Lunch

Hallå! 

Trodde jag skickade iväg ett inlägg imorse men jag måste ha glömt av det, jaja nu uppdaterar jag iallafall. 

Dagen har gått åt till att fixa med bilderna, alltså att lägga upp dem på fb, jag har lyssnat på musik och pluggat naturkunskap. Vädret är inte lika fint idag vilket gör det mycket lättare att fokusera på att plugga ;) 

Nu sitter jag och äter stekt potatis, 15:24 åker jag till gymmet och tränar Core med Therese, skall bli jätte roligt! 

Vi hörs hörni, nu måste jag äta upp och fortsätta plugga.

Såhär satt jag och pluggade häromdagen ;) 


Nöjd!

Hallå! 

Känns faktiskt som att jag har matten under kontroll... Typ. Hann inte skicka in den idag men det är ingen fara, får jobba mer under veckan. 

Idag hjälptes jag och mina fina systrar åt att laga maten, pappa och Alex kom hem sent nämligen. Jag gjorde köttfärslimpan, Malin fixade potatisen och Ida gjorde brunsåsen, sedan hann ju iförsig pappa hem för att hjälpa till med att duka, men ändå ;) 

Innan maten var jag ute och fotade Malin, vi har inte haft en ordentlig fotoshoot sedan förra sommaren och idag hade jag jätte mycket inspiration så vi körde järnet. 
Det blev några gryyyymt fina bilder, jag är verkligen såååå himla nöjd, pappa gav mig lite tips inför nästa gång så då blir nog alla bilder lika bra som dem bästa idag. Åååhhh jag längtar tills ni får se dem imorgon! 

Malin har min vita långklänning på sig med uppsatt hår och blommor i håret, bakgrunden bestod utav blommor. Mer än så säger jag inte ;D 

Nu ligger jag i sängen efter att jag hat varit hos hästarna och dessutom ägnat några timmar åt att redigera dagens bilder, är trött och små krasslig, frågan som återstår är, har allergin blivit värre eller börjar jag bli förkyld också? 
Halsen gör ont, febern känns nära och kroppen är öm och seg, jaja lite sömn gör nog gott. 

Imorgon är det Valborg, vi skall inte göra någonting speciellt alls här hemma, jag skall gymma och ut och jogga men det hör till och så måste jag pluggeliplugga. 

Nä, vi hörs imorgon. 

Sov gott

En gammal fast ny redigerad bild på grannens mini Shettis :) 

Nu kan jag bocka av svenskan

Ääääntligen är jag klar med svenskan och uppdraget är inskickat, eller asså jag är ju inte klar med svenskan men svenska modul två är nu klar, jippi! 

Nu ska jag fixa lite lunch och sätta mig ute i solen med mina matteböcker, ska jag plugga procent kan jag ju iallafall få lite färg samtidigt. 
Innan dagen är slut ska matte uppdraget in så det är bara att sätta fart, puss 

Bild från morgonens promenad 

Tisdag

God morgon! 

Tog mig en timmas sovmorgon imorse vilket var sjukt behövligt, så var inte uppe ur sängen för ens klockan nio. 
Nu har jag precis duschat så nu blir det en promenad med Spyker innan det är dags att ära frukost så jag orkar plugga. 

Solen skiner men det skulle tydligen vara lite kallare idag? Här är det iallafall 14,4 i skuggan än så länge så vi får väll se vad den visar när solen kommer till den sidan på huset :) 

Vi hörs, kram 

Såhär ser jag ut precis just nu

Upptagen

Usch, jag har verkligen haft fullt upp hela dagen... Tur att jag fixade några inlägg till er igår innan jag somnade. 

Iallafall så har jag pluggat, pluggat och pluggat, däremellan har jag varit ute på promenad med pappa, Malin och Spik, gymmat, tittat klart på en påbörjad film med Alex (påväg hem från gymmet i bussen...) ätit grillat och nu ligger jag i sängen för att soova. 

Imorgon väntar en lika fullspäckad dag, det ser jag framemot, ja, lite seriös är jag faktiskt, det känns nämligen så skönt att kunna bocka av mer och mer saker på att göra listan. 

Jag kan inte lova er bra uppdatering i morgon men jag skall blogga när jag kan. 

Puss

Satt ute i solen i "bikini" med Spyker och umgicks med alla mina böcker... Snart är svenskan klar att skickas in :D 

Gårdagen i bilder






Va ute och tog kort på våren i våran trädgård med Nikon igår så ni skall få lite ordentligare bilder inom några dagar, lovar :) 

Plugg i solen

Hejsan! 

Klockan ringde åtta och sedan dess har jag och pappa varit och handlat plus fikat ute i solen. 
Nu ska jag gå ut igen och sätta mig i solen fast denna gången med massa plugg... Kul. 
Fast jag kan iallafall sitta ute och få lite färg samtidigt som jag studerar ;) 

Nu måste jag verkligen sätta fart så vi hörs när vi hörs, puss


Gårdagens morgonpromenad i bilder





En toppen dag

Hej på er! 

Jag har verkligen inte haft tid att blogga idag, har tänkt att jag skall göra det flera gånger men sedan har det kommit någonting i vägen, men nu får ni en uppdatering iallafall :) 

Jag och pappa tog en morgonpromenad med Spyker på fem kilometer, tog 1h & 37 minuter då vi tränade spår med Spyker i skogen. Pappa gick in i skogen och så fortsatte jag gå med Spyker. Efter en kvart var vi tillbaka dör pappa gått in i skogen och så lät jag Spyker leta upp pappa, han skötte sig riktigt bra så detta ska vi göra om flera gånger. Pappa har ju tränat och utbildat hundar och hundförare i det militära m.m så nu är det på tiden att han lär mig, super kul! 

När vi kom hem från promenaden åt jag frukost och sedan låg jag ute på studsmattan och solade i någon timma, fick lite färg faktiskt men mest så fick jag världens sommar känsla, vill ha sommar lov och underbart väder NUUU. 

Jag och pappa röjde sedan lite i trädgården och vi hittade en "gravsten" som det står ett namn på med röd text... Lite smått obehagligt men det är väl en katt eller ko eller något som ligger begravd där. 
Därefter grillade vi korv och sedan sov jag lite middag (en kvart, så egentligen räknas det inte..) 

Behövde bli lite pigg så jag bytte om till träningskläder och så gav jag mig ut på en jogging runda, samma runda som jag och pappa gick i morse fast minus en timma, så jag är nöjd. 
Stannade vid sjön och svalkade av mig plus kollade läget och har nu bestämt att jag ska ta kort på Malin och Lenis där i samband med deras konfirmation, tror det kommer bli jätte fint! 

Sedan jag kom hem har jag suttit och pluggat svenska... Har väl kommit en riktigt bra bit men jag har fastnat på en delfråga. Jag ska nämligen jämföra Hamlet med en antik pjäs och en modern pjäs, och problemet är väl egentligen att jag ska komma på två stycken. 

Jaja, nu ska jag smörja in mig, väldigt viktigt efter en dag i solen, kolla på filmen Man of steel och skriva något inlägg till er. 

Vi hörs, puss



Morgon promenad

Morning! 

Nu ska jag ta Spyker på en morgonpromenad men vi hörs så fort jag kommer hem igen för då ska jag blogga om gårdagen :) 

Kram 

Såhär mysigt har jag och spik det precis i skrivandets stund, älskade hund <3 

Yolo


<3 

Snart redo att åka

Usch, jag börjar bli lite nervös nu, haha såå fjantigt, jag har ju inget att vara nervös över egentligen ;) 

Jaja, bussen går om en kvart så vi håller på och fixar det sista. 
Lena och mormor åkte nästan precis, dem har varit och hämtat mer grejer till Lenas lägenhet så vi satt och fikade lite och pratade, men det var inplanerat i min tidsplan så jag har inte alls behövt stressa, skönt. 

Jag och Alex åker in till Göteborg tidigare än tänkt och så äter vi någonting inne i stan, får se vad vi bestämmer oss för, men det blir nog sjukt bra. 

Vi hörs när vi hörs! 


Så här ser jag ut precis just nu, har däremot med mig ombyte som jag ska byta om till innan allt börjar. Blir fööör varmt med svarta jeans och svart tröja ute i solen ;) 

Bananplättar

Hallå! 

