Valborg

Hej på er, var ett tag sedan sist men har bara inte orkat blogga, that's it.

Varit en händelserik natt och dag, haha vissa människor alltså, förstår inte riktigt grejen.
Men iallafall, psykologen imorse och sedan raka vägen till Varberg för att tömma mina skåp, haha hade ju inte behövt ta med nyckeln dock...
Tog en liten roadtrip på vägen hem och åkte via Kungsbacka, Fjärås, följde havet, sedan Lygnern, och körde in och kollade på ett slott m.m
Så nu har vi planerat in att åka samma väg men att ta med kameran någon gång till sommaren :)

Valborg idag, inget festande för mig men fortsätter vädret att bli bättre och bättre åker vi till Sätila i eftermiddag.
Kul ;)

Imorgon ska jag in till Göteborg med Malin, Hanna och Lena men det kan jag berätta mer om senare.

Puss

Mår inte särskilt bra..

Haft en bra dag i Sätila idrottshall tillsammans med resten av familjen och massa andra människor.
Det var kul att titta på och alla var jätte duktiga :)
Efteråt bjöds det på korv med bröd för dem små och smörgåstårta till oss större, tog en liten bit och nu mår jag för jäkligt, jag är ju laktosintolerans så nu protesterar min mage ganska rejält...

Bjuder på lite bilder från dagen :)

Puss

Me

Godis

God morgon hoppas att ni sovit gott.
För det har inte jag gjort ;)

Zara våran katt ska snart ha kattungar och varje gång blir hon alltid jätte när gången och måste vara med någon när hon föder så hon har sovit hos mig i snart en vecka, kan säga att jag inte har sovit bra alls. Men hon är söt iallafall ;)
Inatt vaknade jag en utav tusen miljarder gånger utav att hon låg och bet/gnagde på min hand, jodå hon är normal...

Är uppe tidigt idag för hela familjen ska nämligen till Sätila och kolla på basket, äta korv med bröd och smörgåstårta. Ida spelar ju basket och idag är det match mot föräldrarna, Ida är dock sjuk så vi ska bara dit och titta :)

Föresten, märktes att jag inte ätit godis på länge, haha, vi köpte nämligen godis igår och shit, jag mådde ju illa efter typ två godisar. Haha men det är väl positivt antar jag.

Vi hörs senare, puss

En idé

Jag har en idé och jag tror faktiskt att jag ska köra på den.

Jag har tänkt skriva ihop inlägg en gång i veckan där jag berättar om varför jag mår dåligt, mina erfarenheter och min historia helt enkelt, inte allt men det jag känner att jag vill dela med mig av.
Jag kommer döpa det till "Min historia".

Redan nu kan jag göra några saker klara, så att ni vet det redan från början, jag skriver inte om det för att "såra" (eller något liknande) dem som någon gång sårat mig, jag kommer inte nämna några namn och jag skriver det helt enkelt för min egna skull.
Jag har förlåtit och accepterat det som hänt men på ett sett kommer det ju alltid finnas inom mig med tanke på att det skadat mig så djupt som det har gjort.
För stunden gjorde det kanske inte så ont men allt har liksom samlats på hög och det har nu blivit för mycket.

Det andra jag vill att ni skall veta är att ni inte ens behöver tänka tanken att skriva något nedlåtande och taskigt för ärligt talat så bryr jag mig inte.
Ni kommer absolut inte må bättre av att göra det och jag kan garantera att ni inte kommer vinna något på det. Jag har kommit såpass långt i min läkning att ytliga kommentarer här på bloggen som kommer från avundsjuka personer inte skadar mig längre, för några månader sedan hade det absolut sårat mig men inte nu. Nu går det bara rakt igen liksom.

Jag hade inget favorit citat eller något motto, Förens nu. Det är väl inget utav det egentligen men jag tänker alltid så här när jag tänker tillbaka på gamla minnen "Hade jag vetat att jag skulle sitta här just nu och skriva min historia efter att ha blivit sårad så många gånger hade jag gjort om det, gång efter gång efter gång" För jag har träffat så många underbara människor, haft så himla roligt och dessutom lärt mig så himla mycket.
Man måste göra fel för att lära sig och hade jag inte gjort det misstaget för några år sedan hade jag inte träffat den och den personen.
Allt jag gått igenom har varit värt det på sätt och viss,men att bli sårad en gång hade räckt. Allt har liksom sin gräns.

Hoppas ni kommer gilla det, första delen kommer någon gång nästa vecka. Vi kan bestämma fredag!

Puss

Försenat

Har varit och handlat med mamma och Malin och nu ska vi äta tacos, skriver ihop inlägget så fort jag kan och så får ni det senare ikväll. Lovar!

Puss

Fredag

Känns skönt att det är fredag, älskar att vara hemma med syskonen men mycket annat förstör helgen också, blandade känslor helt enkelt ;)

Nu, efter några OTH avsnitt ska jag fredagsstäda lite, dammsuga m.m
När Alex kommer hem med moppen åker jag och pappa bort till Karin. Det är min fredag det.

Hoppas att ni har en bra fredag!

Varför jag inte är i skolan

Första hemligheten som jag ska avslöja nu är varför jag inte är i skolan, inte allt men en del och resten får ni reda på ikväll vid 18:00

Har mått väldigt dåligt på sistone och det har hänt väldigt mycket, allt har lixom samlats på hög och nu kan jag inte strunta i det längre.
Och som ni kanske vet så går jag hos en psykolog en gång i veckan, och det hjälper faktiskt väldigt mycket.

