan gick bra och jag kände mig faktiskt väldigt säker innan och inte alls så nervös som jag brukar. Jag kände verkligen att jag kunde grunderna helt hundra och det gjorde väl att jag inte var så himla nervös, skönt det! 
Läraren var jätte bra och trevlig och dessutom var det min första kvinnliga lärare, så det var ju lite kul. 
Vi gick igenom uppdragen, jag fick prata lite om min komplettering och så betade vi igenom alla epokerna där jag skulle säga ungefärliga årtal, vad som hände under epokerna och sist men inte minst så skulle jag säga en till tre författare och deras verk från varje epok. Mer än så var det inte, tog lite kortare tid än en halvtimme och sedan var det över ;) 

Jag har tittat på ett OTH avsnitt sedan dess och nu skall jag gå ner och äta lite lunch, titta på ett till avsnitt och sedan fortsätta plugga psykologi. Väntar på att betyget i svenskan skall sättas och jag vet ju säkert att jag blir godkänd iallafall, sedan får vi se om jag får högre eller inte. 

Vi hörs, kram

Haha nejdå... Bara ibland ;) 

Hejdå måndag.

Då var ännu över dag över, inte den bästa på länge men jag är nöjd över pluggandet och nu hoppas jag bara att det har fastnat någorlunda så att jag kommer ihåg iallafall lite imorgon. 

Malin har hjälpt mig att plugga vilket jag är jätte tacksam för, vi har även tittat på några avsnitt utav Beauty and the beast och så har jag tvättat några maskiner tvätt. 

Nu ligger jag nerbäddad i sängen, redo att sova, vet dock att jag inte kommer kunna somna än på ett tag och iallafall inte undertiden diskmaskinen är på, så jag skall titta på ett avsnitt utav OTH för att slappna av och få hjärnan på andra tankar. För mycket på gång i mitt huvud just nu och när jag tittar på film kan jag för en gångs skull stänga av för en stund. 

Imorgon är det munta på morgonen, sedan plugg och så får vi se om jag hinner åka och gymma innan jag skall jobba, har tystnadsplikt så mer än att jag skall jobba får ni inte veta, och efter jobbet åker jag förhoppningsvis till Therese och sover hos henne. Hon skall jobba på onsdag men jag kan ju släpa med mig plugget vart som helst så det gör ingen ;) 

Sov gott, kram 






Ofokuserad

Mitt huvud är helt tomt och idag är helt enkelt en sådan dag då jag känner för att bara ligga i sängen och gråta. Men jag antar att det är okej att ha sånna dagar ibland också, bara dem går över någon gång. 

Jag har tillbringat min förmiddag i sängen, tittat igenom lite plugg samt kollat på några OTH avsnitt, vägrade ju fortsätta titta på säsong sju när viktiga karaktärer försvann men nu skärpte jag till mig och tittade ändå, vilket jag är glad att jag gjorde.  

Nu har pappa nästan precis kommit hem och jag skall sätta mig och verkligen plugga inför imorgon. Måste bara få igång huvudet och rycka upp mig lite... blääää. 

Vi hörs.


I'm in over my head!

God morgon och hej ännu en ny vecka. 
Inte sovit något vidare inatt av privata skäl och vaknade dessutom upp med feber och halsont, inget farligt men valde ändå att avstå att jobba i eftermiddag, har dessutom en munta att förbereda mig inför så det kanske var bra ändå. 

Så dagen kommer gå åt till att plugga inför svenskamuntan imorgon, känns faktiskt som att jag har läget under kontroll och det är skönt. 

Har även bestämt att det är dags att komma igång med träningen igen, så om inte halsen blir värre har jag tänkt åka och gymma imorgon, måste ta det lugnt med benet så det blir bara ett lättare pass men det skall bli skönt att komma igång igen. 

Vi hörs mer under dagen, kram 


Min nya klänning jag köpte i fredags :) 

Dumlesnitt

Detta har jag bakat idag, godare än godast, tyvärr, haha. Nej, men dem är väldigt mäktiga och efter bara en är mat mätt.
 
Här kommer receptet som är hittat här:
 

Det här behöver du:
220 gram smör
4 msk ljus sirap
5 dl vetemjöl
2 dl strösocker
1 1/2 tsk bakpulver
1 msk vaniljsocker
10-13 stycken dumlekolor

Gör så här: 
*Ställ ugnen på 200 grader, och ta fram en plåt med bakplåtspapper

*Rör ihop socker och rumsvarmt smör mjukt och arbeta i sirapen.

*Blanda de torra ingredienserna för sig och rör sedan ner i smörblandingen. Arbeta ihop till en smidig deg.

*Nu kan du baka in den hackade dumlen .

*Dela på två och rulla ut till länger. Platta sedan till längderna något med hjälp av fingrarna.

*Grädda i mitten på ugnen i cirka 8-11 minuter, tills de fått fin färg.

*Skär dem i snitt medan de är ljumna och låt svalna helt på galler.

Vill man ha tunnare/ hårdare snitt gör man tre längder. Jag ville ha mina lite tjockare och segare. Så jag gjorde två stycken.

 


Lördag.

Hallå på er, har inte hunnit titta in här sedan i torsdags men nu tar jag mig tid :) 

I torsdags var jag ju i Göteborg med Erica och Emelie och det var jätte roligt, god mat och bra sällskap. Träffade även en annan gammal kompis som det visar sig är min granne sedan någon månad tillbaka, haha super roligt. 

I fredags (igår) gick jag upp 06:45 och åkte till Göteborg med pappa, Ida och Malin. Medan pappa åkte till skolan satt vi och åt frukost på Espresso House, jätte gott men väldigt mättande. Vi tittade sedan i affärer innan vi mötte upp pappa och så gick vi allihopa och tittade i affärer. 
Jag fick köpt en snygg blus och en härlig klänning, samt ett par hörlurar som jag planerat att köpa hur länge som helst och nu har jag äntligen ett par hela! 

Vi åkte sedan hem till ••••••••• då hon fyller år idag, så vi lämnade presenter, fikade och tittade hur hon bor, sedan åkte vi och handlade mat och så åkte vi hem. 
Bussen stannade här hemma 19:28 och då dukade vi upp och fixade för att äta varmamackor, kvällen spenderades i soffan ätandes på tårta och chips och så spelade vi snurra flaskan och några andra roliga spel. 

Imorse gick jag upp vid nio, åt frukost och sedan klippte jag pappa, Lena och Idas hår, själv har jag tvättat håret och nu sitter jag i sängen och skall plugga intensivt några timmar. 
Skall skicka in religionskunskapen och titta lite på svenskan, skall ha muntan på tisdag nämligen...

Vi hörs, kram 

Torsdagens middag :)




Påväg in till Gbg igår ;)




Frukost :) 


Tar skydd från regnet under ett träd i väntan på pappa :) 

Grattis! 

Sitter och väntar på bussen hem..

Ida köpte Frozen yoghurt :) 

Black.

Om en halvtimme skall jag gå ut till bussen, jag är däremot redan helt klar så jag sitter och redigerar korten från i tisdags. 
Jag har fått gjort två prov och börjar skriva på inlämningen så allt är under kontroll, känns bra. 