Core passet gick bra, roligt och jobbigt, precis som det ska vara ;) 

Nu står jag och gör bananplättar, är lite smått beroende utav det nu, men det är ju så himla gott! 
Efter lunchen ska jag sova lite middag, jag och Alex kommer hem runt halv fyra inatt och jag vill gärna orka hela kvällen och natten... 

Men vi hörs senare 



Core

Goood moorgon!

Nu sitter jag och äter frukost så att jag orkar med ett Core pass, ska bli skönt och välbehövligt, har inte gymmat på nästan två veckor, usch och fy på mig! 

Ida ska om en stund in till Sätila och sälja kakor så bor ni i närheten kan ni väl gå förbi och bidra till deras klassresa ;) jag vet att det kommer finnas silviakaka och drömmar ;) 

Nej, nu ska jag hitta på något så att jag inte missar bussen. 

Puss


Gårdagens middag :) 

Dagens




I'm feeling so much hate

Halloj. 

Vilket fint väder det blev helt plötsligt, så mysigt! Jag och pappa åkte och handlade på Hyssna handel så ikväll blir det hemmagjorda och grillade hamburgare, skall bli så himla gott :D 

Nu har jag valt vad jag ska ha på mig imorgon... Tror jag. lär ju ångra mig igen. 

Ikväll ska jag fixa mig för imorgon, jogga och köra några övningar hemma, behöver hjälpa Ida att baka så hinner inte gymma. 
Men imorgon åker jag och tränar Core på morgonen och sedan åker jag till Göteborg :) 

Vi höres! 


 

Min nya häst

Jag vet inte om ni kommer ihåg det men för ett tag sedan visade jag upp en jätte fin häst dekoration som jag köpt och i tisdags förstorade jag min samling. Okej, samling är det ju inte än eftersom jag bara har två stycken men... snart har jag fleera stycken :D 

Blomster jätten hade nämligen en precis likadan fast mindre, tror faktiskt att dem har någon som är större också så det måste jag titta på. 

Den lilla kostade bara femton kronor vilket var perfekt för mig, hade nämligen massa enkronor så nu är min plånbok lite lättare ;) 
Tyvärr minns jag inte vad den större kostade eftersom det var ett tag sedan men det var nog runt 60 kr, tror jag. 


Visst är dem fina? :D 

Fredag!

God morgon alla fina! 

Min dag är ganska fullspäckad men jag tänkte titta in och säga hej och berätta om min dag. 

Klockan ringde åtta, drog mig lite i sängen men när Malin och Ida gick ut till bussen 08:20 tog jag på mig och gick ut med Spyker, blev en runda på två kilometer, vilket är en skön start på dagen. 
Tyvärr så är min allergi värre, mådde så dåligt när jag var ute och gick men jag tvingade mig själv allt gå iallafall två kilometer, tanken var nämligen att gå mycket längre... synd, men bättre än inget iallafall! 

Nu sitter jag och äter frukost, eller a, jag har snart ätit upp min frukost och det är svårt att äta samtidigt som jag bloggar ;) 
Haha, jaja. 

När jag är klar med frukosten skall jag tvätta håret och sedan städa lite, mest för att det är fredag vilket innebär städdag men också för att Lena kommer och hämtar möbler idag, och det skall bli sååå skönt, ord kan inte beskriva hur lättad jag är att allt snart är över! 

Ska försöka hinna åka till gymmet vilket jag helt enkelt får göra tid till... 

Åh, detta har jag helt glömt att berätta men imorgon skall jag och Alex volontärjobba på en rockkonsert, det kommer flera band och det är en gammal klasskompis till mig som behövde hjälp så jag och Alex ska stå i garderoben och ta betalt m.m Det ska faktiskt bli riktigt kul! 
Kan skriva mer om det i ett inlägg senare :) 

Vi hörs senare



Bilder från dagens promenad :) 

Tummen upp

Samtalet gick bra, eller ja, vi gick ju bara igenom frågorna och pratade lite om kommande studier, så det fanns väl egentligen inget som hade kunnat gå dåligt ;) 

Känner mig sjuk och seg idag, allergi eller förkylningen det är den stora frågan?...  Men i vilket fall så har jag tur som inte har en för hemsk allergi för detta räcker och blir över ändå. 

Nej, nu ska jag ta något att äta. Funderar lite på bananplättar men jag tror bara det får bli en macka, kanske en varm macka, vi får se vad jag orkar ställa mig och göra, haha hej lata och sjuka emma, men det finns ju för många alternativ ;) 

Kramkram 


Två bilder från promenaden i morse, fin himmel var det iallafall :) 

Dem här bilderna får mig att sakna...

... mitt långa hår. Åhh jag vill att det ska bli lååångt nu, nu på direkten! ;D 
Fast samtidigt är det väldigt skönt att ha kort och jag ångrar inte för en sekund att jag rakade av mig det men nu vill jag att det ska bli långt ;) 








Hår, hår & hår.

PW

God morgon! 

Nu gick Malin och Ida precis ut till bussen, Ida kissade Spik ute i trädgården en snsbbis innan hon gick så nu kan han nog äta sin frukost innan vi skall ge oss ut på en PW. 

Som jag skrev igår, eller ja inatt, så har jag inga planer alls idag. Bara massa plugg helt enkelt.,

Vi hörs, hoppas att ni får en fin dag! 



Klockan tolv på natten

Nu säger jag sov gott så här klockan tolv på natten, var inte alls meningen att klockan skulle bli så här mycket men jag bäddade sängen, tvättade bort sminket och gjorde några träningsövningar och vipps så var klockan natten... 

Imorgon ringer klockan vid åtta och då ska jag ut med Spyker på en lite längre promenad, därefter blir det frukost och sedan ska jag plugga innan min naturkunskaplektion som börjar klockan 11. 

Imorgon har jag inga planer alls utöver plugget, vilket är rätt skönt. 

Vi höres, puss

Mina små prinsessor i föregår <3 Celika till vänster och Rullan till höger :) 

Fruktsallad

Hej på er, nu är jag hemma igen :) 

Just nu sitter jag i soffan och äter banan och kiwi till lunch och så fort jag ätit upp är det plugg som gäller, fick gjort en hel del imorse innan jag åkte till Skene så det känns ändå väldigt skönt. 

Var inne i Blomsterjätten en snabbis medan jag väntade på att pappa skulle komma, köpte med mig en sak hem men den får ni se senare, fick även lite inspiration till vad jag ska köpa till Therese i studentpresent, så nu har jag det under kontroll också :) 

Det är lite synd att vädret inte är lika bra idag som det var igår, men det är ändå skönt ute nu, lite kvavt tyvärr men det är ändå ett skönt vårväder. Så jag tänker inte klaga, visst, det är inte kul när det regnar i flera dagar i rad men det behövs ju för att sommaren skall komma... 

Jaja, nu ska jag sluta babbla ;) 





En underbar dag

När jag och Therese kom in till Göteborg gick vi i några affärer och det ända jag köpte var en ny sminkborste som jag var i stort behov utav, så jag blev verkligen nöjd.

Sedan gick vi runt och kollade vart vi ville äta och tillslut blev det Cappuccino, så vi ställde oss i den långa kön och så köpte vi varsin bakpotatis med räkröra som vi sedan satt ute i solen och åt, hur mysigt som helst! 

Efter det gick vi runt i Göteborg och tittade så att vi skulle smälta maten innan det var dags för efterrätt, efterrätten bestod utav frozen yoghurt vilket nu är ett måste när det är fint väder i Göteborg, för mmmm så gott det var :D 
Det bästa är ju självklart att man kan ta precis så mycket som man vill och vad man vill, själv så tog jag ganska lite då jag var lite mätt sedan lunchen och det fick bara bli vanilj och jordgubbs yoghurt med frukter som topping. 
Frukterna var lite stora för min smak, jag tycker att dem skulle varit hackade i mindre bitar menmen, det var gott ändå ;) 

När vi ätit upp gick vi och satte oss och väntade på bussen, jag gick av i Hyssna handeln där pappa väntade med moppen, det gick nämligen ingen 330 hem med tanke på att det var som en söndag men det här funkade också. 

