Fullt upp!

God morgon! 

Jag kom hem runt 21:30 igår och nu blir jag snart hämtad för att åka till Göteborg, men vi hörs när jag kommer hem. 

Kram! 



Torsdag.

Hallå på er! 

Klockan är 15:50 och jag kom precis hem från jobbmötet och allt gick jättebra, så nu sitter jag i soffan och tittar på Divergent. 

Jag har träningsvärk precis överallt, helt sjukt, haha, värst är det för min stackars lilla rumpa. Dessutom har jag feber-ont i kroppen så det gör inte saken bättre direkt. 
Jag känner mig däremot bättre idag än igår, somnade klockan 21:00 och vaknade 09:30, haha, sedan dess har jag kollat Supernatural och varit på möte, plugget får vänta till helgen för nu är jag helt slut och imorgon väntar Ullared och då vill jag vara piggare än piggast. 
På lördag skall jag till Göteborg, varför får ni veta när jag kommer hem igen och på söndag skall jag till kyrkan och hjälpa till med barnen. Har. Inte. Tid. att vara sjuk :( 

Åh, igår dukade pappa upp glögg, pepparkakor med mögelost och satte på årets första julsånger, jag låg uppe på mitt rum och skulle sova men jag kände lukten och hörde låtarna, snacka om julkänsla. Imorgon skall julklappar inhandlas och på lördag skall vi börja julpynta inför första advent :D 

Kram 

Idag är det inte riktigt lika dimmigt som igår... 

Filmtips. Nr 8

 
 
Endless Love handlar om ett par och deras enorma kärlek till varandra, en kärlek som varar för evigt, alla håller däremot inte med och dem får gå igenom stora prövningar för att lära känna varandra och för att se hur stark deras kärlek egentligen är. 
Det var ett tag sedan jag såg denna filmen nu men jag tänkte ändå tipsa om den ändå, den finns att se på Swefilmer så jag får väll titta på den igen någon dag :) 
 
 

Feber & halsont.

Ligger uppe i sängen och pluggar just nu efter att ha ätit jätte god middag, som vanligt typ. Det gick bra på jobbet förutom att jag var så sjukt trött, förklaringen fick jag när jag kom hem och det visade sig att jag har feber, har även ont i halsen men än så länge är det ingen fara.
Har bara några sidor kvar att läsa och sedan skall jag göra ett prov, öppna uppdraget och lulla igenom det lite och sedan soooova, imorgon skall jag jobba med uppdraget och sedan skall jag på start möte angående ett till jobb så då måste jag vara pigg och glad, känns så bra att bli erbjuden ett till jobb och min plånbok klagar ju verkligen inte ;) 
Kan även passa på och säga att jag längtar till ullared på fredag, vi lär ju inte vara ensamma men jag skall dit med syskonen och Therese så det är det värt, jag har en lång lista på saker som skall köpas och så är det ju självklart julklappar som ligger i fokus eftersom det är därför vi åker dit. 
 
Nej nu är det bäst att jag gör klart det sista så jag kan få sova snart. 
 
Kram
Bilder från i eftermiddag när jag gick till jobbet. 
 
 
 
 
 

Stress bakar scones.

Åker till jobbet nu istället för om en timma, skönt att komma hem lite tidigare än vanligt kan jag tro. Så nu väntar jag på att mina scones ska hinna bli klara... Vi får väl se ;) 

Iallafall så har jag pluggat och fått gjort ett prov, målet är att idag fått gjort ännu ett prov och att sedan påbörja uppdraget och det kommer jag absolut att hinna. 

Vi hörs, kram 


Starkt.

Halloj på er, allt bra med er? 
 
Jag kom hem från gymmet för ca en halvtimme sedan, jag och Lena körde först ett 45 minuter Core pass och sedan var vi ute i gymmet och körde stenhårt i ca en timma innan vi joggade en stund på bandet och tillslut avslutade vi med att stretcha ordentligt innan duschen. 
Känns super bra och eftersom detta blir ända gym dagen denna veckan var det skönt att köra igenom hela kroppen nu när det i stort sätt var helt tomt på gymmet. 
 
Nu har jag ätiti några mackor och nu sitter jag och skall titta klart på ett Supernatural avsnitt som jag började titta på härrom dagen, vill gärna titta klart på dem 20 minuterna innan jag helt har glömt av vad som hände de första 20 minuterna. 
Efter avsnittet skall jag flytta upp till min säng och plugga samhällskunskap, kul, efter någon timmes pluggande har jag tänkt göra scones eller något så att jag har fått i mig något lite mer mättande innan jag skall åka och jobba klockan 16:04, fullt upp helt enkelt. 
 
Vi hörs kram! 
 
Två bilder från imorse, rättare sagt klockan 07:24. 

God morgon!

Sätilaskolan är stängd idag och imorgon så jag och Lenis ställde klockan på 06:30 och nu sitter vi och äter frukost, skall till gymmet och köra ett Core pass och sedan vill jag försöka hinna med några benövningar då idag antagligen blir enda gym dagen denna veckan eftersom jag har fullt upp verkligen hela tiden resten av veckan. 

Gymmade inte igår heller, Lena orkade inte så då åkte jag och Malin och handlade mat istället vilket var minst lika viktigt. 
Kom dessutom på att jag skall till kyrkan på söndag så där blev det ännu mer på "att göra listan", kul men lite stressigt med pluggandet samtidigt... 

Jaja, kommer hem från gymmet runt tio tiden och då skall jag plugga och så är det jobbet som gäller som vanligt klockan 16:00 till 19:00, kommer bli en bra dag, men jag lär nog behöva ta en liten tupplur när jag kommer hem om några timmar ;) 

Haha. 

Filmtips. Nr 7

 
 
About last night handlar om två par som träffas en kväll ute på krogen och sedan får man följa deras liv och se hur deras relationer fortsätter utvecklas. Det är en romantisk komedi som jag tycker är väldigt bra, så den tycker jag verkligen att ni skall se om ni inte redan har sett den. 
Det går att se den Swefilmer :)
 
 

Julklappar & presenter.

 
 
 
 
1.Väskan  //  2.Träningshandskar // 3.Ramar // 4.Spegel 
5.Concealer // 6.Förr eller senare exploderar jag // 7.Divergent // 8.Insurgent // 9.Allegiant // 10.Four 
11.Maze runner, I dödens labyrint // 12.Maze runner, I vansinnets öken // 13.Klänning till nyår 
 
Här är lite utav det jag önskar mig i julklapp och födelsedagspresent, det behöver inte alls vara tex den klänningen, den väskan eller den spegeln men bilderna visar ungefär vad det är jag vill ha. 
Böcker vill jag ha i mängder så dem som är med på bilden är bara några exempel, sedan önskar jag mig som sagt massa fler böcker ;) 
Spegeln skall vara med sådant mönster på ramen och helst vit, men svart funkar också, utöver det behöver den inte alls komma från JYSK och kosta så mycket, bara den är stor och rektangulär så är jag nöjd! och så skall ramarna helst ha samma färg som spegeln och ramar vill jag ha mängder av i samma mönster som spegeln, ärligtalat är ramarna från bilden det ända jag absolut vill ha, inga andra ramar har fallit mig i smaken, så önskar jag mig ramar är det dem från Rusta.
Vad gäller concealern så har jag ingen aning om vilken jag vill ha, finns ju så sjukt många att välja mellan... 
 
Vad önskar ni er?
 

Tisdag.

