Samlar kraft.

Hej på er! 

Jag tillbringar mina dagar i sängen och sover istortsätt hela tiden. 
Har åkt på hjärnskakning så jag får inte hålla på med datan, mobilen eller plugget längre stunder för då får jag jätte ont i huvudet m.m vilket är sjukt tråkigt. 

Foten är bättre faktiskt, kan röra ännu mera på tårna nu och jag får börja stödja på foten lite smått. 
Det kommer däremot ta ca ett halvår innan allt är helt läkt och jag kan tex ut och jogga som vanligt, haha alltså jag orkar verkligen inte! 

Jaja, förutom att jag har ont mer eller mindre överallt så känner jag mig lite bättre idag. 

Längtar som en galning till på lördag då vi ska ha kräftskiva, hoppas bara att jag känner mig ännu bättre så att jag orkar sitta med hela tiden... Återstår att se. 

Hoppas att ni har det bra! 

Kram 




Fyra fina bilder från i måndags ;) 

Godmorgon från "sjukstugan"

Hallå på er. 

Haha, nu när smärtan i foten inte är lika stark börjar jag märka av att jag har ont typ överallt. Svanskotan, revbenen, ryggen, nacken, höften och det högra benet. Ja, överallt förutom armarna i princip ;) 

Idag skall jag bara ta det lugnt och vila upp mig, mår illa och är febrig samt att det tar på krafterna att hoppa omkring på ett ben. 

Jag börjar kunna röra lite smått på tårna och jag kan i värsta fall stödja på foten, nu ska jag ju inte göra det än men om jag måste så går det utan att det gör för ont. 

Pappa åker strax till skolan men innan det skall han åka och handla tabletter till mig och lite mat till ikväll. Sedan kommer en kompis till familjen hit för att ta hand on mig fram tills Malin och Ida kommer hem vid två tiden, eller ja hon stannar ju kvar trots att dem kommit hem men då kan dem hjälpas åt att hjälpa mig. 

Therese kommer även hit vid fyra, skall bli roligt att träffas och hon får mig förhoppningsvis att tänka på något annat än smärtan. 

Nu skall jag titta på gårdagens avsnitt utav Idol, missade ju det igår eftersom vi kom hem typ precis när det slutade. Och sedan får det bli någon bra film, har ni något film tips? 

Kram och ha en bra tisdag! 




Tillbringat min måndag på sjukhuset.

Snacka om att denna måndagen inte slutade som jag hade planerat. 

Tillbringade min eftermiddag/kväll på sjukhuset, först i Skene och sedan i Borås. 

Halkade i trappan, voltade och flög ner för mer än halva trappan, fick mitt vänstra ben bakom mig helt vridet och krossade och böjde mina tår. 
Hade ingen känsel i tårna och dem gick inte att röra, höll på att svimma när jag upptäckte att jag inte kunde röra dem, haha, tur nog svimmade jag inte för då hade jag rullat sista biten ner för trappan också, vilket hade varit jätte kul. 

Malin, Ida och Idas kompis kom hem från skolan typ direkt efter så Malin hjälpte mig att ringa sjukvårdsupplysningen, blev sedan ompysslad utav dem medan vi väntade på snälla Lena och hennes mamma som skulle köra mig till sjukhuset. 
Fick bli körd i rullstol och höll återigen på att svimma av smärta när läkaren klämde och kände på min fot. Kul. 

Blev skickad till Borås för röntgen där dem konstaterade att inget var brutet. 

Däremot blir det kryckor nu, kan inte röra mina tår än och det går inte att stödja på foten alls. 
Har sträckt upp något i knät så när foten är bättre blir det att bygga upp knät och allt trasigt i foten vilket tar lång tid.
Med andra ord, ingen träning, jogging m.m för mig på ett bra tag. Blääää. 

Foten är fortfarande svullen och jag kan som sagt inte röra på tårna alls, har blåmärke på mitt andra knä och även ett stort och äckligt på rumpan. 
Som tur är hände ingenting med nacken eller huvudet när jag smällde det i trappan och vred det i alla konstiga vinklar. 

Haha alltså varför!? Hade massa roligt inplanerat denna veckan som jag nu får ta och ställa in, läkaren har sagt till mig att ta det lugn och pappa är stenhård. Han stannar till och med hemma imorgon för att ta hand om mig och för att se till att jag tar det lugnt. 
Så att åka buss med kryckor redan dagen efter känns inte så smart, detta är även första gången jag använder kryckor så, yes. 

Skall även äta smärtlindrande tre gånger om dagen och tre tabletter per gång vilket betyder att jag kommer vara trött och seg. Jag orkar inte, jag har inte tid med detta! 

Skall ha mentorssamtal i morgon vid nio och så ska jag plugga så mycket jag orkar, blev ju inte lika mycket gjort idag som planerat eftersom jag ramlade vid 15:45 och kom hem 20:40. Men jag hinner nog klart i tid med allt... 