Väl hemma åt jag liiiite lite mat och efter maten försökte jag och pappa sy en Peplum topp från Alex gamla T-shirtar men det gick väll sådär, eller sista gången blev den faktiskt bra så nu vet vi hur vi skall göra i framtiden iallafall ;) 







God morgon!

Jag är uppe och vaken sedan en kvart och sedan dess har jag hjälpt Malin och nu ligger jag i min säng igen för att plugga lite innan jag måste sätta fart så att jag inte missar bussen.

Skall nämligen till ungdomsmotagningen och efter det så kommer pappa från Göteborg och så ska vi handla mat. 

Innan bussen går vid halv tio ska jag fixa mig, plugga, äta frukost och gå ut med Spyker, dessutom måste jag fixa några inlägg till er om gårdagen :) 

Så nu är det bäst att jag sätter fart och så hörs vi senare! 

Såhär blev gårdagens outfit istället, ändrade mig i sista sekund och det var något jag ångrade så fort jag satte mig på bussen... ;)  

Kesoröra med lax, recept

 
Ingredienser: 
 
Keso
Rödlök
Caviar
Dill
Rökt Lax
 
Skär allt i fina små bitar och sedan blandar du bara allt i en bunke, jag har inte skrivit hur mycket jag har tagit utav varje då det är bäst att ni ser själva hur mycket ni vill ha utav varje ingrediens. 

Leta påskägg

Kamera: Nikon d40
Fotograf: Anders Palmgren (pappa)

Påskmiddag

Kamera: Nikon d40
Fotograf: Emma Palmgren (jag) 
Sista bilden Fotograf: Ida Palmgren (syster)

Långklänningen är på

God morgon på er! 

Bussen in till Göteborg går vid halv tolv och jag är redan färdig fixad, okej jag ska sminka mig pytte lite men det är allt. Långklänningen är dessutom på och det känns underbart! 
Så nu ska jag bara bestämma om jag ska ha min gråa tyg jacka eller min svarta skinnjacka... Beslutsångest. 

Jag hoppas att ni får en kanon dag och så hörs vi när vi hörs :) 

Puss



Vad är detta för en blomma?

Kamera: Nikon d40
Fotograf: Emma Palmgren (jag)
 
Denna blomman blommade ute i trädgården i förmiddags och jag tänkte kolla om någon utav er vet vad det är för blomma? 
 
Kram

Set me free

Jag hoppas att allt är bra med er.
Visst blir man så himla glad utav detta vädret? :D 

Nu är bilderna redigerade och uppladdade i inlägg som kommer upp ikväll och imorgon, skall skriva några inlägg också så att ni får lite mer än bara bilder imorgon. 
Ni kommer också få recept på en god keso"sås" som jag gör till bland annat påsk och jul, så kika in imorgon :)   

Hittade dessutom massa fina bilder förut på kusiner och kusin barn som jag tog på släktträffen 2010 så jag ska någon dag leta reda på den skivan och redigera lite bilder, har nämligen tänkt mejla och kolla om föräldrarna skulle vilja ha bilderna, kan ju vara roligt att ha dem :) 

Nu är tredje tvätten uthängd och jag väntar på att maten ska bli klar, luktar sååå gott just nu! 

Puss

Glad påsk :D bild från we<3it

Underbart väder!

Åh vilket underbart väder det är! Solen skiner och till och med vinden är värmande, det är sånt vårväder jag vill ha! :D 

Jag har hängt ut en tvätt och tvätt nummer två är påväg, jag har legat ute på studsmattan och solat i mer än en timma, jag har promenerat med Spyker, jag har på mig klänning och fryser inte, jag har varit ute och tagit lite kort och nu sitter jag i soffan och ska redigera bilder som sedan skall upp på bloggen :) 

Ikväll blir det kalkon till middag, med massa gott tillbehör. 
Jag har faktiskt godis kvar men min mage klarar nog inte av mer sötsaker på minst ett år, usch... Men nästa vecka drar träningen igång igen, har varit hemma och njutit utav lovet med mina syskon så träningen har inte direkt prioriterats, både skönt och förjäkligt. 

Imorgon ska jag och Therese till Göteborg, planen just nu är att äta frozen yoghurt för första gången och gå och kolla i affärer :) 

Vi hörs! 



Glad påsk!!





Glad påsk på er alla fina! 

Klänningen är på, påskäggen är hittade och nu sitter vi i soffan och äter godis, solen skiner så detta är en bra dag! :D 

Idag ska vi plantera i våra land, laga god påsk mat, baka ananaspaj och städa lite, tror Lenis kommer hit senare så ikväll blir det mys med massa gott godis. 

Vi hörs senare! 

Puss och kram <3 


Skene

Hej! 

Åkte och handlade med pappa och Ida förut, det behövdes lite mer saker till påskmiddagen plus att jag har tänkt baka ananaspaj så det behövdes ananas, hade blivit lite svårt annars ;) 

Nu åkte pappa och Malin precis till kyrkan så jag skall snart börja små fixa inför middagen så att det nästan är klart när dem kommer hem. Idag blir det hemma gjorda hamburgare med pommes, det var seriöst två månader sedan vi åt pommes så det ska bli gott. 

Oj vad mycket mat det blev i detta inlägget nu, haha, absolut inte med mening men så blir det ibland ;) 

Har inget mer att skriva om så vi hörs senare. 

Puss





Påskpromenad i Göteborg 17/4-2014

 
Kamera: Nikon d40
Fotograf: Emma Palmgren (jag), bilder med mig på Fotograf Anders Palmgren (pappa)
 
 

Om igår

Hej på er och godmorgon :) 

Här kommer ett inlägg om igår: 

Väl inne i stan, påväg till spårvagnen kom pappa på att han glömt väskorna på bussen, blev att små springa tillbaka till terminalen där bussen hade omvandlat sig till en 300, redo att åka när som helst men som tur var hann vi och vi kunde gå tillbaka till spårvagnen med väskorna och Idas telefon. 

Vi stannade en stund i pappas skola, han var ju tvungen att ta en kopp kaffe och prata med sina klasskompisar ;) 

Vi tog ju spårvagnen dit så vi gick tillbaka till Nordstan, påvägen gick vi till Feskekörkan där vi satte oss och bara tog det lite lugnt. 
Vi hade lite svårt att bestämma oss för vart vi skulle stanna och fika så tillslut bestämde vi oss för att köpa och göra egna frallor. 

Därför köpte vi med oss en god sås från Feskekörkan och frallor, avokado, smör, skinka och dricka från Ica. Vi satte oss ute vid Feskekörkan och åt våran goda och billiga lunch och hade det jätte trevligt. 

Därefter skyndade vi oss till 4gott så att Lena skulle hinna med en tidig buss hem, jag köpte lite godis som vi gick och mumsade på resten utav resan ;)

Det var efter det här som det blev kaos och panik, eller, iallafall i mitt huvud... Kan säga att tårarna inte var långt borta. 
Undertiden vi handlade i 4gott tog pappa hand om min väska, med kameran i, när pappa och Malin sedan lämnade av Lena vid bussen och gick till Elgiganten för att byta Idas mobil och jag, Ida och Alex gick och kollade i Nordstan tänkte ju inte jag på att pappa hade min väska eftersom jag hade min plånbok i fickan. 
När vi sedan möttes upp i H&M för att köpa jeans till Malin och Ida så ville jag ha min väska för att lägga i min plånbok i den, då visade det sig att pappa inte hade väskan. 
Jag såg framför mig att han hade den bredvid sig på bänken när jag kom ut för att kolla om dem ville smaka på godiset och sedan hade han helt enkelt gått utan att ta med den. 

Så jag sprang, helt panikslagen med tårar i ögonen för att se att bänken var tom... (Under tiden jag sprang hann jag dessutom tänka ut flera sätt hur jag skulle tortera pappa om min äskade Nikon var borta... Haha, som tur var behövde jag inte använda mig utav någon utav planerna.)
Frågade väktaren som vaktade in/utgången till 4gott om någon hade lämnat in en svart läder väska med en kamera i och då log han bara och sa "fråga personalen" så det gjorde jag, och som tur var hade någon vänlig människa lämnat in min väska utan att sno kameran! 
Tacksamheten själv var jag när jag gick därifrån. 