Vi hörs, kram 




Effektiv

God morgon! 

Kom hem igår klockan 21:04 och överraskade dem andra, dem visste nämligen inte att jag skulle komma hem, så det var ju lite roligt. 
Satt uppe och pratade med pappa om dem här dagarna och sedan tittade jag på måndagens PH avsnitt innan jag somnade. 

Nu sitter jag och tittar med ett öga på Divergent och det andra ögat är just nu på mobilen eftersom jag bloggar men när jag är klar med detta inlägget skall det ögat fokusera på att redigera bilderna från i måndags. 
Om ett tag skall båda ögonen däremot fokusera på religionskunskapen ;) 

Klockan två tar jag bussen in till Göteborg för att äta på restaurang med Erica och Emelie, och det skall bli väldigt roligt! 

Vi hörs senare, kram 

Fotograf: Hedvig Palmgren (kusin) 
Modell: Emma Palmgren (jag) 

Ett snabbt hej!

Sitter hemma hos Hedvig och pluggar religionskunskap medan hon är på möte i församlingshemmet, hon kommer hem runt 11:00 och då vet jag inte riktigt vad vi skall hitta på ;)

Jag skull egentligen följt med Tomas och tagit kort idag med men det behövdes inte och därför pluggar jag nu istället.
Gårdagen var hur lyckad som helst och jag hade så himla roligt men det skall jag skriva om när jag kommer hem.

Tar en buss hem ikväll 19:27 och så kliver jag innanför dörrarna hemma nästan prick 21:00 och då skall jag plugga och ladda över alla bilderna till datan och kanske börja titta igenom dem lite iallafall.

Nej, nu skall jag fortsätta plugga, vi hörs ikväll!



Nu sticker jag!

Vi hörs när vi hörs, kram! 



Vad som komma skall:



Ny vecka.

God middag på er. 

Vaknade 07:00 imorse och låg och tittade på ett avsnitt utav Teen Wolf i min säng med Malin och Ida innan dem stack till skolan och då somnade jag om och sov i en timma. 

Nu sitter jag och planerar min vecka, lägger upp plugget för de kommande dagarna och pluggar, om en stund skall jag gå ner i tvättstugan och hämta upp tvätten och sedan skall jag packa. 

Kommer vara framme i Tranemo ikväll klockan 20:27 ungefär och så blir jag hämtad där, åhhh vad jag längtar! Skall bli så roligt att träffa alla, men framförallt Hedvig för det var för länge sedan vi träffades på riktigt och inte bara sa hej och hejdå. 

Åker hem på onsdag kväll eller torsdag förmiddag, och på kvällen på torsdag blir det restaurang med Emelie och Erica, vilket jag verkligen ser fram emot. 
Har rn grym vecka framför mig med andra ord :) 

Vi hörs sedan, vet däremot inte hur uppdateringen kommer vara dem här dagarna men det märker vi.

Kram 



Sov gott

Ville bara titta in och säga sov gott, har haft en toppen söndag trots lite illamående och PMS liknande känslor men imorgon väntar en ny, spännande vecka och det ser jag fram emot.

Har tittat på några avsnitt utav Teen Wolf med Malin och Ida, och shit vilken serie, vi är inne på säsong tre nu och vi sitter på helspänn och skriker hela tiden, haha nej men den är verkligen jätte bra. 

Nu skall jag sova, natti

Lena kom hit med kladdkaka <3 

Blame it on the night.

Tjenare! 

Mår just nu sämre än vad jag gjorde i morse, haha mår illa och har ont i huvudet men jag överlever ;) 

Har städat i källaren och tvättat lite samt tagit det jäkligt lugnt, tittade ju på några avsnitt utav GG men förövrigt så har jag bara legat i min säng, lyssnat på bra musik och pratat med massa härliga vänner. 

Nu kom Lena hit så vi skall äta kladdkaka och bara ta det lugnt, hörs! 

Chokladen på bilden hade inte suttit fel... Åhhh kom på nu när jag såg bilden att jag har chips kvar, hehe he. 

Slappis söndag.

Hade en riktigt jäkla bra kväll/natt och det var så roligt att träffa Emelie egen, en toppen tjej och vi är faktiskt väldigt lika, så ja, det var väldigt roligt! 

Hon kom hit vid 18 tiden och så fixade vi oss, snackade, lyssnade på musik, drack och körde Jag har aldrig... Tog bussen in till stan 21:34 och väl framme gick vi till Trädgår'n, blev bjudna på drink/drinkar, dansade och hade riktigt kul. Träffade en riktigt rolig (men störd, hahaha) kille som också skulle åka samma buss som oss så vi tog följe till Nisse vid 02:34 och hade en speciell bussresa hem som innehöll kissepaus, slagsmål, politiksnack och guldsmycken. 

Låg i sängen redo att sova prick klockan 04:00 och imorse vaknade jag vid 08:20, pratade med Malin om kvällen, åt frukost, tittade på GG och nu ligger jag uppe i sängen igen sedan någon timma tillbaka. 

Börjar piggna till och bli människa nu vilket är bra för jag har lite att stå i ikväll, skall röja nere i tvättrummet hade jag tänkte efter lite tips från Återbruka Mera på Facebook och så ska jag packa. 

Jobbar imorgon till 17:30 och sedan skall jag ta 19:40 bussen till Tranemo för att sova hos mina kusiner några dagar, berättar mer om det i ett annat inlägg, så jag måste vara nästan färdig packad idag då jag inte har mycket tid på mig mellan jobbet och det att bussen går.

Nej, nu skall jag lägga ner mobilen och vilas en pytte stund till. 

Kram 




Checka av.

Här kommer en bild på vad som har fått följa med mig hem denna vecka, svider lite i plånboken och detta är mer shopping under en vecka än vad det brukar bli på ett år. Haha men ibland måste man unna sig och jag är mer än nöjd :D 
Jag får se till att te lite egna bättre bilder nu i veckan och lägga upp. 
 
Vad gäller toppen från Missäy på bild nummer fyra är jag inte helt hundra på att det är exakt den jag har köpt, dessutom kostade den bara runt 50 kr nu när jag köpte den om jag inte kommer ihåg helt fel.
 
 
 
Nr 1 // Nr 2 // Nr 3 // Nr 4 // 

Läget är under kontroll.

Precis som rubriken säger så är läget under kontroll, jag har testat lite olika outfits och jag tror jag vet vad jag ska ha på mig.

Just nu hjälper jag till att möblera om i vardagsrummet och om en stund ska jag bära upp högtalarna till mitt rum så vi kan lyssna på musik. 

Vi hörs, kram 



LÖRDAG!

Blev bara ett inägg skrivet inatt för sedan kunde jag inte hålla ögonen öppna längre, haha jaja det kommer senare idag iallafall ;) 

Gick upp åtta idag och nu är jag mer eller mindre redo för vad kvällen har att erbjuda! Taggad? Yes :D 

Nu skall jag ta något att äta, se om vi skall titta på ett Teen Wolf avsnitt och sedan små städa lite innan Emelie kommer.

Hoppas att ni får en grym lördag, vi hörs mer sen! 

Bild från igår :) 

Utnyttja.