Lena tog massa bilder under hela tiden så jag tänker bjuda på några imorgon, antar att ni inte är så intresserade utav att se min fot böjd i en konstig vinkel och mina tår uppsvullna och böjda men det finns några som inte innebär en närbild på min fot ;) 

Vi hörs imorgon, kram 
Sov gott.


Bilder från bilfärden hem från Borås :) 

Frågor och svar.


Klara: Vad ska du göra när du slutar gymnasiet? 

Svar: Framtiden är lite oklar än så länge men jag har lite tankar och idéer. 
För några veckor sedan var jag helt hundra säker på att jag skulle ta ett år efter studenten och åka som Au Pair till England, Australien, Irland, ja vart som helst egentligen. Men nu vet jag inte längre, det är någonting jag verkligen vill göra men jag känner att allt beror på hur livet ser ut då. 

Nu har jag ju fått jobb och dem ser ju helst att man jobbar där länge eftersom man bygger upp ett band med personen man hjälper och det håller jag ju med om, så skulle det vara så att jag trivs med jobbet och allt rullar på bra där stannar jag nog hemma och jobbar. 
Men som sagt allt beror på hur allt är där och då. 

Sedan är ju min dröm att bli psykolog, det är en lång utbildning och antagligen helt klart värt det men innan dess skulle jag vilja resa, jobba och bara ha det roligt. Och så får vi se vad som händer med just vidareutbildning. 

Detta är mina tankar just nu, men det kommer antagligen hinna ändras många gånger under detta året ;) 


Anonym: ska du jobba och studera samtidigt?  :) 

Svar: Yes, det är tanken :) 
Eftersom jag läser på distans kan jag lägga upp mina studier mer utefter jobbet och det här jobbet är inte strikt mellan vissa tider och inte alla dagar i veckan vilket passar mig perfekt just nu när jag pluggar.

Tanken är att jobba så mycket det bara går men ändå ha kontroll över plugget, tror det kommer gynna mig att jobba då jag får in lite mer rutiner och tider att passa i vardagen vilket jag tror kommer göra det lättare att studera.

Pengarna har redan en klar mening och det är att samla så mycket det bara går, vill ju samtidigt kunna spendera lite på roliga saker men pengarna jag sparar skall ta mig till Australien vilket kommer vara fett värt allt slit och att behöva samla och inte kunna slösa (nu är ju jag mer spara än slösa, men ändå) så det kommer bli grymt! 

Har nämligen en kompis som åker ut som Au pair till Australien nu om en månad och då har vi bestämt att jag skall åka och hälsa på henne inom året hon är borta. Tänk att jag snart kommer åka till mitt drömresemål!!? Helt sjukt. Haha. 

Har ni fler frågor är det självklart bara att fråga :D 

Kram 





Måndag igen.

God morgon! Hur har ni det i stormen? 
Här öser regnet ner och åskar till och från, precis som det har gjort nu i en vecka. Igår var det ju däremot helt galet, så himla mysigt med andra ord. 

Ja, i fredags blev det inte alls handling eller jogging, pappa kom hem för sent för att handla och det ösregnade och åskade när vi skulle jogga. 

Istället har helgen spenderats framför datan, vi har kollat på massa bra filmer, bakat massa gott och bara haft det mysigt i detta mysiga väder. 
Igår kom T hit, vi slappade, spelade GH, var hos hästarna m.m så det var en väldigt härlig helg. 

Nu sitter jag och äter frukost, vill egentligen ut på en längre morgon promenad men fy sjutton vilket väder, hoppas på uppehåll snart så får jag gå ut då. 

Idag skall jag plugga, svenska och psykologi, kul ;) 

Vi hörs, kram

Vi har bakat massa kladdkakemuffins, den sista satsen fick center på sig, mums. 

Vi har ätit godis...

Vi testade att göra egen slush, helt okej blev det. 


Vi gjorde egen hallonglass. 

Jag åt god frukost. 

Såg en fin och stark regnbåge, samt tre svaga som sedan gjorde denna sällskap. Man kan se en svag till höger om den starka. 

Hälsade på ett gäng blöta hästar. 

Frågor angående jobb och skola.

Har fått några frågor angående just jobb och skola så jag tänkte kolla om ni har några fler frågor inom dem ämnena så kan jag svara på dem i ett inlägg.

Ni som redan ställt frågor behöver inte fråga igen, jag har sparat dem och blir det inga fler frågor svarar jag självklart på frågorna jag fått ändå :) 

Kram 



Lite dåligt samvete.

