Mina ben är döda...

Nu ligger jag i sängen helt utslagen, jag har tvättat ansiktet, borstat tänderna och smörjt in mina stackars små fötter... 

Mins ben och fötter är helt slut efter en hel dag i Göteborg plus ett afro pass med fokus på benen och dessutom benövningar efteråt, både en skön och jobbig känsla... Haha. 

Kan säga att jag inte alls är taggad på att gå upp klockan sju imorgon för att ge mig ut på en morgon promenad/PW/jogging runda, skulle hellre sova en extra timma men nä nu kör vi gärnet! :D 

Satt och pluggade i ca en timma, huvudet hängde inte alls med så jag brainstormade och skrev ner allt jag kunde komma på så imorgon skall jag "bara" skriva ihop allt till bra meningar. Känns rätt bra ändå, snaaart klar.

Vi hörs imorgon, sov gott

Har inga roliga bilder att visa er... 

Måndag!

Hejhejhej på er! 

Jag har haft en jätte bra måndag och det hoppas jag verkligen att ni också haft :) 

Jag åkte in till Göteborg vid nio imorse, gick i massa affärer som jag aldrig varit inne i innan och jag fick köpt riktigt bra saker, tänker visa dem senare.
Tog en buss hem vid tre, bytte om, lämnade det jag köpt och gick ut till bussen (hade ca tjugo minuter på mig) med Malin, tränade afro och sedan körde vi lite maskiner ute i gymmet, det blev ett riktigt härligt benpass, så jag är verkligen nöjd. 

Nu sitter jag hemma och har ätit mat och varit ute med Spyker, har även pluggat lite och det tänker jag ägna kvällen åt, sedan kör vi upp sju imorgon och jogga, plugga och så blir det gym på eftermiddagen. 

Vi hörs! 

Jackan Malin fick utav mig i födelsedagspresent :D 

Så himla irriterad!

min iPhone laddare gick precis sönder. fml, haha okej så farligt är det väl inte men det känns ju lite som att någon tog mitt liv i från mina händer, hade dessutom bara 5% batteri kvar när det hände så heeej dååå mitt hjärta, typ.

Det var ju inte direkt det jag hade tänkt lägga pengar på imorgon i Göteborg... men nu har jag ju inget val.
Försöker leta upp en så billig som möjligt så att jag kan köpa andra saker också, får försöka lösa det på bästa sätt helt enkelt :)

Nu är matten inskickad iallafall, var svårare än vad jag först förstod men det kan också haft att göra med att jag vart sjuuukt trött i huvudet. jaja, nu slipper jag tänka på det i några dagar iallafall, så får vi bara hoppas att jag får E ;)

Nä, nu ska jag gråta en skvätt och sedan försöka få låna en data så jag kan kolla på film, puss

Förlåt för värsta konstiga inlägget ;)

En bra söndag!

Har legat på studsmattan i shorts och tublinne och pluggat matte i stort sätt hela dagen, sååå himla härligt! 
Ätit några kakor från igår och även en tårtbit... Ush..

Imorgon lägger jag och Alex i nästa växeln vad gäller träningen, två månader har varit kanon som uppvärmning så nu kör vi fullt ös medvetslös, typ ;) 

Ikväll skall jag skicka in matte uppdraget, träna och titta på film. 

Imorgon blir det en riktigt grym dag, åker in till Göteborg direkt på morgonen, går och shoppar innan jag åker hem och åker till gymmet för att köra ett afropass med Malin, awesome! :D 

Plugget är ganska lugnt just nu, eller ja, skall skicka in två uppdrag och sedan är det lugnt... 
Nästa måndag ska jag till skolan för att göra idrottstentan och ha naturkunskaps "lektion", ser faktiskt fram emot det :) 

Nu har vi precis grillat lamm och ätit klyftpotatis, olagligt gott. Är glad att träningsveckan börjar imorgon efter allt onyttigt denna helgen... 

Vi hörs, puss




Bästa starten på dagen

Godmorgon, har ni kommit ihåg att ändra klockan till sommartid? 
Nu känns det äääntligen som att sommaren inte är långt borta :D 

Gick upp vid åtta och väckte Alex så nu har vi precis kommit in från en intervall/jogging/PW runda på fyra km, nu skall jag äta lite frukost och sedan köra igång och plugga. 
Skall under tiden sätta på maskin efter maskin med tvätt så att vi får lite ordning nere i tvättrummet, nu när det är så bra väder är det ju perfekt att passa på eftersom man kan hänga ut det i solen. 

Vi hörs! 







Sov gott

Sov gott! 

Nu ligger jag i sängen efter en väldigt bra dag, kalaset gick bra och tårtorna blev över förväntan (mer om dem någon annan dag) 

Imorgon skall jag upp åtta för att ge mig ut och jogga med Alex och kanske Ida, blir sedan ett hemma pass och så får vi se om jag hinner åka till corpus på kvällen, det beror på plugg och hur ofta bussarna går. 

Jaja nu skall jag sova, vill kolla på film men då orkar jag aaaldrig upp imorgon... Natti! 

Usch vad jag ångrar att den är i min mage. ... Men det var gott ;)

Usch.

Jag är så himla trött... och mätt. Pappa åkte med moppen till Sätila och köpte pizza vilket funkade väldigt bra, rann ut lite sås i väskan men pizzorna var varma och goda iallafall ;)

Just nu förstår jag inte hur jag skall orka åka till hästarna, men jag måste så då måste jag ju orka. Ha ha, smart. 

Imorgon ska jag gymma, plugga och slappa. Funderar på att kolla om bussarna går bra så att vi kan köra ett morgonpass, så slipper hela dagen gå och jag startar den på bästa möjliga sätt. 
Det suger att ha fritidskort och gå hemma på dagarna, hade jag haft ett annat busskort hade jag kunnat träna när som helst men detta är helt klart bättre än inget! 

Jaha, nu mumlar jag bara. Hörs 


Är det möjligt att sakna någon så mycket så att man får panik? ja, tydligen... 

Jag lever.

Tänkte bara kika in och säga att jag lever, har haft fult upp hela förmiddagen och nu är jag för trött för att orkar blogga, sitter inte i solen och tittar på när dem andra bygger en gunga ;) 

Ikväll blir det troligtvis köpe pizza, väldigt länge sedan nämligen men vi får se hur det blir. 
Lär ju bli svårt att ta så många pizzor på moppen... kommer sluta med att dem är kalla och att dem är helt förstörda... 
Haha jaja. 

Hörs! 




Slappna av

Sitter uppe i min säng och njuter utav ett fotbad, körde ett ordentligt benpass på gymmet idag och sedan har jag stått upp och bakat hela kvällen så mina ben och fötter är helt döda... 

Bakade en kladdkaka innan pappa tvingade mig att gå upp och lägga mig, vi hinner gott och väl imorgon så det är egentligen ingen panik. 

Jaja, nu skall jag smörja in mig, måla naglarna och borsta tänderna, sedan skall jag njuta av några timmars sömn innan det är upp och hoppa. 

Grattis på födelsedagen Malin! I 22 minuter har du varit femton år nu ;) :D 



Fullt upp

Hinner egentligen inte blogga men jag får väl kika in här och säga hej. 

Maten pappa lagade var bouillabaisse, alltså fisk soppa, jag, pappa och Lenis tyckte det var gott men dem andra gav tummen ner, fjantisar. 

Har bakat syltkakor, drömmar, gjort två sorters fluff, bakat ett par choklad kakor som jag skall skriva mer om imorgon och nu skall jag ställa mig och göra sista fluffet. 
Därefter ska minst två kladdkakor göras... 

Har ett matte uppdrag som skall skickas in idag egentligen, har bara en eller två frågor kvar att svara på men jag hinner verkligen inte. panik. Får skicka in det det första jag gör imorgon när gästerna åkt hem... Eller ja, efter att jag sovit middag ;) 

Imorgon skall det upp och sjungas för Malin som fyller 15 år och sedan är det fullrulle, det skall städas, bakas och fixas. 

