Inte idag

Orkar inte blogga så vi hörs imorgon istället!

Puss

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2426238/images/2012/pic_503fbc9e9606ee2af0000a7a.jpg" class="image">

Inte idag

Orkar inte blogga så vi hörs imorgon istället!

Puss

En nöjd Emma

Skolan idag har varit som vanligt - stalltjänst, så ja... Kanske inte som vanligt ändå ;)

Jag har ju redan läst svenska och engelska kurserna så jag och Emma har håltimma medan våra klasskompisar sitter och sliter. Haha nej men det blir perfekt att plugga eller rida på den tiden!

Idag när jag kom hem åkte jag och pappa och red, Lixsa gick awesome! Är så stolt över henne! :D
Red ett kort pass men dock intensivt med mycket travarbete, så min fina tjej var alldeles svettig trots att jag red runt klockan 8 men känslan var underbar och hade jag kunnat hade jag aldrig slutat rida ;)
Pappa som bara sett mig rida henne en gång innan vilket var 3 gången jag red henne kunde se stora förbättringar vilket var kul att höra :D

Nu ska jag sova, är så utmattad att jag nästan somnar så fort jag lägger mig ner i sängen...

Imorgon skall jag rida både en häst på skolan och sedan Lixsa, skall bli kul!

Puss, sov gott

Fin himmel

Är det inte deprimerande när det är mörkt när man går till skolan och att det börjar skymma när man är påväg hem från skolan?!
Okej, lite mysigt antar jag att det är men inte när man har annat att göra ;)

Dagen har bestått av stalltjänst, ridning och en inställd matte lektion, allt har gått jätte bra :)

Imorgon har jag inga lektioner som har med hästar att göra, har dessutom varken svenska, engelska eller matte framöver vilket är skönt för då kan man plugga och hjälpa Emma och såklart mina andra kära klasskamrater som har egna hästar :)
Så om någon av er läser detta just Nu så ska ni veta att det bara är att fråga för jag hjälper gärna till! :D

Nu har jag tänt ljus och skall snart lägga bort mobilen och sova.

Puss puss

Bild: bjuder på en fin bild på himmelen från imorse

Min kropp protesterar..

Ajajaj vad min kropp inte tyckte om att rida idag... Min hjärna ville inte sluta men ända sedan efter ridpasset har jag haft så ont i kroppen att jag mått illa.
Ett tag där kunde jag inte lyfta min mobil med höger armen... Hehe min kropp tyckte inte om att trilla av i söndags. Konstigt va? ;)

Blev därför inte något pass för Lixsa's del då jag har så förbannat ont, feber har jag också lyckats få -.-
Love my life...

Imorgon Ska jag däremot rida oavsett om jag har ont! Punkt slut.

Nu kära vänner ligger jag uppe i min säng, jag har tänt massa värmeljus och skall lyssna på musik tills jag somnar. Behöver verkligen slappna av :)

Hörs väll imorgon fina ni, puss

Halvmåne

Sov gott kära ni, blev senare läggdags än vad jag hade planerat då jag ville hinna prata med pappa och Alex som har varit på Elfsborg-häcken precis...

Iallafall så blir det upp 5 imorgon och när jag kommer hem skall jag rida Lixsa och kanske även Gusten om jag hinner och orkar, men det återstår att se imorgon :)

Lägger upp en bild på mitt schema, det kan dock bli ändringar nu de första veckorna :)

Sov sött

Någon är sur...

Har precis varit och hämtar hem Rullan och Celika och jag kan säga det att rullan är rätt lagom sur på mig nu...

Efter halva vägen när hon insåg att vi faktiskt var påväg hem började hon göra Allt för att få vända, hon stegrade, hoppade ner i diket och rätt ut i vägen, trava var mycket roligare när jag inte ville än när jag ville att hon skulle röra på fettet ;)
Aja, det är tur att hon är söt iallafall och nu är dem i hagen här hemma :)

Nu ska jag titta lite på tv och sedan gå upp och sova, klockan är ställd på 05:00 och så väntas en skoldag och ridning av 2-3 hästar.

Puss

Öm i hela kroppen...

Japp, idag trillade jag av för första gången på över 6 år... Men allt gick riktigt bra, är bara öm i hela höger sida ;p

Iallafall, Lixsa gick bättre än bäst och det var det bästa ridpasset än så länge, hon jobbade på med ryggen och känslan var toppen!
Mamma skulle precis ta upp kameran och ta kort när jag flög av lite lagom fint . Haha... Så ni får tyvärr inte se några bilder.