God morgon, ser ni fram emot helg lika mycket som jag gör? 
Skall bli kul att umgås hela familjen igen på dagtid. Haha. 
Att gå från sommarlov och umgås nästintill varje dag till skola och bara några timmar varje dag känns lite konstigt ;) 

Ändrar om i rutinerna och skjuter upp morgonpromenaden, brukar ju komna tillbaka vid den här tiden men Spyker är kissad och ligger nöjd här bredvid mig i sängen så någon brådska är det ju egentligen inte men det är skönt att börja dagen med en promenad/PW och sedan äta frukost när man kommer tillbaka så nu har jag lite dåligt samvete... Får nog bli en promenad om en stund. 

Idag skall jag och pappa åka och storhandla och ikväll kommer Lena hit så skall vi ut och jogga, fredagens planer. 

Men nu skall jag redigera lite bilder från Rix fm festivalen, plugga lite och sedan ta mig den där promenaden. 

Kram 



Lycka.

Blivit lite ändringar i planeringen men det gjorde bara allt bättre. Känns skönare nu. 

Svenskan sköts upp till nästa vecka för det fanns inga lediga muntatiden annars så jag behöver inte stressa nu, sitter ändå och pluggar just precis nu så att jag kan skicka in uppdraget tidigare och på så sätt inte skjuta upp det som jag är expert på att göra (haha, usch och fy, blä hihi) 

Tänker plugga nu i en timma eller två och sedan titta på någon riktigt bra film, tror jag har bestämt vilken faktiskt, vilket är väldigt ovanligt för att vara jag. Brukar ha beslutsångest och så slutar det med att jag inte vill se på film längre. Malin vet precis vad jag menar... ;) 

Dessutom blir det inte kräftskiva på lördag då det tillslut blev så att bara Therese kunde så istället blir det nästa lördag, vilket betyder att jag har städat i onödan (om man nu kan städa i onödan? ;) ) och lär få städa precis lika noga igen nästa vecka, haha det är tur att jag pluggar hemma och kan ta "rasterna" åt att plugga men framförallt så är det tur att jag tycker det är kul att stöda ;) 

Kommer upp en ny liten planering för helgen imorgon, kram och sov gott! 



Lugnet före stormen.

Jag vet inte riktigt varför men det är så jag känner mig just nu, ja som lugnet före stormen alltså. Händer mycket i mitt liv just nu, bra och dåliga saker så det har väl med det att göra.

Iallafall, intervjun gick bra, skrev på papper och grejer och så ringer hon om ca två veckor. 
Det är nämligen så att jag sökt jobb som typ personligassistent och jag har fått jobbet men inte någon att vara assistent åt än, Haha ni fattar? ;) 

Det är massa sekretess, kanske inte än egentligen men jag känner att det är bäst att prata så lite om det så möjligt på bloggen redan nu så att jag vänjer mig och inte råkar skriva ut något sedan. 

Nu skall jag städa och ikväll skall jag läsa några sidor i min svenska bok. 
Det är min torsdag det. 

Vad hittar ni på denna torsdag då? :) 

Men först lasagne så att jag orkar städa och skura golv. 

Kram 

.. 

Snart dax.

Åh, behöver jag ens säga att jag är sjukt nervös? Antar att ni har fattat det vid det här laget, men jäklar vad nervös jag är ;) 
Haha eller jag är förväntansfull, pirrig, spänd, ivrig, glad och ja, nervös. 

Klockan ringde 07:30 och då gick jag ut med Spyker, inte alls en lika lång promenad som det har blivit dem andra dagarna utan jag ville hem och börjar göra mig i ordning. 

Nu sitter jag och äter frukost, är alldeles strax helt klar och då skall jag ut till bussen. Iiih.

När jag kommer hem skall jag städa och dona, äta lite lunch och så plugga lite. Imorgon är det fredag och helg vilket skall bli kul, men jag berättar om helgens planer i ett annat inlägg :) 

Vill passa på och säga att det är jätte kul att ni har börjar kommentera lite, är fortfarande lite rädd att det skall stå något taskigt men ni är ju jätte snälla. Så tack! :D <3

Önska mig lycka till :) 

Kram 



Nervös och förväntansfull.

Halli hallå! 

Blir en fullspäckad och lång kväll för min del idag... Sitter och tittar på PH just nu, eller i skrivandes stund är det paus vilket är anledningen till varför jag skriver här, och när det slutat skall jag snabb duscha så att jag är fräsch imorgon. 
Och innan jag somnar skall jag läsa några sidor i svenskan så att jag kan ta det lite lugnare imorgon.

Skall på min första arbetsintervju imorgon och nu börjar det märkas, haha är en aning nervös och självklart jäkligt peppad, men det kommer gå kanon :D 
Utöver det skall jag självklart plugga men också städa, skura lite golv, tvätta lite tvätt och diska lite disk ;) 

Haha, vi hörs! 

Ser lite höstigt ut... Så himla mysigt :) 

Lunch.

Sitter just nu och äter lite yoghurt samtidigt som jag tittar in här, tiden bara flyger iväg nämligen. 