Jaja, allt blir sjuukt gott så det är värt det! 

Puss

Påväg till gymmet 

Sooooool <3

Soppa :) 

Gissa vad vi skall äta idag!



Någon som kan gissa vad vi ska äta? 

Nu sticker jag till gymmet, hörs sen! 


Blä.

Åh, jag känner inte alls för att plugga, eller egentligen gör jag det för matten är faktiskt rolig men jag vill bara gå runt och pyssla, plocka där det behövs, dammsuga, damma, diska, tvätta m.m 

Idrottssamtalet gick iallafall bra, efter det pluggade jag lite innan jag gick ut och hängde ut två maskiner tvätt, så härligt! 

Nu har jag varit nere och gosat med kissarna, vet inte om jag skrivit det men Gollum blev påkörd för någon vecka sedan så nu är det bara Micke och en ny katt kvar, den nya katten är en herrelös katt som bestämde sig för att flytta in hos oss för någon månad sedan, en granne hade försökt ta hand om honom men kissen hade vägrat och istället flyttat in här, han är väldigt skygg och är nog inte van vid människor alls men nu börjar han komma när man ropar och han älskar när jag kliar honom vid öronen.  
Vi har lite problem med vad han skall heta bara, vi kallar honom Råttsvans för han har en riktigt tunn och äcklig rått liknande svans men det kan han ju inte heta ;) Sixten funderar jag på men nä jag vet inte... 


Vad tycker ni han skulle kunna heta? 

Jaha, nu är det väl lika bra att jag sätter fart och pluggar, träning vid fyra och sedan har jag massa att baka. 

Puss

Goodmorning beautiful!

Gooood morgon allihop! 

Fredag idag och delade känslor, skulle behöva en extra veckodag men åh vad skönt det ska bli med helg, kalas, tårta och massa kakor. 

Nu skall jag ta och äta frukost, ha idrottssamtal vid halv elva och plugga matte. 

Senare idag skall jag baka och ikväll skall jag gymma. 

Vi hörs.




Slut för idag.

Nu säger jag sov gott för idag och så hörs vi imorgon! 

Jag har tvättat, pluggat matte och nu skall jag bara springa ner och tvätta bort sminket plus sätta på en till maskin tvätt. Jag hoppas att det är fint väder imorgon så jag kan hänga ut tvätten samt tvätta mer under dagen. 

Som sagt, vi hörs imorgon. 

Sov gott 


Torsdag

Förlåt för att jag inte bloggade förut, var helt död så jag gick upp och la mig i en timma, efter lite behövlig sömn städade jag och ja.. Tog det lugnt. 

Avbokade Tabata passet så istället har jag städat och fixat inför på lördag. Istället får det bli hemmaträning när jag kommer hem från hästarna, skall åka dit nu nämligen. 

Vi hörs när jag kommer hem, lovar ;) 

Godiset som skall användas till tårtorna på lördag ;D minus Cola dödskallarna iför sig... 

I Göteborg

Sitter inne i Göteborg och väntar på bussen, pappa är nere på toa så då passar jag på att blogga ;) 

Vi har fått köpt allt som vi skulle köpa och jag har fått se delar utav Göteborg som jag aldrig sett innan, en bra förmiddag helt enkelt :D 

Hörs när jag kommer hem! 


God morgon

Jag hinner inte skriva jätte mycket men tänkte bara titta in och säga god morgon, är hemma vid 13:00-14:00 någon gång, beroende på hur lång tid det tar att handla. 

Men vi hörs då! 

Puss 



Sov gott

Nu säger jag sov gott och hejdå för idag, skall upp vid sju imorgon för att följa med pappa in till Göteborg. 

Kameran ligger på laddning, jag har nämligen tänkt gå runt och ta kort medans pappa skriver in sig m.m då det är jätte fint i området kring pappas skola , ska bli kul att fota inne i stan och inte bara ta kort på ute på landet hela tiden. 

Efter det skall vi och köpa allt inför kalaset, det är därför jag följer med in till Gbg ;)

Nä, nu skall jag läsa några inlägg på en blogg jag blivit helt beroende utav (kollar igenom hela arkivet) och sedan sova. 

Sov gott, puss

!

Hej. 

Nu skall jag göra klart det sista på idrottsinlämningen och skicka in den, sedan har jag tänkt städa mitt rum så slipper jag tänka på det inför kalaset på lördag, har mycket att fixa så det räcker och blir över ;) 

Har iallafall precis ätit falukorv och makaroner så nu är jag mätt, skulle vilja träna men skall köra ett Tabata pass imorgon och då vill jag inte vara helt död från dagens träning. 

Är jätte trött och har världens PMS och självklart har alla damp idag och går mig på nerverna, mensvärk och ont i huvudet på det, toppen.

Nej, nu ska jag sätta fart. 

Kram 



Svar på kommentar.

Fråga från anonym: 

Kan du beskriva hur munta i matte går till när du har gjort den? Ska läsa matte nästa år och jag är verkligen inte bra i matte (klarade knappt av nians matte). Funderar på om det kanske är svårare på distans, när man har munta muntligt hur man förklarar alla mattegrejer osv. :)

Svar: för det första vore det roligt om du ville skriva ditt namn m.m Jag är inte farlig och det är väldigt kul att veta vilka ni är som kommenterar som går på Korr :) 

Svaret på din fråga däremot är Självklart kan jag det, jag börjar redan få lite smått ångest över examinationen trots att jag precis börjat kursen, så är det någon som läser och som har gjort muntan så skulle det vara guld värt att få höra hur det går till m.m 

När jag slutade högstadiet hade jag MVG i matte och det var ett utav mina favorit ämnen, på gymnasiet fick jag flera dåliga lärare och bytte lärare flera gånger vilket bidrog till att jag fick F. Har varit väldigt nervös över matten på distans men än så länge är det både lätt och roligt, det är ett studie sätt som passar mig perfekt. 

Jag siktar på ett E men självklart skulle ett högre betyg vara roligt att få. 

Mitt tips till dig är att inte tänka på matten så mycket, det löser sig med tiden och jag tror nog att du kan överraska dig själv, du kanske tycker detta sättet att räkna matte är jätte bra och lätt :) 

Kram 

Resten utav veckan.



Lunch

Sitter just nu och äter lunch, våfflor ned hallonsylt och banan, gott och mättande! 

Nu skall jag se till att få klart idrotten och sedan städa och röja lite. 

Vi höres



Onsdag, onsdag & onsdag

Hallå på er! 

Tog lite sovmorgon imorse vilket var välbehövligt, nu är Spyker iallafall kissad och jag har ätit frukost, så så himla sen onsdag blev det inte ;) 

Idag skall jag plugga, får se vad det blir utöver idrotten men något har jag verkligen att göra. 

Nu skall jag gå runt och vattna blommorna, tror dem skulle uppskatta det och sedan är det väl bara att sätta igång med allt som skall göras. 

Sökte något jobb igår och har tänkt fortsätta med det idag, hoppas verkligen att jag får det som jag sökte igår för det hade verkligen varit kanon, jag håller tummarna och så får vi vänta och se :) 

puss och kram 

... 

-

Precis varit borta hos hästarna, motvind påvägen dit och medvind påvägen hem = snigelfart dit och raketfart påvägen hem. Haha jaja, allt gick bra förutom en jäkla bilist som inte bländade av och dessutom inte blinkade när hon/han skulle svänga, vi hamnade på andra sidan vägen och pappa blev rätt irriterad. Menmen ingenting hände. 

Nu tittar jag på film, hade tänkt måla och pyssla i badrummet men vi hade absolut ingen blå färg utan bara massa massa vit färg, inte direkt vad jag behövde ;) får se om pappa kan ner och hitta lite. 

Vi hörs mer imorgon, puss



Våfflor



Hemma!

Kom nästan precis innanför dörren, Lena fick köpt present till Malin och Alex plus att vi åt gott på McDonalds och jag köpte med mig lite smått och gott hem från Hemköp. 