Iallafall så har jag nu i veckan skrivit på papper och det är nu officiellt att jag har slutat på Ridgymnasiet, jag orkar inte med alla krav och om jag ska vara ärlig var skolan inte ens i närheten av så bra som jag trodde den skulle vara, trivdes helt enkelt inte. Jag har nu sökt till ett distansgymnasium vilket innebär att jag kommer plugga hemifrån eller vart jag vill faktiskt, när jag vill och vart jag vill, vilket är precis vad jag behöver. Jag behöver inte ta mig till och från skolan och jag slipper träffa falska människor som inte bryr sig om mig ett dugg.

Haha och juste, i onsdags när allt blev bestämt och jag hade skrivit på alla papper skulle jag gå ut på min klassgrupp på fb där bara vi elever i min (förra) klass var medlemmar för att skriva att jag från och med då slutat m.m men det visade sig att dem redan hade tagit bort mig från gruppen, kul, också därför jag inte varit så engagerad i bloggen sedan dess för det var väldigt jobbigt och jag kände mig verkligen sviken.
Det var nämligen inte fören i onsdags som jag slutade på skolan så jaja.
Läser någon ifrån min (förra) klass detta så vet ni nu iallafall att jag har slutar nu och inte då när ni tog bort mig från gruppen, jag kommer och hämtar mina saker någon gång nästa vecka troligtvis så vi ses kanske då. Ha det bra dem kommande åren och hoppas att ni trivs i skolan, Det har varit kul att lära känna er!

Nu vet ni iallafall och ni kommer få reda på mer ikväll, håll utkik!
Runt 18:00 ;)

Puss

Imorgon klockan 12:00 och...

OTH blir bara bättre och bättre, helt sjukt egentligen, tur att något har kunnat få mig på bra humör idag iallafall.

Imorgon klockan 12:00 släpper jag en nyhet här på bloggen så håll utkik!
Det kommer ju faktiskt bli två nyheter då jag avslöjar ännu en senare på eftermiddagen, ska vi säga runt 18:00?

Ja då är det bestämt, imorgon klockan 12:00 och 18:00 har ni något "extra" att läsa om.

Sov gott alla fina!

Irriterad

Inte en bra dag idag, är sjukt irriterad och folk gör allt för att göra mig på ännu sämre humör.

Har tänkt massa idag, angående bloggen, ska prata med pappa och om det blir som jag tänkt så får ni reda på massa saker imorgon.
Har en idé som jag har tänkt börja med så snart som möjligt och det får ni också reda på mer om imorgon.
Hoppas att det kommer bli bra!

Nu ska jag försöka kolla på OTH om internett känner för att funka vill säga ;)

Puss

Blöt och kall

Åh vilken blöt och äcklig dag, men har det stoppat mig och pappa från att vara bäst, nej absolut inte! Tyvärr... Hehe

Åt god frukost i morse och sedan gick jag och pappa ut, det regnade inte när vi började men när vi kom in var vi pisseblöta. Bakom stallet, närmast vägen har vi haft en "paddock" den tog vi nu bort och så använde vi i stället stolparna för att dela av hagen till en stor och en mindre, när det är bättre väder ska vi dela av så att det blir tre små delar. Är lättare att undvika för leriga hagar och så då ;)

När vi kom in åt vi mellanmål och sedan åkte vi bort till Karin, mamma hade kommit hem så vi slapp gå i regnet.

Nu ska jag titta på OTH och sedan äta, puss

Sov gott

Nu ska jag gå upp och lägga mig, är inte särskilt trött men lär vara det imorgon om jag inte går och lägger mig snart ;)

Min lilla gulle bäbis drömde mardröm förut, han låg inne i Idas säng och sov och helt plötsligt skällde han så jag gick in och kollade vad han skällde på och då låg han och skakade och han hade även kissat på sig, man kan ju undra vad han drömde om?

Vi hörs imorgon, sov gott!

Sanningen

Gjort något riktigt stort idag, tror jag kan skriva om det imorgon, är så nöjd :D

Jag och pappa började gå bort till Karin men sedan kom pappa på att Alex moppe var hemma så vi vände och tog moppen istället, mycket skönare, visst det är väl inte helt fel att gå men min kropp orkar inte riktigt att gå och sedan göra så mycket i stallet varje dag plus att det tar en timme längre.

Ska kolla något avsnitt av OTH och sedan fixa lite i mitt rum.

Puss

Hade gärna varit i Stockholm just nu för att kolla på Justin, snacka om grym känsla...!

Vad har hänt sedan sist?

Blogg appen har inte funkat och som jag skrivit innan hatar jag verkligen att blogga från datan...

Efter blogginlägget i lördags åkte hela familjen bort till Sätila, vädret var kanon och dem hade verkligen valt en bra dag att ha bilträff på. Pappa fick några riktigt grymma bilder, jag var tyvärr hund ansvarig (höll Spyker hela tiden) så jag hade aldrig tid att ta några kort men jag får säkert lägga upp några av pappas bilder här så småningom.
Spyker skötte sig jätte bra trotts mycket folk, många hundar och bilar som brummade ;) Var många små barn som var framme och hälsade och han klagade inte över all uppmärksamhet.
När alla bilar hade kört iväg köpte vi varsin glass, åkte ner till Lygnevi där vi tog kort, åt glass och kände på vattnet.
När vi kom hem grillade vi och bara njöt av solen.

I söndags satt jag ute i solen nästan hela dagen precis som resten av familjen gjorde, dem pysslade med ute möbler, jag läste och Malin pluggade.
På eftermiddagen grillade vi och åt väldigt gott.

Igår hände inget speciellt, Ida var hemma och sjuk och det är hon även idag, jag och pappa gick till Karin och fixade och det skall vi snart göra även idag.