Pluggandet går framåt men jäklar vad segt det är. Bara att bita i det sura äpplet, är nämligen så att jag hoppade över (sköt upp) att göra proven som man skall göra i vissa moduler och fokuserade på uppdragen och det gör ju att jag nu måste göra dem innan sista uppdraget skall in och innan examinationen nästa vecka. 
Detta gör att jag denna veckan jobbar med en modul per dag när man i vanliga fall har ca en vecka på sig. Som sagt segt men det är bara att köra på och snart är jag klar :) 

Någon här som har haft examination i svenska 2 nyligen som kan ge lite tips på delar man skall fokusera på? Skulle vara guld värt! :D 

Nä nu skall jag sätta fart igen, imorgon går ju några timmar bort eftersom jag skall på intervju så måste köra gärnet idag. 

Kram 



Haha så jag känner inför matte examinationen.... 

Frukost är viktigt.

God morgon. 

Klockan ringde 07:40 imorse, gick upp 08:00 och tog Spyker på en morgon promenad. Blev en runda på 4 km idag och vädret var mycket bättre än igår, får hoppas att det håller i sig. Fast jag såg att vädret skall bli ännu sämre imorgon, då skall det åska och regna absolut hela dagen. Återstår att se hur det blir :)

Nu ligger jag uppe i sängen och äter frukost, eller jag har strax ätit upp så... Haha jaja.

Svenska plugg står på schemat idag, men först skall jag tvätta håret, göra fotbad samt hämta upp datan, för den kan vara bra att ha ;) 

Vi hörs.


I väntan...

på PH passar jag på att skriva här, har tittat på idol och idag var det några guldkorn faktiskt :) 

När PH slutat skall jag lägga mig och skriva lite, behöver lätta på lite tankar och skriva av mig lite. Usch, just nu går tankarna i hundrafemtio och jag får panik så fort jag slappnar av och inte fokuserar på något annat. Nej jag skall verkligen försöka att inte låta detta dra ner mig för just nu är allt bra, för en gångs skull. 

Haha depp inlägg men det är så jag känner just nu ;) 

Vi hörs imorgon, sov gott. 

Såhär har min dag sett ut :) 

Veckan:



Let's do this!

Goder morgon kära ni, jag hoppas att ni har sovit minst lika bra som jag har. 

Tillbringade min måndagskväll åt att plugga och självklart till att titta på alla säsongspremiärer, Idol, Night Shift och Paradise Hotel, med dem programmen efter varandra kommer måndagar inte längre vara en jobbig dag ;) 

Nu har jag minsann precis trotsat vädret och varit ute och promenerat med Spyker, blev bara lite mer än två kilometer men i detta vädret var det verkligen bättre än inget, för usch vad det blåste. Värsta stormen ute! Som tur var regnade det inte mer än bara några droppar så vi kom tillbaka torra men kalla. 

Idag skall jag plugga massa svenska, skall bland annat göra två prov vilket ändå känns helt ok. 
Igår på förmiddagen pluggade jag ju matte men idag skall hela dagen spenderas i svenska böckerna. 

Sitter just nu i soffan och äter frukost, skall ta en till fralla och sedan gå upp och börja plugga så att jag slipper sitta lika länge i kväll. Måste få gjort allt på mitt schema som jag "ligger efter med" så att jag slipper stressa sedan. 

Vi hörs. Kram 





En bra måndag.

Plugget flyter på och det känns verkligen jätte skönt, innan sommarlovet var jag helt slutkörd och såå trött på allt men nu är jag tillbaka på banan igen. 

Har pluggat mer än tänkt och tillbringade någon timma åt att planera hela plugg veckan in i minsta detalj så att jag verkligen skall få gjort allt i tid. Måste sköta planerings delen bättre...

Åkte till Kinna med Alex vid 13 tiden, han hämtade ut sitt busskort och så kollade vi vart det är jag ska på torsdag. 
Jag åkte hem för att plugga och så stannade han kvar och gymmade. 
Skall verkligen försöka hinna gymma minst tre gånger denna veckan men sista svenska uppdraget skall in på fredag och sedan är det examination som gäller så jag får se om jag vill ta mig tid till att gymma eller inte när det väl är dags. 

Nu har jag precis ätit kantarellsoppa med egen plockade kantareller och ny bakade frallor, mumsigt! 

Idol börjar idag och innan dess skall jag hinna plugga, intensivt men ordentligt. 

Vi hörs, kram! 



Skolveckan börjar nu.

God morgon! 

Jahopp då är skolan här igen, börjar egentligen imorgon men skall ha mentorssamtal idag så då börjar jag helt enkelt plugga lite lagom idag med och så blir det fullt ös imorgon. 

Blev inte som tänkt i morse, vaknade och hade ont i halsen, regnet öste ner och det var helt enkelt för skönt i sängen. Passade på att ta sovmorgon sista dagen då något syskon kan ta Spyker på morgonen och innan skolan börjar. Så jag har legat i sängen och tittat på True Blood samt sorterat bilderna från igår :) 

Nu skall jag ta fram matteböckerna och börja plugga, kram 

Bild från igår som Molly tog :) 

Kulturkalaset.