Nu sitter jag i soffan och väntar på att min våffla ska bli klar, är egentligen mätt sedan McDonalds men en våffla kan jag nog tvinga ner eftersom det är våffeldagen :) 


Ikväll skall jag plugga och sooova, är jätte trött... 

Puss







  

Matte

Sitter och räknar matte efter att jag har gjort ett ledarskaps och organisations prov och påbörjar uppdraget, matten går faktiskt riktigt bra (peppar, peppar, ta i trä) men vi får väl se hur det går när jag kommer till jobbigare kapitel... 
Det var ju faktiskt runt två år sedan jag hade matte senast, rätt sjukt egentligen. 

Vid tre åker jag in till Göteborg med Lena, innan det skall jag ta på mig, sminka mig, äta något och räkna några sidor matte. 

Vi höres! 

Ändrade planer, åker vid 14:00 istället.



Sun

God morgon, har ni också bra väder hos er? 
Här är det än så länge runt noll grader, vindstilla och solen skiner, men vi får se vad som händer under dagen :) 

Nu är Spyker promenerad och jag har ätit frukost, idag skall jag plugga som en idiot och så får vi se om jag kan följa med Lenis till Göteborg vid två-tre, hon skall nämligen köpa presenter till Alex och Malin eftersom hon självklart är bjuden på kalaset på lördag. 

Angående lördag så längtar jag ihjäl mig! 
Fredag eftermiddag kommer bestå utav bakning gånger hundra, haha, har mycket att baka och fixa inför kalaset nämligen. Två tårtor skall förberedas, syltkakor och drömmar skall göras och så funderar jag på att baka en sockerkaka så att det blir någon mjukkaka, sedan ska ju pappa baka kanelbullar också, fullt upp helt enkelt. 
Dessutom skall det städas och fixas. 

Pappa satt föresten igår och sydde gardiner till hallen och köket, händig pappa eller vad!? 
Eftersom pappa älskar allt som rör båtar, hav och vatten är hallen & trappan i det temat = vilka gardiner som helst godkänns ej utav sjökaptenen. 

Något sjukt har dessutom hänt, jag tycker att veckodagarna går föör fort, jag hinner verkligen inte med allt jag vill hinna med och helgerna är inte lika lockande längre när jag vet att jag tex har massa plugg. Sjukaste känslan, har ju haft ångest över att helgerna är så långt borta, senast för två veckor sedan hade jag kunnat göra vad som helst för att få helgen att komma fortare än vanligt. Haha jaja, sånt är livet ;) 

Nu:plugg. 




Ser ni vilket mini hovavtryck? Det får Celikas hovar att framstå som gigantiska ;) 

Sov gott

Färdig med plugget och med allt annat jag skulle göra, nu soova. 

Sov gott. Puss 

Hörs imorgon!





Afro + crosstrainer

Hej! 

Afro passet idag var annorlunda, på ett bra sätt. Den vanliga ledaren/instruktören var hemma och tog hand om sitt sjuka barn så eftersom det var ny instruktör var det nytt pass. 
Var lite mer dans, alltså... det var mer danssteg och det kändes som något man skulle kunna visa upp på en föreställning, det gör verkligen inte det vanliga passet, haha eller ja, framförallt inte med mig i gruppen ;) 

Efter passet körde jag crosstrainer i en kvart innan jag och mitt rinnande svett gick in och tog en välbehövlig dusch. 

Väl hemma åt jag hemmabakad pizza och nu sitter/ligger jag uppe i min säng redo för några intensiva plugg timmar. 

Innan jag skall sova skall jag helst hinna med att smörja in mig, ta ett fotbad och göra något år mina hemska naglar. 
Har aldrig, aldrig, aaaldrig haft så här fula naglar, dem delar på sig i lager och nagelbanden skall vi inte ens tala om. Jag vet seriöst inte vad som har hänt, vitamin eller protein brist kanske? Jag har ingen aning. 
Hittade några tips på Google (min bästavän) som jag tänker testa, ger det några veckor och hjälper det inte får jag helt enkelt kolla upp vad det kan ha för förklaring. 

Nä, nu måste jag verkligen plugga. 

Kram

Påväg till gymmet. 


Påväg till bussen.  

Måndag

Hej på er! 

Dålig uppdatering det senaste, jag vet och jag ber om ursäkt. 

Idag har jag varit i Kinna hos psykologen, åkte sedan och köpte presenter till Malin som fyller år på lördag och köpte dessutom med mig varsin semla till mig och pappa (en hemlighet, så glöm det du precis har läst Malin, det angående semlorna alltså...) 

Snart är jag redo att åka in till Kinna för andra gången idag, skall köra ett afro pass vilket skall bli väldigt skönt, bussen går vid 17:00 och så är jag hemma igen vid 20:00 skulle jag tro. 
Bra måndag helt enkelt! 

Nu skall jag packa väskan och sedan göra mig helt redo. 

Åh, jag har kommit in i värsta dippen, eller ja, jag skrev ju för ett tag sedan att jag saknar mitt ex och det tycks bara bli värre, inbillar mig att jag ser honom överallt och detsamma gäller hans bil. Egentligen saknar jag väl inte det vi hade utan det vi skulle kunna ha nu... 
Jaha, nu skall jag rycka upp mig och gå vidare. Hehe. 

Vi höres, puss & kram




<3

Malin och pappa har precis bakat kanelbullar och åh så goda dem blev, absolut godkända med en guldstjärna i kanten! 

Satt iallafall ute i solen och åt bulle och drack saft med en filt runt mig, härlig lördag, utan tvekan. 
Är på så himla mycket bättre humor nu, mest tack vare box passet där jag kunde få ut alla mina aggressioner och slåss men också för att denna lördagen är grymt bra! :D 

Vi hörs, nu skall jag upp och fixa lite mer i mitt rum. Kram 



I've had the time of my life

Åh, shit vad roligt det var! Tufft men roligt, haha precis i min smak med andra ord :D 

Jag och Alex har precis fått lite mat i magen, stekt korv, avokado och lite potatissallad. Välbehövligt och gott.

Nu skall jag röja lite, hämta mina flyttkartonger som står i källaren och packa upp dem och så skall jag plugga. 

Hoppas att ni har en toppen lördag!!
















Bilder från weheartit. 

Box

God morgon! 

Vaknade vid sju av att Spyker stod utanför dörren och gnällde, släppte in honom och så låg vi och myste innan jag gick ner med honom till pappa vid åtta. 
Gick upp vid halv tio, åt frukost och nu sitter jag i soffan och bloggar ;) 

Om lite mer än en timma åker jag och Alex till gymmet, vi skall köra ett box pass vilket skall bli jätte kul, är super taggad!  
Efteråt skall jag försöka hinna upp till Hemköp och köpa med mig lite som behövs till kvällens middag, får nog bli så att Alex får sitta nere vid busshållplatsen med väskorna och så kan jag springa och handla snabbt. 

I eftermiddag/kväll skall jag plugga, detsamma gäller imorgon. Skall nog hjälpa pappa att baka bullar sedan men för utom det måste jag verkligen plugga, plugga & plugga. 

Vi hörs när jag kommer hem igen, puss



Svag

Hallå! 

Gymmet idag gick väl sådär, var väldigt trött och omotiverad men axlarna, armarna och bröst fick sig ett pass iallafall. 
Stannade och handlade med oss en läsk och chips, vi dricker aldrig läsk längre så det är väldigt gott när vi nu gör det någon gång ibland. 

Nu sitter jag i soffan och slappar, pappa och Malin är i kyrkan och vad Ida och Alex gör har jag ingen aning om ;) 

Skall kolla på let's dance nu när det börjar och så skall jag utnyttja pauserna till att titta på Glee, härlig fredag. 

Puss 

Dååålig bild men bättre än ingen bild alls. 

Mot gymmet!