Tisdag idag vilket innebär gym, sitter just nu och tittar på ett avsnitt av Supernatural och äter pepparkakor och bussen till gymmet kommer om timma ungefär. 

Har inte så mycket av säga förutom att min önskelista kommer upp senare. Jag fyller ju år fyra dagar efter julafton så det blir en önskelista för både och samtidigt , lika bra så ;) 

Vi hörs kram! 



Filmtips. Nr 6

 
 
Let's be cops är en amerikans komedi från 2014 med Jake Johnson och Damon Wayans Jr i huvudrollerna, den handlar om två kompisar som klär ut sig till poliser för att sedan fastna i fantasin och dra på sig mängder av problem. En väldigt rolig film som faller mig helt i smaken ;) 
 
Finns att se på Swefilmer :) 
 
 

En månad.











Bilder från weheartit, redigerade utav mig. 

Tänk att det redan är en månad kvar till julafton, helt sjukt! 
Längtar tills snön kommer, lär ju ångra mig så fort den är här men det skall bli så mysigt med jul, varmchoklad, lussebullar, skumtomtar, tända ljus, tänd brasa, slå in paket m.m 
På fredag är det dessutom en månad kvar tills jag fyller år, 19 år, galet. 

Tänker titta på en data till mig själv i födelsedagspresent under mellandagsrean, känns bra att passa på då men jag får väl se om jag hittar någon jag gillar när det väl är dags, förövrigt händer det inget speciellt vad jag vet nu. 

Kram 
 

Köttfärslimpa & potatis

Kom nästan precis hem från jobbet och nu håller jag på med middagen, pappa kommer hem sent idag så det blir köttfärslimpa med brieost bitar i och så kokt potatis med skal till, super gott! 

Hade lika roligt som vanligt idag och nu är det bara två gånger kvar innan det är juluppehåll och det skall bli tråkigt, kommer ju sakna alla barn.... 

Vi hörs senare hörni, kram 



Veckan:



Måndag.

Hallå på er! 
 
Sitter nere vid Alex stationära data och har precis spelat in ljudfilen, blev nöjd och jag skulle ju bara prata om mig själv så så jobbigt var det inte. 
Snart är det dags för mig att åka och jobba så jag skall försöka komma ihåg hur man sparar ljudfilen eller vänta tills pappa hör av sig och så måste jag byta om, känner inte för att åka i pyjamas och tofflor ;) Kommer ett inlägg om veckans planer medan jag är och jobbar så håll ögonen öppna. 
 
Nu måste jag sätta fart, kram! 
 
Sitter ju vid Alex data så jag har absolut ingen bild att bjuda på tyvärr...

Filmtips. Nr 5

 
 
Non Stop är filmtips nummer fem och det är en action, thriller film med Liam Neeson i huvudrollen från 2014. 
Filmen handlar om Bill Marks som är en flygsäkerhetsvakt och på ett flyg från New York till London får han meddelanden om att någon på planet hotar att döda någon var tjugonde minut om inte 150 miljoner överförs till ett bankkonto. Mer problem blir det för den alkoliserade vakten när bankkontot visar sig vara skapat i hans namn och tilliten för honom svajar. 
 
Filmen finns att se på Swefilmer :) 
 
 

Söndag.

Snacka om slapp söndag, hahah men det behövde jag innan en väldigt fullspäckad vecka, men det får ni veta mer om imorgon! 
 
Ida hade några kompisar över igår på filmkväll/tjejkväll/kalas, dem blev bara fyra stycken tyvärr men dem hade det roligt iallafall, dem satt och tittade på film nere så jag och Malin spenderade hela kvällen och några timmar in på natten i min säng tittande på klipp på youtube, kan inte riktigt fatta hur man fastnar framför youtube i så många timmar men vi lyckades iallafall ;) 
Har föresten träningsvärk från gårdagens pass och det är ju skönt, haha, har träningsvärk i magen vilket är bra, men sedan har jag träningsvärk i armarna och det känns lite mer konstigt, haha menmen.
 
Idag sov jag ut ordentligt och så har jag pluggat så nu har jag bara en ljudfil att spela in imorgon och sedan skall uppdraget skickas in vilket är skönt. Förutom det så har jag tittat på några CM avsnitt, en grym serie helt enkelt och det har blivit lite av en grej att iallafall titta på ett avsnitt om dagen.
Jaja, nu skall jag pilla lite mer med uppdraget och sedan titta på ett CM avsnitt innan det är dags att sova, sitter föresten och lyssnar på One Direction´s nya låtar och läntar till sommaren, tänk att jag skall se dem live nästa år?! sjukt.
 
Vi hörs! 
 
Dagens middag, super gott! 
Grönsaker stekta i gräddsås med vin, klyftpotatis och kött.

Filmtips. Nr 4

 
 
Filmtips nummer fyra är ingen mindre än den nya filmen I, Frankenstein, jag har redan hunnit se den tre gånger sedan jag upptäckte att den kommit ut på swefilmer för inte så länge sedan. 
 
Filmen handlar om Frankenstein´s monster som efter att ha dödat sin skapare vandrar omkring utan mål i livet, han blir en viktig del i kriget mellan gargoyler och demoner där han äntligen finner sin mening med livet. 
Skådespelaren Aaron Eckhart spelar huvudrollen som monstret, detta var den första filmen jag har sett med honom och jag tyckte att han gjorde ett bra jobb, han har även huvudrollen i filmen Love Happens där han spelar mot Jennifer Aniston så den skall jag se på någon dag och så får vi se om jag tycker om honom i den filmen också. 
 

Core, panik, fika.

Core passet gick bra och det kändes riktigt skönt att gå på ett pass igen och bli lite peppad och pressad, har redan bokat in att åka nästa vecka så nu får det bli lite av en lördagstradition att träna Core på lördagsmorgonen. 

Precis när vi kommit upp till affären kom jag däremot på att jag hade glömt påsen med schampo och alla dusch saker och jag kände inte riktigt för att lämna det på gymmet, jag har glömt duschgrejerna innan men då har det bara varit den sista slatten kvar så det har dem bara slängt, men nu var det schampo, balsam och duschkräm som jag köpte för någon dag sedan så det var bara att gå tillbaka... 
Lena stannade kvar i affären och handlade och så kom jag tillbaka efter en stund, vi missade ju självklart den planerade bussen så vi gick omkring i Hemköp och i Nille för att ta bussen en timma senare. 
Lenas bror ringde däremot väldigt lägligt så vi satte oss och fikade med Lenas föräldrar och hennes bror och så släppte dem av mig hemma för en liten stund sedan. 

Nu sitter jag i sängen och väntar på att datan skall bli ledig så jag kan plugga lite, jag har precis smörjt in mig och nu har jag myst ner mig i sängen med Spyker. Skall hjälpa till och städa lite sedan men det orkar jag inte göra än ;) 

Vi hörs, kram 



Tre bilder från imorse :) 

Mot gymmet!

God morgon, klockan ringde nu åtta och jag och Lena sitter och äter frukost just nu, runt klockan nio går bussen och då skall vi in till Kinna och köra ett Core pass, det blir Lenas första pass på Corpus så jag hoppas att hon blir nöjd och att det blir en traddition :) 
 
Efter gymmet skall jag handla till Idas spontana kalas/tjejkväll hon skall ha ikväll, kommer bara några tjejer från klassen så det är ingen stor grej men jag skall iallafall köpa lite chips till dem. När jag kommer hem antar jag att jag behöver hjälpa till och städa och sedan skulle jag behöva plugga.... skulle pluggat igår efter gymmet men istället tittade vi på Teen Wolf och roliga klipp på Youtube så det gick inte riktigt som planerat, träningen fick förövrigt inte alls bra igår, både jag och Lena var ur fokus och trötta så idag är dett 150% som gäller. 
 