Hallå alla fina! 
Har ni haft en bra helg? 

Jag har haft en jätte bra helg, precis som dem senaste helgerna ;) 

Åkte ju till T i torsdags och i fredags när han kom hem slappade vi lite och så åkte vi hem till mig på kvällen. Åkte och handlade och så tillbringade vi kvällen åt att baka. Eller ja, pappa bakade bröd och Malin gjorde snickerskakor som vi alla sedan åt framför en bra film. 

I går åkte vi alla in till Kulturkalaset, gick runt och tittade precis överallt innan vi lämnade pappa i Göteborg och så åkte vi andra hem. Poppade popcorn och så tittade vi på film, precis som man ska göra en lördag ;) 

Idag tittade vi på film på förmiddagen innan jag och Malin tog en buss in till Göteborg klockan 13:34, T åkte hem till sig, Alex körde Ida till en kompis och pappa var ju redan i stan. Vi mötte iallafall upp pappa och så gick vi och ställde oss och väntade på att Rix fm festivalen skulle börja.

Ibörjan var det inte riktigt rätt stämning i publiken, folk som förstörde och inte så jätte bra artister men tillslut blev allting perfekt! Tog massa bilder som skall redigeras inom en snar framtid. 

När vi kom hem lagade vi mat och så satte vi oss i soffan framför brasan och hade det mysigt, Lenis kom dessutom hit :) 

Nu ligger jag uppe i min säng, klädd i min pyjamas och raggsockar. Jag har tänt några ljus och så har jag tänkt titta på ett avsnitt utav True Blood innan det är dags att somna. 

Imorgon ringer klockan 08:30 för då skall jag ut och jogga, kommer tillbringa min måndag åt att plugga, ha mentorssamtal, gymma och plugga lite till ;) 

Vi hörs, kram & sov gott <3 

Åt en mcflurry ballerina idag, åh herre säger jag bara!! Godaste glassen jag ätit! Hehe. 

Fredag.

Halloj!

Sitter hemma hos T och slappar i hans soffa, frukosten är i magen och jag struntade faktiskt i en promenad imorse, eller det ösregnade så det var inte jätte lockande ;) 

Nu skall jag äta kladdkaka och titta på ett avsnitt utav True Blood innan jag skall sätta mig och plugga lite. 
T trodde att han skulle kunna sluta lite tidigare idag så jag vill vara klar när han kommer hem. 

Efter gymmet igår, som förövrigt gick super, så handlade vi och när vi kom hem lagade vi köttfärssås och pasta och till efterrätt gjorde vi kladdkaka, hände inte så himla mycket mer ;) 

Häpp, nu är det dags att jag sätter fart. 



Kämpa på.

Halloj igen, nu skall jag strax springa ut till bussen, lär ju behöva stressa eftersom jag sitter i soffan just nu och uppdaterar er ;) 

I vilket fall som helst skall jag åka och gymma, kroppen orkar om jag orkar och jag orkar, slut diskuterat. Haha nej men jag kan köra lite lugnare om det nu skulle vara något. 
När jag gymmat klart hämtar T upp mig och så åker jag med hem till honom, vilket ska bli kul och skönt. 

Idag har jag gjort det jag skulle göra, faktiskt, okej enligt min veckoplanerare som jag la upp i måndags skulle jag förbereda inför skolan och plugga lite men jag insåg att det räcker att jag spenderar min fredag åt det medan T jobbar. Så istället har jag städat mitt rum, städat toaletterna och tvättat massa, samt sorterat smutstvätten så att det bara är och slänga in nästa hög när denna är klar. 

Nej nu måste jag gå ut till bussen, vi hörs. 




Om igår:

Åkte in med bussen 15:04 och så mötte jag upp Pernilla 16:00 när hon slutade jobbet. 

Vi åkte hem till henne, hon åt middag, satte på en tvätt och sedan tog vi bilen till en stor sjö i Partille (k någonting....) där vi gick en runda med hennes hund. Pratade om allt möjligt och så åkte vi och köpte glass på Triumf glass, själv köpte jag en bägare med mjukglass, haha jag var nöjd men min mage var inte riktigt överens då jag är laktosintolerant ;)   

Vi åkte iallafall hem till henne igen, pratade, fixade med tvätten och så åkte jag in till stan igen 20:37. 

Mötte upp pappa, Alex och Ida och så gick vi runt i stan och tittade på stånd, köpte mig en cheeseburgare som helt klart var värd en kvars köande. Gick sedan och tittade på Hoffmaestro som var helt grymma!!! Jäklar vilken show dem bjöd på, är glad att jag stannade kvar med familjen och inte åkte hem till Malin med än gång!! :D 

Vi tog sedan bussen hem 23:27 och så var vi hemma 00:27. 