Väl tillbaka hos dem andra, med min väska hängande över axeln (den lämnade aldrig min kropp efter det) så gick vi och kollade efter skor. 
Malin har däremot ganska höga krav på sina konfirmation skor så hon hittade inga, dem får nämligen inte ha för hög klack, dem får inte visa tårna och dem får inte vara ballerina... Lär sluta med att hon får gå barfota ;) 
Ida hittade däremot ett par enkla, fina sommar tygskor. 

Därefter så delade vi upp oss, jag, pappa och Ida gick och handlade resten utav maten som behövdes till påskmiddagen imorgon och Alex och Malin gick och kollade i affärer som Alex ville titta i. 

När vi handlat klart satte vi oss på bussen hem, tror alla förutom Malin sov och jag fick gaanska ont i nacken. 

Väl hemma så blev det som vanligt, Alex vid datan, tjejerna vid tv:n och mobilerna och pappa vid sin data ;) 

Kommer bilder från Nikon om någon timma. 

Puss






Min klädsel idag




Död

Sitter på bussen och väntar på att den ska börja åka, hurra för gratis internet! 

Dagen har varit rolig, mättande, mysig, solig, regnig och panikartad, men det skriver jag mer om hemma sedan. 

Vi hörs! 


Om idag

Just nu är jag i Göteborg eller Kungsbacka så detta är ett tidsinställt inlägg :) 

Gick upp ca 06:40 imorse och fixade mig och sedan åkte hela familjen + Lenis in till Göteborg. 

Planen var att följa med pappa till hans skola, gå runt och se delar utav Göteborg som man knappt visste fanns, lämna av Lena på bussen hem, åka till Kungsbacka och shoppa, men eftersom detta är tidsinställt kan jag ju inte direkt säga att det är så dagen faktiskt ser ut, men det var planen när vi satte oss på bussen imorse ;) 

Själv så ska jag inte köpa något, förutom en glass möjligtvis, men Malin ska kolla på skor till konfirmationen, Ida ska köpa jeans och förhoppningsvis få en ny mobil (då hennes dött utan någon förklarlig orsak) och Alex ska väll kolla om han hittar något roligt ;) 

 Vi hörs när vi hörs, hoppas att ni har en toppen torsdag! 

Bild från igår vid sjön :) 

Torsdagsroligt!

God morgon allihopa! 

Klockan ringde 06:40 och sedan dess har jag fixat mig, ätit frukost och bara tagit det lugnt. 
Bussen går 07:34 så strax är det dags att gå ut :) 

Vi hörs senare! 

Toapapper... 

Resten utav veckan



Utomhuslunch

Hej! 

Direkt efter att jag skrev förra gången ställde jag mig och gjorde plättar, packade väskan och sedan gick vi alla syskon + Lenis & Spyker till sjön som ligger ca två kilometer bort, rakt ut i skogen. 
Tyvärr kunde man inte komma ända ut till sjön för att det var så sunkigt och vassigt men vi satte oss där det var lagom torrt och så satt vi och åt, lekte lekar m.m

Super mysigt var det iallafall! :D 

Väl hemma så tömde jag diskmaskinen och fixade all disk sedan lunchen. 
Sedan dess har jag legat i soffan och tittat på film med Malin och Ida, först tittade vi på The Host och nu tittar vi på The Last Song, bra filmer båda två :) 

Snart ska jag börja med maten och efter det blir det plugg, pappa kommer hem "sent" ikväll för han ska ut och ta en öl med sina klasskompisar så det blir jag som får laga mat och fixa, inte mig emot iallafall :) 

Vi hörs senare, kram  









Upptäcksfärd

Hej allihopa! 

Vaknade vid åtta idag vilket är det senaste på minst en vecka, har vaknat halv sju nästan varje dag så det var skönt. Somnade iallafall om till ca tio så nu sitter jag nere i soffan och äter frukost. 

Idag skall jag gå på upptäcksfärd och i eftermiddag ska jag gymma, men framförallt så ska jag plugga, har skjutit upp det både i måndags och tisdags så nu är det på tiden att jag sätter fart. 

Vi hörs mer senare! 

Det visade sig att vi hade sett alla avsnitt och att det inte kommit ut något nytt sedan vi tittade sist och nästa avsnitt kommer ut i Maj, haha så det fick bli ett CM avsnitt istället ;) 

*



Redo att sova

Nu ligger jag i sängen efter en riktigt bra tisdag, orkar inte skriva om dagen just nu så det får vänta till imorgon. 

Imorgon ska jag gymma, promenera, plugga och vara glad, kanske bakar något gott? Vi får se helt enkelt ;) 

Nejnej, nu ska jag sova! 
Puss

Sooov gott <3



Mot Skene

God morgon! 

Jag hinner egentligen inte blogga men jag ville bara titta in och önskar er en fin tisdag :) 

Vi hörs när jag kommer hem igen. 
Kram 




Äntligen!

Ligger uppe i min säng med datan i knät, Spyker ligger och myser och Malin gick precis ner för att baka chokladbollar. 
Jag och Malin skall nämligen kolla ikapp Beauty And The Beast, så himla länge sedan nu! Vi är på säsong 2 avsnitt 4 och det har kommit ut ända till säsong två avsnitt 16 så vi har en hel del att se. 

Imorgon ringer klockan halv nio och så går bussen lite över nio, skall med Alex till sjukhuset och sedan skall vi handla. 
Antagligen blir det gym på eftermiddagen beroende på hur mycket jag orkar plugga och blir det inte gym får det bli en jogging runda och några övningar här hemma, det får funka det också. 

Iallafall så rullar allt på, som vanligt helt enkelt. 

Vi hörs imorgon, kramkram 



Jay Ryan... En stor anledning till varför jag älskar den här serien ;) 

Gröna fingrar

Träningen gick bra, jag testade några nya övningar som jag aldrig gjort innan och dem var jobbiga, men roliga ;) 

Jag och Alex handlade med oss mat till ikväll och så åkte vi hem, när jag kom hem hade jag mentorssamtal och nu sitter jag och väntar på att Idas film ska sluta. 
Ska nämligen tvinga med Ida ut så vi kan kratta och fixa i trädgården, solen har äntligen tittat fram så det är skönt att passa på. 

Åååh, pappa bakade Gifflar igår kväll och dem är så sjuukt goda! Har väl ätit en eller två (kanske sju..) idag men nu får jag minsann lugna ner mig... Haha dem är nästan för goda ;) 

Vi hörs senare! 


Startar veckan med ett träningspass

God morgon! 

Har ni lov nu eller har ni det nästa vecka? Själv har jag det egentligen nästa vecka men som sagt så tänker jag ta det lite som det kommer, tror det blir bra oavsett. 

Jag har precis varit ute och morgonkissat Spyker så nu sitter jag och äter frukost, om en pytte stund åker jag och Alex till gymmet för att köra ett ordentligt pass. Taggad! 
Mitt busskort är ju inställt på lov nu vilket gör att jag kan åka 24/7, hur skönt som helst! 

Nu måste jag sätta fart, hoppas att ni får en bra måndag! Kram

Fina Gusten igår morse :) 

Lördag

Sov gott allihop! 

Nu ligger jag i sängen och är redo för att sova, det känns som att klockan är tre på natten eller något men det är den ju inte... 
Iallafall så blir det en tidig morgon imorgon igen, jag och pappa skall bort till hästarna och fixa, borsta m.m och så får vi se när vi kommer hem. 

Jag har haft en skön lördag, sedan vi hördes senast har jag sovit middag i ca en timma, ätit god mat, bakat tigerkaka och slappat i soffan framför några bra filmer med Ida :) 

Syskonen går på lov nu på måndag men mitt är egentligen inte förens veckan efter, fördelen med distansgymnasium är ju dock att jag kan vara ledig när det passar så jag får väl se hur det slutar ;) 

Vi hörs imorgon. 


Mycket tankar... 

I will always hate you more

Träningen idag gick jätte bra, jag hade lite träningsvärk i benen som gjorde att jag fick ta det lite lungt under uppvärmningen men utöver det så gick det toppen. Absolut min typ av träning! :) 

Nu sitter jag i soffan och tar det lite lugnt, vi hade tänkt röja ute i trädgården men det blåser lite för mycket så vi får väl se om vi gör något ändå. 