I morse testade jag på något som är väldigt populärt i bloggvärlden just nu, nämligen inget mindre än bananpannkakor. Visst det gick att äta men inte något som jag skulle äta om och om igen, det var enkelt att laga men precis som jag läst på bloggar så delade dem lätt på sig när man skulle vända på dem i stekpannan.
Lyckades få till tre hela och resten var bara små bitar och därför får ni ingen bild ;)

Här kommer några bilder från helgen.
Hörs!

Sometimes I feel I'm gonna break down and cry

God morgon.

Har inte hunnit kolla hur många grader det är ute än men jag hoppas innerligt att det är lika varmt som det ser ut att vara inifrån... För det hade ju varit helt underbart!

Inatt fick hästarna vara ute för första gången i år och dem såg nöjda och glada ut när pappa matade dem för en stund sedan.

Har tänkt äta en macka och sedan ta Spyker på en promenad, och så får jag äta en riktigt lördagsfrukost när jag kommer hem igen ;)

Ha en bra lördag så länge och så hörs vi senare, puss

Movie night

Kollar på film med Malin och Lena, ingen speciellt bra än så långe men vi ska fortsätta leta efter någon riktigt bra :)

Åt grillade hamburgare till mat, finns nog inget godare än grillat!

Nu ska jag återgå till filmerna, puss

Inte bra Emma, inte bra.

Okej då.. Jag är såld. One Tree Hill är bra, inte bäst men väldigt bra.
Så nu vet ni vad jag gör när jag inte bloggar... Haha hur lyckas jag fastna för varandra serie jag bestämmer mig för att titta på, måste vara det att jag har grym smak ;)

Har tvättat håret och ska väl gå och ta på mig kläder, nej jag är inte naken, men jag känner inte för att gå i pyjamas hela dagen.

Ha det grymt så länge!

Fredag!

God morgon.

Hoppas ni sovit gott och att ni kommer ha en toppen helg!
Själv så vet jag inte riktigt vad som händer i helgen, har lite planer men vi får se.

Sitter just nu i pyjamas och äter frukost och ska alldeles strax starta One Tree Hill, har precis börjar titta och än så länge är serien inget att hänga i julgranen, har dock hört att den är riktigt bra så jag tänker fortsätta titta och hoppas att den blir bättre med tiden ;)

Idag har jag lite planerar, hemligt än så länge men snart ska ni få veta. Ska ju även bort till Karin men jag tror att vi väntar tills mamma kommer hem så vi slipper gå i regnet.

Vi hörs senare, ha en toppen fredag allihop!

Even in this gloomy weather, it cant rain forever.

Slö torsdag, men jag ska inte klaga, allt är väl helt okej just nu... Mycket tankar och mycket som påminner mig om allt, allt som varit och allt jag känt.
Sjukt hur mycket som förändrats på bara ett år, jag har förlorat men även vunnit, träffat nya människor och förlorat gamla, jag har varit svag men även stark, men jag har tyvärr inte hittar min väg än... Nu har jag däremot hittat en stig, en stig som förhoppningsvis kommer leda mig rätt.

Imorgon kan jag antagligen berätta mer om varför jag inte är i skolan, inte allt men absolut mer än vad ni redan vet.
Och jag kan säga att det ska bli skönt att dra ett sträck över det som hänt.

Jag är en sådan person som inte nöjer mig med det som alla andra förväntar sig av mig, jag följer inte grupptrycket och jag är väldigt självsäker när det gäller vad jag tror på. Varför vara och göra som alla andra när man kan vara bättre, vara sig själv.
Jag har förlorat rätt mycket pågrund av det, det måste jag erkänna, men jag är ändå helt övertygad om att det kommer leda till något riktigt bra. Sedan är jag säker på att jag inte hade förlorat något eller någon om allt hade varit rätt, förstår ni?

Något jag lärt mig och något som jag vill att ni skall förstår är att hur många "fel" man än gör i livet så är det bara Du som kan avgöra om dem var fel eller bara en erfarenhet. Hade den där bästa vännen brytt sig så mycket som den sa hade den inte lämnat dig bara för att du valde höger vid korsningen där den valde vänster. Stå upp för dig själv och dina åsikter, ingen kan säga att du har fel, för det du känner känner du och ingen annan. Du är du och kan andra inte respektera det så hör dem inte hemma i ditt liv.

Jag är besviken på vart livet tagit mig, visst är jag det, men jag kan inte ändra det förflutna och jag hade nog inte gjort det om jag kunnat heller för den delen.
Man lär sig av det förflutna, lever i nuet och gör allt i sin makt för att göra framtiden så som man vill ha den.
Ta vara på varje sekund för något ingen kan ta ifrån dig är minnena, något som än gång gjort dig glad skall du aldrig ångra utan tänka på och le.

Något som jag också vill ha sagt är att det inte hjälper att hata, det blir inte bättre av att gå och avsky någon som någon gång, på något sätt, sårat dig, gå vidare eller erkänn att du är sårad, men du kan i mina ögon inte hata någon som du någon gång skrattat med.
På samma sätt som du har gjort misstag har andra det, och det som hänt har hänt.

Stay strong and always be yourself!

You only meant well, Well, of course you did

God morgon och förlåt för att jag inte bloggade mer igår, hann verkligen inte.

Iallafall, när mormor hade åkt igår gick jag och pappa bort till Karin och mockade, gick sedan hem och väl hemma var klockan så pass mycket att det bara var att börja med maten direkt.
Efter maten kollade jag och Malin på film och jag var även ute och tog in mina små hästar.

Idag händer inget speciellt, pappa är på några möten så jag och Spyker är ensamma hemma, när pappa kommer hem ska vi däremot åka bort till Karin bara.

