Bästa fredagen på länge!

Åh vilken bra dag det har varit! Lycklig. 

Var ju i Skene imorse, handlade lite och så var jag hemma vid tolv. Tog en promenad med Spyker och sedan städade jag, rakade benen och packade väskan. 

Klockan 15:24 tog jag bussen som Alex kom med och så åkte vi och gymmade. Körde kondition i 40 minuter innan vi körde styrke med fokus på benen i ca tio minuter, sedan gick jag in i stretching rummet och körde plankan, squats och några andra övningar. 

Efter det åkte Alex hem och jag och Therese bytte om till bikini :D badade bubbelpool i trettio minuter innan vi bastade i ca tio minuter, detta skall verkligen bli en fredags rutin! 

Tog en buss hem, åt god mat och nu sitter jag i soffan och slappar, har vääärldens värsta huvudvärk så blir en kung kväll. 

Vi har laddat upp med godis, choklad, glass, grädde, maränger och bananer så när pappa och Malin kommer hem från hästarna skall fredagsmyset köra igång på en ny nivå.  

Nu skall jag springa ner och sätta på en tvätt innan Let's dance börjar, måste ju se Kenza :) 

Vi hörs!




There's always two sides to a story. 
If you choose to only listen 
to one side it says more 
about you as a person than 
it does about the person 
the story is really about. 
- Emma Palmgren 




disappearance.

God morgon! 

Gick upp sju för att hjälpa Ida med hennes hår bara för att upptäcka att vi inte hade någon ståltråd (Ida ska vara Pippi idag i skolan) så hon fick nöja sig med vanliga flätor. 

Nu är en diskmaskin på, jag har fått mat i magen och jag är färdig fixad för att åka, Spyker är även kissad och matad så läget är under kontroll. 

Vi hörs senare! 

Spik ville vara med där på ett hörn ;) 



How to save a life.

God kväll på er! 

Min dag har varit seg, jobbig, rolig, m.m

Åkte till Skene och handlade, tittade i affärer och sedan tog jag bussen hem, väl hemma så städade jag, lagade baconbiffar med bitar av en god lite starkare ost i, maten blev suuper god men nästa gång kan man nog ta ännu mera ost ;) 

Imorgon går jag upp samtidigt som Malin och Ida, alltså sju. Åker till Skene så att jag är framme hos ungdomsmottagningen tio och efter det är det raka vägen hem som gäller, kanske springer in på Willys och handlar något litet, får se helt enkelt. 

På kvällen skall jag, Alex och Therese gymma och efter det skall jag och Therese testa relaxavdelningen, skall bli jätte skönt, måste bara leta upp en bikini... Men det fixar jag imorgon :) 

Vi hörs imorgon. 



Dagens ansikte ;) 

Vår

Hallå. 

Har kommit in i en period nu som är värre än vanligt antar jag, är sjukt trött och omotiverad, vill bara göra ingenting. Huvudet är verkligen helt mos och säger stop stop så fort jag försöker göra något. 

Har varit ute och fotat lite vårtecken i trädgården, så dem kommer upp på bloggen till helgen :) 

Nu skall jag gå upp och byta om, fixa mig och sedan ta en buss in till Skene och handla. Puss


Mitt hjärta. 

Sov gott

Haft en helt okej dag, var borta hos hästarna och myste förut, mina små älsklingar :D 
Har bakat drömmar och ätit en eller två... chokladbollarna är tyvärr slut dessutom. Nyttigt. 

Nu har jag och Malin tittat på några avsnitt av CM, grym serie. Är jätte sugen på att se Morden i Sandhamn men den serien finns inte på swefilmer tyvärr, så det får bli en annan gång :) 

Innan jag skall sova ska jag tvätta håret och tvätta ansiktet, känner för att titta på filmen Ego men jag tror jag gör det imorgon istället, har hittat många bra svenska filmer/serier på sistone, kul och väldigt ovanligt då jag verkligen inte brukar tycka om svenskas insattser i filmer.. 
Svenskar är överlag för sega och efterblivna i filmer enligt min mening, men undantag finns självklart! 

Äh, nu är det bäst att jag sätter fart om jag vill komma i säng i tid ;) 

Sov gott!
Hmm, det är frågan det... ;) 

Även om vi aldrig mer ses.

Hallå hallå, allt bra med er? 
Själv så är allt sådär, livet känns allmänt trögt, är nämligen både ledsen och lycklig och då blir det kortslutning i mitt huvud... 

Tar det lugnt med plugget några dagar, orkar inte koncentrera mig som jag vill och då får jag ångest och panik på mig själv och för att jag inte presterar som jag brukar, skolan är ju för min skull. Fasen.