Iallafall så hörs vi senare, haha jag är helt slut i huvudet att jag knappt vet vad jag precis har skrivit... 



Mot gymmet

God morgon! 

Min klocka ringde 08:00 och nu håller jag på och fixar mig så att jag är redo att ta bussen till gymmet om en stund. 
Skall testa på Core och så får vi se om det är någonting jag vill fortsätta med. 

Vi hörs när jag kommer hem! 



Armbandet

Jajemen, mitt armband kom på posten igår och jag är sååå himla nöjd! 

Det är verkligen super fint och i framtiden skall jag äga mer armband därifrån, super bra kvalitet och ett plus för lappen med skötselråd som man får med. 




Jag beställde någon cm längre än vad min handled egentligen är och det sitter perfekt, jag kan till och med knäppa på mig det själv vilket underlättar. 
Knäppet är lite segt och stelt men det är dem flesta smycken ibörjan innan man vänjer sig och innan det är ordentligt använt, så det är ingenting att haka upp sig på (he he) 

Har ni något tagelarmband och är ni nöjda? :) 


Sooool

Förmiddagen var inte alls rolig, mulet och tråkigt ute men nu har faktiskt solen tittat fram och jag tänker njuta så länge det varar! 

Just nu sitter jag ute i solen med Spyker och njuter, innan jag gick ut och satte mig bakade jag chokladbollar så dem står i kylskåpet och väntar på att bli uppätna. Inte bra alls när man försöker vara nyttig men det borde ju vara bättre än godis och chips? Jaja, ibland så får man.

Om någon timma åker jag till gymmet med Alex, är riktigt peppad och skall verkligen köra 100%, behöver avreagera mig lite och få ut lite ilska... 


Vi hörs! 





Besviken och nöjd

Nu är examinationen över, sedan en halvtimme ungefär, och det gick faktiskt bra. 
Nervositeten släpper alltid så fort vi börjar prata vilket är super skönt! 

Jag här tänkt lite på varför jag är så sjukt nervös precis innan och jag har kommit fram till att det kan bero på att på min första examination stämde ingenting alls, läraren var verkligen inte en bra första lärare för mig och jag hade fått A på alla uppdrag så kraven på mig själv var gaaanska höga. 
Nu går jag mer in med inställningen att ha roligt, lära mig något och att iallafall få ett E. Och det gör att allt känns lite bättre ;) 

Han kunde säga att det står mellan ett C eller D så jag är nöjd, får bara vänta och se exakt vad det blir sedan när han satt betyget. 

Anledningen till varför jag är besviken har ingenting med examinationen att göra, ibland sjunker människor i ens omgivning lägre än vad man trodde var möjligt, tyvärr och då blir jag vara sårad, ledsen och besviken... 

Nej, nu blir det fruuuukost, är vrål hungrig ;) 

Puss

Hahahah, precis min humor ;) 

Gym, bubbelpool & god mat

Tabatan idag gick ganska bra, jag var lite seg och trött till en början men det var inte alls lika tufft som förra gången men absolut jobbigt. 
Fick ont i mitt högra knä mot slutet så det är väl på tiden att jag får det kollat... 
Har nämligen så att trotts att jag tror att jag står med fötterna rakt fram är dem vinklade åt höger, mitt vänstra knä är rakt över foten men mitt högra knä går in till vänster medans foten däremot går åt höger vilket jag tror en en stor bov till varför jag dragit på mig benhinneinflammation och slatter på bara det högra knät/vaden. Jaja, dumt att spekulera men jag tror att jag behöver få det kollat om jag vill hålla kroppen frisk nu när jag tränar så pass mycket. 

Väl hemma hade pappa lagat bandspagetti med egen påhittad skinksås med insiration från Italien, suuuuper gott! 

Jag har nästan precis varit ute med Spyker och sitter just nu i sängen för att plugga lite, paniken och ångesten inför imorgon ökar men jag vet att jag kommer klara det, jag har klarar det innan och jag klarar det igen. Så länge jag får E är jag nöjd iallafall :) 

Vi hörs! 



Värdelösa bilder tyvärr. 

Tabata

Om en stund åker jag och tränar och det skall bli riktigt riktigt skönt! Efteråt skall jag och Therese bada och bara ta det lugnt. 

Usch jag är redan nervös inför imorgon... Försöker att inte tänka på det för det kommer gå bra men det är alltid lika jobbigt innan själva examinationen. Jaja, ni får hålla tummarna att allt går bra! 

Nej, nu måste jag fixa det sista så att jag är redo att åka om se så där en kvart ;) 

Puss



Kolla vad som är påväg hem till mig!

Jag vann Sätilaryttarens tävling för ett tag sedan och priset var ett tagelarmband och nu är det påväg hem till mig!! Iiih :D 

Såg att hon som gör dem hade lagt upp en bild på mitt armband på Facebook och jag blev helt rörd, tänk att jag skall få ha mina prinsessor runt armen vaaarje dag?! 

Först tänkte jag bara skickat in Rullans tagel och sedan köpt ett med Celikas någon gång i framtiden men åh vad glad jag är att jag skickade med bådas, det blev verkligen super fint (på bild iallafall ;) ) 
Jag skall däremot köpa mig två så att jag har med en utav varje, kan vara roligt att ha ett som är Rullan och ett som är Celika. Sedan vill pappa köpa ett så vi får väl se när vi kan fixa det. 

Www.vendelstorp.se
Www.satilaryttaren.se

Jag tänker som så att jag skriver ett inlägg om armbandet sedan när det har kommit, om det är bra kvalitet, snyggt, värt pengarna m.m men in på sidan och kika runt redan nu! :)

Det svarta är Rullans och det vita/gråa/bruna är Celikas :D 

Något ni vill läsa om?

Ni har ju faktiskt börjat kommentera lite smått så jag tänkte bara kolla om det finns något som ni vill att jag skall skriva om, eller visa er? 

Ni kanske vill att jag skall ha en frågestund eller lägga upp mer bilder? 

I vilket fall så är ni hjärtligt välkomna att kommentera :D 



Nu känns allt bättre.

God förmiddag ;) 

Idag vaknade jag vid sju, låg i sängen och pluggade, åt frukost och nu klockan 09:30 ringde min Korr lärare i Ledarskap och Organisation, vi gick igenom mina uppdrag och hon svarade på några frågor som jag gått och tänkt på, så nu känns allt mycket bättre inför imorgon! :) 

Tänk att jag imorgon runt den här tiden är klar med ännu en kurs? Känns helt sjukt när man säger det så... 

Idag ska jag kolla på några videor inför examinationen imorgon och plugga naturkunskap så att det sista uppdraget i ännu ett ämne blir klart. 
Ikväll blir det ett Tabata pass och sedan bad med Therese, kanon! 

Är egentligen super förkyld, eller jag kan inte säga om det är förkylning eller allergi... Men inga tabletter hjälper så sak samma. Har lock för vänstra örat och det rinner i näsa och ögon, men idag är jag både piggare och gladare :D 

Vi hörs senare. 

Haha... 

I need you

Hej. 

Inte min dag idag, usch jag är helt slut, trött, irriterad och allt är bara jobbigt... Orkar inte mer, trots att jag inte riktigt vet vad det exakt är jag inte orkar... 
Jaja. 

Jag har pluggat, kollat på Glee och ätit resten utav B&J som blev kvar från igår, en segis dag men andra ord. 

Nu skall jag snart åka bort till hästarna och sedan ska jag plugga, imorgon har jag samtal med min lärare inför examinationen på fredag... Taggad? Nej. Men jag har bestämt att imorgon skall bli en bra dag! :D 

Vi höres. 



En eftermiddag på Korr

Efter lunchen visade min mentor mig och en annan tjej till idrottssalen, väl där bytte vi om och pratade om allt mellan himmel och jord. Träffade dem andra tjejerna (vi var sammanlagt sex stycken) och vi bestämde oss för att bara ha roligt tillsammans och att lära känna varandra, tror det hjälpte alla att inte vara riktigt lika nervösa... 

Idrotten bestod utav gemensam uppvärmning, dans, separat uppvärmning, Friskis och Svettis program (följ läraren i några ihopsatta moment), hoppa hopprep, göra plankan, göra armhävningar, visa vad för olika styrkeövningar man kan för läraren, orientering, badminton, basket, innebandy, beep-test, idioten och en hinderbana med olika styrkeövningar. 