Vi hörs senare när jag hinner, Kram! 
 
 

Filmtips. Nr 3

 
 
That Awkward Moment är en komedi från 2014 som handlar om tre bästa kompisar som lovar varandra att inte inleda några förhållanden utan dem skall vara singlar tillsammans och umgås och ha kul istället för att träffa tjejer, och det blir inte riktigt som dem tänkt sig...
 
 Filmen finns att se på Swefilmer :) 
 
 

Ett snabbinlägg.

Förlåt för att jag inte bloggat idag, förutom ett filmtips som dessutom kom upp på bloggen helt konstigt, nu är det fixat iallafall ;) På kvällen nu har jag tittat på roliga youtube klipp med Malin, seriöst, vi har legat i min säng i minst fyra timmar och bara tittat på roliga klipp, hahah man fastnar verkligen när man väl börjat titta... Nu skall jag titta klart på ett Criminal Minds avsnitt, borsta tänderna och sedan sova. Kram!

Filmtips. Nr 2

 
 
The Impossible handlar om en familj som under sin semester i Thailand är med i tsunamin 2004, filmen bygger på María Belóns upplevelser och skådespelare som Naomi Watts och Ewan McGregor är med och gör denna filmen till en utav de bästa filmer jag vet! 
Ett stort plus med denna filmen är att musiken och ljudet i sig är så enormt bra gjort, usch jag får rysningar bara jag tänker på det... Har ni inte sett den borde ni verkligen göra det! 
 
Den finns att se få Swefilmer :) 
 
 

Filmtips. Nr 1

Jag vet att jag söker filmtips i stort sätt hela tiden, jag söker på google, på youtube och så har jag frågat er här ibland och nu så insåg jag att ni kanske också sitter och letar efter bra filmer att se och därför tänkte jag lägga upp ett inlägg om dagen den kommande tiden (tills jag har slut på tips) med de senaste filmerna jag sett som jag tycker är värda att tipsa om.
 
 Filmtips nr 1: 
 
 
50/50 är en amerikansk dramakomedi från 2011 som jag såg precis härrom dagen, den handlar om Adam som drabbas av cancer vid 27 års ålder och om hur hans omgivning hanterar att han har fått diagnosen cancer med 50 % chans att överleva, man kan väl säga att vissa hanterar det bättre än andra. 
Adam spelas av Joseph Gordon Levitt och det var min kärlek till honom som skådespelare som gjorde att jag tittade på filmen och det är jag glad över, han spelar tillsammans med Anna Kendrick och Seth Rogen som allihopa gör ett bra jobb.
Filmen finns att se på Swefilmer  för er som vill se den gratis och inte har den hemma, den finns även på Netflix för er som har det. 
 
 
 
Nästa filmtips kommer imorgon :) 
 

Onsdagskväll

Hemma från jobbet nu och det gick lika bra som vanligt, jag missade inte bussen hem och den kom när den skulle så jag slapp stå och vänta i 20 minuter ute i kylan. Mössa och vantar är nu ett måste nu väntar jag bara tills snön kommer, jag har däremot redan börjat använda mina vinterskor så det får nog bli så att jag köper ett par nya sedan när snön kommer, beroende på hur mycket snö det blir och hur kallt det blir. Nu har jag ju redan vant mig vid dessa skorna så då kommer jag antagligen frysa sedan... Jaja, det blir ett senare problem ;) 
 
Jag känner mig även lite piggare nu, vilket är väldigt skönt, resten av kvällen har jag tänkt ta det lugnt, kolla på någon film eller något avsnitt utav CM och så skall jag plugga lite också, mer än så blir det inte denna onsdagskväll.
Åh, det är så skönt, innan jobbade jag ju på tisdagar men nu har vi bytt till onsdagar vilket gör att det känns som att veckan går mycket fortare, det känns som tisdag idag och så är det redan torsdag imorgon, perfekt att känna så istället för tvärt om. 
Mörkret har jag däremot inte så mycket emot, jag tycker inte det är jobbigt utan istället mysigt, jag blir trött och seg för att det blir mysstämning inte för att det blir mörkt och tråkigt, haha jaja. 
 
Nu skall jag titta igenom mitt svenska arbete lite och så hörs vi sedan! 
 
 
 
 

Förlåt.

Förlåt för noll uppdatering och att inlägget om mina funderingar angående bloggen aldrig kom upp, det inlägget skulle allafall handla om att jag funderar på att sätta lösenordskydd på bloggen, anledningen är den att jag vill kunna skriva vad jag vill utan att känna mig osäker i min vardag, jag vill inte att det jag skriver här skall kunna användas på fel sätt av människor jag inte tycker om. 
Jag har fortfarande inte bestämt mig för hur jag skall göra men bloggen kommer vara kvar som den är ett tag till, behöver fundera lite mer men även prata med familjen då det även rör dem. 
 
Igår blev det inget gym, jag har världens dipp just nu och jag vill bara ligga i sängen och sova hela tiden, jag pluggade lite igår men annars låg jag faktiskt bara i sängen och varvade timmarna med att sova eller titta på film. Idag har jag varit lite mer effektiv och pluggat ganska mycket, jag är strax klar med svenska uppdraget men jag har fastnat lite på en fråga, nu skall jag strax åka och jobba så jag skall plugga lite till och sedan får jag göra klart uppdraget i kväll eller imorgon. 
 
Tv:n är helt klart bästa köpet på länge och jag är så nöjd, att titta på film är som en dröm nu och igår kopplade vi in datan och tittade på film via Swefilmer, dessvärre blir det istället inga julklappar iår, förutom dem jag kommer köpa, men det var det verkligen värt, så mycket som vi tittar på film m.m så var detta den bästa julklappen på flera år! 
 
Agria ringde typiskt nog när jag jobbade i måndags, btw, så jag kunde inte svara men dem ringer nog igen nu i veckan, jag skall nämligen börja betala Spyker´s försäkring så dem ville bara ringa och kolla så att jag är jag, får hoppas att dem ringer snart så att det är gjort sedan.
 
Nu skall jag göra mig redo att åka, bussen går om en timma och den vill jag inte missa. 
 
kram 
 
<3
 

Krävs att fundera på...

Sitter uppe i sängen efter att ha ätit mat, pappa gjorde en jätte god sås till den stekta kycklingen och till det blev det pommes som vi åt när jag kom hem från jobbet. 
Nu har jag tänt massa ljus och så skall jag titta på något avsnitt utav CM och äta skumtomtar innan jag skall plugga lite och sedan sova. Imorgon väntas plugg och gym så det ser jag fram emot. 
 
Jag har även en sak jag skall berätta för er angående bloggen men jag måste fundera lite till och så skall jag skriva ihop ett inlägg till er som kommer ikväll eller imorgon, men mer om det senare... 
 
Vi hörs, kram 
 
Sitter vid datan och har därför inga bilder tyvärr.

ett snabbt hej

Tänkte bara titta in och säga hej, just nu ligger jag i sängen och tittar på CM och väntar på att Agria skall ringa, pappa är hemma och sjuk och Alex är ledig så det händer inte så mycket här hemma idag.
Jag skall ta på mig och sminka mig lite nu så att jag är redo att åka och jobba vid 14:00, får hoppas att Agria hinner ringa innan dess annars får dem höra av sig imorgon igen, aja det löser sig.