Nu sticker jag till gymmet med Alex och så möter vi upp Therese där. 
Efteråt skall jag handla lite inför helgen och sedan blir det taco mys och let's dance :D 

Har pluggat under dagen och fått gjort så mycket som jag behövde, skönt! 

Hörs sen, puss

Längtar. 

Trött på ord

Igår var jag inne i en riktig dipp, mådde sjukt dåligt psykiskt plus att jag hade feber och ont i hela kroppen. 
Var så trött på ord, orkade inte prata eller skriva därför blev det tomt här igår... 

Låg i soffan hela dagen och tittade på Glee, följde med till hästarna på kvällen vilket fick mig på mycket bättre humör, tack vare mina prinsessor <3

Idag känner jag mig mycket bättre, som tur är. 
Nu har jag röjt lite, satt på en disk, ätit frukost och kollat runt på fb m.m 

Idag skall jag plugga ledarskap och organisation och gymma. Dessutom skall jag kolla på något avsnitt utav Glee ;) 

Puss


Så absolut jag, nu har det däremot blivit mycket filmer på sistone men böcker är nog faktiskt bäst ;) 

ja

Har istortsätt kollat på Glee hela dagen, mår inte särskilt bra men jag har fått lite plugg gjort och fick dessutom reda på att jag fick c i ledarskap och organisations uppdraget jag skickade in igår. 

Nu skall jag titta lite till och sedan äta, soppa och nybakat bröd, mums! 

Hörs sen, puss

En utav favorit låtarna just nu :) 

Breath in & breath out

God morgon på er! 

Gick upp vid sju, har ätit frukost och tittat på två glee avsnitt och nu skall jag börja plugga. 

Är förkyld och känner mig inte särskilt pigg alls, dessutom regnar det ute, men det är bara att köra gärnet :) 

Nu skall jag sätta fart, puss

Så här såg det ut igår när jag (försökte) pluggade, haha det är tur att han är söt iallafall ;) 

Hem ljuva hem

Hejhejhejhej! 

Mrl passet var... både som jag väntat och inte. Absolut tuffare än jag trott att det skulle vara, eller a, jag visste ju att det skulle vara tufft men detta var tufft på ett helt annat sätt än väntat. 
Aja, svårt att förklara men det var ändå roligt, dessutom var halva passet ett annat pass, haha det lät konstig men jag får kolla upp vad det hette och skriva mer om det då ;) 

Nu har jag precis fått mat i mage och Malin var snäll och åkte med till hästarna så jag kan slappa i soffan ett tag. Hehe ;) 

Skall kolla om det finns lediga platser på några pass denna veckan och i såfall boka dem, är ett stort event på Corpus i helgen med föreläsningar och roliga pass, så det skall jag kolla upp lite noggrannare. 

Åh juste, jag har fått världens konstigaste grej med mitt vänstra öra... Börjar bli lite orolig men det kanske bara är en konstig förkylning eller något? :s 
Där ute där man har hörsnäckan (haha bra förklaring) har det svullnat upp och gör jätte ont, så jag kan inte lyssna på musik med hörlurar på vänstra örat. Men det gör bara ont när jag försöker sätta i en liten snäcka och man kan nog varken känna eller se svullnaden... 
Dessutom har hörseln börjat bli sämre nu, hör sämre och det sprakar och låter konstig.  
Så nu får det bli musik på bara högra örat, äta tabletter och så får jag hoppas att det går över snart! 

Vi höres! 



Mot gymmet!

Nu är det gymmet som gäller, har sådan fruktansvärd träningsvärk i magen sedan i söndags och idag skall jag köra mrl (mage rumpa lår) skall bli kul, haha nej men jag är peppad! :D 

Hörs när jag kommer hem, puss


&











bilder från weheartit.

Today

Hallå, god morgon, god dag. 

Gick upp vid sju idag, tittade på några avsnitt utav Glee och så har jag ätit frallor som pappa bakade igår, bra start på dagen! 

Nu skall jag sätta mig och plugga, vi höres! 

... 

Klar (slut)

Då är jag äntligen klar med min fotovägg, eller egentligen är jag inte klar men alla kort är slut ;) 
Tänker beställa hem mer kort så småningom men just nu får detta räcka, tycker det blev riktigt riktigt bra! 

Nu skall rummet bara städas och så skall allt små fix fixas, sedan är allt som jag vill ha det ( -tapet, gardiner, matta, golv m.m) haha 

Puss


Halvår dörren (ner till byrån) skall få kort sedan. 

Öppna dina vingar och flyg min vän.

Hallå på er! 
Allt bra med er? 
Jag mår alldeles utmärkt, är riktigt trött och febrig men sånt är livet. 

Sedan vi hördes sist har jag gjort två prov och börjat på uppdraget, känns bra. 
Jag har satt upp mer foton på väggen eftersom vi kom ihåg att köpa klibbiklabb idag och sedan har jag ätit jätte god mat. 

Nu skall jag snart köra ett träningspass och sedan skall jag bort till hästarna med Alex. 

Åhh, vi har dessutom bestämt vad för tårta jag skall baka till Malin och Alex kalas nästa lördag, det kommer bli riktigt sjukt gott :D men mer om det närmare kalaset.

Puss





Våren.

Våren är ganska jobbig för mig, periodvis. 

Ibörjan, när varken jag eller min kropp hunnit vänja sig vid solen och "värmen" går jag runt med en feber liknande känsla konstant i ett ganska bra tag, tills jag äntligen vant mig. 
Jag är tröttare än vanligt, får jobbig nare, min hud i ansiktet blir konstig, min näsa gör ont m.m 

Dessutom är ljuset alltid jobbigt för mina ögon, det kliar, rinner och svider, detta kan även bero på att allt börjar blomma och slå åt (=pollen) men det blir som värst någon gång i slutet av våren, detta är dock olika från år till år... 

Nu har jag börjat känna av allt jag nämt ovanför, värst är feber känslan och tröttheten och jag kan verkligen inte längta mer tills detta går över! 
Samtidigt är det lite skönt, för det betyder att det är vår, iallafall enligt min kropp ;) 



Måndag!

God morgon allihopa! 

Vaknade vid halv åtta och nu är jag färdig fixad för den här fina måndagen, om en stund åker jag och pappa till Skene nämligen. 

Vi hörs när jag kommer hem igen, puss



Veckan som väntar:


Ni lär ju märka vad som händer till helgen och jag uppdaterar er med en ny "vecko-bild" om något skulle ändras :) 

Söndags plugg

Sitter uppe i min säng och pluggar, äter nybakat grovt polarbröd och dricker banan mixat med lite mjölk, grädde och vaniljsocker, super gott och det får mig att vakna upp lite ;)

När jag är klar med plugget ska jag köra lite hemma träning, like back in the old day's.. Haha öh ja, för det var ju typ sju år (en månad) sedan jag körde hemma träning. Men det skall bli skönt! 

Det som motiverar mig till träningen nu är bilden utav min drömkropp som jag har i mitt huvud, att se andra som har lyckats och att hjälpa Alex. Sedan hjälper det ju att jag tränar tillsammans med min fina vän Therese :) 
Det första har blivit bara mer och mer peppande eftersom jag nu lite mer än en månad sedan jag köpte gymkort börjar se resultat, men framförallt så känner jag resultat och det känns så jävla grymt! 

Nä, nu skall jag återgå till plugget! 

Puss

Oj vilken sjukt dålig bild, men nu är mackan uppäten vilket gör det svårt att ta en ny, hehe ;)

Foto

Har tagit några bilder med kameran som kommer upp ikväll men bjuder på några bilder från min kära iPhone nu så länge :) 









Ute fixar dag

Hallå på er! 

Tillbringade min morgon med att söka ett och annat jobb, känns toppen. 
Åt frukost och sedan gick vi alla ut i trädgården, nu håller vi på och fixar och donar och allt blir jätte bra, toppen väder är det dessutom! 