Allting var jätte roligt men roligast av allt var nog orienteringen, badminton och innebandyn. Anledningen? Det var sjukt länge sedan jag gjorde något utav det så det var kul att göra det igen :D 

Idrotten höll på från ca 12:30 till ca 16:30 utan någon direkt paus, självklart fick man dricka när man behövde samt gå på toa när som helst men förutom det så rullade allt på hela tiden. 

Läraren som jag hade var jätte bra så det är jag jätte nöjd över, jag lyckades även göra en övning som ingen annan klarade vilket stärkte mitt självförtroende med minst två hästlängder, sååå himla kul att märka att träningen ger resultat! 

När idrotten var klar duschade jag, pratade och skrattade med några utav tjejerna och så tog vi varandras namn så vi kunde lägga till varandra på Facebook och försöka hålla lite kontakt iallafall, efter det lämnade jag och pappa Torsås för denna gången. 

Jag var helt död på vägen hem, magen var helt förstörd sedan maten så att sitta stilla i en bil i fyra timmar var inte det roligaste, jag var även helt febrig och det märktes att jag haft en lång dag. 
Vi stannade iallafall till i Emmaboda och handlade med oss godis att äta i bilen, så nu är Besök Emmaboda genomfört på min Att Göra Lista ;) 

Vi pratade lite om att stanna till i Anderstorp en snabbis och hälsa på farbror Tomas och hans familj och så fick det bli och det var nog det roligaste på hela dagen! <3 
Nina öppnade nämligen dörren, tittade på mig och sa hej, vände sig sedan om och såg pappa stå bredvid mig, tittade på mig igen och sedan bara skrek hon till, haha helt obeskrivligt, det tog ett tag för hennes hjärna att förstå och koppla att det faktiskt var jag som stod på trappan ;)
Väl inne sprang pappa på toa medan Nina ropade ner min älskade, älskade kusin Hedvig, åh usch, ville både skratta och gråta när hon fick syn på mig och bara skrek... Vi kramades och kramades och jag fick riktigt tvinga tårarna att stanna i ögonen, än en gång obeskrivligt. 

Tyvärr var inte Tomas hemma men vi kramade dem andra hej, pratade lite och kramade sedan hej då, så himla värt att komma hem lite senare än tänkt!! 

Väl hemma åt jag de köttbullarna som fanns kvar från syskonens middag och så tittade vi på det nya programmet Radiostyrt som började på trean i måndags.  

En helt fantastisk dag och jag hoppas att alla som åker dit får en precis lika bra dag som jag fick! :D 

Orienteringen...




En förmiddag på Korr

Allt började med att min klocka ringde 03:30, jag tog på mig, fixade mig och så åkte vi så att vi var i Hyssna klockan 04:00. 
Jag har väldigt svårt att äta så tidigt så vi packade med saft, kaffe, mackor och några bananer som vi kunde äta undertiden vi åkte.

Pappa älskar att köra när det är mörkt så allt rullade på bra. 
Jag sov väl sammanlagt en halvtimme i bilen vilket låter sjukt konstigt för det kändes som minst en timma, haha jaja. 

Väl framme så följde jag med min mentor och resten utan tjejerna som skulle labba till lektionssalen, pappa stannade kvar på Korr och satt och pluggade m.m 

Vi gjorde fyra olika labbar i grupper om två eller tre, jag hamnade med två andra tjejer som var jätte trevliga :) 

I labb nr 1 skulle vi ta reda på varför det är så stressigt för blåmusslor i Östersjön och varför det gör att dem inte växer och blir stora, detta gjorde vi med hjälp utav potatisskivor.

Labb nr 2 innebar att en i gruppen skulle kolla vad för blodgrupp man tillhör, A, B, AB, O och + eller -, samt att vi skulle ta reda på HB värdet. 

I Labb nr 3 skulle vi ta ut en kiwis DNA, riktigt intressant och något som man faktiskt kan göra hemma. 

I den sista Labben skulle vi se hur fort vårat spott bryter ner maten, lärorikt och lite smått äckligt ;) 

Tänker inte skriva mer om de olika momenten eftersom jag inte vet hur ofta dem byter uppgifter och jag vill inte avslöja något, men har ni några frågor så kommentera eller mejla så får jag se om jag kan svara ;) 

Efteråt gick vi till matsalen där vi åt, haha vad annars. Däremot var det något i maten som min mage inte klarade av så efter det var den heeelt förstört...

Så, detta var min förmiddag. Roligt och lärorikt på samma gång :) 

Kommer ett inlägg om eftermiddagen senare i eftermiddag. 




Cookie Dough

Hej! 

Just nu sitter jag uppe i min säng och äter B&J, jag pappa och Ida har nästan precis varit och handlat och snart åker Malin och pappa på utvecklingssamtal så då måste jag börja med maten. 

Idag har jag istortsätt legat i sängen och tittat på Glee hela dagen. Jag har ingen direkt träningsvärk men mitt huvud är helt slut och jag så himla trött... 

Inlägget om gårdagen kommer senare idag eller möjligtvis imorgon, jag har börjat skriva inlägget men jag har ingen direkt ork just nu till att skriva klart det, men det kommer så håll koll :) 

Vi hörs senare, puss



Tisdag

Hallå alla! 

Jag hoppas att ni hade en bra dag igår, för det hade verkligen jag! 
Fy så kul jag hade, dels för att naturkunskapen och idrotten var riktigt roliga, men mest för att jag träffade några riktigt härliga tjejer, vet inte vad jag mer ska skriva, det var grymt! 

Jag tänker skriva ihop ett eller två inlägg, beroende på hur mycket text det blir, om gårdagen och så får ni läsa om ni vill och orkar ;) 

Idag skall jag ta det såååå himla lugnt. Behöver plugga lite men jag tänker ta igen all förorda sömn genom att ligga i sängen läääänge (ligger i sängen just nu och gosar med Spyker) och så tänker jag handla mat med pappa runt lunch och då köpa med mig en ben&jerry... Det är jag och min kropp värd! ;) 

Träningen idag får bli att ta mig upp och ner för sängen, ner och upp för trappan och till och från toan... Behöver iförsig ta mig till köket och äta också... Haha, nej men min kropp är heeeelt slut sedan igår. 
Får väl köra någon hemma träning, kanske en jogging runda i regnet ikväll och så får jag ta igen allt med ett Tabata pass på torsdag. 

Vi hörs senare, kram 



Flowers

 
Fotograf: Emma Palmgren (jag)
Kamera: Nikon d40

people

 
Fotograf: Emma Palmgren (Jag)
Kamera: Nikon d40
Människor: Ida, Malin, Lena och Pappa

Kalas för A&M

 
Svart tårta (strössel) :
Kladdkaka utan kakao med citron. 
Lakritsfluff 
Nougatfluff
 
Gul tårta (godis) 
Kladdkaka
Bananasplittfluff
Nougatfluff
 
 

God morgon... (God mitt i natten)

Hejsan, tänkte bara titta in och säga god morgon och sött vi hörs när jag har kommit hem, det kommer några i ställda bildinlägg senare så håll koll :) 

Puss och ha en bra dag! 



 

God morgon

Hade egentligen tänk ha sov morgon gånger hundra idag men jag kan verkligen inte somna om... 

Imorgon åker ju jag och pappa till skolan så vi måste åka hemifrån senast klockan 04:00 så att vi är framme till klockan 08:00... Ser verkligen fram emot att gå upp typ klockan tre inatt. Nej, men har jag packat allt idag och gjort i ordning så behöver jag inte långt tid på mig imorgon :) 

Tittade på Allt för min syster igår som gick på tv:n, det måste ju vara en utav världens hemskaste filmer? Usch vad jag grät... Jag hann bara se slutet eftersom jag var hos hästarna men jag kan seriöst börja stor lipa bara jag tänker på den filmen...

Jag och Ida avslutade kvällen med att titta på Juno, sjukt länge sedan jag såg den filmen och jag minns när jag och två gamla kompisar skulle se den på bio och så kom vi in precis i sexscenen, haha kan ju säga att vi trodde att vi gått in i fel film ;) hahaha, vilket jag nu i efterhand tycker är lite konstigt, antingen hade vi ingen koll på hur barn blir till eller så hade vi inte läst vad filmen handlade om? ;) 

Jaja, nu ska jag sluta babbla och avsluta detta inlägg. 