Hade en helt awesome dag utan tvekan! 






Torsdag.

God morgon. 
Usch vad det var segt att gå upp imorse, jag har ett alarm som ringer 08:30 och sedan ett som ringer 09:00 och i vanliga fall vaknar jag ordentligt när mobilen ringer första gången och så klär jag på mig så att jag är klar tills mobilen ringer andra och sista gången, men idag blev klockan 09:30 innan jag var uppe ur sängen. 

Kom inte i säng föräns 01:25 inatt så det var väl inte så konstigt men jag är ändå stolt över mig själv som inte bara "äsch, jag behöver inte ut och Pw/jogga varje dag" och så somnat om till tolv som jag garanterat hade gjort för två veckor sedan ;) 

Idag skall jag tvätta och städa, prio är mitt rum och båda toaletterna så jag har lite att pilla med helt enkelt. 
Skall till T i eftermiddag/kväll när han slutat jobbet och innan det skall jag se om jag orkar köra ett gympass eller om min kropp vill vila och köra på imorgon istället. 
Har en härlig träningsvärk i låren och rumpan men träningsvärken i ryggen är äntligen borta. 

Måste även passa på att säga att jag nu gått ner 4kilo på ca fyra veckor, det är inte vikten jag bryr mig om överhuvudtaget men det är ändå skönt att veta att det blir någon skillnad. 

Hoppas att ni får en härlig torsdag, kram! 

Bild från morgonens promenad. 

Mer än planerat.

Sitter och väntar på bussen hem nu och tänkte bara titta in och säga sov gott och så hörs vi imorgon :D 

Ser fram emot att gå upp nio imorgon och gå ut och jogga... ;) 

Kram 

En paus

Nu är jag hemma och pausar innan det är dags att hoppa på bussen till Göteborg. 

Sitter och äter lite lunch nu, samt pappas goda bullar som han bakade igår, han gjorde vaniljbullar men istället för vaniljkräm är det en hemmagjort hallonkräm i istället, super gott! 

Det gick bra att gymma och jag fick gjort det jag ville, lite folk på gymmet vilket är väldigt skönt. 

Fick dessutom svar på mitt viktiga och roliga telefonsamtal och jag skall på Arbetsintervju nästa vecka, spännande spännande :D 

Nej. Nu är det bäst att jag sätter fart, bussen går 15:04 och innan dess ska jag byta tröja, sminka mig lite och äta upp en till bulle ;) 



09:54

God morgon, sovit gott i allt åskande? Det har jag, jag älskar verkligen åska och allt som hör till, så himla mysigt! 

Nu ligger jag i sängen och jag skall strax ta på mig för att gå ut och jogga innan jag skall åka till gymmet, får se om jag kan få med mig Alex och Ida ut... Haha återstår att se. 
Gick upp vid sju och kissade Spyker så nu ligger han och myser tätt intill min mage, när han skall sova är det nere vid benen som gäller men när han vill mysa vill han ligga uppe vid ansiktet. 

Min dag kommer helt enkelt bestå utav träning och sedan åker jag till Pernilla vid 15:24 :D 

Vi hörs

<3

En vecka

Haft en bra dag, är lite trött och frusen just nu och jag tror att jag börjar bli förkyld men jag är glad ändå ;) 

Lena fick köpt det hon skulle plus lite till och det var väldigt fina saker, rean håller ju på att ta slut men det fanns ändå en hel del fina saker kvar. 

Nu ligger jag uppe i sängen efter att ätit middag, skall kolla något avsnitt utav True Blood och sedan är det väl dags att sova. Är jätte trött och imorgon väntar en ny dag ;) 

Idag är det dessutom en vecka kvar tills skolan börjar... 

Kram 

Ända bilden jag tog på hela dagen, haha fint. 

Regnar det ute?

Oja, det gör det verkligen! Haha. 

Jag gick upp 09:10 och tog med mig Spyker på en promenad, joggingbyxor och en lite tjockare tröja fick det bli istället för shorts och linne som jag vanligtvis brukar ha. 
Hade kommit nästan halvvägs av vad jag hade tänkt gå när det började ös regna, hela himlen öppnade sig över mig och Spyker och Spyker som hatar regn blev ju helt förskräckt. 
Haha så vi sprang ner till massa träd där vi stod och tog skydd tills regnet vände och kom åt oss ändå ;) 

Spyker kröp i hop som en boll och satt och gnällde tätt in till mina ben och min kofta som var ljusgrå när vi lämnade huset var istället nästan svart. 
Jag bestämde mig för att det inte bara var en skur som skulle gå över inom någon minut och så sprang vi hela vägen hem igen, Spyker som i vanliga fall skall hoppa och busa när man springer fattade varför vi sprang och öste på som en galning med mig bakom. 
Hahaha det måste sett riktigt roligt ut! 