Vi tar hem Rullan och Celika senare i kväll när pappa har kommit hem, var nämligen lite svårt att ta två hästar +en bil när vi bara var två personer ;)

Nu ska jag slappa och ta en värk tablett, skall ju rida 2 eller 3 hästar i morgon så hade varit skönt att slippa ha ont i hela kroppen :p

Puss

Fortfarande trött?!

Gårdagen var väldigt bra!
Kräftskiva med släkt och så Thomas då, jag åt så jag höll på att spricka och ändå har vi massa räkor och bröd kvar ;)

Thomas åkte hem rund 12 idag så jag "hjälpte" pappa med hagen och nu ligger jag uppe i min säng och halv sover, är så sjukt trött :s

Om en liten stund åker jag bort till hästarna, Lixsa ska få sig ett pass (var nog 2 veckor sedan sist nu, så någon lär vara pigg...) plus att Rullan och Celika skall få komma hem i 2veckor.

Hörs när jag har kommit hem <3

13:33

Efter att jag ätit frukost började jag städa och jag har hunnit städa badrummet, hallen, köket, klädrummet, hall nr 2 och mitt rum, duktig som jag är ;)

Nu har jag duschat håret och ligger därför uppe i min säng och äter chips, har mensvärk så jag tänker slappa tills gästerna kommer...
Har tänkt måla naglarna också, kom jag på nu ;p

Hörs senare

Inte som jag tänkt mig

God morgon!

Jag hatar att jag vaknar flera timmar innan jag planerat att gå upp, och det värsta är väll att jag är utvilad :s Det är helt stört men jag antar att jag har vant mig vid att gå upp tidigt...

Men jag har tänkt ligga kvar i sängen en stund till iallafall och jag har lite blogg inlägg på g :)

Vi hörs senare kära vänner

Dags för mig att krypa ner under täcket

Precis som rubriken lyder så är det verkligen dags för mig att soova!

Har varit borta hos hästarna och pussat på dem och på söndag så får dem komma hem i ca 2veckor, ska faktiskt bli skönt att ha dem i hagen precis vid huset så att man ser dem varje dag :D

Nu har jag precis smort in hela mig, har känt mig torr och äcklig sedan i förre går så nu var det dags ;p

Imorgon har jag tänkt sova ut hyfsat länge, jag har tänkt sätta klockan på halv 11 för efter det skall jag hinna städa badrummet+hallen+köket+duscha+fixa mig för klockan 4 kommer gäster då vi skall ha kräftskiva. Mysigt kommer det nog allt att bli :)

Sov gott, hörs imorgon

Första veckan på SRG avklarad!

Oj vad död jag är! Helt sjukt vad slut i både kropp och huvud man är efter bara en vecka i skolan... Men får hoppas att man vänjer sig med tiden ;)

Var ju som sagt i Ullared med klassen i onsdags och handlade upp mina 500 kr men fick köpt två grimmor till mina små bustroll, har inte träffat dem på mer en än vecka nu, så jag funderar på att ta hem dem i morgon på förmiddagen så att jag hinner träffa dem på skolveckorna :)

Köpte även hundgodis, chips, pennor, suddi, godis till kaninen, myrrolja, choklad, gummiband till hästar, trosor, skal till min iPhone, har säkert glömt något men kommer inte på något mer just nu...

Orkar inte skriva särskilt mycket men övernattningen hos Olivia inatt var toppen och det var skönt att slippa gå upp så tidigt!

Snart skall jag bort till hästarna, skall hälsa på dem och prata med Karin om imorgon.

Puss

God morgon!

Sovit hos Thomas inatt och inatt ska jag sova hos en klasskompis så ni kommer inte höra något från mig förens på fredag...

Hörs då :)

Puss

Ännu en riktigt bra dag!

Idag kom jag hem iallafall ca 2timmar tidigare än igår, dem timmarna gjorde dock inte så stor skillnad med antar att jag kommer uppskatta sådana timmar mer senare.

Jag vet att jag lovade och jag hade faktiskt tänkt sitta ner och skriva ordentligt och rolig fakta om dem senaste dagarna men insåg ganska snabbt när jag kom hem att tiden inte räckte till så blir ett snabbt inlägg nu istället med bara det viktigaste :)

Igår:
* träffade en tjej på tåget som går i min klass, vi började prata och har sedan dess umgåtts. Hon är dock den andra Emma i klassen... Haha, men jag trivs verkligen med henne.

*vi åt tårta och fick lite snabb information innan vi slutade

*jag och Emma åt glass och subway inne i Varberg i brist på tåg ;)

*emma bor i Kinna så hon är min nya tåg kompis :p

*jag kom hem klockan 20:30 ungefär. ZzZz

Idag:
*gick upp klockan 5

*fick vänta på tåget i Kinna i ca 40 min då ingen annan buss passade in och så kommer det vara för resten av mitt skol liv...