Kram

 

Hemma

Nu sitter jag i soffan i min "one-pice" och mysstrumpor och snart skall jag ställa mig och baka något gott till ikväll. 

Rundan vi gick, som förövrigt va genom skog, över berg & under grenar, blev runt milen. Vi gick alltså mitt i skogen med hjälp utav kompass och karta, bra jobbat! 
Vi fick gå en pytte bit på 156:an men Spyker skötte sig kanon, jag hade ju klätt honom i sin reflex-regnjacka ifall vi skulle behöva gå på vägen och sedan hade jag på mig en röd jacka så vi syntes verkligen. 

Jag sprang iallafall in i Hyssna handel och sedan började vi gå hem igen. 
Regnade på vägen hem så nu hänger kläderna på tork, Spyker har fått ett gott grisöra och jag skall som sagt snart baka och sedan blir det lasagne till middag. 

Blev en riktigt bra lördag! 

Här kommer några bilder: 




Haha ser ni vad fint mitt hår blivit?... "Långt" och lockigt... Kul.


 


Äventyr

Nu skall jag och pappa ge oss ut på äventyr, vi skall nämligen gå till Hyssna handel, handla och sedan gå hem. Får väl se hur lång tid det tar men jag har hela dagen på mig ;) 

Vi hörs när vi kommer hem!  






Fredagsmys

Låter bilderna tala för sig själva. Nu ska jag kolla på film med Malin och njuta utav mitt fredagsgodis :D 





Typiskt svenskt

Hej! 

Haha, glömde berätta om något typiskt svenskt som hände mig igår, jag ville bara skratta men jag lyckades tränga bort det ;) 
Det var nämligen så att jag och en man i ca 40 års åldern gick in i en utav busskurerna vid Kinna resecentrum preeeecis samtidigt, typ som om vi hade övat på att röra oss helt exakt samtidigt, så han gjorde en gest att jag skulle sätta mig och då gjorde jag ju det...
Så jag satte mig på ena sida så att han + minst fyra till skulle få plats brevid mig, för jag förstår verkligen inte riktigt grejen med att ta upp en hel bänk själv så att alla andra får stå...
Men ja, han ställde sig så långt bort ifrån mig som bara gick, och så stog han så i ca 30 minuter tills bussen kom... 
Haha asså, va? Ja, det var riktigt kul och väldigt svenskt, funderade på att säga till honom att han faktiskt får sitta bredvid mig och att jag inte är farlig men då hade han väl fått panik x) 

Iallafall så är tvätten uthängd och en ny är på gång, skönt! Jag har tittat på film och Spyker ligger och sover, härlig fredag med andra ord. 

Nu har jag tänkt ställa mig och baka någon kaka, funderar på rulltårta men jag tror det får räcka med en enkel tigerkaka. 

Vi höres! 

PS. Min träningsvärk blir bara värre och värre...




Fredag

God morgon allihopa, hoppas att ni sovit gott! 

Jag har drömt att Glee kören var trollkarlar, haha, öh ja... Blev typ en blandning utav Glee och Now You See Me, men det var lite konstigt med en sån specifik dröm ;) 

Nu har jag varit uppe och hållt på i snart en timma, har gått runt och vattnat blommorna, fixat mig och Spyker har fått springa av sig ute i trädgården medan jag satt och njöt i solen. 
Underbart väder idag, så jag skall snart hänga ut lite tvätt, men innan det skall jag tvinga mig själv att äta lite frukost, jag är hungrig men jag orkar inte äta. 

Träningsvärken idag är inte så farlig som jag trodde den skulle vara, faktiskt. Jag känner ju i hela kroppen och att gå upp och ner för trapporna är lite knepigt men egentligen så märker jag knappt av det. Skönt det! 

Nä, nu ska jag hitta på något, får väl äta lite frukost och sedan ta Spyker på en promenad. 

Puss

Allt löste sig

Som rubriken säger så löste allt sig kanon, jag pratade med Therese och så bestämde vi oss för att ta "spa kvällen" idag istället, välbehövligt efter ett sjukt jobbigt Tabata pass. 

För seriöst vad jobbigt det var idag... Haha, mina ben bara skakade på sista plankan och att gå ner för trappan när jag skulle gå upp till bussen var väldig roligt. Men det är så himla kul, älskar verkligen hela träningssättet!  

Blev falukorv och potatismos när jag kom hem och nu slappar jag i soffan, slapp åka med till hästarna och så får jag följa med resten utav helgen istället, Saknar mina prinsessor <3 

Imorgon skippar jag gymmet, ger mig antagligen ut på en joggingrunda på kvällen men annars så tänker jag ta det vääldigt lugnt och så funderar jag på att testa Core eller något annat pass på lördag istället. 

Nä, vi hörs senare. Kram 


Knepigt

Så nu är svenskan inskickad och det känns väldigt skönt, nu kan jag ta det lite lugnt i någon dag ;) 

Sitter och äter bananplättar, testade att ha i lite kokos och det blev precis lika gott, tänka sig att det blir godare och godare för varje gång jag äter det, jag mins första gången jag åt det och jag riktigt fick tvinga i mig det... Haha jaja, jag är glad att jag testade igen iallafall. 

Funderar dessutom lite på hur jag skall göra med träningen ikväll, eller, jag ska ju träna men det blir så himla krångligt med att ta mig hem... Träningen slutar ca18:05 och så går det en 300 18:10 men den hinner jag verkligen inte med och sen går inte nästa buss förens 19:40, sjukt segt! 
Jag får väl ta med mig bikini och basta en stund eller bara hänga uppe i Kinna, kul. Skall ju bada bubbelpool imorgon så det känns inte kul att göra det idag med. Men ja, det löser sig nog, blir väl att jag hänger i omklädningsrummet ;) 

Haha nä nu ska jag sluta klaga, i värsta fall får jag väl lifta, usch nej det skulle aldrig falla mig in men jag lär ju märka hur det löser sig. 

Nu ska jag äta upp, byta om och göra mig redo att åka vid 17:00

Kram



Tips!

Tänkte bara titta in och tipsa er om att Cubus har 25% rabatt på alla underkläder, hur bra är inte det?! 

Jag var ju där i måndags och fick med mig en matchande bh och två par trosor hem, och dem rekommenderar jag er verkligen att köpa får ååh så sköna dem är. 
Bh-n är framförallt riktigt riktigt skön, den sitter verkligen som en smäck.
Dessvärre får man inga direkta former utav den utan jag blir ganska platt men det gör verkligen ingenting när den sitter så himla bra! 
Den har även avtagbara band vilket är perfekt nu till sommaren :)




Pris: nu 112 kr st
Erbjudande: två för 179 kr


Pris: nu 45 kr st
Erbjudande: få tre betala för två 
 

Torsdag

Hallå på er alla fina! 

Har legat i sängen och pluggat hela förmiddagen, har gosat med Spyker och legat och slappat också men det var verkligen välbehövligt. 
När jag stog och tog på mig kläder hörde jag någon där nere och då var det pappa som kommit hem från skolan, så nu sitter vi i soffan och äter  Pappa äter lunch och jag äter frukost/lunch... Hehe. 

Skall sätta mig och skriva klart svenska uppdraget och skicka in det och sedan bara ta det lugnt, har tänkt göra bananplättar till "lunch" senare och ikväll skall jag träna Tabata, riktigt peppad på att köra gärnet, har dock en riktigt härlig träningsvärk i magen men det är bara att köra stenhårt ändå. Typ ;) 

Jaja, jag har inte så mycket mer att säga just nu faktiskt men vi hörs senare! 


Motivation

Just nu är det segt med träningen och det ända som motiverar mig är bilden utav min drömkropp som jag har i huvudet...

Något jag tycker är viktigt när man tränar, eller iallafall för mig, är att ha ett klart mål som jag hela tiden behöver bli påmind om. 
Jag vill inte komma bort från banan lixom... 