Iallafall så har jag spelat The Sims nu på förmiddagen och nu har jag precis bakat chokladbollar, muuumms! 
I kväll är tanken att jag skall baka drömmar och syltkakor, blir nämligen ingen träning idag eller ja, det blir inget gym iallafall. 
Pappa måste vara kvar i skolan och Ida är i kyrkan vilket betyder att Alex måste hämta henne med moppen när hon slutar och då hinner vi inte träna varken innan eller efter, segt men det finns inget att göra. Eftersom Lena har flyttat ut får det bli nya rutiner och nu är det bara att vänja sig vid dem ;) 

Vi hörs mer senare, puss! 




Promenad nr 2

Tog med mig Spyker och Ida på en promenad när hon kom hem från skolan, så himla fint väder och åhh vad jag önskar att jag tagit med mig kameran, menmen det får bli en annan dag! :) 

Har bara pytte pytte lite kvar på naturkunskapen men jag är verkligen heeelt slut, blir att laga mat nu när pappa kommer hem (hör bussen ute på vägen) och så får jag göra den sista frågan efter maten, hoppas att jag fått lite nu energi då. 

Puss





Promenad & lunch

Har precis varit ute med Spyker på en promenad, solen skiner och den värmer faktiskt, just nu är det 7 grader ute i skuggan men jag har ingen aning om hur varmt det är i solen. 

Jag som fryser konstant om mina händer och öron behåller mössa och vantar på men usch vad jag längtar tills dem kan åka av, kinderna fick sig iallafall värme från solen på sig :D 

Nu sitter jag och äter rester från igår, god laxgratäng, det blev inte mycket över men det äter jag upp nu till lunch. Vill ni ha recept kan jag fixa det men då måste jag bara kolla med pappa först, men tror jag kan det i huvudet... 

Naturkunskapen går framåt, är inte klar än men nu är det inte mycket kvar! 

Puss




Tisdag

God morgon! 

Jag hade planerat att sova till senast tio, vaknar upp och är helt utvilad och pigg och tittar på klockan och ser att den inte ens är åtta, jaja, nu är jag uppe och redo för dagen, typ ;) 

Idag ska jag plugga, jag måste verkligen bli klar med naturkunskapen och idrotten, bara att kämpa på. 

Blir som sagt ingen träning idag men jag har tänkt göra något litet iallafall, göra några magövningar eller ut och gå en stund, får vänta och se vad jag hinner. 

Nu ska jag äta frukost, har tänkt värma några frallor som pappa bakade igår, dem ser jätte tråkiga och inte särskilt goda ut men usch vad ögat bedrar! dessutom är dem grova och nyttiga ;) 

Vi hörs mer under dagen


Switching mood

Humöret har skiftat fram och tillbaka under dagen, har panik och ångest ena stunden och i nästa sekund är jag jätte glad och lugn... Jäkla PMS, eller ja, vad det nu beror på. 

Träningen idag gick kanon, tränade bara i ca 30 minuter för vi var verkligen tvungna att hinna med 17:40 bussen hem men hellre kort och intensiv träning än ingen alls. 
Jag körde gärnet gå benen och det känns kan jag lova, det var väldigt kul att gå ner för trappan från gymmet, haha eller inte, benen bara skakade och vek sig, så det förvånar mig inte om jag har träningsvärk imorgon. 

Imorgon ska jag plugga naturkunskap och idrott, oooooorkar inte. Blir en ledig dag från gymmet och så kör vi gärnet på onsdag igen, tagga! 

Nu ska jag titta på något avsnitt utav CM, så grym serie, har man inte sett den, se den. Punkt slut. 

Puss




Mot gymmet!

Nu går jag strax ut till bussen för att åka och gymma med Alex och Therese, känner mig sååå taggad på att köra ett ordentligt ben och magpass! :D 

Hörs senare, puss

Dagens lunch. 

Okoncentrerad & trött

Det gick bra att handla, hur det nu skulle kunna gå dåligt? Aja, men det gick bra iallafall.

Vi köpte med oss lax så idag blir det laxgratäng med skivad potatis, låter och ser gott ut så vi hoppas att det blir smaskigt. Pappa har lagat och ätit det innan men jag tror inte att någon av oss barn har ätit det innan så det återstår att se vad betyget blir. 

Vi har också tänkt baka bröd, antingen ikväll eller i helgen, just nu med min mängd plugg låter helgen bäst trots att det skulle vara gott med nybaktbröd imorgon... Pappa får välja och så får jag väl försöka hålla mig undan om det blir idag. 

Har precis haft mentorssamtal och vi pratade om allt möjligt, så skönt att kunna känna sig säker med sin mentor och skola! 

Nu skall jag ta något att äta, lite lunch skulle inte sitta fel. 

Puss

Fina älskade syster<3 

Monday

Måndag. Känner mig ovanligt irriterad och ledsen över att det är måndag, jag har haft en jätte bra helg och är inte riktigt redo att börja plugga och hålla på än... 