*fick Massa information om stall regler m.m

*lekte namnleken -.-

+ *tittade när tvåorna red skolhästarna! :D

+ lite om vad jag tyckte om skolhästarna: alla hästar såg riktigt trevliga ut, dem kom ju nästan precis från sommarbetet så lite runda om magen kan man väll allt säga att dem var men vissa såg "bättre" ut än andra :p
Jag fastnade speciellt för 4st utav de 10 (?) hästarna men det är svårt att säga vilken jag absolut inte tyckte om och tvärt om då alla rider olika bra på olika hästar plus att det går olika bra från gång till gång. Så det skall bli kul att få testa skolhästarna på torsdag :D

Lite snabbt om i morgon är väll att vi skall till Ullared gemensamt på morgonen-förmiddagen-middagen för att sedan efter det prata om lite data program.
När jag slutat 15:00 åker jag hem så fort jag kan egentligen, stannar Emma kvar pågrund av något så gör ju jag det med då det är roligare att åka 2 än 1.
När jag är framme i Kinna möter Thomas mig och så går vi hem till honom så att jag lär mig gångvägen då jag kommer sova hos honom på veckodagar fram över och även imorgon då. Det ska bli skönt att slippa gå upp klockan 5, behöver bara gå upp klockan 6 :D

Nu ska jag sova, börjar faktiskt bli trött..

puss

Trött, eller ska jag säga Död?

Åh, rubriken stämmer så sjukt bra!
Är egentligen inte trött utan bara död helt enkelt...

Kom hem från skolan runt 20:00 och har verkligen haft en grym dag, grym är väll egentligen en underdrift! :D

Orkar inte sitta och skriva om dagen då jag Måste Måste Måste sova Nu!
Ska upp klockan 5 imorgon... ZzZzZz. Tjoho.

Men jag slutar 15:00 imorgon så lär väll vara hemma runt 18:00 eller något sådant, och då ska jag nog hinna berätta om mina två första dagar på SRG i Varberg :D

Puss och sov gott

I'm happy

God morgon fina ni!

Jag vaknade precis som jag trodde mycket tidigare än vad som var tanken... Så jag har redan ätit frukost, plattat håret, sminkat mig och tagit på mig kläderna som jag ska ha på mig idag :)

Jag är så sjukt nervös men ändå enormt glad!

Det ska bli så kul att äntligen få träffa mina nya klasskamrater :D

Vi höra kanske senare om inte så ha en bra dag och så hörs i ikväll!

Puss

En nervös och spänd Emma går nu och lägger sig...

Nu har jag gjort det jag skulle göra denna söndags kväll, nämligen packa och duscha så nu ligger jag uppe i min säng och har tänkt sova så fort jag bloggat klart :)

Jag har ont i huvudet, vilket jag iför sig har haft hela dagen men jag har även sjukt ont i ryggen...

Klockan(pappa) är ställd på halv 10, skall få gjort massa viktigt innan tåget går mot Varberg, men jag lär ju vakna tidigare av nervositet.

Nu tänker jag sova, puss på er!

Imorgon börjar mitt nya liv

Igår kom Thomas hit och sov här tills idag, vi tittade på film och åt godis vilket var toppen :)

Idag runt klockan 12 åkte jag,mamma och pappa till Varberg, det var föräldramöte men eftersom jag aldrig sett hur det ser ut där nere så följde jag med.
Är riktigt nöjd över mitt val att byta till SRG, rektorn + svenska och engelska läraren var verkligen helt grymma!

Mamma och pappa körde mig till Göteborg efteråt där Rix fm festivalen var, missade däremot alla dem jag ville se så jag stannade en stund innan jag åkte hem igen.

Nu ska jag upp och packa till imorgon och efter det ska jag hoppa in i duschen :)

Pappa kör mig till tåget imorgon och innan det åker vi till gymnasiet så jag kan tömma mitt skåp och även till Kinna där jag ska försöka byta ut mina buss och tåg kort eftersom dem måste funka efter 19:00 och även på helgerna...

Hörs senare!

Carpe diem

God morgon!

Idag kommer nog bli en bra dag, det regnar och är tråkigt väder men det gör faktiskt inte så jätte mycket ;)

Inatt var första natten på hela veckan som jag kunde sova hela natten, riktigt skönt att vakna upp utvilad!