Hallå på er, klockan är över midnatt och jag borde egentligen sova men jag har världens idéer till inlägg och då vill jag utnyttja det och därför får jag hålla mig vaken ett tag till. 
 
Kom hem klockan 23:05 och då packade jag upp väskan, skickade in psykologi uppdraget efter att ha läst igenom och redigerat det, snackade med pappa och nu har jag precis tvättat bort sminket och borstat tänderna. 
Testade även kjolen som dem köpte med sig hem och den sitter som en smäck, kanske att den är aningens lite för kort men jag tror inte det gör så himla mycket, dem fick dessutom gå till tre olika Hm affärer för att hitta den i storlek S så det är jag väldigt tacksam över! 
 
Nu skall jag som sagt skriva ihop några inlägg, lyssna på härlig musik, tända lite ljus och sedan skall jag sova, iförsig är det väl bara bra om jag är uppe sent idag och sover lite längre imorgon så att jag orkar festa hela natten imorgon men jag har lite att stå i imorgon så jag kan inte alls ta sovmorgon tyvärr. 
 
Skall upp imorgon och städa, duscha och bara fixa i ordning innan Emelie kommer runt fem, sex tiden, åhh jag är så taggad! 
 
Vi hörs imorgon, sov gott! 
 
 
Bjuder på en härlig bild tagen med Alex data, haha. Detta var inte alls länge sedan men jäklar vad mitt hår har vuxit... 
Och här är en bild tagen i i dag (i fredags), visst nu har jag uppsatt hår på bilden så man ser inte hur mycket det faktiskt har växt men det är en hel del ;) 

Riktigt tjejkväll.

Sitter hemma hos Therese och har en riktigt härlig tjejkväll, vi snackar i massor och nu väntar vi på att idol skall börja.

Vi har varit och handlat gottit och nu har vi precis ätit pizza, jag tog världens godaste kebabpizza och Therese tog en kebabrulle. 

Ikväll blir det idol och någon film och till det skall vi mumsa på chips och choklad. 
Åker hem ikväll vid 22:40 och då skall jag titta på Teen Wolf samt skicka in uppdraget och sedan sooova

Nu börjar idol, kram




Höst outfits

Jag suger verkligen på hela den här grejen med outfit's och brukar mest bara slänga på mig något utan att tänka på hur det egentligen matchar men här kommer ett par outfit's som jag absolut skulle kunna tänka mig att ha på mig! ;) 

En vinröd halsduk står faktiskt näst högst på inköpslistan, under en svart klockan kjol, som förhoppningsvis blir min idag, beror på om den finns i S idag när Malin och Ida skall in och shoppa :) 





En sådan vinröd halsduk som är på bild nummer ett skall jag snart ha runt min hals, skall bara hitta den ;)

Personligt.

Tar en liten paus i pluggandet nu för att säga hej till er, har pluggat intensivt sedan mitt godmorgon inlägg och jag är alldeles strax klar. 

Kommer däremot vänta med att skicka in uppdraget tills ikväll, det blir så personligt i psykologin, eller iallafall mer personligt än vad det är att räkna matte, och man måste verkligen rannsaka sig själv och sitt förflutna. Nu har jag ju gått hos psykolog men hade jag fått jobba med psykologin för några år sedan när jag mådde som sämst hade jag nog ballat ur totalt. 

Therese kommer och hämtar mig vid 14:00 istället för nu, blir kanon för då hinner jag klart plus att jag hinner ta på mig kläder ;) 

Har bestämt att jag åker hem ikväll, haha kan hända att jag ångrar mig när jag väl är hos Therese men jag behöver hem och bara ta det lite lugnt. Vet inte vad det är med mig men det är mycket möjligt att psykologin sätter sina spår. 

Nu väntar psykologin på mig (jäklar vilket tjat det blev om psykologin i det här inlägget, haha, jag ber om ursäkt)

Kram 


Ja, jag sitter bara i bh... och jogging. ;) 

Fredag

God morgon, ligger i sängen och slö tittar på tv men skall strax gå och äta frukost och sedan plugga. 

Har en konstig nervös känsla i kroppen idag, ingen aning om varför men jag känner mig helt uppstressad och nervös. Skall ta några djupa andetag och så känns det nog bättre snart. 

Skall skriva klart psykologi uppdraget och sedan blir jag hämtad utav Therese någon gång runt 13:00 och då skall vi hem till henne, äta pizza och kolla på film :) 

Får se om jag sover över och åker hem tidigt imorgon eller om jag åker hem sent ikväll, återstår att se hur dagen urartar sig med andra ord. 

Nu kurrar magen för fullt och vill ha frukost, så vi hörs senare! 

Kram 


Helt slut i huvudet

Nu tar jag en paus i pluggandet, tänker slappa, kanske kolla på film och sedan fortsätta med uppdrag nr 1 i psykologin som skall in senast imorgon. 

Mötet gick bra, skulle ju bara skriva på papper så förstår inte vad som hade kunnat gå dåligt ;) gick via banken och lämnade in papper och sedan traskade jag hem igen. Var hemma 11:40 och sedan dess har jag pluggat och gjort ett prov i psykologin som gick väldigt bra. 

Nu är mitt huvud helt slutkört och skall jag få några bra svar på inlämningen behöver jag ta det lugnt och titta på något annat än allt psykologi snack en stund iallafall ;) 

Händer massa roligt i helgen, imorgon skall jag träffa Therese och vi får se om vi åker in till Göteborg och shoppar med Malin och Ida eller om vi hittar på något annat roligt. På lördag skall jag träffa en barndomskompis och så skall vi ut och festa, är sjukt taggad på att göra Göteborg osäkert!! :D 
En kanon helg väntar mig med andra ord ;) 

Hoppas att ni har en härlig dag. Kram 

Helt svart är jag idag (-skorna...), dålig bild menmen. 

Grey

 Jag har verkligen blivit helt förälskad i färgen grått, hur snyggt är det inte?!
Vet inte varför men framförallt ljus gråa kläder... Iallafall här kommer några snygga klädesplagg i jst färgen grå.
 
 
 
Nr 1 // Nr 2 // Nr 3 // Nr 4 // Nr 5 // Nr 6 // Nr 7 // Nr 8 //

Plugg + glass

Sitter hemma hos T just nu och pluggar psykologi samtidigt som jag äter Sandwich, härlig start på dagen! 

Skall bara kleta på lite smink och sedan är jag redo att gå till mötet, skall bara skriva på lite papper så det går nog fort. Efteråt skall jag till T igen och sätta mig och plugga, får se när och om jag åker hem idag. 

Haha igår när jag kom hem och visade vad jag hade köpt tittade pappa på mig och sa något i stil med "äntligen har du en stil, oftast ser du bara tråkig ut men nu händer det något." öh tack eller något ;) 
Nej men det handlar om att jag inte är bekväm i min kropp, jag har en bild i mitt huvud över hur jag vill klä mig men samtidigt känner jag att det inte är något som min kropp skulle passa i och då skiter jag i den stilen och klär mig i oftast förstora och tråkiga kläder, tråkigt men sant. Nu börjar jag trivas mer i min kropp och igår hade jag verkligen tiden att tvinga mig själv att köpa det som jag verkligen ville ha och därför blev det mer speciella kläder och inte bara en förstor T-shirt från rean. 