Nu skall jag och pappa iallafall bege oss in till Skene och handla, man får passa på när pappa är hemma helt enkelt ;) 
Senare skall jag plugga, ha mentorssamtal, plugga och gymma, min dag i stora drag :) 

Vi hörs, puss



Today

Träningen idag gick awesome, kände mig rätt seg till en början men sedan var det bara att köra gärnet, fokus idag blev mage och armar och mina armar är nu helt skakiga och trötta, skön och ovanlig känsla. 

Vi satt och planerade massa vid maten idag, potatismos och ungsbakad korv åt vi, och jag tror att allt kommer bli hur bra som helst! Men mer om det senare :) 

Alex fyller dessutom år näst nästa tisdag (den fjärde mars) och för ovanlighetens skull har jag maaassa saker jag vill köpa, tyvärr räcker inte pengarna till allt det plus att Malin fyller år om någon vecka (den 29 mars) och jag vill ju kunna köpa något till henne också ;) 
Så nu skall jag bestämma vad Alex skall få och börja planera vad Malin skall få, har lite idéer till henne också men inte alls lika många som till Alex. 

Nu skall jag och Malin titta på något avsnitt av CM innan Spyker skall få sig en promenad i regnet...

Puss



Train like a beast look like a beauty

Bussen till Kinna kommer om en stund, har peppat mig själv genom att titta på massa motiverande bilder.
Dröm kropp -> Här kommer jag! :D 

Skall köra gärnet och ha kul samtidigt, allt blir ju lättare då. 

Hörs sen.






Söndagsångest

God middag :) 

Vaknade tidigt imorse men tvingade mig själv att ligga kvar i sängen till tolv, behövde verkligen vila ut och få lite energi. 
Söndagsångesten börjar däremot komma krypande och jag är inte jätte peppad på en ny vecka... Menmen. 

Idag skall jag och Alex in och gymma, vi skulle tagit en buss vid åtta imorse och morgongymmat men så behövde Malin mitt busskort men nu när jag gick upp visade det sig att hon hade struntat i att ta med det = vi hade kunnat gymma imorse... Sånt gör mig på så dåligt humör, men vi får helt enkelt försöka gymma sen, bussarna går inte särskilt bra på söndagar tyvärr. 

Egentligen skulle jag behöva plugga, men jag måste börja vara hårdare med helg, vecka, kväll och dag för annars kommer jag aldrig hålla. Blir lätt så nu när jag pluggar på distans, det blir inte samma uppehåll mellan skola och fritid nämligen vilket gör att ångesten över plugget faktiskt har blivit lite större. Älskar detta sätt att studera på men ibland är det jobbigt också. 


Usch känner mig jätte PMSig, haha. Ett klago inlägg, typ, fick det bli. 

Hörs

Köpte ett nytt nagellack igår, är mycket fina i verkligheten då det är mycket gråare och mattare :) 

Stan







Nordstan

Sitter i nordstan och väntar på bussen hem, vi har köpt med oss middag och lite annat smått och gott, haft en jätte trevlig dag :D 

Hörs hemma sen, puss



Lördag

Hallå på er! 

Pappa kom och väckte mig vid åtta och så åkte vi iväg och köpte massa hö, blev hela släpet fullt så nu behöver vi inte köpa hö på ett tag ;) passade på att hjälpa till att ta ut hästarna och det är något jag verkligen saknar, att komma in i ett stall och känna värmen och höra hur hästarna tuggar... Mysigt!

Nu är vi hemma igen och vi skall väl äta något innan vi åker till Göteborg för att handla, vi planerar att gå till saluhallen men mer än så vet jag inte och vi får väl se vilka vi blir som åker, Malin är hos en kompis och Alex lockas nog lite mycket av sängen just nu ;) haha men det blir nog bra :D 

Vi hörs, puss

Dem är inte jätte fina men vääldigt goda och snart slut ;) 

Think!!

Är allmänt sur och irriterad, eller ja det har ju sin anledning men det tar jag inte på bloggen. 
 
Nu är iallafall filmen jag tittade på slut så jag skall upp och sova.

Imorgon skall jag och pappa åka och köpa hö till hästarna och sedan skall vi troligtvis in till Göteborg och handla, har även tänkt köra ett lika bra gympass imorgon igen som jag gjorde idag :) 

Vi hörs imorgon! 

Ett bra sitat från CM 

Tacos

Träningen gick super idag, Bästa på länge och det var roligt och lätt! 

Nu skall vi äta tacos, när vi äter tacos har vi allt möjligt i tex avokado, nötter, banan och massa olika krämer, så himla gott :D 

Vi hörs, puss



Gymmet

Nu åker jag och gymmar med Therese, kan vara skönt att röra på sig lite och så hörs vi när jag kommer hem igen :) 


Ont

AjAjAaj vad ont jag har! :( 
Har sån jäkla mensvärk så att jag inte vet vad jag ska ta mig till, inga tabletter hjälper heller så det är bara att stå ut... 