Sen är anledningen att jag tränar egentligen inte min drömkropp utan att jag vill må bra, jag vill känna att min kropp håller och jag vill slippa oroa mig för att förlora om det skulle bli som i filmen The Hunger Games, haha skämt åsido men jag vill att min kropp mår bra och får jag en mer slimmad kropp så tänker jag inte klaga ;) 

Har iallafall precis varit ute på en joggingrunda med Alex, jätte skönt ute och jag börjar inse att jag har bättre kondition än vad jag egentligen tror, hur kul som helst! 

Nu skall jag slappa lite i soffan och när Malin kommer hem från hästarna ska vi kolla klart på Safe House, innan jag ska sova skall jag köra ett enkelt hemma tränings pass och läsa texten till svenska kursen. 

Vi hörs mer imorgon, puss



Hora, du är världelös, gå och dö, ingen tycker om dig ändå!

Nu har jag precis tittat på gårdagens avsnitt utav Trolljägarna, ett väldigt bra program och jag tycker det är på tiden att man uppmärksammar allt näthat. 

Jag har själv blivit utsatt, kanske inte lika grovt som dem som är med i programmet har blivit, men varje gång jag får en kommentar här på bloggen blir jag helt livrädd att det skall vara något taskigt, som tur är får jag inte många kommentarer och jag måste säga att jag helst är utan någon kommentar alls än att få elaka kommentarer. 
Sedan har det skrivits om mig på tex Facebook och det är något som har tagit väldigt hårt... Men det är en annan historia. 

Något jag inte förstår är hur man kan skicka en taskig kommentar till någon, hur kan någon göra något sådant?! 
Jag vet ju själv hur dåligt jag mått utav dem kommentarerna jag fått så jag skulle Aldrig i hela mitt liv utsätta någon för något liknande. 

Varför vill man orsaka någon annan människa smärta? 
Mitt svar på den frågan är att personen som skriver kommentaren mår dåligt själv, eller bara har väldigt svårt att acceptera att alla människor är lika mycket värda trotts att alla är olika. 
När någon skickar en sådan kommentar är det i mina ögon tecken på osäkerhet och låg självkänsla, varför skulle man annars känna behovet av att trycka ner en annan människa?! 

Man behöver inte alltid hålla med alla och alla får ha sin egen åsikt men allt går att skriva på så himla många olika sätt. 
Jag attraheras inte utav det utseendet eller fy faaaan vad ful han är, jävla äckel.

Det är stor skillnad på att säga en åsikt och att kränka någon och det tycker jag att dem tar upp bra i programmet. Stort plus till det! 

Något som jag verkligen får... ja, panik över är när någon skriver en fruktansvärd kommentar för att sedan skriva att det är okej att skriva så bara för att vi i Sverige har yttrandefrihet, jag menar VA?! Ja vi har yttrandefrihet men det gör inte kränkningar, mobbning, hat och trakasserier okej. 

Kommentarerna som jag fått här på bloggen må vara ganska små i jämförelse med vad andra får stå ut med men det ändrar inte på hur jag påverkas utav dem. 
Många utav dem sitter kvar i mitt huvud och påverkar mig i mitt dagliga liv och här på bloggen, framförallt kommentarer om mina djur då dem betyder allt för mig och vet man inte det så känner man inte mig personligen och varför skall man då lägga sig i någons liv om man inte känner personen? 

På min blogg lägger jag upp den bild av mig själv som jag vill att ni skall läsa om och jag är faktiskt ganska personlig, självklart sorterar jag det jag publicerar så att jag medvetet inte sårar, hänger ut eller pratar illa om någon men det är ofta som jag väljer att inte publicera tex åsiktsinlägg för att jag inte vill behöva oroa mig över vad som kommer stå i kommentarerna. 

Jag vill att ni skall tänka på vad ni skickar för kommentarer, 
• är detta något jag skulle bli sårad över om någon skickade likadant till mig? 
• Är det värt att kanske såra en annan människa? 
• Är det värt att kanske bli uppsökt utav Trolljägarna? 

Och kom ihåg, du är aldrig helt anonym på nätet. 
Och bara för att du inte skulle ta illa upp om någon skickade ordet hora till dig, så betyder inte det att personen du är påväg att skicka det till inte heller tar åt sig. 

Alla är olika, alla har olika förflutet, alla klarar olika mycket. 
Tänk om din kommentar är droppen, tänk om din kommentar är anledningen till att den personen tog livet av sig. Kan du leva med det?

Tänk steget längre!... 

Några utav kommentarerna jag fått, dem är kanske små för världen och dem är inga hot men usch vad dåligt jag mått över dem. Dem har verkligen prickat in allt som jag mått dåligt över och i just den stund som jag mått dåligt över det. 
Men varför känner man ens behovet av att skicka en sådan här kommentarer på det här sättet? Ja, det kommer jag aldrig förstå mig på. 
Stackars människa/människor som måste skicka liknande kommentarer för att må bra... (Eller varför dem nu gör det.) 

Hallå!

Oj, förlåt för noll uppdatering idag men jag har verkligen inte orkat. 

Jag har tillbringat min dag i sängen eller i soffan, plugget är lugnt just nu och jag skall snart sätta mig och läsa en liten text till svenskan men det är egentligen allt som jag måste göra idag.

Jag har tittat på en sjukt bra film som jag starkt rekommenderar er att se, Safe House, seeee deeeen! ;) 
Har även tittar på gårdagens avsnitt utav Trolljägarna men det får ni ett inlägg om senare.... Mitt första riktiga "åsiktsinlägg" så var snälla. Haha, ja, med tanke på vad inlägget handlar om så hoppas jag innerligt att jag slipper taskiga kommentarer. 

Idag är egentligen min vilo dag men jag har tänkt ut och jogga ikväll och även köra lite hemma träning ändå, är peppad och vila får jag göra en annan dag. Men inte imorgon för då blir det Tabata :D 

Nu ska jag ta en macka och så hörs vi senare. puss







Natt

Nu säger jag godnatt, skall bara tvätta ansiktet, borsta tänderna och träna, sedan tänker jag bädda ner mig i sängen... äääntligen. 

Mitt huvud är helt slut och jag tror jag håller på att bli sjuk, pappa och Malin känner också av det men jag har verkligen inte tid att bli sjuk, jag går hoppas att det bara är för att jag är trött. 

Nä, nu ska jag sätta fart så jag får sova snart ;) 

Sov gott



Köpt i Göteborg



Äääntligen är du min! ;) 
Grand parfymeri - 139 kr 

Guldringar som jag tänkt köpa i ca två månader nu... 

H&M - 49.90 kr

Två par trosor och en matchande bh 

Cubus - sammanlagt ca 180 kr (?)

Mitt liv är komplett, lätt att hitta tack vare färgen dessutom ;) 

Någon affär (hehe, bra minne. För lat för att kolla just nu...) - 99 kr 

Plus ett svart linne som jag tränade i igår så därför får ni ingen bild på det just nu. 

1 april

Haha, hade ingen koll alls på att det var första april idag... Jag menar, redan?! Helt sjukt vad tiden går fort :D 

Jag är nu klar med ledarskapen & organisationen så nu slipper jag den, skall ha examinationen den 11 april så helt klar är jag ju inte men typ ;) 
Svenskan har jag börjat med så den skickar jag in imorgon, sååå himla skönt att ha läget under kontroll igen, jag har ju legat lite efter ett tag nu men nu är jag äntligen på banan igen, yes, äntligen

Ändrade planer angående att gymma, får bli en jogging runda och hemma träning istället och det funkar verkligen det med, skall se om Alex hänger på eller om det bara blir jag. 

Nä, vi hörs mer senare !  

Detta är verkligen så himla jag... Tyvärr. ;) 

Minus

God morgon. 

Jag gick upp vid sju, satt i soffan och vaknade till liv med Malin och Ida och nu har jag precis varit ute med Spyker, har en tid och passa nu vid nio (mentorssamtal) därför blev det inte direkt en lång runda utan jag får ta en längre lunchpromenad istället :) 
Efter samtalet skall jag fixa mig någon god frukost, får se vad jag hittar på...

Idag kommer det komma upp bilder på vad jag köpte igår, bara tagna med iPhonen tyvärr, men jag tror att ni överlever ändå. 

Står plugg på schemat idag, inget mindre än ledarskap & organisation och svenska, kanoners. 

Nu ska jag vänta på att telefonen ringer och så hörs vi mer under dagen.



RSS 2.0