Åh, jo, något som jag stör mig på är hur folk idag (bara för att det regnar och för att det var fint väder igår) skriver saker i stil med "neej vart tog våren vägen" eller "jag som trodde våren äntligen var här"
Det blir lixom ingen vår eller sommar utan regn, regnet behövs för att blommorna och gräset skall kunna växa. Och har vi något år haft vår utan regn? Nej, regn är regn och det behövs.
Det blir ju inte mindre vår bara för att det regnar, något dem kan klaga på i sånna fall är väl kylan.
För så länge det är kallt på natten och varmt på dagen kommer det inte att vara riktig vår oavsett om det regnar eller inte ;)

Nu ska jag sätta på en film och fortsätta gosa med Spyker, vi hörs :)

Sunshine

Åh solen skiner och det blir bara varma och varmare ute, våren kanske äntligen är här för att stanna? :D

Gick upp vid tio och åt frukost, lite innan elva bytte jag om till bikini och gick ut och la mig i solen.
Har legat ute i nästan en timma men tyvärr blåser det lite för mycket så det är inte jätte skönt...
Om ett tag kommer mormor på fika, ska även hjälpa henne att städa sin bil :)

Vi hörs senare, puss

I bet we could light up the sky

Jag och Malin (höhö mest jag.) lagade maten, stekt kött och potatis bara, så inget speciellt alls.
Här hemma är det dock inget speciellt alls att jag lagar maten, jag tycker det är kul och pappa ska inte behöva göra det varje dag och idag var han ju inte ens hemma så jag hade ju knappt något val ;)

Nu är mamma och Ida och hämtar pappa på jobbet och Alex hos David.
Så jag och Malin har nästan precis varit ute och tagit in hästarna, mysigt.

Hade ett litet dilemma när jag skulle gå till Karin förut, skulle jag välja stallskorna som inte är bekväma att gå långt i eller skulle jag välja ett par bra skor att gå i men som jag inte vill ha i stallet? Haha ja ni förstår ju ;) orkade inte ta med ett par i en väska eller liknande då jag inte ville behöva gå och bära på den så jag valde stallskorna...
Har rätt ont i fötterna nu och på vägen hem sa jag nog svärord efter vartannat steg jag tog, haha så dagens lärdom är lätt att ta bekväma skor trots att jag ska till stallet!

(Dem andra kom hem nu)

Så nu ska jag gå och förhöra pappa om hans första dag på jobbet! :D

Puss

Peace

Usch vad trött jag är, men jag kan och får inte sova nu så ska slappa i fåtöljen med hög musik och vänta på att Malin har gjort klart chokladbollarna ;)

Allt gick bra borta hos Karin, jag och Malin körde på i bra tempo, det jobbigaste av allt var däremot att gå hem sen, det var riktigt varmt ute och trots att det blåste så svalkade det inte alls, tyvärr ser det ut som att vädret håller på att bli sämre nu.. Men är det sol och varmt imorgon ska jag ligga och sola heela dagen.

Är bara jag och Malin hemma just nu och det är riktigt skönt! Malin står och bakar chokladbollar och skriker och sjunger med i musiken, haha.
Dem andra kommer hem vid halv 7 så då ska jag vara klar med maten och så kommer pappa hem från jobbet vid 22:00 :)

Påväg till och från Karin bor ett par med kossor, får, höns och hästar (dem har katter och en hund också) och det var där vi hade Rullan ett tag efter att Batman blivit dödad.
Dem har iallafall två travare och båda har nu fått föl för andra gången, eller a dem är ju inte små föl längre men usch så fin den ena är! Det var hans mamma som jag skulle hjälpt till att rida men sen tog vi ju hem Rullan för att jag hittade Bella så då blev det inget med det, men jag kan verkligen se att han är lik sin mamma, dem är lika nyfikna och han kommer alltid springandes till staketet för att hälsa när man går för bi.
Idag kunde jag inte låta bli utan jag tog några kort på honom som ni ska få se, fin liten kille :D

Nu ska jag äta chokladbollar... Puss

outfit

Precis kommit tillbaka från en promenad med Spyker, tog en kortis bara då han kommer följa med till Karin senare och då får han en lång promenad :)

Nu ska jag äta frukost och titta på film, Rosa the movie, haha det var sååå länge sen, och om jag kommer ihåg rätt så är den faktiskt inte dålig...

Så här ser jag ut idag, minus jackan, kepsen och halsduken då ;)

Puss

Tidig morgon idag igen

God morgon på er!

Jodå, blev att gå upp tidigt idag igen, pappa och mamma åkte till deras jobb samtidigt som syskonen gick till skolan så jag tog ut hästarna vid åtta och sedan gick jag in och myste med Spyker.

Har precis bytt om och har tänkt ta Spyker på en promenad och efter det blir det frukost/lunch ;)

Blir en skön och lugn dag idag, ska gå bort till Karin vid två där Malin och kanske Alex hoppar av med skolbussen och hjälper mig att mocka och fixa men det är i stort sätt allt.

Nu vill Spyker ut och röra på sig så vi hörs sen

I don't wanna dream, I just wanna live it.

Att gå upp tidigt har min kropp helt lagt åt sidan och det känns just nu kan jag lova.
Idag har jag även ont i nästan hela kroppen, har lyckats sträcka min nacke/hals under natten och min vänstra arm är värre, tror det mycket beror på att jag är trött idag men också för att jag har världens mensvärk, bra kombination ;)

Ikväll ska jag och pappa sätta oss vid datan och göra hemliga grejer som ni kommer få reda på inom veckan, kanske redan ikväll? Kommer bli grymt bra iallafall!

Nä nu ska jag slappa framför någon bra film och sova så fort jag kan, hehe.

Härligt väder

Allt gick bra hos psykologen, granngården hade inte det vi skulle ha däremot så nu ska vi åka bort till Karin och fixa och sedan åka vidare till en djur affär :)

Hoppas ni har en bra dag, hörs!