Kram!

Första julklappen öppnad!

Idag har vi varit och handlat första julklappen och dessutom öppnat den redan idag, vi barn fick välja om vi ville ha många små julklappar eller en stor gemensam julklapp och vi kom fram till att vi ville ha en gemensam sak. 
 
Pappa, jag, Malin och Ida lånade en bil och åkte till Sisjön vid 14 tiden, gick till Elgiganten och ut kom vi med en 46 tum tv från Samsung, vi hade planer på att köpa en 50 tums tv till samma pris då det var erbjudande på den men efter att vi tittat runt så fastnade vi för denna och det är vi glada för nu så här efteråt. 
Efter det stannade Malin kvar i bilen med tv:n och så gick vi andra till Coop och handlade mat, vi kom hem igen nästan prick 17:00 och då åkte pappa för att lämna tillbaka bilen och så började vi barn montera ihop och fixa tv:n. När pappa kom hem igen gjorde vi klart det sista, värmde på färdigpizza i ugnen och sedan satt vi framför den nya tv:n och tittade på Dracula Untold, visade sig däremot att alla utom pappa hade sett den och pappa ville gå och lägga sig så vi stängde av istället. 
 
Nu har jag och Ida nästan precis varit ute med Spyker på en promenad och jag har nu tänkt städa mitt rum, orkade inte göra det förut och nu känns det verkligen som att det är dags att få lite ordning och reda på allt, sortera lite viktiga papper, ställa undan skolböcker till kurser som jag redan avslutat m.m
Dessutom skall jag nog ha den gamla tv:n i mitt rum och då måste jag fixa någonstans att ställa den ;)
 
Vi hörs, kram
 
Dåliga mobilbilder med dåligt ljus men ni ser lite ialalfall ;) 
 
Årets första skumtomtar är nu i magen och det känns underbart!
 

Aj!

Efter jag skrivit det förra blogginlägget gick jag och la mig och sov fram till 11:30, var ganska trött nämligen ;) 
Nu har jag iallafall fått reda på att jag fått betyg C i ännu en kurs och det är jag nöjd med, känns lite segt att ligga på C i alla kurser och aldrig nå B men jag får kämpa och hoppas att jag får B i någon kurs! 

Nu skall jag och Lena sätta oss och titta på gamla bilder, det är så himla roligt att titta på bilder från när vi är små så det tänker vi göra hela dagen lång. 

Jag har världens träningsvärk i rumpa och lår från igår, jäklar alltså, haha. Däremot har jag väldig, fruktansvärd, hemsk, mensvärk så ibland är det svårt att avgöra vad som är vad, just nu sitter mensvärken i magen så jag hoppas att den håller sig där så att jag slipper dö. Haha jaja, nu ska jag sluta klaga och lägga mig och äta chokladbollar. 

Kram 

En av favorit bilderna från en fotografering i somras, min vackra syster! <3 

Så skönt!

God morgon! 
 
Muntan är nu gjord och det gick verkligen jätte bra, jag har inte fått reda på betyget än men det spelar ärlig talat inte så stor roll vad jag får för betyg nu, jag hade en bra känsla hela tiden och jag kunde prata på öppet på alla frågor så nu känns det väldigt bra! 
Läraren var jätte trevlig, lättsam och lite så där små rolig, jag tycker om när läraren är lättsam ibörjan och ställer lite frågor som "hur är det med dig? Tycker du om att studera på Hermods? m.m" för då slappnar jag av och då känns det lite mer okej att sitta och prata med en helt okänd människa, så det är ett stort plus. 
Dessutom var jag knappt nervös innan och det känns verkligen bra, jag brukar vara så nervös att jag inte kan sitta still och att benen bara skakar men idag blev jag bara lite pirrig när det var tio minuter kvar ;) 
 
Muntan tog ca 15 minuter och jag fick frågor om etiken, jag fick förklara pliktetiken, sinnelagsetiken och konsekvensetiken och så fick jag prata lite kort om dödshjälp utifrån dem. Efter det frågade han om Abrahamsreligionerna och så fick jag prata om likheter och skillnader mellan de tre religionerna och tillslut fick jag prata om Östreligionerna, deras likheter och olikheter. 
 
Klockan ringde som sagt åtta, jag åt frukost, klädde på mig ett par byxor (satt i pyjamasbyxor och sovtröjan bara), kollade anteckningarna lite och sedan gjorde jag i ordning skrivbordet med id-kort, hemtelefon och bra ljus, Alex hade kopplat in datan ordentligt så det var bara att sätta sig och logga in när klockan blev nio. 
 
Resten av dagen vet jag inte vad som händer, pappa är jätte sjuk, han har feber och är förkyld men när pappa väl blir sjuk så är det verkligen inte kul för då blir han sjukare än sjukast. 
Ida mår inte jätte bra hon heller, igår var hon så (sjuk)trött att hon satt och grät vid matbordet när vi åt mat och sedan fick jag tvinga henne att gå och lägga sig för tårarna på henne kunde inte sluta rinna, tror hon hade lite feber och att det var därför hon var så trött men jag hoppas att hon mår bättre idag. 
Jag hade planer på att vara med Therese idag men eftersom alla är sjuka här hemma och jag själv inte mår jätte bra får jag skjuta upp det, vill varken smitta ner henne eller bli sämre. Jag tror inte att jag har feber längre men mitt högra öra hänger inte riktigt med i min tanke att hålla mig frisk, det gör ont och trycker i det så jag hoppas att det inte öroninflammation eller något annat roligt. 
Istället funderar jag på att städa mitt rum, jag är sjukt trött på oredan och trots att jag inte orkar städa gör jag hellre det än att behöva se allt skräp ligga i mitt rum en dag till... 
 
Vi hörs! 
 
Ännu en till bok att lägga undan och ännu en kurs att bocka av. 

Nu säger jag sov gott!

Shit vilket bra träningspass det blev idag, det var inte alls mycket folk så man kunde ta sig tid och verkligen köra gärnet precis som jag vill. 
Jag värmde upp med tio minuters jogg och sedan körde jag massa maskiner för ben och rumpa, körde på stenhårt och det kändes verkligen så bra! Avslutade med bara några intensiva minuter på crosstrainern innan jag gick och körde sqauts och stretch. 
 
Kom hem lagom till middagen som idag blev pitabröd med kebebkött och massa grönsaker, riktigt gott blev det och jag är glad att jag kom på idéen att äta det någon dag, efter maten har jag, Lena och Malin tittat på Teen Wolf, ätit chokladbollar som jag bakade innan gymmet och så har jag pluggat, mest effektivt för mig är att ställa frågor till mig själv högt när någon lyssnar, då kommer jag ihåg mycket bättre, sedan kommer jag alltid ihåg bilder av det jag har läst så kortfattade svar på ett papper hjälper mig också att komma ihåg bättre. 
Det känns mycket bättre inför muntan idag och tack och lov för att jag fick flytta den, egentligen har jag inte pluggat så mycket mer sedan i måndags för så fort jag fick den flyttad från i tisdags släppte pressen och jag kunde ta in allt jag hade läst och bara släppa psykologin. 
 
Imorgon går jag upp klockan åtta för att äta frukost, kolla igenom mina anteckningar och sedan klockan nio är det dags för muntan, känns som att det kommer gå bra, i vilket fall som hellst skall det bli skönt att avsluta ännu en kurs så just nu är känslan i kroppen okej. 
När religionen är klar imorgon har jag Svenska 3 och Samhällskunskap 2 på schemat ända fram till jullovet, två lite jobbiga ämnen men det funkar än så länge iallafall. 
 