Vi hörs senare, kram 




Spontant

Satt och tittade på kläder på nätet och fick världens lust att shoppa, så jag satte mig på bussen till Göteborg och nu sitter jag och väntar på bussen hem. Spontant och kul. 

Kom hit vid 15:00 och kommer vara hemma runt 19:00 så det blev aningen längre än vad jag hade tänkt mig men jag är glad och nöjd och nu efter några pommes känner jag mig som en människa igen ;) 

När jag kommer hem skall jag bara packa väskan och sedan åka till T, skall till Hemköp och posta paketet och då tänker jag passa på att köpa något gott som jag kan mumsa på när jag tittar på film, T kommer hem sent nämligen så jag har hela lägenheten för mig själv så jag får lyxa till det lite.

Nej, vi hörs senare.

Kram 




Shopping Lista

Har en lista med kläder jag skall införskaffa, är bland annat två kjolar, kommer ju inte kunna använda dem så mycket i vinter kanske men jag känner att köper jag inte dem nu kommer jag bara skjuta upp det mer och mer, så någon utav dem skall bli mina i veckan har jag tänkt ;) 
 
Förutom kjolarna som jag vet att jag vill ha (om dem är snygga irl...) så är dem andra bilderna bara på ett ungefär vad det är jag vill ha, något liknande kommer iallafall snart ligga i min garderob. 
Koftan, nummer 3, är ju sjukt snygg, vet dock inte om jag vill ha den färgen eller om svart eller vit kanske är snyggare och bättre, återstår att se ;) 
 
 
 
Nr 1 // Nr 2 // Nr 3 // Nr 4 // Nr 5 // Nr 6 //

Höst/vinter skor.

Håller på och tittar runt på vad för skor jag vill ha nu under hösten/vintern och nu har jag hittat några guldkorn inne på Skopunkten som jag tänkte dela med mig utav till er :) 

Mina favoriter är nog nr 2, 4 och 5 så någon utav dem blir det nog, eller något liknande iallafall. 
 
Har ni införskaffat några höstskor än eller är ni också på jakt efter ett par snygga? 
Nr 1 // Nr 2 // Nr 3 // Nr 4 // Nr 5 // Nr 6
 

Alive, but barely

God morgon allihop! 

Hade jätte problem att somna inatt och jag somnade nog inte innan två men ändå är jag pigg, än så länge iallafall ;) 

Idag skall jag plugga psykologi, tvätta, och ikväll så åker jag till T, skall på möte imorgon angånge kontaktperson så då får jag sova hos T, super. 

Nu stack Malin och Ida till skolan så nu skall jag faktiskt titta på gårdagens PH innan jag sätter igång med plugget, vi valde ett titta på Teen Wolf istället för Paradise Hotel igår och om jag skall fatta något ikväll kan det vara bra att se vad som hände igår ;) 

Vi hörs mer under dagen, kram 



Paus

Nu tar jag en välförtjänt paus, första riktiga pausen idag faktiskt...

Iallafall så är nu svenskan inskickad, känns skönt att den är gjord men nu är jag ju nervös inför betyget, haha jaja. Examination nästa vecka iallafall och den är jag gabska nervös inför redan nu.
Förutom svenskan har jag pluggat massa psykologi, shit vilket roligt ämne! 

Fixade med tvätten en snabbis mitt på dagen så nu är ridbyxorna tvättade och redo att skickas. Hinner dock inte åka in till Kinna idag utan tar det imorgon istället, för nu är plugget lite lugnare resten utav veckan. 

Så, nu sitter jag nere i soffan, Ida har poppat popcorn i sin popcornmaskin som hon fick i lördags och Malin står och bakar chokladbollar, vi skall titta på några avsnitt utav Teen Wolf som vi blivit helt beroende utav och jäkla vad bra den är just nu, sjukt! 

Ikväll är det idol och PH som gäller men jag skall även plugga lite samt träna lite här hemma bara. Måste träna upp knät, fotleden och tårna nu, det har blivit mycket bättre och jag kan väl gå ungefär helt normalt, iallafall med skor på, men jag får väldigt ont i tårna lätt och efter mycket gång gör det ont även i knät och fotleden. 

Kände av i alla tre områdena igår efter att jag sprungit runt och lekt med barnen, inte det optimala att spela fotboll, kasta frisbee, köra bläckfisken och köra bolljage... men fy satan vad roligt det var :D 
Sedan är det ju så jobbigt att det inte gör särskilt ont undertiden utan mer efteråt när jag tar det lugnt och det är väl där jag gör helt fel. 

Vi hörs senare. Kram 




Veckan:



Headline

God morgon och välkommen säger vi till tisdag, plugg står på mitt schema idag och så skall jag in till Kinna i eftermiddag en snabbis. 

Nu ligger jag i sängen igen, har varit uppe och plattat Idas hår och sett till så att M&I kom iväg till skolan så nu väntar jag på att min mentor ska ringa då vi skall ha mentorssamtal. 
Efter samtalet ska jag hänga upp tvätten och sätta på en ny maskin, samt äta lite frukost så att jag orkar plugga hela dagen. 

Vi hörs, kram 

Bananplättar hade inte suttit helt fel just nu ;) 

Idol

Sitter i soffan och tittar på idol med Malin, mina två favoriter bland tjejerna är idag och Lisa var ju helt klart bättre än bäst men sedan kommer Mikaela tätt efter! 

Skall titta klart på idol och sedan plugga en timma tills PH börjar, och efter det är det väl sängen som gäller. 

Imorgon skall jag plugga massa men även åka till Kinna och posta ett par ridbyxor som åker till en ny ägare, haha. 
Imorhon ska jag gå upp sju och hjälpa Ida att fixa sig då hon skall ha skolfoto, tror hon hade tänkt platta håret faktiskt så skall väl se till att hon inte bränner sönder håret :p 

Nej nu skall jag upp och plugga..

Kram 



Ohyra, persikor och buskar.

God morgon folket, hoppas att ni sovit gott. 

Tänker inte gå in djupt på vad som hände igår kväll men usch Sverige. Tror det räcker att skriva så. 

Gick upp sju imorse och tittade på lite Teen Wolf innan Malin och Ida gick till skolan och nu har jag suttit och pluggat psykologi sedan dem gick vid åtta. 
Idag skall jag plugga psykologi och religionskunskap all min lediga tid, samt titta lite på svenskan.

Vid ett tar jag en buss till Sätila för att vara ledare på miniorerna eller vad det nu heter, kan hända att miniorerna är för äldre barn, jaja men ni fattar nog ;) 

Kommer hem runt fem igen och då är det mat, plugg och tv tittande som gäller. 
Skall även sätta på minst en tvätt och så skall Spyker få sig en promenad.

Vi hörs senare, kram 



Det är ditt val.

Haft en super bra helg med massa gott att äta, har inte haft tid att blogga däremot...

I fredags åkte jag, Lena, Malin och T till Frölunda torg, köpte lite smink till mig och sedan bara presenter till Ida. Vi mötte upp pappa och så handlade vi mat innan vi åkte hem igen. 
Bakade marängtårtan på kvällen och tittade på film. 
Marängtårtan blev helt okej, själva marängen blev helt jäkla grymt perfekt men krämen i mitten smakade för mycket banan vilket förstörde mycket.