Ligger iallafall i soffan och äter choklad och dricker varm oboy, behöver jobba med naturkunskapen men jag tror jag skjuter upp det till imorgon och hoppas att jag känner mig bättre då, tror det är svårt att förstå hur ont jag verkligen har.

Vi hörs mer senare för nu tänker jag titta på film eller något :) 

Puss



Småkakor

Pappa verkligen älskar småkakor, och ja.. visst dem är goda men så himla mycket godare hemmabakade så i förrgår bakade jag Drömmar för första gången i mitt liv och dem blev som tur var perfekta! :D 

Just nu är en plåt med drömmar klara och degen till syltkakorna ligger i kylen och skall om ca fem minuter rullas ut till bollar och fyllas med sylt, spännande och se hur mina första syltkakorna blir!

Har tänkt leta efter fina plåtburkar jag kan ha småkakorna i och jag planerar faktiskt att köpa det nu när studiebidraget kommer, det underlättar ju för kakorna håller sig fräschare plus att det är snyggt ;) 

Någon dag skall jag även ge mig på finska pinnar för första gången men måste köpa lite nötter innan bara. 

Tycker ni om små kakor? :) 



Plättar

God morgon torsdag... 

Gick upp vid sju med Malin och Ida idag, gjorde plättar medans Ida var snäll och tog Spyker så nu är jag "fri" från dem sysslorna ett tag och jag slipper tänka på Spik på några timmar, skönt! 

Idag skall jag plugga naturkunskap, och skicka in uppdraget i organisation och ledarskap.. Det var svårare än jag trodde plus att jag var helt slut i huvudet igår kväll när jag hade planerat att göra det så pappa skall hjälpa mig när han kommer hem senare idag. 

Ikväll blir det även träning, skall verkligen köra gärnet nu och komma igång på riktigt (självklart ta det i lagom takt så att jag inte skadar mig m.m) och det skall bli jätte skönt, är inte så jätte peppad men jag vet vart jag vill komma och vilket resultat jag vill få och då måste jag göra något för att ta mig dit :) 

Vi gjorde dessutom ett test med pappa igår som han hade gjort i skolan under dagen, den testade vilken utav hjärnhalvorna man jobbar mest med och som förväntat visade det att jag använder båda halvorna. 
Pappa, Alex och Ida fick att dem "bara" jobbar med höger hjärnhalva, vilket innebär kreativitet, bilder, musik... Ja ni förstår ;) 
Malin däremot hade vänster halva vilket innebär språket, matte, tal m.m vilket man verkligen vet stämmer om man känner henne. 
Jag är helt enkelt en mix utav allting medan dem andra är mer utav det ena, det häftiga är ju också att det inte bara är påhittat utan när man läste om det stämde allt verkligen in på oss beroende på vilken hjärnhalva man jobbar med.

Pappa berättade om en kvinna som jobbat med stroke hela sitt liv och en dag hade hon själv fått en, den slog ut den vänstra halvan vilket gjorde att hennes "kreativa" sida tog över, hon visste att det hon fått var farligt men allt hon kunde tänka på var hur häftigt det var att ha fått en stroke som hon i så många år jobbat med att lära sig om, hon såg det som en chans att följa sjukdomen inifrån sin egna kropp. 
Tillslut insåg hon att hon var tvungen att ringa efter hjälp men tal, siffror, ja allt sådant var borta, hon visste undermedvetet att hon behövde gå ut genom dörren för att komma till telefonen men hade helt glömt bort hur man kom ut ur rummet, hon gick istället och drog med handen längst väggen tills hon kom ut genom dörren. 
När hon väl kom till telefonen såg hon bara massa konstiga bilder på den, hon kunde ju inte siffrorna... Men efter lite tänkande kom hon på att hon hade ett visitkort till sitt jobb, men hon kunde ju  varken läsa bokstäver eller siffror, men eftersom hon mindes allt det kreativa kunde hon komma ihåg hur loggan på kortet såg ut och kunde tillslut jämföra bilderna (siffrorna) mot dem på telefonen och ringa. 
Det slutade däremot inte där, utan när mannen i andra änden svarade hörde hon bara massa skällande ljud, hon förstod inte vad han sa och tyckte det var roligt att han lät så konstig men när hon öppnade munnen kom det ut precis likadana ljud, hon kunde inte längre prata. 
Som tur var jobbade ju mannen i telefonen med just stroke och när han såg på nummerpresentatören att det var hon som ringde förstod han att något var fel och skickade en ambulans. 
Pappa såg ett föredrag med henne och nu har det gått tio år sedan hon drabbades av stroken, hon var engelsk så pappa hade lite svårt att förstå allt men han sa att hon var den typen av människa man inte behöver känna för att älska. 