Nu skall jag se om jag orkar titta på ett CM avsnitt eller om jag skall ta och sova med än gång, Lena somnar nog strax här bredvid mig så jag får se om jag gör som henne. 
 
I vilket fall som hellst, sov gott, hörs imorgon! 
 
 

13:33

Dagen rullar på och snart skall jag göra mig redo för att åka till gymmet, ett ben och rump pass står på schemat, iallfall i den mån det går beroende på hur mycket folk det är där, jag hoppas att det är mindre folk än förra veckan men det blir nog bra oavsett. 
 
Jag är klar med svenskan, eller ja inte klar, jag skall jobba med uppdraget nästa vecka men nu är allt fixat inför det så att jag kan fokusera på religionen resten av tiden som är kvar till muntan imorgon. Jag har muntan klockan 09:00 imorgon så det blir en tidig morgon men sedan är det över fort så att jag kan tänka på annat resten av helgen. 
Städningen går också bra, jag har städat toaletterna och köket framförallt och nu skall jag gå ner och diska hade jag tänkt, mitt rum skulle också behöva städas då det ser ut som ett bombnedslag med det får jag göra någon annan dag ;) 
 
Vi höres, kram 
 

Effektiv fredag.

God morgon! 
 
Klockan ringde nio och sedan dess har jag legat och dragit mig, pluggat och städat badrummet på övervåningen. Malin och Ida har varit hemma och sjuka hela veckan så jag har väl inte varit så ordentlig med något egentligen, dessutom har jag också haft feber så det gör det lite mer okej, men i vilket fall som helst skall jag vara dessto mer effektiv idag. 
Fredag idag vilket innebär städdag, eller iallafall "röja undan lite skit så att det ser ut som att du städat", jag skall under dagen därför varva städning och plugg innan jag i eftermiddag skall åka och gymma med Lena och Alex, så länge jag inte har ont i halsen så tänker jag gymma. 
 
Imorgon har jag muntan i religionskunskapen och det känns mycket bättre, jag har lixom hunnit släppa allt som hände i söndags och psykologi faktan sitter inte lika hårt nu så nu går det lättare att få fast det jag behöver veta imorgon. 
 
Vi hörs, kram 
 

Vad ska jag skriva?

Jag har tänkt skriva men bara för att jag börjat blogga från datorn känns det jätte konstigt att blogga från mobilen så då orkar jag inte, haha, dålig ursäkt men sant. 
Jag har däremot gått och tänkt "detta ska jag skriva om..." men nu när jag väl sitter här framför datan vet jag inte riktigt vad jag vill skriva... 
 
Igår var jag och jobbade, det gick jätte bra som vanligt och när jag kom hem åt jag middag innan jag tittade på något avsnitt utav Supernatural, idag har jag varit och handlat, pluggat och tittat på film, tänkte passat på och gymma när jag ändå var i Kinna men förkylningen hänger sig kvar och jag skall ändå gymma imorgon så jag struntade i det och kom hem tidigare istället. 
Blev blodpudding och potatisbullar, tyvärr hade lingonsylten lämnat kylskåpet för länge sedan om ni förstår vad jag menar ;) Haha jaja. Jag köpte med mig lite frukost, lite annat smått och gott och dessutom mandlar, så jag tänker göra brända mandlar imorgon, har varit sugen på det i flera dagar nu så imorgon tänker jag göra årets första "julgodis". 
 
Förövrigt så händer det inte så mycket, julkalendern kom på posten idag och jag har redan börjat tänka på julpyssel och hur jag skall julpynta, vart granen skall stå diskuterade jag och Alex i tisdags så det är snart också fixat. Jag har börjat göra en lista över vad alla skall få i julklapp, och snart är alla planerade och då återstår det bara att köpa dem. Dessutom öppnar Jul på Liseberg imorgon så så fort snön kommer skall jag bjuda familjen, syskonen har aldrig varit där på julen så det skall bli roligt, tänker testa kanderat äpple, äta brända mandlar och så får det bli suovas så att familjen får smaka på något av det godaste som finns... Jag längtar som en galning till julen, det skall bli så himla mysigt, att umgås med min underbara familj, vara ute i snön, dricka varm choklad framför brasan med hela familjen samlad, spela familjespel med massa tända ljus och med julmusik i bakgrunden, åhhhh! 
 

Sov gott, hörs imorgon! (jag skrev detta 01:06 egentligen men kände att det var bättre att lägga ut det tidigare så att ni inte tror att jag är uppe senare än senast ;) ) 
 
 
 
 

Snart är det jul.

Om bara någon vecka är det redan första december, jag har redan planerat vad för julklappar som skall köpas, en tripp till Ullared är inbokad, pengar till Jul på Liseberg för mig och familjen är sparade, julgodiset är planerat m.m 
 
En sak som vi syskon fixade idag var att jag beställde hem en julkalender vi skall titta på iställer för den som sänds på tv:n, vi kunde inte riktigt bestämma oss mellan Kaspar i Nudådalen, Julens hjältar och När karusellerna sover så tillsut fick vi rösta, vann gjorde När karusellerna sover så den la jag en beställning på hos CDON. 
De äldre julkalendrarna från 1993 till 2002 är dem bästa så kommande år kommer en ny beställas inför julen. 
Just nu har vi Tomtemaskinen, En decemberdröm, Pelle Svanslös och T. Sventon praktiserande privatdetektiv och ja, snart ligger När karusellerna sover i brevlådan. 
Julkalendrarna kostar 99kr styck hos CDON just nu, dem kanske går att hitta billigare någon annanstans men jag tycker om CDON så det får helt enkelt vara okej ;) 
 
Vi har inte gillat dem senaste julkalendrarna och därför känns detta som en jätte bra lösning, jag tänkte gjort så förra året men pengarna och orken fanns inte så nu i år börjar vi med denna nya tradition. Extra nöjd är jag då När karusellerna sover är min favorit, jag tittade på de fem första avsnitten förra julen och sedan tröttnade jag på kvalitén på youtube så nu skall det bli roligt att få se hela efter väldigt många år. 
 
Ett litet tips till er som inte tycker om de moderna julkalendrarna men ändå tycker det hör till att titta! :) 
 
 

så mycket bättre.

Efter gymmet känner jag mig så mycket bättre, huvudvärken har nästan släppt helt vilket är väldigt skönt. 
Det var väldigt lite folk på gymmet idag så jag utnyttjade det fullt ut, körde fokus på armar som planerat men sedan passade jag på att köra lite ben, mage och rygg nu när det typ bara var vi tre där. 
Passet gick riktigt bra, jag körde några nya övningar och jag pressade verkligen mig själv, på ett bra sätt då alltså, jag har annars en tendens att små fuska och så när jag tränar men jag antar att Lena peppar mig mer än vad jag är van vid men också att alla känslor från i söndags ville ut och det var ett bra sätt att träna ut dem. 
 
Invigde även min långärmade träningströja jag köpte på Ullared när jag var där sist, jag var lite osäker på om jag skulle trivas i att träna i en så tajt tröja som dessutom hade långa ärmar när jag är van vid linnen och oftast lite pösiga men det var riktigt skönt och den hamnade nog på första plats. 
 
Efter gymmet gick jag och Alex och handlade middag och frukost till imorgon, vi köpte med oss färdig grillad kyckling och potatissallad och så satt vi alla syskon och åt det när vi kom hem, pappa sover i stan i natt så vi hade det lite mysigt och satt och pratade om allt och inget. Såg dessutom på hemmakväll att det är chokladensdag idag så jag köpte med mig en Marabou Oreo och Marabou Daim som vi har tagit några bitar av, resten sparar jag till helgen. 
 