Idag flyttar några utav mina snart klasskompisar ner till Varberg och det gör mig så taggad till på måndag, nu känns det verkligen att det inte är långt kvar :D

Hörs mer senare

I will be here when you need me

Hoppas att ni har en grym fredag, oavsett om ni är hemma och myser med familjen eller än ute och festar järnet ! :D

Själv så kör jag på det första alternativet, vi har ätit hamburgare och nu slappar vi framför tv:n, Dock är det bara jag och pappa som tittar på tv just nu :p

Om en stund börjar en bra film så jag ska väll titta på den innan jag skall försöka sova.

Hörs imorgon kära ni :D

Mitt liv är förstört!

Är det bara för mig Instagram är cp!?
Jag har loggar in och ut, raderat appen och ingenting hjälper!

För det första så kan jag inte se bilder eller uppdatera sidan och förut när det funkade kunde man inte skriva så långa kommentarer som man ville utan det bröts mitt i meningen eller så försvann flera ord :s

Blir arg och ledsen, instagram är mitt liv ju ;)

Hoppas att det löser sig snart!

Puss

Godis

Nästan precis varit uppe vid tappen med Alex och köpt lite godis, dock blev jag besviken när jag kommit hem och allt var uppätet... Min klubba som skulle innehålla tuggummi var helg tom. Fanns inte ett spår av det någonstans! :( hehe..

Nu är jag faktiskt bara ännu mer hungrig och jag är sjukt sugen på en god sallad med avokado och andra goda grönsaker.

Får se vad som händer idag, kanske är med Thomas och om inte hittar jag på något med mina favorit brudar Lena och Malin, så jag får mig säkert en bra fredag :D

puss

Hehe, gissa vad jag just hittade!?

Hehe, hittade just en utav pappas gamla jackor.. :D

Dock är den nåågra storlekar för stor men jag tycker faktiskt om den ändå...

Ska kolla med pappa om han inte har någon likadan fast någon storlek mindre :)

Puss<3

Svar på kommentar:

Postat av: lina
kul att du längtar till skólan , vart ska du gå ? varför längtar du så mycet ? <3
torsdag 16/8 kl. 11:43

Svar: Jag skall gå på SRG i Varberg.
Jag längtar sjukt mycket nu för igår hittade jag flera bloggar som tjejer har som också går på den skolan, och också för att jag fick kontakt med flera tjejer på fb som också ska börja i min klass :D

Puss

Instagram and Kik

Tycker att ni som har Instagram skall ta och följa mig, för att jag skall veta att ni är någon som läser min blogg skulle ni väll antingen kunna kommentera detta inlägget med era användarnamn eller kommentera någon av mina bilder så börjar jag följa er med!
Kan ju vara kul att veta vilka som läser min blogg :D

Jag har även Kik sedan några minuter tillbaka, och ni får även skriva till mig där om ni vill något! :)

På både Intagram och Kik heter jag: emmaismeeaa

Följ mig nu! :D

Idag känner jag inte för att le.

Vet inte vad det är med mig men den senaste veckan har jag inte kunnat sova på nätterna, vaknar hela tiden och drömmer mardrömmar, inte förens man kan skymta solen under persiennerna lyckas jag somna ordentligt.
Börjar bli lite trött på det nu!...

Iallafall, idag är inte min dag. Hade planerat att åka till skolan och tömma mitt skåp men sen när jag gått upp tidigare än planerat, har fixat klart mig kommer jag ju på att mamma har bilen på jobbet. Och jag har ingen lust att bära runt på "mitt skåp" i bussen...
Får försöka hinna det på måndag istället, innan jag tar tåget till Varberg.

För övrigt så känner jag mig inte särskilt bättre, har en hemsk huvudvärk och jag känner mig fortfarande febrig.

Åh vilket roligt inlägg det blev nu ;) haha, bara massa klagomål men nu har jag fått ur mig det så resten av dagens inlägg kan bli roliga :)

Puss

Bild: Lena får stå för bilden i detta inlägg ;p

Love and hate

Haft en grym dag med Linnea, hon kom hit runt 11 och jag följde henne till bussen klockan 20.

Vi har tittat på film och bara pratat vilket var väldigt välbehövligt!

Dock så har jag fortfarande feber och känner mig inte så jätte bra... Hoppas att det går över fort.

Uppdaterar jag inte mer ikväll så hörs vi imorgon :)

Puss

Detta är en riktigt bra dag!

Idag mår jag lite bättre faktiskt, så om en stund kommer Linnea hit :)
Vi två har verkligen mycket att prata om så det är verkligen på tiden att vi ses! <3

Just nu längtar jag något enormt till skolan på måndag och är inte alls nervös längre, åhh hoppas att helgen går fort! ;)

Uppdaterar er mer senare.

Puss

Kul.