På lördagen åkte jag med T hem till honom, handlade lite mat innan vi åkte hem till mig igen och så bakade jag rosa drömmar och fixade inför kalaset.
Klockan ett skulle ju kusinerna komma men dem var sjuka så pappa åkte in till Göteborg och hämtade •••••••• och så följde hon med hem och åt tårta och kakor. 
Så det blev ett mini kalas med bara familjen kan man väl säga :) 

På kvällen grillade vi kött och satt och pratade och hade det jätte mysigt, åt gott och hade massa tända ljus, perfekt! 
Avslutade kvällen med att spela absolut överens alla åtta vilket var hur jäkla roligt som helst! 

Idag har vi bara slappat i soffan och spelat spel på våra mobiler, Haha roligare än vad det låter ;) 
Peter, Lenas lillebror var även här och så klippte jag honom inför skolfotot i veckan.
Och så har jag även varit och röstat och nu har T åkt hem till sig och vi andra har grillat och ätit korv med bröd. 

Nu är jag helt slut i både kroppen och huvudet, förkylningen är bättre men energin är ändå nere på noll. 
Så kvällen kommer spenderas i soffan framför Teen Wolf eller någon bra film och så ska jag planera kommande vecka så att jag har lite koll. 

Eftersom jag fick F och måste komplettera den uppgiften ändras hela nästa veckas plugg och det kommer bli lite stressigare än tänkt, men jag får slita helt enkelt.

Imorgon skall jag gå in till Sätila, skall nämligen börja vara ledare på miniorerna (eller liknande) varje måndag så skall dit imorgon för första gånger. Ser verkligen fram emot det! 
Busskortet börjar ju inte gälla förens 14:00 så imorgon får jag gå då jag skall vara där 13:00, men alla andra gånger kan jag ta en buss vid två tiden. 
 
Nä, nu ska jag röja lite i vardagsrummet medan dem andra äter upp. 

Kram 





Planerar och fixar.

Ligger i min egna säng helt ensam och skall strax sova, känns konstigt efter två nätter hemma hos T.

Imorgon skall jag upp absolut senast nio, ska städa som en tok, baka, plugga och fixa mig då jag tar en buss vid tre tiden. 
Skall nämligen in till Göteborg med T, Malin och Lena plus att vi möter upp pappa inne i stan. Vi skall köpa presenter till Ida, jag skall små shoppa lite och så ska vi handla ingredienser till att baka till Idas kalas på lördag. 

Har väl istortsätt planerat klart vad som skall bakas och tårtan är nu bestämd vilket underlättar lite, kakor kan man ju slänga ihop lite snabbt men tårtan behöver lite mer planering ;) 
Blir en marängtårta med lite annat gott och roligt, ni får vänta och se! 

Funderar på att göra en rulltårta imorgon om vi har alla ingredienser annars får det bli något annat gott så länge, skall göra så mycket som möjligt redan imorgon då gästerna kommer klockan ett på lördag. 

Sov gott, hörs imorgon. 

Lite inspiration till tårtan :) 

Nu är det dags.

Yes, nu ska jag ta och gå mot intervjun. 
Tog 20 minuter att gå igår och idag tar det nog lite längre tid, gick nog aningens för mycket igår så knät protesterar lite men jag måste. 

Vi hörs senare. 

Kram 



Somna om.

God morgon. 

T har stuckit iväg till jobbet och jag har väl tänkt somna om och sova i någon timma. Av någon anledning är jag alltid jätte pigg när T's klocka ringer men jag vet att skulle jag gå upp vid 06:00 skulle jag vara död framåt dagen så jag får alltid tvinga mig själv att somna om. 

Ändrade planer för veckan, fick tyvärr F på sista uppdraget i svenskan så jag skall komplettera den nu idag och imorgon och ha examinationen nästa vecka istället. 
Ärligtalat känns det helt okej ändå, visst det är inte kul att få F men jag har inför varje uppdrag varit så himla jäkla nervös över att få ett F och nu när jag har fått det känns det mer som att jag kan slappna av, jag dog inte utav det helt enkelt ;) 
Jag hade missuppfattat en fråga så skall bara rätta till den lite. 
Och att examinationen inte blir imorgon är nog bra, är så himla förkyld att hon antagligen inte skulle kunna höra vad jag säger och jag har ingen lust att sitta och hosta och snora henne i öronen. 
Hade ju velat bli av med det men nu är det så här. 

Förövrigt så skall jag på intervjun idag och sedan åker jag väl hem, får se om jag åker tillbaka till T senare eller om jag stannar hemma. Tror det får bli det sistnämnda faktiskt, har lite grejer att ordna med hemma och då är det ju bra att vara hemma ;) 

Imorgon skall jag ju plugga då och sedan på eftermiddagen skall jag in till Göteborg och titta på present till Ida som skall ha kalas på lördag. Kanske slinker ner någonting till mig också, det vet man aldrig. Hehe. 

Sov gott. Vi hörs om någon timma :) 
Saknar min prinsessa <3 

You.

Hallå i stugan, hoppas allt är bra med er! 

Är hemma sedan 15:00 och håller nu på att laga mat och tror minsann att det blir min godaste köttfärssås hittills. Det ända som saknas är rivna morötter i, haha menmen.

Efter maten åker jag tillbaka till T, hade nämligen blivit lite missförstånd så intervjun blev framflyttad till imorgon istället och då är T snäll och låter mig sova hos honom en natt till ;)
Så ikväll när jag kommer dit skall jag plugga och vänta på att T kommer hem och sedan blir det väl idol och PH. 

Imorgon skall jag ha Övningsmunta med min svenska lärare och sedan intervjun då, blir en hektiskt och psykiskt jobbig dag imorgon men det skall nog gå bra. 

Nu skall jag kolla om pastan är klar, kram 



Pirrigt.

Nu skall jag strax börja gå mot intervjun, kommer inte ta en timma att gå dit men jag vill verkligen inte komma försent så då är det bättre att jag får sitta och vänta, kanske stannar i centrum och tittar i någon affär om jag ligger bra till tidsmässigt. 

Jag har pluggat lite svenska samt spelat in epokerna och några kända författare från varje epok på mobilen som jag skall gå och lyssna på påväg till intervjun hade jag tänkt. Två flugor i en smäll, motion och plugg samtidigt ;) 

Jag har även tittat lite på vad jag ska köpa till Ida i present och nu har jag en riktigt bra ide, ska prata med alla inblandade ikväll och så får vi se, annars har jag en plan B som också är väldigt bra :) 

Nej, nu ska jag fixa det sista och sedan göra mig redo att gå. 

Kram 



Hemma hos T

Sitter hemma hos T och tittar på idol medan han springer runt och städar, tvättar och fixar. 
Är super förkylda båda två och min näsa gör jätte ont, vet inte varför men bihålorna och näsan gör så mycket ondare på kvällen än på dagen vilket super med tanke på att det är på kvällen jag sover ;) 

Iallafall så ska jag tillbringa morgondagens förmiddag i sängen och plugga inför examinationen och sedan är det arbetsintervju vid ett tiden. Blir nog en bra dag och jag hoppas att förkylningen är lite bättre. 