Nu sitter jag uppe i sängen, tittar på Criminal Minds och snart är det inte många avsnitt kvar innan jag är helt klar, då får jag börja titta på Supernatural igen. 
 
Kram
 
Två utav mina favorit choklader. 

Hjärnsläpp.

God morgon, kan ju börja med att säga att muntan blev flyttad, så nu har jag den på lördag istället och åh vilken lättnad, nu skall jag försöka släppa det som hände i söndags och gå vidare. 
Jag somnade inte förens 05:00 inatt/imorse, jag var inte trött alls och hjärnan ville inte slappna av, konstig känsla då jag visste att jag borde vara trött... Iallafall så ringde klockan 08:30 och så hade jag samtal med min mentor och då kom vi fram till att det var bäst att flytta muntan. 
Det var väldigt jobbigt att prata om det men jag använde inlägget jag skrev här inatt som en liten mall och då gick det bra, jag höll på att börja gråta flera gånger vilket jag nu efter några timmars sömn tror berodde på just för få timmars sömn, men nu har jag sovit sedan 09:30 och jag känner mig lite lättare i huvudet. 
 
Förkylningen är inte sämre som tur är och därför får det bli gymmet sedan, kroppen säger både ja och nej men om jag tar det lugnt och kanske sover en liten stund till så är jag nog redo för att träna sedan. 
Idag blir det fokus på armar, lite mage och rygg skall också göras och så tänker jag jogga lite på bandet beroende på hur jag känner mig när jag väl är där. Det är lite folk den tiden vi åker dit idag så då får man passa på :)
 
Nu skall jag titta på CM, äta frukost och sedan kanske försöka sova lite, kanske inte just i den ordningen men ni förstår. 
 
Kram! 
 
....

Magkänslan.

Jag väljer att lyssna på min magkänsla och jag försöker nu avboka muntan, jag har mejlat min menor och så skall jag prata med henne det första jag gör imorgon på morgonen för att se om det går att avboka och hitta en ny.
Det känns surt och jag är besviken på mig själv för att jag ens tänker på att avboka då jag verkligen vill få gjort den men det känns bara inte rätt. 
 
Informationen fastnar inte och jag har en obehaglig känsla sedan muntan i söndags, jag känner mig på något sätt utnyttjad, ja alltså... inte utnyttjad egentligen men typ, varför skall jag plugga arslet av mig för något jag vill när jag möts av arrogans, hade det varit jag som kommit 40 minuter försent hade det påverkat mitt betyg och han hade antagligen inte ens väntat på mig, tiderna är väl inte bara för mig som elev att följa?
Jag förstår till 200% att läraren kan bli försenad på muntan innan eller något liknande men när läraren kommer 40 minuter försent, tror att jag är någon annan trots att jag "loggar in" med mitt namn och utsäktar sig med att han glömt min muntatid så blir jag bara så besviken, detta är första gången jag gick in med förväntningen om att faktiskt få ett B, jag hade fått B på ett uppdrag och låg hela tiden på gränsen mellan B och C och nu kändes det verkligen som att jag hade möjligheten att bevisa att jag förtjänade ett B och så är det inte jag som gör ett misstag utan läraren, vad gör jag åt det lixom, jag kan ju inte intala mig själv att jag pluggat för lite eller att jag var för nervös, för nu var det faktiskt inte mitt fel. Men ändå känns det som mitt fel och det känns så mycket värre än efter en munta där jag gjort bort mig. Under hela muntan kändes det som att han redan hade bestämt vad han skulle sätta för betyg, när jag svarade säkert på en fråga gav han mig inte en följdfråga för att se hur mycket jag verkligen kunde som alla andra lärare gjort på mina muntor utan han istortsätt avbröt mig för att hoppa till nästa fråga. 
Kanske har jag haft tur med mina andra lärare eller så tar jag det bara onödigt hårt men jag vet inte riktigt vart jag skall ta vägen, lusten att plugga har försvunnit helt och trotts att jag hittat en högskoleutbildning jag vill gå på och några dröm jobb så drog verkligen denna upplevelsen ner mig på jorden för att få mig att börja ifråga sätta mig själv igen. 
 
Vad gäller högskola har jag hittat det jag skall söka till, det kommer bli distansskola igen då jag planerar att resa lite om det finns möjlighet, kanske flytta hemifrån eller vad som nu händer, i vilket fall som helst vill jag inte vara låst till en speciell stad. Jag kanske väljer att bo kvar här under den utbildningen med men då är det mitt val och för att jag vill det. Jag har stora problem med avslut, usch ryser av bara tanken, att slutföra något betyder att något nytt okänt måste börja och det är väldigt tufft för mig, så därför vill jag ha alla dörrar öppna under tiden jag gör något. Anledningen till varför jag inte klarade av ett "vanligt" gymnasium var just för att jag kände mig fångad, besluten var aldrig upp till mig kändes det som. 
Det kommer inte bli psykologiutbildning som jag egentligen haft i tanken i flera, flera år, känner inte för att plugga 5 år, dessutom på en "vanlig" skola för att sedan behöva göra 12 månaders praktiskt tjänstgörning för att sedan äntligen få söka efter psykologlegitamition.
Istället blir det en utbildning på 3,5 år och det känns lite mer lagom, dessutom finns inriktningen som distansstudie och den känns bara mer mig. Vad det är för linje tänker jag inte berätta än, anledningen? jag kommer antagligen hinna ångra mig hundra gånger innan det är dags så det får stanna inom familjen ;) 
 
Jag måste säga att jag känner mig lite bättre nu när jag skrivit detta inlägget, det har tagit cirka 40 minuter att skriva men jag har verkligen släppt lös allt och det behövdes. Det är inte ofta jag skriver riktigt så här ärliga inlägg och jag vill göra det klart för er att jag inte har något emot läraren som person, han verkade trevlig och rolig men just denna händelsen var väldigt jobbig för mig. 
 
Jag återkommer imorgon (ja, alltså imorgon på morgonen, för det är ju redan ny dag nu...) och så får vi se hur allt löser sig, måste jag ha muntan så får jag väl ta den smällen men jag hoppas innerligt att det går att boka om den, jag behöver lite tid på mig att smälta söndagens munta och sedan är det bara att ta nya tag. 
 
Sov gott!
 
 
 

När räcker det?

Pluggar för fullt här hemma i min varma sköna säng just nu och har gjort sedan maten blev uppäten. 
Jag fick en lite panikattack där alla tankar löd "jag klarar det inte, det är lika bra att jag ger upp, orkar inte plugga mer, jag kommer inte komma ihåg något ändå" dem tankarna har släppt nu och jag känner mer att jag faktiskt får ge det en chans, tror det kommer gå bra. 
Besvikelsen över muntan i söndags sitter fortfarande kvar och jag vill inte behöva känna så igen, så jag antar att det är därför dem tankarna flög upp i mitt huvud. 
Dessutom är det första gången jag har två examinationen så här tätt ihop och jag börjar tvivla lite på om det är ett sätt som passar mig, i framtiden vill jag nog ha lite längre mellanrum precis som jag brukar så att hjärnan hinner "släppa" den gamla informationen lite ;) 

Förövrigt så slog det mig förut, hur vet man att man pluggat och förberett sig tillräckligt mycket? Eller vet man någonsin det? Hur brukar ni tänka kring den frågan? 