Jag tycker det är riktigt häftigt när man kommer tillbaka från något sådant och lär ut om det och delar med sig om det, det väcker både känslor hos andra och bidrar till att kunskapen sprids vidare. 
Skulle jag vara med om något liknande önskar jag att jag skulle kunna göra något liknande efteråt... 

Vi hörs, puss! 



Onsdag

Plugg, plugg och åter plugg... Intressant men inte alls roligt, har som tur var bara lite kvar nu :) 

Har precis varit ute med Spyker så att han är kissad innan jag skall åka vid två, det är så fint ute när det är dimmigt och jag funderar på att springa ut och ta några ordentliga kort med kameran men ni får nöja er med några iPhone bilder. 

Innan jag åker skall jag bli klar med detta kapitlet så att jag sen när jag kommer hem bara kan göra proven, skall även se om jag hinner tvätta håret men det borde jag göra och så måste jag bara byta om och lägga på lite smink, har lite att göra men jag hinner nog ;)  

Nu skall jag sätta fart med plugget igen. 

Puss





The little things

Vet att jag inte har bloggat på några dagar nu men orken har verkligen inte funnits och egentligen finns den inte nu heller, men jag tar mig i kragen och skriver ett litet inlägg till er iallafall. 

För det första så hade jag en jätte bra helg hos min fina vän Therese, vi åt gott, tittade på film och var med Andrea. 

Tyvärr känner jag mig rätt... tom just nu. Jag orkar inte riktigt tänka på vad jag känner och då är jag istället ingenting, typ. Känner mig bara besviken, arg, ledsen, frustrerad men samtidigt tacksam och lättad, det är så mycket att ta in just nu och då tänker jag mer på framtiden och på mina drömmar än att fokusera på nuet och köra gärnet så att drömmarna sen kan slå in. 
Det är så svårt att sätta ord på vad jag känner och hur jag mår just nu, att säga att jag känner mig tom och orkeslös är väl inte så positivt? Och jag vill inte behöva svara på mer frågor i nuläget. 

Jag känner mig bara trött på allt och jag är så tom i huvudet att jag knappt orkar fokusera på något alls. 
Kroppen har också sagt ifrån och jag orkar knappt göra något när jag väl orkar ta mig till gymmet, samtidig kan jag inte sova, inte för att jag tex är orolig utan för att jag inte är trött, går och lägger mig tidigast ett på natten och vaknar och är pigg vid nio, kanske är normalt egentligen men det är det verkligen inte för mig. 


Har iallafall pluggat större delen utav dagen, inget mindre än roliga organisation och ledarskap... Har även diskat, städat och tvättat och nu är en plåt med drömmar klara. 

Imorgon skall jag plugga, plugga och plugga lite till, på eftermiddagen skall jag till psykologen och har även tänkt passa på att handla lite efter det, diskmedel och lite annat smått och gott. 

Blir ingen träning imorgon heller, hinner verkligen inte men på torsdag och fredag får det bli och dessutom har jag och Therese tänkt spendera fredags kvällen i relaxavdelningen på gymmet, något jag verkligen ser fram emot :D 

Nu ska jag vänta på att Malin kommer hem från hästarna för då skall vi kolla på något avsnitt av CM innan jag skall rå plugga någon timma innan jag skall tvinga mig själv i säng i hyffsad tid... (Hör Malin komma nu ;) ) 

Puss



Gröt

God morgon! 

Just nu väntar jag på att gröten skall bli klar, skall nämligen testa havregrynsgröt för första gången (? Tror inte att jag ätit det innan iallafall) 

Vi hörs mer senare, puss



Alla hjärtans dag

Min alla hjärtans dag har sett ut så här: 

Upp klockan åtta, ta bussen med Malin till Willys, handlade det vi behövde för att överraska pappa och sedan åkte vi hem. 
Fixade ett kort på oss barn på framsidan och med texten Vi älskar dig! under bilden. 

När pappa kom hem halv ett stod "lunch" på bordet, nämligen, rostade mackor skurna som hjärtan med räkröra och avokado på, till det var det två goooda kex med vitlökskräm på och två extra avokado bitar. 

Efteråt fick man ett konjakglas var som jag tryckt i en bit kladdkaka i och sedan la Malin på några skedar grädde. Super gott och snyggt! 