Nu skall jag och Alex åka och köpa korv med bröd, första grillningen för iår skall snart ske, åh vad jag älskar våren och sommaren när man kan grilla :D 

Puss


Ni får mer bilder sen när jag kommer tillbaka :) 

who am I?

Ligger uppe i sängen, har sett fram emot detta ögon blick istortsätt hela dagen och nu när jag väl ligger här är jag knappt trött och jag kan verkligen inte somna... 

Kul. 

Har iallafall tänt doftljus, smörjt in mig, tagit fotbad och lyssnat på bra och lugnande musik.

Nu skall jag tvinga mig själv att somna och så får vi se hur det går ;) 
I vilket fall så hörs vi imorgon (senare idag alltså)

Puss

The vampire diaries & chokladbollar

Hallå på er! 

Mitt humör har varit på botten sedan jag skrev senast, har brusat upp för allt och inget, och så frågar alla "är du sur" neeeej det var jag inte, men nu är jag det. Tack. 

Allt känns lite bättre nu iallafall, men usch vad trött, irriterad och borta jag är... 

Har precis varit hos hästarna, som tur är slapp jag åka igår och idag blåste det inte alls lika mycket och regnade gjorde det inte alls ;) skönt! 

Nu skall jag, Malin, Ida och Lena titta på TVD, äta chokladbollar och sedan ska jag soooooova i en evighet! 

Hörs, hörs, hörs. 



Klar för idag!

Åååhhh! Nu är jag äntligen klar med pluggandet för idag, imorgon gör jag det sista men det orkar jag inte tänka på just nu! 
Usch vad seg och trött jag är... 

Var med pappa och handlade middag till ikväll förut, vet inte om jag skrivit det men bilen har gått sönder så det är moppen eller bussen som gäller vart man än skall, så vi tog moppen till Hyssna handel, handlade och åkte hem igen, funkar faktiskt väldigt bra ändå :) 

Nu skall jag njuta av att jag är ledig resten utav dagen, borde städa mitt rum men det struntar jag faktiskt i och gör det någon annan dag istället.. Hehe. 

Vi hörs, puss

Hoppas att ni har en bra lördag! 
puss


Ser fram emot när jag börjar min spanska kurs. Oj vad jag just ljög... 

Plugg

God morgon på er! 

Vaknade vid sju imorse men tvingade mig själv att somna om, gick upp vid elva efter att jag legat vaken i sängen i någon timma.

Pappa och Ida har bakat grovt polarbröd, det smakar ungefär som mjukt knäckebröd, väldigt gott är det iallafall, så det har jag ätit till frukost. 

Nu sitter jag uppe i min säng och ska plugga, min dag kommer bestå av att plugga organisation och ledarskap, ikväll skall jag ut och jogga och sedan är tanken att kolla på CM med Malin och Lena. 
Imorgon händer inget speciellt, skall plugga och träna, får däremot se om jag åker till gymmet eller om det får bli hemma träning av något slag. 

Nu skall jag som sagt plugga... 
Hörs mer senare, puss & kram

Sitter i min "onepice" med Spyker bredvid (eller a, han sprang precis ner) 
 

Kväll.

Hallå. 

Usch vad trött jag är, kan inte minnas när mina ögon gick i kors så här mycket senast, jag är lixom för trött för att orka gå upp och lägga mig och sova, men det skall bli väldigt skönt sen när jag väl ligger i sängen ;) 

Träningen idag gick bra, körde armar, bröst och mage plus att jag körde intervaller på gångbandet. 
Har fått jätte ont i en punkt precis över högra knät vilket gjorde att jag valde att vila benen idag, man måste lyssna på kroppen! 
Men jag hoppas verkligen att det är bättre imorgon, för det gör verkligen ont... Frågan är bara vad jag har gjort för det kom idag mitt på dagen från ingenstans, hmm konstigt. 

Efter träningen hämtade Therese upp mig och Alex och så åkte vi hem, åt Flygande Jacob och tittade på let's dance, och seriöst!!? Benjamin är ju obeskrivlig, han är verkligen sjukt bra! 

Nu skall jag gå och tvätta bort sminket och sedan gå upp och lägga mig.. Får väl se om jag orkar upp för trappan, haha nej men så farligt är det väl inte ;) 



Spyker


Fotograf: Emma Palmgren (jag)
Kamera: Nikon d40
Modell: Spyker ;) 

I Göteborg

Tja! 

Sitter och väntar på bussen med pappa inne i Göteborg, kommer hem om ca en timma så jag skriver mer då :) 

Puss

Fredag!

God morgon på er! 

Nu sitter jag och äter frukost, har tagit på mig och är snart färdig sminkad. 

Vi hörs när vi kommer hem, puss


Sov gott!

God kväll på er, jag hoppas att ni haft en fin torsdag! 

Just nu sitter jag uppe i min säng och har fötterna i fotbad, har tvättat ansiktet, borstat tänderna, bytt om till pyjamas och tagit fram kläder för morgondagen, redo för sängen med andra ord :) 

Imorgon går jag upp halv sju, fixar mig i raketfart och sedan följer jag med pappa till hans skola, skall bli kul att se vart han tillbringar sina dagar och framför allt att träffa hans klasskompisar som han pratar så mycket om. 
Efter det skall vi handla inför helgen och så är vi hemma någon gång mitt på dagen och då ska jag plugga, plugga plugga för att sedan åka och gymma på eftermiddagen. 

Nä, nu ska jag sätta fart så att jag kan sova så snart som möjligt. 

Sov gott


På väg hem från gymmet idag 

Tenebris



Igår var ju som sagt jag och Ida och tittade på Es 3:s föreställning Tenebrus, den var precis som väntat väldigt bra. 

Den väckte känslor och den fick i allafall mig att börja fundera på vart mänskligheten egentligen är påväg... 

Har ni inte sett den skulle jag verkligen rekommendera er att åka dit och se den ikväll klockan 19:00, är du över 20 år kostar det 120 kr, är du över 13 kostar det 80 kr och barn under tretton går in gratis. 

Det var kul att se hur alla har utvecklas och det var några speciellt som var grymt grymt duktiga, alla var jätte duktiga och jag hade verkligen inte kunnat göra det hälften så bra men det var några som stack ut lite extra helt enkelt :) 

Det var kul också för jag stod och pratade med en utav dem som uppträde när vi väntade på samma buss hem och han kände faktiskt igen mig, haha, det var ju ändå några år sedan vi sågs så det hade jag verkligen inte förväntar mig, men det var verkligen kul!
Pratade om vad som hänt sedan sist och självklart fick han mycket beröm för sin insatts. 
Det var även han som var Idas absoluta favorit så det var jag ju självklart tvungen att berätta ;)    

Det ända jag har att "klaga" över är väl att det inte var lite mer sång och musik, jag vet hur duktiga dem är så det saknade jag faktiskt lite, sen förstår jag, för detta var ju mer tänkt som en teater och inte en musikal :) 

Så ja, vill ni se något riktigt bra och tänkvärt, åk dit! 

Jag tog faktiskt bara den här bilden, var för upptagen med att titta plus att allt handlade ju om teknikberoende så kände inte för att sitta och hålla på med min iPhone ;) 

Värmande sol

Riktigt fint väder ute, pappa har fixat  i ordning på verandan så vi satt faktiskt ute och åt lunch, jag har hängt ut två omgångar med tvätt och jag tror att båda två snart är torra. 
Spyker riktigt njuter och har legat ute på en dyna i solen på verandan ända sedan pappa fixade där vid ett tiden. 

Känns verkligen som att våren är här för att stanna men jag skulle inte bli förvånad om det kommer ett bakslag snart, vi bor ju trots allt i Sverige ;) 

Pluggandet går bra, över förväntan faktiskt. Haha har inget mer att säga som rör plugget... 

Om en timma tar jag bussen och möter upp Alex på gymmet, tagga!! 

Nu skall jag kolla tvätten, packa klart väskan och göra mig redo att åka. 