Mår inte bra alls, tror jag har feber, mina ögon bara svider och rinner, och jag börjar bli förkyld. Huvudvärk har jag också för den delen, kul.

Antingen är det allergi eller bara en jobbig förkylning men i vilket fall så blir det inte ridning idag, måste få tag på Karin bara...

Nu tänker jag chilla gärnet, titta film och bara sova.

Hörs sen, puss

Fixat bloggen

Suttit ett tag nu och fixat bloggen, bytt header och design.
Är rätt nöjd, orkade inte sitta och hålla på längre så fick bli som det blev ;)

puss

Medans...

...Andra är i skolan ligger jag hemma och solar, äter glass och bara njuter! Hihi ;)

Men på måndag börjar även allvaret för mig, så nu efter några timmars solande så har jag tänkt röja upp på mitt rum och börja fixa lite inför på måndag.

Hörs senare!

Inte ett moln på himmelen!

Precis kommit hem från en lång promenad med Spyker, blev runt 5-6 km i stekande sol så vi stannade och svalkade av oss i en liten bäck. Mysigt!

Nu ligger jag ute och solar och det har jag tänkt göra de närmaste timmarna, hehe måste jobba på brännan ;)

Puss

Lugnt och skönt!

God morgon!

Alla andra har åkt till jobb, skola och möte så jag och Spyker är ensamma hemma, vilket är väldigt skönt!

Just nu går jag runt med ansiktsmask och ska äta frukost, efter det väntar en promenad med Spyker och sen har jag tänkt lägga mig och sola.

Kommer bli en bra dag!

Puss

The world knows how you are

Tjenare ;)

Kommit tillbaka från hästarna nu + att jag har hunnit färga Malins hår.

Både Lixsa och Gusten blev ridna och imorgon skall Karin titta hur Lixsa har utvecklats och sedan blir det en lång skritt tur med Ida.

Nu är jag riktigt trött så jag skall titta hur Malins hår blir och sedan sova, de andra börjar ju skolan imorgon (hehe) så jag får sov morgon och ett lugnt och tomt hus för mig själv! ;)

Sov gott!

Ridning står på schemat!

Åker bort och rider, intervall träning för iallafall Lixsa's del. Får se om Gusten får följa med och så byter jag till honom när jag är klar med Lixsa...

Pappa och Ida följer med som sällskap och imorgon skall jag och Ida ge oss ut själva på en låång tur :D

Hörs när jag kommer tillbaka!

Mina tankar inför skolstarten...

  • Just nu är mina känslor inför skolan väldigt neutrala, vet inte om jag ska vara glad,ledsen eller nervös.

 

  • Jag kommer dit helt ensam och kommer inte att känna en ända, men det gör mig faktiskt inte så mycket, inte än iallafall...

 

  • Jag har inte några förväntningar mer än att hitta en bra häst som passar mig och att jag kommer utvecklas både som person men också med min ridning.

 

  • Jag är väldigt glad att jag tog den här chansen för jag vet att jag kommer trivas och tycka att det är roligt. Detta passar mig som handen i handsken!
 
  • Något jag är nervös över är att inte passa in nivå mässigt, att jag inte rider lika bra som alla andra, att jag inte har lika snygg utrustning och att jag inte kan lika mycket... Det kommer säkert släppa så fort jag väl är där men just nu är det väldigt jobbigt att tänka på alla andra som också skall börja på måndag. Vad kommer dem tycka om mig?...
Men som sagt så är jag väldigt glad att jag vågra. Man Måste Våga För Att Vinna.
 
Puss
 
 
 
 

Göteborg

Idag gick jag, Malin och Lena upp klockan 8 för att åka in till Göteborg, Malin fick köpt ett par shorts och hårfärg och jag fick köpt en penna, så dagen har varit lyckad!

Vi passade även på att hälsa på mormor vilket var mysigt :)

Har klippt både mammas och Malins hår och skall även färga Malins hår om en stund.

Ikväll blir det ridning, inte blivit av på flera dagar så det är verkligen dags nu!! Har lite olika planer men vi får se vad det blir, blir antagligen intervall/klättring eftersom det inte blev av i lördags då kusin kom och tittade.
Har tänkt köra intervall/klättring en gång i veckan, tror det kan göra gott iallafall nu i början.

Så fort jag fått skolschemat skall jag sitta ner och göra ett ridschema, lördagar har jag redan bestämt att det ska vara en ledig dag men den kommer gå att flytta på beroende på tävlingar, plugg m.m

Har lite inlägg som kommer upp under resten av dagen :)

Puss

One time

Dagen har gått riktigt fort, fick mina buss kort och köpte block, däremot hade dem inga bra pennor så det skall jag köpa i morgon när jag, Malin och Lena skall in till Göteborg :)

Har inte varit och ridit än då jag vill få lite mat i magen innan. Så om det slutar regna efter maten åker jag bort till hästarna.