Efter det gick jag och la mig och sov i 1 & 1/2 timma, välbehövligt och väldigt skönt, så nu är mitt huvud ikapp kroppen igen ;) 

Nu skall jag och Alex snart gå ut till bussen för att ta oss till Kinna och gymma med Therese, efter det åker Alex hem och jag åker med Therese hem för att tillbringa helgen hos henne, Suuuper! :D 

Har inte tagit några bilder från dagen, sorry 


Puss 




Snabbspolning

Filmerna jag och Malin tittade på igår kväll/natt var dessa: 

Along came Polly - Komedi

Two weeks notice - Romantik


Paranoia - Thriller

Små citroner gula - Svensk

Alla filmerna var jätte bra och vi hade bestämt innan att vi bara skulle kolla på filmer vi aldrig hade sett innan, själva planen med att kolla på film var att kolla på en film från varje genre, komedi, romantik, thriller m.m 
Vilket är förklaringen till varför jag har skrivit vad de är för något bakom titeln ;) 

Vi skall fortsätta vårat tema någon annan dag för ikväll skall Malin ha tjejkväll med Hanna och Lena och då står Äventyr, Fantasy, Action, Animerat och möjligtvis Skräck på schemat, tror fyra-fem filmer är lagom för vad man orkar titta på på raken ;) 

Har ni några filmtips som är antingen äventyr, fantasy, animerat, action och skräck så kommentera :D 

Puss

Påminnelse

Nu börjar mina ögon påminna mig om att det blev lite för lite sömn inatt, haha, skrattar åt allt och inget och orkar inte fokusera på mer än en sak i taget. Tror jag kommer sova som en stock inatt ;) 

Däremot så kan jag inte gå och lägga mig riktigt än, skall med till hästarna och efter det har jag tänkt titta på ett CM avsnitt på mobilen innan fortsättningen kommer på tv:n ikväll, missade nämligen fortsättningen för jag såg i föregår och inte igår. 
Visst är det en serie som man kan se fristående men det är en utav mina favorit serier och det är ju roligast när man verkligen har koll på allt och alla :) 

Vi hörs, kommer ett inlägg ikväll om vilka filmer vi såg igår.

Pappas goda paj :D 

personality

Hemkommen från ett skönt gympass, nästa träning blir på fredag innan jag åker hem till Therese för att spendera helgen där och då har jag tänkt köra ett välbehövligt konditionspass, har tänkt föra över något avsnitt av någon serie till min mobil så kan jag kolla på film/serie samtidigt som jag tränar, toppen ju! :) 

Resten av dagen händer inte mycket, tvätten skall fixas och vi skall baka hallonpaj men inget mer planerat än så förutom mamma i för sig kommer vid tre och hämtar lite grejer. 

Vi hörs mer senare, PUSS




Gym

Hade film kväll med Malin igår/idag... Vi tittade på flera bra filmer och kom inte i säng förens klockan fem. 
Klockan ringde tio och nu sitter jag nere i soffan, skall äta frukost och packa väskan för sedan åker jag och Alex och möter Therese vid gymmet :) 

Nu får jag nog skynda på lite, puss

Micke satt utanför fönstret igår och var jääätte söt, älskade lilla kissemisse <3 


Tisdag

Hallå! 

Klockan ringde vid tio, låg kvar i sängen till ca elva och nu sitter jag nere i soffan och slappar, skall snart gå ner i källaren och fixa med tvätten och sedan skall jag se med Alex när vi skall åka bort och gymma, har ju hela dagen på oss så det är ju inte bråttom direkt. 

Nu ska jag ta något att äta... Är jätte sugen på varmamackor men vi får se ;)  

Puss



<3
















Måndag & lov

Då är det måndag idag då, pappa var i skolan imorse men kom hem vid tolv då han bara skulle anmäla sig och förutom det så har alla lov, egentligen har jag lov nästa vecka men jag har flyttat det till denna veckan och så kanske jag tar det lite halvt nästa vecka med, det får vi se :) 

Hade planer på att åka till Gbg med Malin och Lena idag men vi bestämde att ta det en annan dag, när vi har mer tid. 

Idag går tvättmaskinen för fullt, jag och Malin tvättar allt som är smutsigt plus att vi skall tvätta bort julen (juldukar m.m), skönt att få bort allt. 

Förutom det så spelar de andra GH och jag sitter bredvid och äter kakor, hehe. Blir inget gym idag utan det blir imorgon istället, Alex känner sig inte hundra nämligen. 

Åååhhh, ett nytt avsnitt av Beauty And The Beast har kommit ut idag :D skall titta på det ikväll :) 

Puss 



Lördagsmys

Sitter och tittar på film med Malin, Ida och Lena. Har ätit glass och massa goda kakor... Äh, det är bara lördag en gång i veckan ;) 

Bakade sån vit Snoddas, Sylviakaka eller vad den nu heter och Cheescake fudge brownie kaka i går så det har vi ätit idag, sjukt gott! 

Nu skall jag återgå till filmen :) 

Puss

Hehe.

Lördag & duktig

Känner mig peppad på livet idag, allt känns bara allmänt bra lixom och det måste nog vara världens skönaste känsla!

Var hos hästarna, som sagt, från halv tio till elva, släppte ut deras hästar medans våra två små fick stå och äta, borstade lite, fixade hovarna och pysslade och sedan fick dem komma ut till dem andra.