Vi hörs, kram 

Det fick bli bananplättar till lunch idag, kände inte så mycket smak då jag är förkyld men dem blev väldigt bra! 

Sämre.

Usch för att vara förkyld. Orkar inte. 

Kunde verkligen inte somna igår för att jag hade så ont i näsan och bihålorna, så det blev en sen kväll. 
Idag är jag piggare men rent förkylningsmässigt så är jag sämre. 

Nu ska jag äta lite frukost och sedan fortsätta städa i Idas rum innan jag skall plugga lite matte.

Ikväll åker jag till T och sover hos honom, om jag inte blir sämre under dagen vill säga... och så ska jag på arbetsintervju imorgon. 

Vi hörs, kram 

Gårdagens efterrätt :) 

Måndag.

Celika gick på hästbilen utan några större protester och ägaren har lagt ut söta bilder på Celika och hennes nya pojkvän på fb så att jag kunde se. 
Snacka om att hon kommer leva livet där! 

Väl hemma igen gick jag och la mig och sov i två timmar, jag var verkligen helt borta och vaknade bara en gång och det var för att näsan var helt igen täppt, haha kul. 

Nu har jag städat Idas rum som en liten extra födelsedagspresent, rensat hennes garderob och verkligen städat super noga. Så hon blev absolut glad vilket var meningen ;) 

Pappa åkte precis och handlade så det blir pyttepanna till middag och glass, maränger, grädde och banan till efterrätt, super! 

Efter maten ska jag göra några mattetal och sedan tänker jag tillbringa resten utav kvällen i soffan framför massa bra tv program, idol, night shift och Paradise Hotel. Måndagar äger! 

Kram 

Fina Ida! 

Grattis på födelsedagen!

Grattis älskade fina lillasyster på din tretton års dag, hoppas att du får en underbar dag precis som du förtjänar!! <3 <3 




En jobbig helg.

Ja, ni fick ju ta del utav mitt lilla brake down i fredags och efter att jag skrev det inlägget kände jag mig lite bättre. 

Vi tillbringade iallafall fredagskvällen framför Teen Wolf och så åt vi god fruktsallad. 

I lördags gick jag och papps upp åtta och så åkte vi bort till hästarna, tog med oss Celika och stod och pysslade med henne tills dem kom och tittade på henne och sedan fick hon gå tillbaka ut i hagen.
Väl hemma igen bestämde vi vem som skulle få köpa Rullan och vem som skulle få köpa Celika, inte så svårt beslut faktiskt men alla som hade kommit och tittat var bra på så olika sätt. 

Ringde hon som skulle köpa Rullan för att bestämma när hon skulle hämta och då sa hon om några timmar, fick ju lite smått panik men det var ändå skönt att slippa vänta och gå runt och tänka på det. 

Jag, Alex och Lena åkte moppe bort till stallet medan pappa, Malin och Ida tog en buss. Vi hämtade hästarna, borstade, fixade och donade innan vi började ta kort. Mina favoriter fick ni se i lördags men det finns en hel del fina kvar att visa och senare idag kommer bilder på Celika upp. 

När vi var färdiga fick Rullan och Celika gå i en liten hage precis vid stallet medan vi satt och pratade, packade ihop alla saker vi skulle skicka med Rullan samt alla saker som skulle med oss hem och så gick vi och letade grimmor i hagarna ;) 

Vid klockan fem kom hon för att hämta och Rullan sprang helt seriöst upp på transporten, vi har inte kört henne många gånger men vi har alltid behövt kämpa lite och nu fick jag skynda mig på för att komma in före henne. Älskade häst. 

Det jobbigaste av allt var att höra när dem åkte där ifrån och man hörde Rullan gnägga innan det helt plötsligt blev tyst. Usch, börjar gråta bara jag tänker på det. 

På kvällen köpte vi pizza för att fira Idas födelsedag och så kom T lite senare på kvällen. 

Gårdagen spenderades med plugg, redigering utav bilderna och självklart framför tv:n och dessutom med fruktsallad. 
Lena åkte hem på eftermiddagen och så åkte T hem till sig senare på kvällen, trots att det har varit en sjukt jobbig helg så har den ändå varit bra och mysig. 




Sov gott.

Nu skall jag släcka lampan och checka ut för idag. Tillbringat hela kvällen (och natten) i sängen och pluggat så nu är svenskan helt klar, bara examinationen kvar på fredag. 

Innan jag somnar skall jag däremot skriva några inlägg till er då jag antagligen inte kommer orka blogga imorgon då det väntar en jobbig dag.

Imorgon väcker pappa vid sju för då skall vi upp och sjunga för Ida som fyller 13 år, därefter har jag planerat att sova i någon timma innan vi måste åka till stallet. 
Celika blir nämligen hämtad imorgon vid elva så innan det ska jag och pappa ha hunnit borsta henne lite och fixa i stallet.

Väl hemma igen skall jag plugga lite matte och psykologi, är faktiskt ganska taggad. 
Haha, det är väl för att jag är så trött så att jag inte orkar tänka klart ;) 

Har dessutom dragit på mig en rolig förkylning, ont i halsen, tät i näsan samtidigt som det bara rinner och lite feber på det med, men jag har bunkrat upp med papper, nässpray och halstabletter här bredvid sängen så jag ska nog kunna sova.

Häpp, sov gott! 



 

Adjö.

Rullan blev hämtad igår och det känns faktiskt helt okej, jag skall skriva ihop ett inlägg om gårdagen när jag orkar och hinner. 

Här kommer några favorit bilder från alla bilder vi tog igår. 

Älskade älskade häst! 




Fotograf: Anders Palmgren, Ida Palmgren, Lena Gunnarsson och Emma Palmgren. 
Kamera: nikon d40 
Copyright!   

Kan inte sluta gråta.

Ändrade planer. 

Pappa kom inte hem från Göteborg förens nu, så nu blir det ingen fotografering idag. 
Och jag kan inte få tårarna att sluta rinna och jag vill bara lägga mig ner i sängen och försvinna. 

Ledsen för att jag verkligen hade planerat att ta kort idag, av olika anledningar men framförallt så ville jag verkligen ta kort idag för att imorgon vid den här tiden kommer dem inte vara mina längre. 

Visst på pappret kommer dem vara mina men dem nya ägarna kommer vara kontaktade och beslutet kommer vara fattat. 
Jag ville verkligen ta kort idag när dem fortfarande är mina. 
När jag kan le på riktigt. 

Usch jag vill inte längre. 

Nu ska jag försöka rycka upp mig. 

Hörs.


Obeskrivlig kärlek.

















Hästdoft.

Ligger hemma i sängen igen, fryser som en galning och har jätte ont i huvudet, usch och blä. 

Allt gick iallafall bra borta i stallet, tjejen var jätte trevlig och jag var inte alls lika nervös som jag var i onsdags. 
Jag och Alex hämtade hästarna och så stod vi ute i solen och borstade dem och gosade tills hon kom för att titta på Celika och när hon åkte fick dem gå tillbaka till hagen.