Jobbigt att gå upp ur sängen...

God morgon!

Usch vad jobbigt det var att gå upp ur sängen när pappa väckte vid klockan 7...
Men upp kom jag iallafall och nu är jag färdig fixad och redo att åka.
Nu ska jag ta Spyker på en liten promenad, så vi hörs senare :)

Puss

Sov gott.

So baby, bring your body here next to mine.

Har varit en härlig helg måste jag ändå säga, är riktigt fest sugen dock... det var ju ändå ca ett år sedan jag festade sist så någon som har en fest på g nästa helg får gärna höra av sig, haha nejdå skämt åsido ;)

Har tänkt kolla på film och sedan sova, imorgon ska jag till psykologen, granngården och lite så, ska ju även till hästarna hos Karin och fixa så jag har ändå lite planerat imorgon.
Ska även söka lite jobb/sommarjobb imorgon, eller kolla runt lite iallafall :)

På tisdag ska pappa jobba heela dagen så då blir jag ensam hemma med Spyker, håller därför på att planera lite i vilken ordning jag ska göra allt m.m
Måste ju bort till Karin och fixa, så får se om jag går dit mitt på dagen och fixar allt själv eller om jag väntar på Alex så får han köra mig på moppen? Klurigt det där, då jag inte vill överanstränga armen och min vad...

Sig gott alla, puss

Söndagsfix

Även om att det inte är skola för mig imorgon så känns det att det är söndag, är alltid en speciell känsla i luften på söndagar, iallafall här hemma, vet inte hur det är hos er?
Vi har iallafall söndagsfixat, fixat i landet, satt upp studsmatta m.m

Jag och pappa duschade ju Rullan och sedan åkte vi bort till Karin och mockade.
Jag får inte rida än på ett tag och egentligen inte mocka heller... Men någon måste ju mocka och det är ju faktiskt jag som sagt att jag kan hjälpa till. Får se när jag kan rida, kanske någon dag i veckan?

Har lite blogg idéer i huvudet, men det kräver att någon kan vara "fotograf" och ta lite kort på mig, får väl tjata på Ida ;)
Ska även sätta mig och skriva lite åsiktsinlägg som kommer komma upp med jämna mellanrum, det tycker iallafall jag låter grymt!

Vi hörs, puss

Blogg.se

God morgon.

Blogg appen har inte funkat sedan i fredags vilket ni kanske märkt? Och jag hatar verkligen att blogga från datan så det försöker jag undvika så mycket jag kan.

Iallafall, det gick bra på vårdcentralen, hade en dansk läkare så jag är glad att pappa följde med, Haha nejdå jag förstod faktiskt allt han sa ;)
Han sa att det är muskulärt och att han trodde/gissade på att det är två kotor i nacken som är sneda och ligger och klämmer/trycker på muskeln.
Det var ingenting han kunde göra åt det men jag ska ringa runt och boka tid hos en sjukgymnast eller vad det nu blir på måndag.

För övrigt så har det inte hänt jätte mycket i helgen, sminkade Malin och Ida inför discot i fredags (som ni ska få bilder på senare)
Igår grillade vi hamburgare och Lena kom även hit lagom till middagen, vi bakade kladdkaka som vi åt med resten av familjen och sedan tittade vi på TVD och film och åt chips.

Idag ska jag och pappa duscha Rullan, hennes sommareksem håller på att börja så hon har kliat bort stora delar av sin päls på bogen och runt manen, som tur är köpte jag och mamma något bra schampo på Ullared senast vi var där så vi har tänkt duscha henne med jämna mellan rum och se om det hjälper och lindrar klådan så att det inte bryter ut lika mycket som vanligt.

Ska troligtvis ta lite kort på Malin idag och ska se om hon kan ta några på mig som jag kan använda här på bloggen. Känner att det börjar bli dags att fixa en ny header :)

Vi hörs mer under dagen, om blogg appen inte slutar funka förstås ;)

Puss

Vårdcentralen

Sov länge idag igen, riktigt skönt att få sova ut och de sista timmarna låg även Spyker hos mig och myste, min lilla älskling :)

Har precis ätit våfflor till frukost och ska nu bara ta det lite lugnt framför tv:n, om en stund ska jag gå och fixa mig för klockan ett ska jag vara på vårdcentralen.
Har haft ont i armen under natten och det gör fortfarande lite ont, känns i nacken och skulderbladen, svårt att förklara men det gör ont.

Vi hörs när jag har kommit hem igen, puss

Bilder

Usch vilket tråkigt väder det är idag, regn tycker jag är super mysigt plus att det behövs för att våren ska kunna explodera, men när det blåser och är kallt också då blir det bara tråkigt höstväder.
Jag och pappa gick iallafall med Spyker bort till Karin, stod och pratade lite och sedan satte vi igång.
Spyker skötte sig galant och jag la ner ett täcke till honom på golvet som han sedan låg på medans vi mockade och fixade.

Nu ligger Spyker och sover som en sten i fåtöljen medan jag precis har ätit våfflor.
Keso är något som jag aldrig kommer förstå mig på och jag tycker inte om det alls (förutom i en speciell laxröra, som ni kan få recept på en annan gång) men jag testade det faktiskt på våfflorna nu och det gick väl att äta.

Snart kommer resten av familjen hem och tills dess ska jag njuta av tystnaden ;)

Ikväll blir det CM och annat bra, kanske att jag ställer mig och bakar något gott som vi kan äta till...

Puss

Trött.