Puss

-

Klar att åka nu, hörs när jag kommer hem :)

Puss

Do you know that it breaks my heart everytime to see you go?

Hejsan :D

Nästan precis ätit frukost och nu ska jag snart ner och fixa mig.

Klockan ett ska jag vara i Skene, efter det skall jag till Kinna för att hämta ut mitt busskort och sedan skall jag köpa pennor inför skolstarten. Pappa kör vilket är skönt för då slipper jag åka buss fram och tillbaka ;)

När jag kommit hem igen är tanken att jag skall bort och rida, får hoppas att Ida kan följa med för jag har tänkt rida ett ordentligt pass både på Lixsa och Gusten.

Vi hörs senare. Puss

Everything

Dagen har varit kanon, hela helgen har varit det!

Har umgåtts med Thomas, ridit både Lixsa och Gusten, fått ett oväntat besök av kusin mineral Jennifer vilket var väldigt roligt, den tjejen är för underbar (och nej det skriver jag inte bara för att jag vet att hon kan läsa det här... Hej Jennifer! ;)) haha nej men det var ett roligt besök och hon är alltid välkommen :D

Igår kväll/natt låg jag och Thomas ute på studsmattan under tusen filtar med mina syskon och tittade på stjärnfall, riktigt mysigt och jag hann se några fina fall innan jag lyckades somna.

Idag var vi duktiga och fixade hästarnas hage, blev en ändå stor utav tre små.
Tanken just nu är att Rullan och Celika och kanske någon/några utav Karins hästar skall komma hit i några veckor och beta av vårt bete för att sedan återvända till Karin för att tillbringa vintern där.
Blir antagligen Lixsa och Gusten som kommer hit men det återstår att se :)

Nu ligger jag uppe i min säng och tittar på film, just nu Abduction och efter det väntas massa andra. Mysig söndag, min näst sista fria söndag innan skolan börjar...

Puss

Bild: från midsommarafton :)

O happy day ;)

God morgon kära ni!

Igår blev det inte mycket till uppdatering...
Men jobbade ju som sagt och helt plötsligt från ingenstans dyker Thomas upp, en väldigt kul överraskning.
Så han körde oss hem och så stannade han fram till kvällen då han behövde hem och sova eftersom han jobbar idag.

När han hade åkt följde jag med hela familjen och badade, det var äckligt kallt med jag badade allt ändå!

Nu efter frukost kanske jag och mamma åker bort och rider, intervallträning står på schemat eftersom det aldrig blev av igår.

Och efter det hoppas jag på att vara med Thomas :)

Puss

Idag väntar jobb

God morgon!

Just nu sitter jag och äter frukost, yoghurt med jordgubbar i :D

Om en stund åker jag och jobbar, får hoppas att det inte ös regnar hela dagen...

Puss

Shoppat

Idag följde ett par stall skor med hem från Sveriges ridsport, efter att vi varit där åkte vi vidare till Börjes där jag även köpte en bra stall/rid jacka.

Är riktigt nöjd med båda sakerna då jag verkligen behövde det!

Bilder får ni så fort jag har tid att ta kort, imorgon jobbar jag från 8-15 och jag vill försöka hinna med ett ridpass på Lixsa innan jag förhoppningsvis kan vara med Thomas...

Om jag hinner rida imorgon (kanske åker hem på lunchen...hm återstår att se) står intervall träning på schemat alltså blir det inget lång ridpass imorgon utan ett ansträngande istället ;)

Men vi hörs imorgon.

Sov gott

Duktig

Nu ska jag ut och jogga/gå, bloggar när jag är tillbaka!

Puss

Mot Kungsbacka

Nu åker jag, mamma, Ida och Pappa till Kungsbacka, jag skall nämligen köpa stallskor.

Hörs sen

Puss

Härlig känsla!

Ridpasset idag gick kanon, känslan var underbar.

Red i ca en timme nere vid grushålan, jobbade mycket i traven och fokusen låg på att få henne lugn och koncentrerad. Jobbade mycket på volt, med serpentiner och mycket tempoväxlingar.

Ida var med och tog kort, dock är ju alla bilder tagna med min iPhone men det är bättre än inget iallafall!
Mamma gick med med Rullan så att hon fick komma ut och röra på sig också.

Puss

Torsdag, vad händer idag?

God morgon!

Idag är det riktigt bra väder ute, solen skiner vilket var ett tag sedan sist.