Nu ligger vi iallafall i sängen båda två och torkar, jag var pisseblöt ändå in till trosorna och Spyker... Ja han var också pisseblöt in till trosorna ;) 

Jag har träningsvärk i ryggen, benen och armarna sedan igår, eller ja, jag har träningsvärk typ överallt. 
Däremot gör benhinnorna ont sedan jag sprang och jag kände av lite redan igår när jag joggade... Jag får ta det lite lugn nu ett tag och så får jag hoppas att jag inte håller på och drar upp benhinneinflammationen igen. 

Nu skall jag torka, äta frukost, titta på ett avsnitt utav True Blood, sminka och klä på mig innan bussen till Göteborg går vid tolv tiden. 

Kram 







Veckan:



Stay.

Hallå, hoppas allt är bra med er. 
Själv är jag på lite sådär halv bra humör, har legat uppe i sängen hela kvällen och bara tänkt vilket har gjort att jag är lite ledsen just nu. 
Har fattat ett stort beslut och det känns både bra och dåligt... 
Usch. 

Imorgon blir det en joggingrunda på morgonen innan jag åker till Göteborg med Lena, hon skall shoppa och jag följer med som smakråd helt enkelt. Skall i vilket fall bli roligt :) 

Nu har jag tänkt tvätta ansiktet och förbereda mig för att sova, tända lite ljus och titta på ett avsnitt utav True Blood innan det är dags att sova så att jag orkar upp imorgon. 

Kram 





Mycket på gång nu.

Det gick bra att träna, kroppen kändes som vanligt och det är så kul när jag märken skillnad och att jag faktiskt börjar bli både starkare och att jag har fått bättre kondition. 

Jag har ringt mitt viktiga samtal, det gick till telefonsvararen så jag får ringa/maila igen senare eller imorgon om inte hen hör av sig. Men nu är första kontakten tagen och jag är lite mindre nervös ;) 
Har dessutom skickat iväg ett viktigt mejl som jag gått och skjutit på, så det känns bra att ha det gjort. 

Sitter dessutom och pillar med något som inte är så jobbigt som jag trodde det skulle vara, inte fällt en ända tår än och paniken håller sig faktiskt borta än så länge. Men det är väl för att jag har bestämt mig nu, detta är den bästa lösningen för alla inblandade. 

Haha blev ett väldigt konstigt inlägg med mycket men ändå lite information. Vill dela med mig om allt men det är inte läge än. Ni får veta så fort allt är mer bestämt... 
Men det är saker som kommer förändra hela mitt liv. 

Nu kommer pappa snart hem och då skall jag prata lite med honom och sedan får nu veta någon gång efter det, med största sanolikhet inom denna veckan. 

Kram 



Inte helt ok.

Alex följde med mig ut och joggade, blev en runda på 4km iallafall. 
Min kropp kändes inte helt hundra tyvärr, går inte att beskriva men något stämde inte.

Åker ändå till gymmet nu 11:24 och känner igenom kroppen, den var säkert bara lite morgon trött förut ;) haha nej men det skall bli skönt att gymma. 

Kommer hem igen vid 14 så hi hörs då, kram 



Måndag

God morgon och hoppas att ni sovit gott, själv har jag sovit som en stock och vaknade inte förens sju då Spyker ville ut och kissa. Då ösregnade det men jag tror faktiskt att det är uppehåll nu. 

Nu ligger jag i sängen och skall strax ta på mig så att jag kan ut och jogga, är trött och seg tyvärr men jag hoppas att det går över när jag väl har kommit igång med dagen. 
Har ett viktigt samtal jag skall ringa och jag funderar lite på när på dygnet det är bäst att ringa, kanske skulle chansa nu med än gång så har jag det gjort? Haha att prata i telefon är en hemsk sak, något utav det jobbigaste som finns... 

Men, vi hörs mer under dagen.

Kram 




9

Halloj! 

Noll uppdatering här dem senaste dagarna men jag har haft fullt upp.

Åkte till Therese i fredags och så sov jag hos henne till igår, vi åt gott, tittade på Grey's anatomy, promenerade och pratade om allt och inget. Super helt enkelt! 

Åkte med Therese in till Kinna igår och sedan körde hon mig till T, vi tillbringade sedan dagen i Borås på crossbanan med hans ens kompis, vi hade det verkligen jätte roligt och sedan följde vi med henne till stallet innan jag och T åkte hem till honom en snabbis. 

Jag och T åkte iallafall hem till mig och så åt vi gott och hade film kväll med syskonen. 
Idag har vi slappat och spelat massa badminton, verkligen haft en jätte rolig helg med jätte härliga människor :D 

Imorgon börjar sista hela sommarlovsveckan och den kommer bli grym! Tråkigt att lovet är slut men det skall ändå bli skönt med lite plugg igen ;)
Men mer om veckan imorgon. 