Tog dumt nog inte med mig kameran men vi skall iförsig tillbaka till stallet redan i eftermiddag och då för att faktiskt ta kort, så det gjorde väl inte så mycket. 

Nu ska jag vila lite så att huvudvärken går över och sedan börja plugga. 

Kram


Nervös inför imorgon.

Tänkte titta in lite snabbt och säga sov gott och att jag hoppas att ni haft en skön torsdag. 

Sjukt skönt att det är helg imorgon men rent plugg mässigt hade det varit bra med en extra veckodag just för att det är så mycket frestelser på helgen, haha nej men jag ska plugga lite på lördag iallafall. 

Tillbringat kvällen i soffan framför Teen Wolf (för serien heter så va?) med Ida, väldigt mysigt och serien var både bättre och läskigare än väntat. 
Innan det tittade jag, Malin och Ida på några avsnitt utav New Girl som också är en bra serie. 

Imorgon ringer klockan sju, skall äta frukost och titta på någon utav serierna med syskonen innan dem sticker till skolan och så skall jag och Alex till stallet. Han är nämligen ledig imorgon vilket är perfekt för då kan han hjälpa mig med hästarna ;) 

Vi hörs imorgon, sov gott

Paus i pluggandet.

Som sagt så tar jag nu en paus i pluggandet, har ju trots allt pluggat nonstop sedan klockan elva med bara några små raster.
Och jag har fått gjort mer idag är vad jag hade planerat så nu har jag bara ca 15 sidor kvar att läsa ikväll, yes! 

Imorgon skall jag till stallet på förmiddagen då en familj kommer och tittar på hästarna, sedan skall jag hem och plugga i några timmar innan jag skall bort till stallet igen på eftermiddagen.
Jag har nämligen tänkt tillbringa kvällen i stallet, klippa man&svans, longera dem lite, duscha båda två, smörja sadlar och träns och gå igenom alla grejer. 

Men framförallt så skall vi fotografera hästarna, syskonen skall hjälpas åt att ta kort på mig och hästarna tillsammans och så skall jag ta lite fina bilder som jag kan hänga upp på väggen sedan. 
Vill vänta in den gyllene timmen men vi åker dit i god tid så vi inte behöver stressa. 

På lördag morgon kommer ännu en familj och tittar på hästarna och sedan får vi se vad som sker helt enkelt :) 

Nu skall jag sätta på en maskin med tvätt, kolla vad vi skall äta för mat och sedan gå ut i solen lite. 

Kram 


Sötnos!

Lycklig.

Ja, förutom att hästarna med 100% säkerhet kommer vara sålda senast på söndag så är jag väldigt lycklig. 

Fast att hästarna snart är sålda gör mig också lycklig fast på ett annat sätt, tjejen jag träffade igår verkade jätte bra och det fick mig att acceptera att detta verkligen händer och att dem kommer få det bra i något nytt hem. 

Jag har haft äran att äga Rullan i 17 år vilket är en väldigt lång tid och nu är det helt enkelt dags att gå vidare. 
Jag har fått lära känna världens snällaste ängel Celika under dem två åren hon har varit min och det är jag tacksam för. 
Vilket i sig är Lycka

Fick även ett samtal idag om att jag har fått jobb, härligt men lite läskigt, haha. 
Eller först skall jag ju på möte och se om vi passar ihop och så får vi ta det från där. Men för stunden så har jag fått jobb som kontaktperson ;) 

Kroppen känns bättre och jag längtar som en galning tills jag klarar av att gå ut på en morgonpromenad med Spyker, man får tänka i små delmål helt enkelt men det stora målet är ju att kunna jogga och gymma som vanligt. 

Och sist men inte minst så har jag väldigt underbara människor i mitt liv just nu och det gör mig otroligt lycklig. 

Jag hoppas att ni är lyckliga :D 




Torsdag

God morgon alla fina! 

Åh vad härligt med fint väder, jag har öppet fönster så jag hör fåglarna kvittra utanför. Däremot är det lite kylig luft som kommer in genom springan vilket påminner mig om att det faktiskt är september redan. 

September. 
Det är sjukt vad tiden går fort.
Och på måndag fyller Ida år, 13 år. 

Idag skall jag plugga och fixa med tvätt, det är planen iallafall och så får vi se vad som händer. 
Alex är dessutom hemma och sjuk idag igen och idag vaknade jag upp med snorig och tät näsa plus lite halsont, men det har nog gått över om en stund när jag har vaknat till ordentligt. 

Vi hörs, kram

<3

Min bildblogg.

Min nya blogg där endast foton kommer komma upp heter Mittbildgalleri.blogg.se 

Det är ingen blogg som kommer uppdateras varje dag och kanske inte alls ofta men vill ni se foton jag tar och inte läsa text skall ni ta er en titt. 

Det finns redan nu uppe lite bilder så in och titta :D 



Som en bomb.

Kommer en tjej och tittar på Rullan redan ikväll. 

Lycka till att kunna plugga nu lixom. Huvudet är helt tomt och jag vet inte vad jag skall känna. Vill skratta och gråta på samma gång. 
Det blev så verkligt nu på något sätt och det är väl först nu som jag inser att mina prinsessor inte kommer vara mina länge till. 

Usch. Klump i magen.... 

Jaja, jag ska försöka plugga lite till och sedan göra mig iordning för att åka till stallet. 

Kram 

min ängel. min bästa vän. min lycka.

Tillbaka till verkligheten.

Kände att det var dags att gå tillbaka till verkligheten nu, orkar inte göra ingenting längre. 

Har tillbringat förmiddagen i sängen och pluggat svenska och nu är jag tillbaka i sängen igen redo att plugga lite till, jag har precis ätit lunch, satt på en omgång disk, hängt tvätt och satt på en ny tvätt. 

Huvudet är bättre och ärligtalat så orkar jag inte bry mig just nu. 
Jag stressar bara upp mig inför plugget och jag har verkligen inte kunnat sova nu flera nätter i rad för att jag stressar upp mig och för att jag inte gör någonting och därför inte är trött. 
Foten är också mycket bättre och jag har tänkt försöka börja cykla lite lätt på träningscykeln, tänkte testa lite nu i eftermiddag efter ett snack med pappa. 

På fredag kommer första personen och skall titta på hästarna, Celika är det dem kommer och skall titta på framförallt men båda är av intresse så vi får se vad som händer. 
Skall ta mig till stallet idag hade jag tänkt (beroende på när pappa kommer hem annars blir det imorgon) och titta till dem, rensa bland grejerna, smörja sadlarna m.m och kanske longera/promenera lite med dem  beroende på hur mitt ben känns. 

Nu skall jag äta upp yoghurten och sedan fortsätta läsa om efterkrigstiden :) 

Kram 

En blöt och lerig liten Celika :)  

Kräftskivan.

Årets kräftskiva var grym, inte lik dem vi haft dem tidigare åren men absolut minst lika bra! 

Eftersom jag hoppar runt på kryckor kunde jag inte hjälpa till så mycket som jag både vill och brukar, men jag bossade över syskonen så allt blev gjort ändå. Hehe ;) 

•••••••, en vän till familjen, som även var här och tog hand om mig förra tisdagen, kom hit någon gång runt lunch, jag hade precis bakat äpplekaka så läget var under kontroll. 