Om en stund, efter att jag ätit frukost och bytt om ska jag bort och rida, skulle vilja ut på en lång tur i skogen men ingen vill följa med på Gusten så det får bli ett ordentligt pass och känna igenom henne.

Hörs efteråt!

I even see you in my dreams

Maten blev riktigt lyckad, dock så kommer ni inte få receptet än kanske inte ens förrän imorgon men inom dem närmaste dagarna skall det ligga uppe här på bloggen!

Just nu ligger jag uppe i min säng, lyssnar på musik, är heelt beroende av Justin Bieber's låt "Thought of you" så den går om och om igen ;)

Saknar Thomas, ganska (väldigt) mycket, det är så tomt utan honom...

Imorgon är det inget jobb så jag kanske tar med mig mina små systrar till stan för lite shopping, jag behöver saker inför skolstarten den 20:de, annars blir det en lugn hemma dag med hästarna inberäknade, har inte blivit något med hästarna alls på två dagar då det har ös regnat och åskat plus att jag har jobbat och haft en vilodag.
Så imorgon blir det ridning och fix med dem små :)

Kanske uppdaterar mer senare, om inte så har jag somnat...

Puss

Just nu!

Idag var det min tur att laga maten, och då blev det tacogratäng! MUMS!

Kommer recept m.m senare

Pussen

Glömt berätta..

Har ju helt totalt glömt visa bilder eller ens nämna våran näst yngsta katt unge, han är bara runt 5 månader och har ändå hunnit vara både hona och hane.
Han har haft 1000 olika namn och några av dem är Destiny, Ninja Lotta, Dödsmaskinen, Ninja Pelle, Frasse, Pommes frite, Pommes.

Jo kärt barn har många namn eller vad är det man brukar säga? ;)

Har inte några super bilder på honom då han knappt vill vara still i en sekund men här har ni några iallafall.

Puss

Vi tänker på dig

Nästan precis kommit hem från jobbet, blev tidigare än tänkt då Alex var tvungen att åka in till akuten pågrund av personliga skäll och jag hoppas innerligt att han inte behöver opereras!
Vi tänker på dig käre lille broder ;)

Har Massa bilder från dagen att bjuda på, och även massa inlägg så titta in om en stund för bilder m.m

Puss

Snälla var på min sida!

Idag hoppas jag innerligt att vädret vill vara på min sida, orkar inte med att jobba i ös regn. Så, god morgon på er! Nu ska jag börja fixa mig inför en dag på jobbet. Har idag med mig min iPhone så kanske kan bjuda på lite bilder när jag kommer hem sen. Puss

Haha, min syster är för go...

Haha, jag vet att jag sagt sov gott för en timme sedan men måste bara berätta vad min kära syster gjorde när jag stod och fixade mig i badrummet. Hon kom in med en stor padda i handen som hon döpt till Skuttet, och när alla vi andra i familjen klagade på hennes nya slemmiga vän var hennes kommentar "vadå!? Paddor har också känslor, dem har också ett liv." Hon är för gullig Ida, sötare syster finns nog inte, nu är Skuttet utsläppt i det fria igen trots Idas önskningar om att få behålla den x) Btw, Ida sover hos mig inatt, jobbigt att sova ensam efter flera nätter med Thomas bredvid mig, så hon är gullig och ställer upp som "låtsas Thomas" haha...

Imorgon, onsdag, jobb, hoppas på allt annat än regn.

Blev ändrade planer gällande hästarna, regnet har öst ner och min kropp vill inte riktigt som jag vill... Har ont i knäna, ryggen och nacken, mår även illa men det går säkert över snart. Just nu sitter jag i myskläder i soffan och tittar på tv med mamma och pappa, om en stund när programmet slutat skall jag tvätta bort sminket och sedan sova. Imorgon väntas jobb. Är inte taggad alls men får hoppas på hyfsat väder iallafall, plus att pengarna behöver jag ;) Bjuder på en seg och ful bild, känner mig deppig, så det lär ju synas på bilden... Sov gott!

Kärat ner mig...