Åh, shit vad trött jag är.
Har inte sovit alls bra inatt, vilket gjorde att jag låg kvar i sängen till tio, men jag hade lätt kunnat somna nu om jag bara hade tid till att sova bort hela dagen ;)

Jag och pappa ska snart gå bort till Karin, min arm är lite bättre idag men jag tänker ta det lugnt tills imorgon då jag ska till vårdcentralen.

Hoppas ni har en toppen torsdag!

Puss

Vissa förtjänar en smäll i ansiktet, med en stol.

Efter mellanmålet tyckte pappa att vi skulle ta med Spyker och gå bort till Karin (ca 2km), väl där väntade Alex som hade åkt dit med moppen direkt från skolan.
Dem mockade och jag gjorde så mycket jag kunde, tex bytte vatten och godkände varje box efter att dem mockat ;)

Min arm är oförändrad och gör lika ont som innan, mår även lite illa men det kan vara för att jag är hungrig...

Nu ska jag hjälpa till och fixa mat, vi ska nämligen grilla korv :D

Puss

Jag kan jag också.

Blev en promenad med pappa och Spyker och nu sitter jag och äter mellanmål.
Blev lite inspirerad av alla fina bilder så jag gjorde mig en sallad och delade på en avokado, Mums!

breakfast

Bara jag som blir helt lycklig av att se alla frukost bilder på bloggar,fb ,we<3it m.m?

Något som gör mig helt förundrad och mållös är hur någon orkar ställa sig tidigt på morgonen och göra den här makalösa frukosten kanske till och med varje morgon, jag orkar ju knappt smöra en macka lixom ;)

Sen är jag ju inte direkt någon frukost människa, jag tycker inte om något pålägg, smör är det ända jag äter på mackan, leverpastej är bara gott på runda mackor, frallor ska vara utan något alls så att jag kan bryta av och äta bit för bit, pepparsalami är sjukt gott men inte på mackan utan bara bredvid, så ja... Jag är väl rätt kräsen när det gäller frukost ;)

Men sen är det klart, hade vi haft jordgubbar hemma eller andra bär och allt som man nu behöver för att göra smoothie m.m så hade jag väl gjort det, men sen är vi ju faktiskt fyra syskon här i familjen Palmgren och har man köpt något extra gott och planerat in att äta det till frukost på fredag kan man inte räkna med att det finns kvar då.
Synd men sant.

Gissar på att det är mycket för att jag är äldst men också för att jag är uppvuxen så, men jag är en väldigt generös syster, jag skulle aldrig kunna ställa mig på morgonen och göra världens godaste frukost till mig själv när jag vet att mina syskon kommer vilja ha också.
Ibland är det väldigt negativt då dem inte alltid tänker likadant men det är sån jag är, både på gott och ont.

Nu tänker jag därför bjuda på några helt underbara frukost bilder från We heart it, och sedan gå och fixa mig lite mellanmål :)

Puss

What doesn't kill you makes you stronger

God morgon, hoppas att ni sovit gott.

Jag har fortfarande ont i armen, inte alls som igår men det gör fortfarande väldigt ont och det är jobbigt att använda den, är glad att det är vänster armen iallafall ;)
Har ringt vårdcentralen och fick en tid på fredag, får väl se om det fortsätter göra ont tills dess...

Alex har iallafall erbjudit sig att följa med pappa bort till Karin men jag tror att jag följer med ändå så kan jag se att det blir bra gjort, hehe ;)
Plus att jag orkar inte sitta hemma hela dagen.

Får se vad jag hittar på idag, kanske sätter mig med datan och kollar på film :)

Hörs senare, puss

Ambulans

Jodå, jag ringde sjukvårdsupplysningen och fick svara på massa frågor och fick till svar att hon ville prata med mamma och mamma fick höra att vi skulle ringa 112, där fick jag ju panik kan jag ju säga.
Så vi ringde 112 och 30 minuter senare kom ambulansen hit, dem kollade massa och det visade sig att jag hade feber men för övrigt så var alla tester bra.
Dem gav mig ett val att följa med in till sjukhuset eller avvakta hemma och kontakta vårdcentralen imorgon och med hjälp av ambulanspersonalen och mamma och pappa så beslutade jag att stanna hemma.

Jag har fortfarande ont men det känns ändå bättre, nu har jag tagit en tablett dem tipsade om och ska gå upp och lägga mig.

Sov gott och så hörs vi antagligen imorgon, puss

Aj.

Sov länge idag, slappade sedan i soffan framför tv:n, var borta hos Karin och mockade och pratade, åkte sedan hem och förberedde maten och sedan åkte jag med och kollade när Ida spelade basket.

I en månads tid nu har jag med jämna mellan rum (ca 4 gånger sammanlagt ) fått typ som kramp i vänster armen, svårt att förklara men det är som att den somnar så det sticker i den, det gör ont ändå uppifrån nacken och går ända ut i fingrarna, det har varit lite annorlunda från gång till gång, idag kändes det som att hjärtat flyttat sig ner i armen och några gånger innan har jag inte ens kunnat lyfta armen eller röra fingrarna.
Idag hände det i bilen på vägen hem från Idas träning och det kom bara pang på, det konstiga är att jag inte gör något speciellt när det händer utan det bara kommer helt plötsligt, imorgon får det dock vara nog och jag tänker ringa vårdcentralen.
Nu såhär ca två timmar senare har jag ont i nacken och det är lite jobbigt att röra fingrarna och armen, men det gör inte alls lika ont som det gjorde under själva "attacken"...
Kanske tar och ringer sjukvårdsupplysningen om en stund om det inte går över, får prata med mamma och pappa för ont gör det verkligen.

För övrigt så har jag inte orkar blogga idag, skriver ihop ett inlägg om varför jag inte är i skolan senare och så kommer det senare eller imorgon.

Puss

Tränat.