Nu skall jag titta på ett CM avsnitt, behöver ta det lite lugnt en stund och sedan får jag läsa mina sammanfattningar någon gång till och kanske be pappa förhöra mig lite. 
Någon som haft religionskunskaps muntan och vet vad som ungefär tas upp? 

Jobbet gick förövrigt bra, vi började med lite julpyssel och så kom föräldrarna och fikade, jag han hälsa på alla samt äta lite goda kakor innan jag var tvungen att ta bussen hem för att plugga. 

Malin och Ida var hemma från skolan idag och iallafall Malin blir hemma imorgon med, anledningen är feber, halsont och jobbig förkylning och jag känner hur den långsamt utvecklas hos mig. Halsontet har blivit värre under dagen men så länge det inte har blivit värre imorgon blir det gym med Lena och Alex, vilket jag faktiskt verkligen ser fram emot. 

Vi hörs, kram 

Någon som vet vart man kan hitta denna chokladen? :) 


Min vecka:


Så här kommer min vecka se ut, något kan ändras och något kan läggas till men det lär ni ju märka :) 

Söka svar.

Sitter just nu och pluggar inför muntan i religionskunskap som jag skall ha imorgon, känns som att det kommer gå helt okej iallafall.
Jag har fått C på alla uppdragen och mitt betygsmål är D så det är ju lovande :) 

Jag åker och jobbar klockan två och så är det lite "föräldramöte" efteråt, eller ja, föräldrarna kommer i slutet och lyssnar när barnen sjunger och så skall dem få titta på det som barnen har gjort med mig, lite olika pysselsaker, och så blir det självklart lite fika. 
Efteråt behöver jag plugga, har muntan imorgon klockan 10:30 så jag hinner plugga lite innan men jag vill vara säker på grunderna innan jag somnar inatt iallafall, men det lär ju bli en lång natt... 

 Vi hörs, kram! 



Knasigt.

Klockan 13:30 loggade jag in på chatten där man har examinationerna, klockan 14:10 loggar läraren in och tror att jag är någon annan då han helt glömt av mig och att vi hade en tid bokan 13:30. 
Han ber om ursäkt och så loggar jag ut då han skall ha munta med en annan elev och 14:20 blev det äntligen min tur. Allt som allt tog det lite mer än fem minuter, fick svara på löjligt få frågor och sedan sa han hejdå. 
Jag fick C och det är jag egentligen nöjd med, C var mitt betygsmål och jag fick C på två av tre uppdrag (det tredje fick jag B på) så det är väl inte så konstigt egentligen men usch vad besviken jag är, inte på mig själv utan på läraren.
Jag hade pluggat ordentligt och jag kunde verkligen allt, pappa som har läst psykologi förhörde mig tidigare idag och jag kunde verkligen svara utförligt och bra på allt, så jag blev ju grymt besviken när läraren är 40 minuter försenad, ställer fem frågor och sedan så är det över. Jag kunde svara på hans frågor utan massa "hm... vänta lite, jag skall bara tänka..." utan allt satt verkligen hundra så det känns verkligen som att jag inte ens fick visa vad jag kunde... Jaja jag skall släppa det nu och gå vidare, har munta i religionskunskap på tisdag så det är bara att hoppas att den läraren och muntan går bättre! 
 
Efter muntan åkte jag och Alex och handlade fika och nu har vi ätit upp morotskakan och några andra kakor, jag sitter i sängen och skall titta på Criminal Minds, jag har börjat på säsong åtta nu så det är inte många avsnitt kvar tills jag har tittat på exakt alla avsnitt som finns och det känns lite sorgligt, hahah, nej men det är nämligen så att CM har hängt med i flera år. Det var en sådan serie som familjen samlades framför på vardagskvällarna och nu har jag snart sett alla avsnitt, men då får jag helt enkelt bara hitta en ny serie att ta mig igenom ;) 
 
Jag har även några idéer på inlägg så jag skall ta och knåpa ihop ett inlägg iallafall, om jag orkar... hehe. 
 
Kram 
 
 
 

Två och en halv.

Hejsan!

Nu är det cirka två och en halv timma kvar innan jag skall göra psykologi muntan, börjar bli lite smått nervös men helt ärligt så sitter grunderna bra, och ja, det kommer nog gå bra. 

Gick upp nio idag och gav pappa sin present, inget mindre än en ny mobil, han blev nöjd och vi satt och pillade med mobilen och pratade i nästan en timma innan jag gick upp och la mig igen. Nu har jag sovit i ca en timma och jag känner mig mycket piggare så den extra sömnen behövdes verkligen nu inför muntan. 
Nu skall jag gå ner och be pappa förhöra mig på psykologin... 

Vi hörs. 



Lördag

Hej på er, har ni en härlig helg? 
 
Igår pluggade jag på dagen och klockan 15 åkte jag och gymmade med Lena och Alex, det var ganska mycket folk på gymmet så planen att köra ett ben- och rumppass förstördes lite då jag iallafall inte kände för att stå och vänta på maskinerna, så det blev crosstrainer som uppvärmning och så var fokuset på ben och rumpa men gjorde någon arm övning för att slippa stå och vänta på en maskin. Gick in i stretch rummet och körde lite ben och magövningar innan vi avslutade med crosstrainer och jogg på bandet, eller ja vi avslutade hela passet med stretching innan vi duschade ;)
När vi kommit hem från gymmet hjälpte vi till att fixa pizza och efter maten hade vi filmkväll och tittade på Teen Wolf. Tog en paus i tittandet och bakade kladdkaka eftersom det var kladdkakans dag igår, det blev lika gott som vanligt, så det satt vi sedan och mumsade på framför ännu fler avsnitt utav TW innan vi tillslut somnade.
 
Imorse tittade jag och Lena på två avsnitt av Teen Wolf medan vi åt frukost, spelade bomb it på spela.se (sjuuukt länge sedan jag var inne på den sidan) medan filmen laddade och när hon åkte hem vid 12 tiden skrev jag klart samhällsuppgiften och skickade in det uppdraget. 
Bytta om och sminkade mig och så åkte jag och Ida in till Göteborg vid 15 tiden, köpte fars dags present till pappa, handlade mat och annat roligt och så letade jag efter en sak till min iPhone, det fanns däremot inte så det blir att beställa på nätet istället. Avslutade kvällen med att äta pommes på mcdonalds innan vi hoppade på bussen runt 19 tiden och åkte hem. 
 
Nu sitter jag hemma i sängen, skall titta på något avsnitt utav Criminal Minds innan jag skall titta igenom psykologin lite, har munta imorgon 13:30 så jag har tänk plugga lite på förmiddagen så slipper jag plugga jätte mycket nu när jag är trött och seg. Grunderna sitter som berget och jag är inte alls nervös än, känns lite segt att ha munta på en söndag däremot, dessutom på fars dag, men det var ända lediga tiden som fanns när jag skulle boka och då fick det bli så. 
 
Imorgon, utöver muntan och pluggandet, så skall vi väl fira pappa lite, har tänkt väcka honom med frukost på sängen och hans present och sedan får det bli lite go fika mitt på dagen och lassagne till middag, förövrigt händer det inte så mycket, blir nog några avsnitt utav Criminal Minds och Supernatural men det är ju inget speciellt ;) 
Vi hörs, kram! 
 
 

Torsdag.