Gått och blivit tok kär i ingen mindre än Justin Biebers , framförallt i det nya albumet... Jag vet jag vet, men killen är grymt snygg och låtarna är grymma! Även kärat ner mig i Maroon 5, låtarna är awesome och hans röst lika så... Så två tips till er denna regniga tisdag är att lyssna igenom JB's nya album och så många av M5's låtar ni orkar! Puss

When I smile, I smile because of you

Nästan precis kommit hem från stan, dock hunnit med en go fika innan jag orkade blogga ;) Först gick jag och Julia och köpte block och penna inför att jag börjar skolan och sedan blev det en snabb fika på Starbucks. Blev mycket skratt och snack, vilket var meningen med att träffa henne. Nu ska jag upp och fixa lite i mitt rum, och om vädret blir bättre snart blir det en sväng bort till hästarna. Puss<3

Mitt rum

Inga bra bilder, men såhär ser det ut. Ni som sett det innan vet ju vilken stor skillnad det är, ni andra får använda fantasin :p Puss

Färdig

Nu är jag färdig fixad, så nu väntar jag bara på att tiden ska gå så jag kan åka till Gbg någon gång ;) Hoppas att ni får en bra dag!

Just nu:

Sitter uppe i min säng och äter yoghurt med banan och persika bitar i, vid 13:00 tar jag bussen in till stan för att sedan möta upp Julia för en fika eller något? Kommer i vilket fall bli toppen. Puss!

Sov gott!

Nu ligger jag i sängen, ny duschad och fräsch. Imorgon får Lixsa och Gusten vila från oss på ryggen, men tar dem+ Rullan och Celika däremot på en promenix på eftermiddagen. Eftersom jag för en gångs skull är ledig på dagen imorgon är klockan ställd på 10 då jag ska ta bussen in till stan för att träffa bästa kusin Julia! Nu ska jag fixa musik på min kära iPhone så jag har något att göra undertiden jag sitter i bussen imorgon ;) Sov så sött

Effektiv dag!

Nu har jag precis jobbat klart dagens pass. Jag utnyttjade tiden (och vädret) så efter förmiddagens pass åkte jag bort till hästarna, jag och Ida red ner till grushålan och så blev det precis som jag hade planerat. Ridpasset idag gick ut på att fokusera på traven, red bara i 30-40 minuter då jag hade en tid att passa men känslan var grym så känns som det mest effektiva passet än så länge. Blev bara lite galopp och dessvärre tappade både hon och jag fokus efteråt men i skritten och traven gör vi framsteg hela tiden. Efter ridningen åkte jag tillbaka till jobbet, jobbade klart dagens pass och nu sitter jag hemma i soffan och tittar på OS. Puss

Hööks

För någon vecka sedan var jag inne på Hööks, jag fick köpt mig ett par svarta ridbyxor som jag rent av Älskar, ett par chaps och ett par tjockare ridvantar. Det jag har kvar som jag måste fixa är ett par stallskor med stålhätta, skulle även vilja köpa ett par till ridbyxor men det får jag köpa någon annan gång.

Puss

Vad har hänt sedan sist?

Det var ett bra tag sedan jag bloggade sist...
 
Förra veckan red jag Lixsa varje dag, blev en vilo dag på torsdagen då jag kände att
både hon och jag behövde det. Kommer inte ihåg när det var men det var några dagar då
det var dåligt väder med åska och ös regn och då fick Lixsa och Gusten vila.
 
Har varit med Thomas nästan varje dag, jobbade i måndags och då följde han med mig, i
torsdags när jag jobbade åkte han hem till sig istället och så kom han när jag jobbat klart och
så har det varit dem dagar han också har jobbat.
 
I tisdags eller onsdgas var Thomas med och red och även han red faktiskt, samma sak idag då vi
red ut en skogspromenad.
 
Än så länge har jag tagit det lugnt med Lixsa, hon har precis haft sommarvilan plus att hon behöver
muskla sig mer, men imorgon blir det efter att jag jobbat ett ordentligare pass där jag skall jobba med
att få henne mjuk och lösgjord i skritt och trav.
Galoppen har jag mest känt på i skogen och där hon har fått busa då hon är väldigt pigg, idag var
hon ovanligt lugn i alla gångarter så blir nog även lite jobb i galoppen imorgon.
 
I morgon börjar Thomas jobba igen... kommer sakna att vakna bredvid honom varje morgon...
Men som tur är skall jag jobba måndag, onsdag och fredag så jag har annat att tänka på!
 
I går höll jag och Thomas på i mitt rum, vi har rensat, målat en vägg och möblerat om, blev riktigt
snyggt! Dock har jag nästan mer färg på mig än vad hela väggen har då Thomas tyckte det var väldigt kul att
skvätta och måla på mig...
När vi var klara i rummet åkte vi med mamma till Rullan och Celika då dem bytt hage och vi skulle titta till
hur Rullan såg ut, hon är verkligen fin trots att hon går i hagar med träd och andra saker att klia sig på, så det
är väldigt kul att se henne nu.
 
Det blev ett långt inlägg nu... och jag skall verkligen försöka hinna blogga oftare så att det inte blir
sånna här långa inlägg igen!
 
Puss
 
RSS 2.0