Jäklar, har nästan precis tränat och ja...jag lär ju inte kunna gå imorgon men det är skönt när det känns och då hoppas jag på resultat också ;)

Fick en kommentar om varför jag inte är i skolan m.m och jag har tänkt skriva ihop så mycket jag vill och orkar i ett inlägg imorgon, så nu vet ni att ni kommer få en liten förklaring imorgon.

Nu ska jag titta på tv en stund och sedan dejta kudden, är ganska trött måste jag säga ;)

Sov gott och så hörs vi imorgon, puss

Starving

Nu är jag hemma igen, mötet gick bra men fick sitta och vänta på nästa buss i ca en timma, segt!

Är riktigt hungrig så ska ta något att äta och sen ska jag bort och mocka m.m

Hörs sen, puss

Myself

Måndag

God morgon.

Låg kvar i sängen till tio idag iallafall, skönt att "sova" ut längre än till åtta iallafall ;)

Ska gå och fixa mig lite för att om en stund ta en buss in till Skene, får se om jag orkar åka in till Kinna för att lämna tillbaka en bok... Blir mycket åkandes fram och tillbaka då.

Men vi hörs senare när jag har kommit hem, puss

Träninsvärk

Åh vilken härlig träningsvärk jag har i låren, rumpan och magen, ska bara bli frisk så jag kan köra på ordentligt igen.

Har pratat lite i telefon och nu sitter jag och kollar på tv, ska snart gå upp och lägga mig efter några för få timmars sömn inatt.

Imorgon åker jag till Skene/Kinna, ska först till psykologen och sedan ska jag till biblioteket och lämna in en bok.
Tar bussen för en gångs skull, segt men pappa behöver ju inte sitta utanför och vänta på mig varje vecka ;)

Sov gott och så hörs vi imorgon.

puss

Första fikan ute för i år

Ska ta på mig en tjocktröja och hämta en filt innan jag går ut i solen med resten av familjen, första ute fikan hos familjen Palmgren ska precis äga rum dock utan mamma och lilla g2.
Men nu är våren påväg :D

Puss

Sax

Har nästan precis kört ett träningspass med Alex och Ida, känns så skönt när man väl har gjort det.

Ska titta lite mer på filmen och sen har jag tänkt att jag ska klippa mig, inte mycket men topparna behöver fräschas till, ska även klippa Ida sen när hon tittar klart på filmen. Tycker det är riktigt kul faktiskt :)

Vid ett eller något åker vi bort till stallet och mockar, får se om det blir ridning men å andra sidan kanske det är lika bra att jag vilar.
Kanske longerar henne en stund, återstår att se.

Puss

Knäckebröd + varm oboy

God morgon, var uppe sent igår men vaknade ändå vid åtta... Visst det är skönt att inte sova bort hela dagen men att vakna åtta varje dag är lite väl överdrivet ;)

Nu ska jag fixa lite frukost, har tänkt mig varm oboy och några knäckebröd. Mums!

Tränade föresten igår, var nog en vecka sedan sist då jag är så förkyld så det var skönt.
Körde dock bara situps, squats, plankan och någon annan som jag inte vet vad den heter.
Har bara kört plankan i 30sek innan då det är den tiden som är i det passet jag brukar göra, men igår när jag bara gjorde vissa så passade jag på att länga tiden till 45sek och det klarade jag galant.
Träningen börjar ge resultat faktiskt, kanske inte något synligt men det känns! :D

Hörs, puss

Seg lördag

Seg lördag måste jag säga... Inte gjort ett skit sedan promenaden med hästarna förutom då jag hjälpte till och lagade maten, kanske skönt i för sig då jag är så förkyld men ändå.

Sitter och kollar bloggar m.m samtidigt som jag kollar lite på tv:n, ikväll blir det fångarna på fortet.

Hörs, puss

Ändrade planer...

Blev ändrade planer då Karin inte var hemma och Lixsa's träna var i huset, kände inte riktigt för att rida utan träns ;)
Men vi mockade och fixade och sedan tog jag Lixsa och Alex Gusten och så gick vi en liten promenad.

Pappa och jag tog Massa fina bilder, Ida fick väl några bra kort men inte ångrat att skryta om direkt ;)
Ska lägga in dem på datan om en stund (Malin kollar på Gissip girl just nu) och så kommer dem upp på fb och så småningom här på bloggen.

Lycklig tjej :D

Puss

Ser fram emot dagen

God morgon alla fina!

Ser verkligen fram emot dagen, ska bli så jäkla kul att rida Lixsa och Gusten, va ju snart ett år sedan jag red dem sist och nu ska jag verkligen se till att det inte blir några uppehåll.
Har pratat med Karin och det var helt okej att Alex följer med och rider, ska bli så himla kul!

Har planerat att jag rider igenom dem i skritt och trav en stund, lösgörande arbete och för att känna vem som Alex ska rida. Ska fråga pappa om han kan följa med och ta kort, återstår att se helt enkelt ;)

Nu ska jag äta frukost och titta på tv.

Puss

Let's dance

Sitter och tittar på tv med familjen, vi kan inte riktigt komma överens om vad som skall visas på tv:n så det blir let's dance och på pauserna byter Ida över till Spider man ;)

Gillar verkligen let's dance denna säsongen, så mycket bättre än åren innan Men kan dem inte fatta att dem som sjunger låtarna inte kan sjunga, dem förstör verkligen låtarna och hela framförandena.
Här hemma sitter vi näst intill inte och bedömer dansarna utan istället dem som sjunger, vilket är sjukt i mina ögon då man ska kunna fokusera på dansen utan att störas av falsk sång i bakgrunden...
Menmen vi kanske är ensamma om att störa oss på det?