Hallå på er, sovit bra? 
Själv så tvingade jag Ida sova inne hos mig inatt, haha, jag har nämligen börjat titta på Supernatural och jag kände på mig att det skulle bli svårt att sova utan sällskap så då fick Ida snällt flytta in sina sov grejer till mig ;) 

Idag är det torsdag och på schemat står det plugg, vi skall gymma imorgon istället då det passade bättre och sedan blir det Teen Wolf maraton på kvällen, så jag ser fram emot morgondagen. 
På lördag blir det nog gym och sedan vill jag åka och fixa present till pappa, det är ju fars dag på söndag och jag har absolut ingen aning om vad jag skall köpa... 
Har ni några tips? :) 

Vi hörs, kram 



Obeskrivligt trött.

Idag är jag så himla trött, äckligt trött rent ut sagt, vet inte varför då jag sovit både bra och rätt mängd men jag hoppas att jag blir både piggare och att illamåendet släpper lagom tills jag skall åka och jobba. 

Jag har pluggat idag och har sisådär fem sidor kvar att läsa ungefär, sedan är det prov och en inlämning som skall jobbas med ikväll och imorgon, på söndag har jag munta så får tillbringa några timmar till att plugga inför den men utöver det är resten av veckan lugn rent plugg mässigt vilket är skönt om nu tröttheten håller i sig längre än vad jag vill. 

Igår gymmade ju jag och Lena och fokuset låg på armar, lite mage och rygg hann vi också med innan vi avslutade med stretching, så det blev ett bra pass. Har lite träningsvärk i armarna idag men inget som stör för mycket, så det är skönt. 
Efter gymmet åkte vi hem hit och så tittade vi på ett avsnitt utav Teen Wolf innan Lena åkte hem. Jag, Malin och Ida tittade på Let's be cops och sedan tittade jag på några avsnitt Criminal Minds innan jag somnade. 

Nu skall jag läsa klart samhällskunskapen, äta något, fixa mig och sedan åka och jobba. 

Kram 



Veckan:



Tisdag.

Tittade som sagt på Let's be cops igår och jag kan ju säga att jag skrattade så jag fick ont i magen! 
Har ni inte sett den än tycker jag absolut att ni skall göra det :) 

Har precis haft mentorssamtal samt pratat med min chef angånge det nya uppdraget så nu är ett startmöte bokat, super kul! 
Jag och min mentor kom även fram till att vi skall flytta mattekursen till januari istället och då skall jag läsa den intensivt, tror det kommer passa mig mycket bättre och då blir den verkligen gjord. Skall ha lektioner någon gång i veckan och sedan bara beta av allt, funkar det bra får det bli likadant med nästa mattekurs. 
Vi diskuterade även vilket språk jag skall välja och jag tror det får bli spanska, kommer bli tufft men något meritpoäng skadar ju inte, sedan får vi se om jag väljer spanska till de 200 poängen eller om jag läser spanska 100p och något nytt språk resterande 100p, återstår att se helt enkelt. 

Nu skall jag läsa samhällskunskap och vid två skall jag åka och gymma. 

Vi hörs, kram 


Tog två bilder igår när jag väntade på bussen :)

Let´s Be Cops.

Sitter uppe i sängen efter att ha tittat på några avsnitt utav Kyle XY, har tänkt blogga lite och kolla lite andra saker och sedan skall jag titta på Let´s be cops, den har nämligen kommit ut på swefilmer nu (ett litet tips till er som vill se den) så då passar det bra att se den nu innan jag skall sova. 
 
Förövrigt så har det inte hänt så mycket, pluggade igår kväll och fick in religionsuppdraget, äntligen! Och idag har jag pluggat Samhällskunskap 2 och varit på jobbet. 
Imorgon skall jag plugga och sedan åker jag och Lena och gymmar vid två tiden, perfekt att hon slutar när mitt busskort börjar funka ;) 
 
Haha, och ja, jag har hunnit lugna ner mig lite nu sedan inköpet av konsertbiljetterna, men jag är så förväntansfull, iallafall så skall jag sluta tjata om det nu...
 
För att uppdatera er om statusen på min iPhone (detta skrivs på datan) så är den helt förstörd. Batteriprocenten hoppar från 23% till 5% för att sedan hoppa upp till 11% innan den helt plötsligt startar om sig själv, inte visar den när den laddar heller för den delen. blääää. Men ett nytt batteri kommer nog i brevlådan imorgon eller på onsdag så skall vi kolla om det hjälper, annars blir det att spara och köpa en ny, vilket jag iförsig redan hade planerat att göra i början av 2015, men nu blir det lite mer akut att köpa en ny för jag kan inte leva utav min kära iPhone. 
Tänker inte lägga pengar på en iPhone 6, men visst , en femma eller till och med 4s skulle vara perfekt, vill inte ha en 4 då jag känner att jag gärna vill uppgradera mig lite nu när jag väl måste köpa en ny. Två flugor i en smäll ;) 
 
Är det någon som är intresserad av att sälja sin iPhone 4s eller 5:a så får ni gärna höra av er till mig! :) 
 

Vi hörs imorgon, kram! 
 
 Behöver jag ens säga att jag saknar sommaren när jag ser den här bilden?....

Längtan tar kål på mig!

Omg!!! 

Är helt hyper och vill bara hoppa runt, haha, har nämligen precis bokat biljetter till One Direction's konsert när dem kommer till Göteborg 2015 åt mig och Therese! 
En sak att bocka av på listan jag vill göra innan jag dör, är helt lycklig och det skall bli så himla roligt. 

Väntan kommer ju vara olidlig och jag kommer bli galen men det kommer det utan tvekan vara värt! :D 




Ångest

Ångesten över att det är måndag och tillbaka till verkligheten imorgon har kommit smygande ända sedan igår. 
Det har varit skönt och välbehövligt med lov men ångesten över plugget är nu ännu större än vad den var innan lovet... Jag börjar däremot se ljuset i tunneln och det är inte alls långt kvar nu och den tanken håller mig flytande, dessutom har jag börjat få lite tankar och idéer på vad jag vill göra efter studenten och det gör det lite lättare att plugga. 

Iallafall så har helgen varit bra, en nackdel är väl att vi inte har tittat på Teen Wolf, haha men det får väl vara okej ;) 
I lördags gick vi upp vid nio, åt frukost och fixade oss och så åkte vi in till Göteborg 12:30, gick runt i stan, köpte godis och handlade mat. 
Fick sitta och vänta på en buss hem i ca en och en halv timma, tog en buss som inte kör via vårat hus så vi skulle slippa sitta och vänta ännu en timma, så vi hoppade av där det var närmast hem och så gick vi via skogen. 
Blev sammanlagt en runda på 5,3 km och det tog oss lite mer än en timma att gå, med tunga väskor fulla med mat, mörker och en okänd skog tog det längre tid än planerat men det var skönt att få sig en promenad. 

Vi kom hem ca 18:00, fixade med maten och sedan tillbringade vi kvällen med att äta fondue, potatisgratäng och annat gott innan vi flyttade ner i soffan och tittade på film och åt godis. 

Idag har det inte hänt så mycket än, jag har städat mitt rum (=lagt in kläderna i garderoben igen som jag slängde ut på golvet och sorterade i början av veckan...) och så har jag tittat på Kyle XY, en konstig serie som är beroendeframkallande på ett konstigt sätt ;) 

Nu funkar inte min laddare igen och mobilen är nere på 5%. ! precis när jag skrev det hoppade batteriet upp på 21% så jag antar att det är mobilen det är fel på och inte laddaren. Hopp, nu står det 20%. Vad fasen är det här för skit? 

Jaja, vi hörs, kram 



Bilder från igår :) 
RSS 2.0