Puss



Vår


Fotograf: Emma Palmgren (jag) 
Kamera: Nikon d40
Modell: Ida Palmgren, Alexander Palmgren & Anders Palmgren

Torsdag

Hallå! 

Torsdag idag, vilket innebär snaaart helg, händer däremot inget speciellt i helgen vad jag vet, jag och Therese har pratat om att hon skall följa med hem till mig på fredag efter att vi badad bubbelpool och bastat, men vi får se, får prata mer om det med henne sen :) 
Däremot måste jag plugga som en idiot i helgen... 

Ikväll blir det träning! Däremot inget Tabata pass för jag vill följa med till hästarna och än så länge har jag inte kommit på hur man kan vara på två stället samtidigt, haha, så då får jag skippa det passet idag och gymma istället, vilket inte gör någonting egentligen. 
Tycker det är roligt att vara ute i gymmet och köra styrka och kondition, sen är det ju perfekt med lite variation ibland. Men idag skall jag inte glömma handduken hemma.. Den gör nämligen inte så mycket nytta när den hänger hemma på stolen och väntar på att jag skall packa ner den i väskan ;) 

Nu skall jag sätta mig och plugga intensivt i några timmar, men först skall jag faktiskt hänga ut en tvätt i solen, får väl se hur länge detta vårvädret håller i sig men det är skönt så länge det varar och man får helt enkelt passa på att njuta! 

Vi hörs, puss

Bild från dagens promenad med Spik 

Darkness

Malin håller på och skriver en deckare i skolan och då skulle man ha en framsida, självklart behövde man inte göra så ordentligt som Malin gjorde men det var väldigt roligt att hjälpa henne :D 
 
Jag sminkade Ida som skulle stå modell och sedan gick vi upp i skogen, Malins bok handlar nämligen om en tjej med rött hår som blir våldtagen i en skog när hon är på fest, boken skall heta Skamsen, så vi tog några kort (runt hundra...) och sedan redigerade vi dem och så här blev reslutatet :)
 
Hoppas ni gillar dem, eller kanske någon utav dem iallafall;) 
 
Update: hon lämnade in boken idag, får se vad läraren tycker när Malin får tillbaka den rättad :) 
 
 
 
Fotograf: Emma Palmgren (jag) 
Kamera: Nikon d40
Modell: Ida Palmgren 

Mot Skene!




Nu sticker jag och Ida till Skene, skall slänga i oss lite mat först bara... 
Haha, får väl se om vi hinner äta ;) 

Hörs senare, puss

Promenaden klockan två.





Bananpannkakor

Hallå! 

Pluggandet går framåt, visade sig att jag har ganska mycket kvar, trodde nämligen att jag var klar men det är bara att köra på :) woho.

Sitter och äter bananpannkakor/plättar, jag är nämligen världens sämsta på att göra pannkakor därför blir det allltid plättar när jag gör och nu är verkligen inget undantag. 

Det är iallafall riktigt gott, mycket godare än vad jag kommer ihåg att det var förra gången jag åt det, och receptet kommer längre ner i inlägget, nu ser ju inte mina plättar lika goda ut som det gör på alla andras bilder men jag kände helt enkelt inte för att ta bussen till närmsta affär för att köpa kesella och massa bär ;) 

Ikväll skall jag gå på Es 3 föreställning i Skene, det är ju min gamla (gamla gamla) klass, haha jaja jag gick med dem runt en halvtermin i ettan, så jag vet ju vilka alla är och vad alla kan göra så det skall bli kul att se hur alla har utvecklas och hur bra alla är nu.
Åker dit med Ida och så får vi hoppas att det är så bra som jag tror att det är :D 

Nu är lunchen i magen och jag skall kila ut med Spyker, kolla om tvätten är klar och sedan fortsätta plugga. Härliga ledarskap och organisation, längtar tills du är över... 

Puss


Recept till bananpannkaka: 

1 banan 
2 ägg
Vaniljsocker
Bakpulver 

1. Mosa ner bananen i en bunke med en gaffel. 
2. Knäck äggen och smula ner lite bakpulver och vaniljsocker. 
3. Vispa med elvisp.
4. Stek dina pannkakor eller plättar.
Klaart! 

My room

Håller ju på och fixar i ordning i mitt nya rum och tänkte lägga upp några bilder för att visa er hur det ser ut än så länge, korten är bara på en vägg, nämligen min fotovägg. 
Det blir sjukt bra men nu är häftmassan slut och jag har väldigt många bilder kvar men jag tänkte visa er några bilder iallafall ;)
 
Fotograf: Malin Palmgren

Fotograf: Emma Palmgren (jag) 
Kamera: Nikon d40 

Onsdag

God morgon världen! 

Gick upp halv nio idag, tog Spyker på en promenad och nu sitter jag i soffan och äter yoghurt, hade tänkt göra bananpannkakor till frukost men jag struntar i det och tar det till lunch istället. 
Måste verkligen börja sköta kosten ordentligt, frukost och middag är inga problem men däremellan måste jag få i mig bra lunch och något mellanmål, och då menar jag inte tex en kaka... Skärpning! 

Nu skall jag äta upp och sedan ta en huvudvärkstablett innan jag skall sätta igång och plugga :) 

Puss

Frukost ;) 

?

Fick en kommentar från ? Som jag tänkte svara på :) 

Fråga: Och hur kom du på att du saknar honom nu helt plötsligt?. Du har ju inte skrivit något om det tidigare. 


Svar: Haha öh.. Bara för att jag inte har skrivit om det så har det ju ändå hänt, jag skriver nämligen inte varje gång jag går på toa tex men det gör jag faktiskt i verkligheten, det kan jag lova ;) 


Nej, men jag kan erkänna att jag inte saknade honom ibörjan, då mådde jag så dåligt och jag var verkligen på botten vilket gjorde att jag antingen inte kände någonting eller allt på en gång, jag gick hos psykolog en gång i veckan och försökte läka från allt som hänt i mitt liv. 


Det är väl nu det senaste jag verkligen har börjat sakna honom. Jag tror nästan alla efter ett förhållande saknar själva känslan och allt man gjorde tillsammans och det gjorde jag självklart i början men nu börjar det bli mer jobbigt och så...


Nu när jag börjar må bättre kan jag på ett annat sätt börja föreställa mig hur det är att alltid ha någon, hur det är att tycka om någon m.m och då saknar jag honom, den jag var med honom och det vi gjorde tillsammans. 


Jag påminns mer om honom nu än då vilket också bidrar, då låg jag bara i sängen eller var för mig själv men nu är jag och tex gymmar vilket gör att jag går precis där han brukade släppa av mig när jag skulle till skolan m.m 

Det blir mycket mer verkligare nu att han inte är en del av mitt liv, vilket gör att jag saknar honom mer och mer. 


Sedan förstår jag om han inte tycker om mig längre, eller ens saknar mig för det har gått ca ett år men det är ändå skönt att skriva om det, och det gör att jag kan få ett mer avslut till det. 

Plus att någon utav er som läser kanske känner likadant för någon och då kanske det är skönt att veta att någon känner ungefär likadant :) 


Hoppas ni förstår, Puss & Kram 


Mannen i mitt liv ;) <3

this moment

Hallå! 

Middagen idag blev jätte lyckad, jag valde nämligen chili con carne och Ida gav det till och med fyra tummar upp av fem möjliga, så det var verkligen mer än godkänt :D 

Sitter och fixar massa inlägg som kommer upp på bloggen imorgon, massa bilder och så.
Nu ska jag byta om och ta mig en joggingrunda innan jag skall åka bort till hästarna. 

Hörs, puss



Om mig.

• Man kan inte äta chokladbollar med kokos, usch, så himla mycket godare med pärlsocker! Men man tager vad man haver antar jag ;) 

• Jag längtar till sommaren... Drömmer mig bort.. 