Väl hemma så tog jag det lite lugnt innan jag och Alex bytte om och åkte bort till gymmet, så himla skönt! Körde fokus på armar och bröst men även lite ben vilket var skönt, kommer garanterat ha träningsvärk i morgon ;)

Nu är en tvätt på, disken är nog klar och jag passar på att kolla runt på datan lite, skall däremot gå och hjälpa pappan med maten nu så vi hörs väl senare.

Puss

God morgon

Hoppas att ni sovit gott :) 

Själv så sitter jag och äter frukost nu, gick upp klockan åtta och skall snart åka bort och köpa hö och sedan åka till hästarna. Skall släppa ut dem och pyssla lite med Celika och Rullan. 

Tar med mig kameran ifall vädret skulle vara fint ett tag iallafall ;) 

Vi hörs, puss



Movie

Filmen jag och Malin tittade på igår var: The mortal instruments - city of bones. 

Jag tycker att Lily Collins som har huvudrollen är en jätte bra skådespelerska och jag tycker att hon gör ett bra jobb i denna filmen också, däremot är väl inte filmen världens bästa, tyvärr. 

Effekterna i filmen är däremot väldigt bra, häpnadsväckande bra faktiskt. 
Och jag tror att boken är grym, för eftersom filmen fick godkänt från min sida måste ju boken vara bättre ;) 

Längtar ändå tills nästa film kommer ut så att man får se vad som händer sen, hände ju rätt skakande grejer i slutet av filmen som satte stopp för ens förhoppningar om vad som skulle hända sen ;) 

Skall fixa böckerna nästa vecka och börja läsa dem, någon utan er som läst dem och vet om serien är bra? 




Mitt nya motto



Spyker

Slö tittar på tv medan Spyker ligger och sover i mitt knä, sötare hund får man nog leta länge efter <3 

Vill egentligen inte gå nu för då väcker jag Spyker men jag måste hitta på något snart... Men han är ju såå söt när han sover ;)
Har tänkt tömma kameran och redigera lite bilder och sedan städa, skjuter upp städningen mer och mer känner jag ;) 

Hör, puss



Fredag!

Fredag idag, lite små planer som mest handlar om huset ;) 
Skall baka två kakor sen när Ida kommer hem men innan det ska jag städa, tvätta och fixa. 

Blir inget gym idag utan det blir på söndag antagligen, ja någon dag i helgen helt enkelt ;) 

Nu har pappa precis gått ut till bussen så jag skall ta och äta lite frukost. 

Puss



23:40

Tänkte bara titta in och säga sov gott, har precis tittat på en helt okej film (kan skriva om den imorgon), tror boken är mycket bättre däremot så den har jag tänkt läsa :) 

Vi hörs imorgon, lovar att uppdatera bättre då!

Sov gott 


It's you

Torsdag och snart helg och snart lov, hoppas innerligt att jag är frisk snart, vill helst inte vara sjuk mer. 

Skulle egentligen till ungdomsmotagningen till kuratorn men ät ju som sagt sjuk, skulle också egentligen träna men är sjuk, detta suger. 
Imorgon tror jag däremot att jag är back on track, hoppas det iallafall. Vill gymma! 

I helgen har jag tänkt åka in till Gbg, lämna tillbaka tränings byxorna som Alex inte kunde ha och kanske ta en fika eller något, får se vem som följer med, Malin kanske? ;) 

Nu har jag ätit lite lunch (avokado....) och tittat på sista Thor filmen, den var både bättre och sämre än jag tänkt mig, medelbra eller helt okej lixom ;) haha

Vi hörs, nu skall jag tömma diskmaskinen, sätta på en ny omgång och sedan gå ner och tvätta. 

Puss



Sant. 

Mycket

Hejsan! 

Jag hoppas att ni mår bra! :) 

Det har hänt mycket här hemma i familjen det sista, går inte in på detaljer men det är mycket och det har varit jobbigt. Så idag flyttade mamma ut, hon kommer bo hos någon jobbar kompis resten av jobbveckan och sedan hos mormor under helgen och sedan får vi se vad som händer sen, tror hon skulle skriva upp sig på någon lägenhetslista i mark. 
Självklart känns det lite konstigt, men jag är mest lättad, frågan är bara vad som händer nu... 

Nu skall jag titta på Thor filmerna och sedan titta på PH så fort det kommer ut på swefilmer, vill att Anja och Samir skall vinna... Tycker egentligen om Aina men vinner hon vinner Jeppe sååå, jobbigt läge där, ja ;) 

Vi hörs väl imorgon, puss




Sjukling

Låg och sov till ett idag, var verkligen heelt slut och kunde inte somna igår för att jag var så tät i näsan så jag kunde inte andas. 