Ska iallafall när programmet slutat gå ut och ta in hästarna, härlig fredag.

Puss

It's been written in the scars on our hearts

Hostan är faktiskt lite bättre, men känner mig verkligen inte bra...

Åh gissa vad? Ska prata med Karin bara men troligtvis så rider jag och Alex ut imorgon, behövde inte tjata på honom heller så det ser jag verkligen fram emot.
Så jag har tänkt rida igenom både Lixsa och Gusten först så jag känner igenom dem lite och ser vem som är lugnast så får Alex ta den.
Kommer bli grymt kul!

Nu ska jag hjälpa till och göra tacos :)

Puss

Fredag

God morgon.

Mår faktiskt bättre idag men är fortfarande inte helt frisk, har fått en jäkla hosta och är helt slut i kroppen men jag är på bättringsvägen så jag ska inte klaga allt för mycket.

Sitter och äter lite frukost just nu och ska väl snart ta på mig för att åka till Karin och mocka, orkar inte göra något med Lixsa idag heller men jag planerar in ett ridpass imorgon när mamma ändå är hemma så hon kan följa med och kolla. Plus köra bil ;)
(Ändrade planer, åker och handlar med mamma och Ida och så åker vi till Karin lite senare)

Får se vad som händer mer idag, hörs, PUSS

Fullt upp

God morgon.

Bloggade inte igår då jag verkligen hade fullt upp hela dagen, började med att baka tårta, åkte sedan bort till Karin med pappa där vi mockade och fixade vatten mådde så dåligt och var så stressad så det blev inget fix med Lixsa, väl hemma igen gjorde jag klart tårtan, städade och fixade.

Runt klockan 4 kom Peter och Petra med familj hit, Petra fyllde nämligen 40 år igår så vi hade överraskningsmiddag för henne hemma hos oss.
Mormor var självklart också här ;)
Hade trerätters middag och ni får bilder på allt så småningom.

När dem hade åkt hem blev det bara slapp framför tv:n innan jag gick och la mig.

Idag mår jag faktiskt lite bättre, har fått en jäkla hosta bara...

Vi har tänkt ha en ute dag idag, så vi ska kratta och fixa och kanske sätta upp studsmattan.
Ska även bort till Lixsa och idag får jag se om jag orkar rida eller om det bara får bli lite pyssel, kanske tar och longerar henne? Vi får se hur jag mår helt enkelt :)

Hörs, puss

Dream

Sov gott allihop, jag mår inte bra alls och börjar även få ont i halsen...
Imorgon är det en ny dag och nya tag som gäller.

puss

we will always find our way back to eachother

Åh, nu är jag helt död...
Mockat 3 boxar, fyllt på vattenhinkar, gått en promenad med Lixsa och bakat en citronsockerkaka som just nu är i ugnen och jag är verkligen helt slut.
Är iallafall glad att jag inte red för då hade jag verkligen varit död, men det var kul att gosa med henne och nu längtar jag tills jag får rida :D

Nu ska jag titta på Älska mig igen och äta sockerkaka och choklad.

Puss

Nare gånger tusen och feber

Nu åker jag och pappa så jag har precis fixat mig.
Är febrig och när jag är förkyld får jag alltid hemsk nare, sjukt irriterande iallafall.

Hörs när jag kommer hem, puss

Sunshine

God morgon världen!

Vaknade för någon timme sedan och har precis ätit frukost, nu ska jag gå och fixa mig lite smått för att sedan åka till Skene och handla med pappa.

När jag har kommit hem igen ska vi åka vidare till Lixsa, vi ska mocka och fixa och jag ska även hålla på lite med Lixsa.
Med tanke på att jag inte vet när hon blev riden senast och att jag är så fruktansvärt förkyld så ska jag bara ta henne på en promenad, egentligen får jag inte det heller för mamma men jag vill komma igång nu.

Puss

Film & choklad

Har sovit i någon timme så nu känner jag mig faktiskt mycket bättre!
Nu sitter jag och myser med Spyker och tittar på film och äter choklad, gott.

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör.

Puss

Lixsa

Jag, mamma och Ida åkte iväg till Karin för att mocka och fixa i stallet, det har nämligen hänt en olycka så jag kommer hjälpa till med hästarna framöver.
Imorgon har jag planerat in att rida så jag får hoppas att förkylningen inte blir värre...

Mår inte särskilt bra just nu, känner mig febrig och snorig, egentligen skulle jag nog må bra av att bara krypa ner i sängen och ligga där resten av dagen men det orkar jag inte, känner verkligen för att hitta på något.

Puss

Måndag

God morgon allihop.

Idag vaknade jag runt halv 8 så jag gick ut och släppte ut hästarna, mockade och gjorde rent hos kaninen.
När jag hade kommit in igen var pappa fortfarande inte vaken så jag gick och hämtade Spyker och tog mig en promenad med honom.

Igår åt vi ju som sagt lamm, åt tills jag inte kunde få ner mer för det var riktigt gott, tog massa fina kort men dem är i min älskade Nikon så jag måste föra över alla bilderna innan ni kan få se dem.

Efter maten var det dags för mig och Alex att träna men mormor ville vara med så det blev en gemensam träningsstund där hela familjen Palmgren och mormor låg på golvet och gjorde magpass. Mormor var sjukt duktig, hon gjorde alla 10 övningar och gjorde dem riktigt bra, hon klarade till och med plankan i 20 sekunder.

Efter träningen mådde jag däremot inte särskilt bra, pappa har varit riktigt förkyld i några dagar och igår efter träningen så blomstrade min ut.
Kände mig febrig, fick ont i halsen och näsan bara rann och rann så nu ska jag ta det lugnt i några dagar...

Hörs senare, puss

RSS 2.0