• Jag ångrar inte mycket i mitt liv men jag ångrar att jag gjorde slut med mitt ex, eller jag ångar väl det inte egentligen, äh det är svårt att förklara, men jag mådde så dåligt då att jag inte orkade ta hand om mig själv, ända gången jag mådde bra var när jag var med honom och jag insåg tillslut att jag inte kunde leva och må så dåligt inombords och för att jag skulle kunna må bättre var jag tvungen att läka och ta hand om mig själv och det gick inte när jag höll mig kvar i hans trygghet. För att man skall kunna älska någon 100% måste man först älska sig själv och det gjorde jag inte då... 
Sen hade vi väl det inte lätt i slutet men jag ångrar verkligen att jag inte kämpade lite till.
Hoppas ni förstår vad jag menar, det var väldigt svårt att förklara :) 

• Min favorit choklad just nu är Marabou Oreo :D 
 
• Hade jag kunnat hade jag köpt typ alla filmer och böcker som finns, när jag flyttar hemifrån (och blir rik) vill jag ha ett bibliotek med maaaassa bra böcker, samt ett rum med hundra tusentals filmer, haha ;) 

• Jag älskar Rullan, Celika och Spyker av hela mitt hjärta. Dem betyder allt. 

• Jag har en dröm om att en dag ha skrivit en egen bok och den drömmen skall slå in! 

• Jag skulle vilja flytta lång långt långt bort, bara för att få nya erfarenheter, träffa nya människor, resa och se världen. 
Misstolka inte, jag trivs bra här, både med platsen och folket men jag är en människa som älskar att uppleva nya platser. 

• Jag har en tendens att fastna i framtiden och sluta leva i nuet, vill ha allt nu på en gång.

• En sak som står på min att göra lista som jag Ska göra iår är att hoppa fallskärm eller bungyjump , något utav det skall vara gjort innan 2014 är över! :D någon som hänger på?

• Jag är inte höjdrädd. Inte ens liiiite. Älskar höjder, fart och snurr ;) 

• I år skall även min första tatuering bli gjord, måste bara få tummen ur och boka tid m.m 

• Jag är egentligen Spara, men just nu finns det för mycket jag vill göra och för mycket jag vill ge mina syskon och då försvinner pengarna snabbare än jag engentligen innerst inne vill. 

• Jag äälskar andras födelsedagar, jag älskar att överraska, jag älskar att köpa presenter, jag älskar att baka tårta och jag älskar att planera kalas! :D 

Kompis.

Tjatja! 

Precis kommit hem från en kompis, åkte hem till honom igår kväll efter att jag kört ett toppen afro pass, duschat och ätit, skulle egentligen åkte hem vid 16:00 för då börjar mitt busskort gälla men så skulle han in till Hyssna nu så då passade jag på att åka hem eftersom han var snäll och betalade :)
Satt och pluggade i morse och fick seriöst gjort mer på dem timmarna hos honom än vad jag brukar få hemma på en vecka, haha.. typ. 

Nu har Spyker fått sig en promenad i vårsolen, för åhh så fint väder det är! 
Jag sitter och äter "frukost" och skall snart plugga lite till, detta är en bra tisdag! :) 

Kommer några inlägg senare. Puss

Världens sötaste hund.. <3 

Älskade lördag!

Åh vilken bra lördag jag haft/har, helt otrolig! 

Började med en god frukost, frallorna blev nämligen jätte goda så det åt vi allihopa till frukost. Solen sken och det såg ut som en väldigt fin vår dag. 

Så allihopa förutom Malin gick ut på en promenad, tyvärr hade solen nästan försvunnit men jag knäppte några fina kort med Nikon som jag skall fixa imorgon. 
När vi var på åkern och hade varit ute i ca 30 minuter ringde det på pappas mobil, då var det Peter och Petra som köpt med sig fika och kom för att säga hej och krama om oss, mysigt! Så vi vände och så blev det fika och prat :) 

När dem åkt satte jag igång i mitt rum, är huuuur fiiiint som helst där nu, är inte riktigt klart än men, åååhhh vad fint det blir :D 

Nu är maten snart klar, blir något som heter Grekisk färslimpa med fetayoghurt, verkar helt okej och jag kan ta lite kort och lägga upp recept imorgon, om ni vill? :) 

Nu skall jag slappa lite innan det är dags att äta, ikväll blir det film och chips. 


Puss




Let's dance

Sitter och tittar på let's dance, hejar på Kenza och Benjamin faktiskt, vilka är era/eran favorit? :) 

Jag och Alex har precis bakat bröd... Får väl se hur bra det blir imorgon när vi skall tillaga det.. Haha nej men det blir nog ok ;) 

Träningen idag gick grymt bra, var lite öm i kroppen sedan igår men körde på som vanligt och herregud, kan knappt sitta på min lilla stakars rumpa nu, haha och att gå i en trappa, kul kul. 

Ikväll blir det ju självklart let's dance och sedan CM med Malin. 

Imorgon skall jag plugga, möblera i mitt rum och titta på CM. 
På söndag ska jag gymma, plugga och fixa i mitt rum... Och titta på CM, Bra helg helt enkelt :) 

Puss

Kvällens regel ;) 

Dagens:





Fredag!

Goood mooorgon! 

Sitter i soffan och äter fruktsallad, har tagit på mig och skall bara kleta på lite smink innan jag är redo att åka om ca 40 minuter ;) 

Vi hörs senare, puss

Frukost och dagens kläder ;) 

!

Det absolut bästa med mitt nya rum måste ju vara att jag har internett, grymt! 

Ligger just nu i sängen och tittar på I am number four, länge sedan jag såg den nu och Alex Pettyfer är gaaanska snygg ;) 

Vi hörs imorgon, puss



Hemma

Nu är jag hemma från gymmet, ca en timma tidigare än planerat. Kom nämligen en 300 precis när jag skulle smita upp till Hemköp och köpa choklad för att ta död på en timma innan 330 skulle komma... Så jag hoppade på den och så hämtade pappa mig i Hyssna, vilket gick det med. 
Men det innebar att jag inte fick min choklad ;( delade känslor kring det där, haha ;) 

Tabatan var jobbig och tuff, men aldrig så där så att jag kände "det här gör jag aaaldrig om" utan det var kul och jobbigt. 
Körde någon magmaskin efteråt innan jag kände att kör jag mer nu spyr eller svimmar jag, var inte så sugen på något utav det så jag tog mig en dusch och åt min banan i stället. 

Väl hemma så gjorde jag havregrynsgröt, stod mellan det eller soppa så då fick det bli gröt och två ostfrallor. 

Imorgon skall jag upp tidigt, åka till psykologen, handla och sedan hem. Måste städa lite men fokus skall ligga på att plugga, innan jag på eftermiddagen skall bort och gymma och njuta i bubbelpoolen. 
Härlig fredag :D 

Nu skall jag skriva i hop något inlägg till imorgon och så hörs vi senare. 




Tabata

Det jag skall testa på idag heter Tabata och så här står det om det på Corpus sida : 

Här jobbar vi med effektiv intervall träning. Arbetar med övningar som inkluderar många muskelgrupper på samma gång för att maximera vårt resultat. Intervallerna består av både styrke- och konditionsövningar. Totalt tränar vi varje övning i 4 minuter. 20 sek hård ansträngning följs av 10 sek vila.

Här är en länk till vad Tabata är och vill ni se mer är det bara att klicka vidare : 
http://m.youtube.com/watch?v=PutmjSp0Qk8

Är jätte peppad och det skall bli kul och se om det är jätte jobbigt och hur det fungerar ;) 

Puss




0

Förlåt för noll uppdatering den senaste dagen. Har bara inte orkat...

Idag, som ni såg på förra bilden skall jag plugga och träna, vad jag skall träna får ni ett inlägg om senare idag. Är peppad och nervös men det verkar grymt (grymt=både kul och jobbigt) så jag hoppas att jag orkar ;) 

Orken finns verkligen inte till något, förutom att gymma och träna, är sjukt peppad och motiverad och när jag tränar är det ända gången jag riktigt slappnar av och orkar fokusera, vilket skrämmer mig lite. Jag vill inte fastna i träningen och "glömma" av allt annat... Men det är när jag tränar som jag mår som bäst just nu. 
Jobbigt läge. 