T kom och så satt vi mest och slappade i soffan tills även Lena trillade in, pratade om allt möjligt och medan pappa och ••••••• var ute och plockade blommor m.m till att dekorera bordet med så åkte vi barn och T till godis mejeriet i Hyssna och köpte massa godis att mumsa på under kvällen. 

Väl hemma igen hade även Therese anlänt så vi dukade upp på bordet och gjorde i ordning inför att äta. 

Satt och åt i flera timmar, sjöng snapsvisor, skrattade, blev fotograferade (tog knappt ett ändå kort under kvällen utan pappa höll sig bakom kameran iår) och så blev vi ju självklart proppmätta. 

Efter maten satte vi oss i soffan allihopa och spelade charader tillsammans och lyssnade på musik, själv "tittade jag på" och försökte få huvudvärken att gå över genom att ligga och halvsova. 
Åt under den här perioden både för mycket äpplekaka och för mycket godis.
När Therese hade lämnat oss dröjde det inte lång tid innan vi alla begav oss till våra sängar efter en grym lördag.

På morgonen vakade faktiskt jag och T först och flyttade oss ner till soffan istället, tillslut vaknade alla andra och så dukade vi upp all frukost på stora matbordet och satt och åt en gemensam söndagsfrukost med bl.a. kokt ägg, baguetter och hemmabakade frallor. Ur mysigt om ni frågar mig. 

Tillbringade dagen i soffan framför flera bra filmer som jag tittade på så gott jag kunde, lite jobbigt att fokusera när man får ont i huvudet och bara vill lägga sig och gråta så då får man istället ligga och blunda.

Pappa lagade god mat till middag, en krämig sås med räkor och kräftor som blev över från dagen innan och så pasta till det, mumsigt. 

Söndagen slutade med att alla "gäster" hade åkt hem och så var familjen Palmgren ensamma igen efter en helt underbar helg. 




Fotograf: Anders Palmgren (pappa) 
Kamera: Nikon d40 
Copyright. 

Rolig.

Sitter och tittar på idol i den mån jag orkar, kan inte riktigt koncentrera mig till hundra procent men jag ser/hör några iallafall. 

Haha fick precis världens konstigaste telefonsamtal, vet verkligen inte om personen ifråga var seriös eller om han bara drev men jag hade roligt iallafall. Haha, om du läser detta och bara skojade så får du ju gärna höra av dig igen, hade varit kul att veta vem du är ;) 

Nej, nu ska jag prata med pappa om hästarna och så hörs vi senare. 

Kram 



Celika:

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=839317

Där har ni Celikas annons om ni vill in och kika. 
Är ni intresserade är det bara att mejla eller ringa. 

Telefon: 0700053876

Min ängel! <3 



Rullan:

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=839320

Där har ni Rullans annons om ni vill in och kika. 
Är ni intresserade är det bara att mejla eller ringa. 

Mail: [email protected]
Telefon: 0700053876

Mitt hjärta! <3 



I see the goodbye in her eyes.

Grejen som har gjort att jag varit ledsen nu ett tag och som har varit en sak som kommer förändra hela mitt liv är att hästarna nu ligger ute till försäljning. 

La ut dem på hästnet för några timma sedan och redan nu har flera hört av sig, helt sjukt. Vet inte om jag skall skratta eller gråta. 
Vi vill helst att dem flyttar innan det är dags att börja ta in dem så det är inte jätte bråttom ändå. Och hemmet är ju så mycket viktigare än priset som förövrigt ligger på ca 2000 st och då ingår sadel, täcken m.m

Dem är ju lite äldre men dem har många år kvar att ge någon ny familj och det är väl det som gör att beslutet inte är så svårt. 
Jag vill att någon mer familj skall få äran att lära känna Rullan, få skratta åt hennes gulliga och knäppa egenskaper och få störa sig på hennes jobbiga sidor. Jag vill att hon skall få känna ännu mer kärlek och värme. 
Jag vill att någon familj skall få se vilken härlig, lätt och omtänksam ponny Celika är och jag vill att hon skall få äta morötter ur en ny bästa kompis hand. 

Det är ett riktigt tufft beslut, ett beslut som jag annars har blundat för och bara skjutit upp men det är helt enkelt dax nu. Det är dags. 

Min plan har alltid varit att ha Rullan tills hon dör, att jag flyttar hemifrån och hyr in henne i något stall i närheten men jag har insett att det inte är ett liv jag vill ha och inte ett liv jag önskar henne. Jag vill kunna resa när jag vill, jobba mycket och inte behöva ha skuldkänslor över att lämna henne. Jag vill i framtiden ha häst men då en häst jag kan rida och satsa på. 
Rullan förtjänar mycket mer än så. 

Så ja, nu är det bara att vänta och hoppas att rätt familj hör av sig.

Jag säljer även massa ridbyxor i storlek 38 och pikéer i storlek M m.m så hör av er om ni är intresserade. 





Ångest.

Usch jag får verkligen ångest och panik när jag tänker på hur mycket plugg jag missar, eller jag missar ju ingenting egentligen eftersom jag inte har lektioner att gå på men jag förlorar ju massa tid där jag hade kunnat plugga. 

Sen kan jag inte direkt hjälpa att huvudet säger nej och eftersom jag aldrig har haft hjärnskakning innan så vet jag inte alls hur sträng man skall vara med tex tv tittande och plugg, men så länge jag får ont i huvudet och mår illa efter en kvarts ansträngning så får jag stå ut med ångesten över plugget...

Foten är bättre idag=svullnaden är nästan helt borta och den blåa randen på tårna syns knappt.
Det betyder däremot inte att foten är bra utan när svullnaden är borta och foten känns okej måste jag börja träna upp alla ledband och allt annat roligt som tog skada i fallet. 

Kul att allt jag skriver om är klagomål och skadan men just nu är jag riktigt depp. Hoppas att ni förstår! 

Kunde inte somna i går kväll så jag låg vaken och hade ont i huvudet till ca tre på natten, orkar inte. 

Nu skall jag försöka somna om i någon timma, kram 




När man inte vet.

Halloj. 

Inte skrivit under helgen, dels för att jag varit upptagen och inte orkat men också för att låta huvudet vila. Hjärnskakningen håller i sig och efter att ha kollat på mobil/tv/data/bok i mer än 15 minuter så säger huvudet "sluta" och då måste jag lyssna. 

Kräftskivan i lördags var super härlig! Hade verkligen jätte roligt och det kommer ett inlägg om den imorgon samt några bilder :) 

Idag har jag tillbringat dagen i soffan eller uppe i sängen, foten är mycket bättre och det är huvudet med men jag är inte bra än på långa vägar och det suger. Vill träna, plugga och annat tråkigt/vanligt som man annars gärna slipper göra. 
Vill kunna gå ner för trappan utan att behöva släpa med mig kryckorna. Haha. 

Har varit på jätte dåligt humör nu på kvällen, eller inte dåligt humör egentligen utan mer skiftande, tårarna är nära och jag bara tänker för mycket. 
Typiskt mig och jag tror det får bli sängen tidigt idag så att jag sover bort alla tankar. 

Vi hörs imorgon, kramar! 

Chokladbollar<3 
RSS 2.0