Idag har jag blivit både sämre och bättre, har inte lika ont i halsen men har feber, ont i öronen och ont i kroppen, sen ska vi inte prata om hur jobbig min näsa är.

Mamma har iallafall varit och stor handlat, jag brukar ju alltid följa med men kände inte riktigt för det idag ;) hade väl svimmat...

Har tittat på gårdagens PH och öh. Shit asså. 
Och nu sitter jag och äter Ben&Jerry's Cookie Dough, mmm favoriten <3 har tänkt kolla på film nu och bara ta det lugnt! 

Puss


Tisdag

Träningen igår gick bra och jag har som väntat lite träningsvärk idag. 
Däremot fick jag väldigt ont i halsen efter träningen av någon anledning och idag vaknade jag upp med feber, sjukt ont i halsen, ont i huvudet och ont i öronen, jag som äntligen började bli frisk :( 

Tänker ta det lugnt idag, känns som att det är det ända jag gör men den här jäkla förkylningen vill inte ge med sig ju! Gymmar på torsdag igen så jag har några dagar på mig att bli (frisk) friskare. 

Nu skall jag mejla min mentor, äta och sedan titta på film eller något. Blir att knarka halstabletter och hoppas att jag kan svälja normalt snart... Usch vad detta är jobbigt, att vara på gränsen mellan att vara sjuk lixom. 

Puss

Gårdagens middag, köttfärssås, lite pasta, tacorulle och grönsaker :) 

Min vecka:



Såhär ser mer vecka ut, skall komma igång och gymma och denna veckan blir det som ni kan se tre dagar, behöver komma igång lungt och försiktigt så att vi inte skadar oss. 

Plugget är ganska lugnt ändå, har naturkunskap och organisation och ledarskap vilket är ganska kul :) 

Puss

Min kväll

Började med att jag mötte upp Julia i nordstan, jag tog ut pengar, vi köpte med oss dricka och sedan åkte vi hem till henne. 
Tanken var att vi skulle fixa oss, äta och sedan åka på förfest hos Simon men vi orkade inte så vi tog det lugnt och slapp stressa helt enkelt. 

Vi fixade oss, åt god mat, var på bra humör och sedan åkte vi in till stan, jag köpte äntligen ett fritidskort och sedan tog vi tåget till festen... Festen var väl.. Ja det är nog bäst att jag inte säger något om den helt enkelt ;) 

Jag och Julia stannade en timma och sedan tog vi tåget tillbaka till Göteborg, mötte upp Simon som tappat bort sina vänner och när dem äntligen hittat varandra åkte jag och Julia hem och då var klockan runt två. 

Väl hemma hos henne åt vi kebabrulle och tittade på film, gick och la oss vid fyra och jag somnade ganska direkt ;) 

Kvällen resulterade i en förfrusen tå som jag fortfarande inte fått tillbaka känseln i, en stukad fotled, blåmärken och ont i huvudet. Men jag hade en riktigt bra kväll! :D 

Köttfärspaj, sås och god sallad :) 

Tog lite kort på mig själv... Hehe

Mitt hår växte...


Färdig fixade och redo att åka :) 

Åka tåg är roligt ;) 

Seg

Noll uppdatering och det ber jag om ursäkt för, har tänkt blogga men så har jag inte orkat eller så har något kommit ivägen. 

Packade och åkte in till stan igår vid ett, mötte upp mamma, mormor, Christer och Anne-lie och tog en fika, ett nytt ställe och dit skall jag verkligen gå igen. Tog en Citronmarängpaj med grädde och hallon vilket var sjukt gott ;) 
Mamma köpte träningskläder till mig och Alex och sedan tog jag bussen hem. 

Åt god mat, lövbiff och pommes, och sedan kollade jag, Malin, Lena och Ida på film. Tittade på Were the Millers, två avsnitt av TVD och sedan Morotsmannan. 
Gick och la mig vid två och vaknade idag vid tolv. 

Låg och läste lite och sedan gick jag väl ner vid två, åt massa gott godis som mamma hade köpt med sig hem och sedan har jag suttit och redigerat bilder och lagat mat. 

Imorgon skall jag plugga, ha mentorssamtal och på kvällen skall jag iväg och gymma och köpa gymkort. Tagga! 

Kommer ett inlägg senare om min kväll hos Julia, puss 


Pajen är min, semlan mammas och mackan mormors, i bakgrunden ser man Christers räkmacka :) 

Fest, frusna tår, kebabrulle & film.

Hallå, godnatt, god morgon, ja ni får välja vad som passar bäst ;)

Sitter hemma hos Julia nu och tinar upp, jääklar vad kallt det blev om fötterna det sista... 
Festen var väl inget vidare men mer om det under dagen, träffade iallafall massa trevligt folk så det blev bra ändå :) 

Nu skall jag äta upp min kebabrulle och titts på film! 

Hörs mer "imorgon" :) 



RSS 2.0