Känner mig små sjuk och skulle jag ta tempen nu är jag 95% säker på att jag skulle ha feber, därför struntar jag i att kolla ;) 

Alex är hemma och sjuk, feber, illa mående mm, vilket suger för han har praktik nu i två veckor och har hamnat på ett grymt ställe inne i Kinna. Han får åka Ferrari och massa andra häftiga bilar ;D 
Jag tyckte att han skulle ta reda på när det är Ta med din syster till jobbet dag men det var han inte så intresserad utav, haha ;) 

Nu skall jag ta lite lunch (fruktsallad) och sedan sätta mig och plugga igen. 

Puss



Resten utav veckan.

Här kommer en bild på hur min vecka kommer se ut i stora drag :) 



Semla & födelsedag

Alex fyller ju år idag som jag skrev förut, på Selmedagen dessutom så nu har jag och pappa kommit hem från hästarna och håller på och fixar iordning semlor. 

Jag och pappa är helt beroende utav semlor och skulle vi få bestämma skulle det vara semledag varje dag ;) 
Pappa är väl värst egentligen men mmmm vad gott det är... 

Idrotten är inskickad, jag och Malin har tittat på Beauty And The Beast och nu skall vi äta semla och titta på CM, bra tisdag! 

Imorgon skall jag vila från träningen, kör ett nytt pass på torsdag och sedan blir det gym på fredag och söndag istället. Är super taggad på att gymma men passet på torsdag kräver nog att jag är lite utvilad. Kan skriva om det passet imorgon :) 

Hööörs! 






Svacka

Känns verkligen som att jag kommit in i en stor svacka... Allt jag vill göra är att bara vara, sitta i soffan med Spyker sovande bredvid mig och bara vara... 

Det känns som att allt jag vill nå, allt jag egentligen vill göra med mitt liv är så långt bort, som att jag måste ta mig upp för några branta berg och det vet jag att jag inte klarar. Det handlar inte bara om stora saker utan även om små saker. 

Viljan finns egentligen men Orken finns inte och utan Orken är Viljan bara Drömmar. 

Iallafall God morgon på er! 

Imorse gick jag upp halv sju och sjöng för Alex som fyller 17 år idag, efter det åkte pappa till skolan och Alex till sin praktik och vi systrar gick och la oss igen. 
Vaknade vid nio och ligger nu i sängen och bara slappar. 

Idag har jag absolut inga planer, förutom att jag måste plugga så klart... Skall sätta på en diskmaskin också men det går fort. 

Nu skall jag gå ner, ta Spik på en promenad, äta frukost och sedan starta dagen ordentligt. 

Vi hörs,



trust has to be earned

Fick en kommentar om vem Lena är och varför hon flyttat ut så jag tänkte att det kanske är bra att jag förklarar allt, lite iallafall. 

Lena är min biologiska mamma som flyttade ut för ca en månad sedan och pågrund av personliga anledningar väljer jag att inte kalla henne för mamma längre. Varför skall jag kalla henne mamma när hon varken beter sig som en eller när hon inte ens behandlar mig som hennes barn?. 

Iallafall så är det så det ligger till. 

Därför håller vi nu på att möblera om och fixa här hemma, Lena flyttar in i en ny lägenhet i maj och då kommer hon och hämtar möbler men innan dess vill vi försöka få ordning. 

Pappa flyttar ner till gamla "spel/tv rummet" och jag flyttar in i pappas och Lenas gamla rum, "spel/tv rummet" hamnar i mitt gamla rum vilket blir super mysigt. Allt kommer bli hur bra som helst när det är helt klart så just nu är det lite kaos men allt är istort sätt klart nu som tur är :) 

Vi alla barn kommer bo hos pappa fullt ut och så får vi se vilka som sedan väljer att ha kontakt med Lena, jag vet själv att jag inte kommer acceptera det som hänt och umgås med henne än på ett väldigt väldigt bra tag. Är för sårad och nerbruten. 

trust has to be earned

Jag hoppas att detta gör det lättare för er att förstå mina kommande inlägg ;) 

Puss



Afro

Hallå hallå! 

Kom nästan precis hem från ett grymt afro pass, det var tufft att hänga med ibland då det var jätte länge sedan men usch vad kul det var! Absolut ny måndags rutin :D 

Har precis ätit mat och har nu intagit soffläge. Är trött och seg i kroppen. 
Efter afropasset körde jag lite crosstrainer och några maskiner innan jag duschade och sedan begav mig till bussen, skönt men nu känns det i kroppen. 
Vila imorgon och sedan kör vi igen på onsdag :D 

Vi hörs senare. 

Puss

Glasögon... Utan... Glas. Man hittar mycket när man städar ;) 

Måndag.

Ny vecka, nya möjligheter. Typ. 
Orkar inte

Har varit och handlat med pappa och ätit semla, sov i mitt nya rum inatt men det kan jag skriva om i ett annat inlägg. Om jag orkar. 

Sitter och slappar, har haft mentorssamtal och pluggat. 
Ikväll skall jag träna Afro med Therese, taggad? Nja, men det skall faktiskt bli kul :) 

Nu skall jag hjälpa till och städa och möblera om. 

Puss




Igår.

Det blev så att jag och Malin tog 300 bussen hem. 
Vi gick glatt av vid Hyssna handel och började våran vandring hem, haha vi hade väldigt roligt och dessutom körde Lena och hennes mamma förbi så vi fick åka med sista biten hem, skönt det för efter en stor vatten på mc började man märka av att en toalett var nödvändig, snarast ;) 

Duschade, tittade på mello och sedan åkte jag ju till en kompis, så det blev tyvärr inget tjejmys med CM och choklad, men jag hade roligt ändå! :) 

Här kommer några bilder: 

Malin testade en klänning inne på Gina Tricot inför konfirmationen. 

Malin listade ut hur detta fungerar ;)

Påväg till Saluhallen :) 

Inne i saluhallen.

På bussen hem.
Promenera... 

Glad :D 

Fruktsallad

Hallå på er! 

Åkte till en kompis igår vid 22 tiden, sov hos honom och tanken var att han skulle börja jobba två och då skulle Therese plocka upp mig och så skulle vi gymma, haha men så blev det inte ;) 

Vaknade vid halv elva och då blev han inkallad till jobbet akut då han var tvungen att åka med en boende till sjukhuset, så ja, jag klädde på mig och nu sitter jag hemma. 

Har gjort mig en härlig fruktsallad till frukost bestående utav kiwi, banan och äpple, super gott! 

Har tyckt det verkat lite konstigt för jag har mått ganska dåligt de sista dagarna, svettats ihjäl, frusit och varit sjukt varm om vartannat och nu fick jag min förklaring. Jag har troligtvis gått runt med feber i iallafall fyra dagar... Nu när jag kom hem tog jag tempen och ja, visst har jag feber. 

Men så länge jag inte har ont i halsen får det bli ett gympass, är jätte sugen på att ge mig ut på en jogging runda, så jag kanske skippar gymmet och tar dn längre promenad med Alex istället... Får se vad Therese och Alex tycker, annars är jag taggad på ett gympass :) 

Puss



Sister.

Sitter på Nisse platsen efter att vi har missat en buss med någon sekund, segt men ändå mysigt, nu ska vi sätta oss och titta på CM och vänta på nästa buss. 

Valet står mellan en 300 och sedan gå hem från björlanda eller att vänta i två timmar och ta en 330 raka vägen hem... Återstår att se vad vi väljer ;) 

Puss


Kommer mer bilder sen :) 

Mot Göteborg.

Hallå! 

Nu är frukosten i magen och jag skall gå och fixa mig, tar en buss om en stund med Malin. Skall köpa present till Alex och Malin och så får vi se om jag köper något till mig själv ;) 

Hörs, puss! 


RSS 2.0