Nu ligger jag i min säng med massa ljus tända och skall alldeles strax sova, klockan ringer 08:30 imorgon för då skall jag ut och jogga, får se om Malin följer med eller om jag får jogga själv. 

Sov gott! 






Strax.

Legat i soffan och tittat på true Blood sedan jag skrev sist, har iförsig också packat och fixat mig för att åka till Kinna. 

Åker till Kinna nu vid 15:24 och så skall jag gymma innan jag möter upp Therese och så får vi se vad vi hittar på ;) 

Vi hörs när vi hörs, jag har internet hos Therese så jag kan nog titta in här ikväll. 

Kram 


Rutin.

God morgon på er alla fina! 

Vaknade 08:30 idag igen och tog då på mig mina träningskläder och Spyker hans koppel, tog en jogging/PW runda på lite mer än två kilometer, men det är bättre än inget. 
Skall absolut få detta till en rutin, iallafall på veckodagarna :) 

Nu sitter jag och äter frukost och försöker planera dagen, vilket går sådär ;) 
Skall nämligen till Therese när hon slutar jobbet och än så länge vet jag inte när det är och innan vi möts upp vill jag ha hunnit gymma utan att hon skall behöva vänta på mig. Haha, vilka problem alltså. 

Sover hos henne inatt och vi skall ha en riktig tjejkväll och sedan får vi se vad jag hittar på resten utav helgen. 

Hoppas att ni får en toppen dag, kram 






Foto.

Hejsan :) 

Åh, vilken bra dag jag har haft idag, joggade ju imorse och efter det gick jag och Ida ut och tog kort vid åkern. Blev fina bilder både på mig och henne! 

Efter det tittade jag på några avsnitt utav True Blood och sov någon timma, behövde verkligen ladda upp batterierna. 
Lagade middag och efter det kom Lena hit. 

Vi bytte om till träningskläder och sedan gav vi oss ut på en jogging runda. Ramlade efter någon meter typ (haha lite längre... Typ.) och skrapade upp högra armbågen och högra benet men det var bara att borsta av sig och fortsätta ;) 
Joggade hela vägen hem utan att stanna vilket var skönt, brukar alltid fuska när jag tränar själv men idag gick det inte eftersom jag tränade men Malin och Lena. 

Direkt när vi kom hem kom kusinerna hit så vi satt och pratade lite innan dem åkte hem och nu sitter jag och redigerar bilderna från dagen men jag har tänkt gå och lägga mig strax :) 

Vi hörs imorgon, kram! 
Sov gott.




I run for fun...

God morgon! 

Idag gick jag upp 08:30 och släppte ut hundarna i trädgården medan jag tog på mig träningskläderna. Kopplade Becky och så tog vi oss en jogging runda på 4 km, super skönt! 

Nu sitter jag och slappar och skall äta frukost innan jag skall ta mig en dusch. 
Håller det fina vädret i sig tills jag har ätit och duschat klart har jag tänkt sola några timmar, utöver det har jag inga planer för dagen förutom att jag skall vara hemma ikväll när kusinerna kommer och hämtar Becky :) 

Hörs. 




Saknad.

Hej! 

Sitter i soffan och gör absolut ingenting, jag har haft en väldigt händelserik dag helt enkelt ;) 
Har bara ätit middag, gosat med hundarna, rakat benen och bara tagit det lugnt sedan jag kom hem. 

Nu har jag tänkt kolla på ett avsnitt utav True Blood, ta hundarna på en promenad och så skall jag träna. 

Vi hörs, kram 





Home

Nu sitter jag hemma sedan en stund tillbaka och det känns lite konstigt, vill typ redan tillbaka till T's lägenhet, trivs så himla bra där. 

I vilket fall som helst så är vi hundvakter år kusinernas hund Becky, så just nu sitter jag och gosar med henne. Har tänkt ta mig en längre promenad sedan och då får vovvarna hänga med. 

Funderar dessutom på att åka och gymma i eftermiddag/kväll men jag får se hur jag gör, blir det inte träning på gymmet blir det träning här hemma istället. 

Vi hörs. Kram 




Fundersam.

God morgon! 

Ligger hemma hos T i hans säng medan han är och jobbar, skall strax sätta mig i soffan och äta frukost och titta på något avsnitt utav True Blood. 

Malin och Lena åkte hem igår på kvällen, vi åt god middag som bestod utav potatisgratäng, löfbiff, god sallad och sås, undertiden tittade vi på en bra film och sedan åkte dem hem. 

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, jag funderar på att åka hem en stund i eftermiddag och så kanske åka tillbaka hit ikväll, men jag vet inte riktigt än. 

Men vi hörs senare, kramar 


En varm dag i Göteborg












Tisdag

Hallå på er! 

T's internet slutade fungera igår och det kom inte tillbaka fören sent på kvällen vilket är anledningen till varför jag inte bloggade mer igår. 

I vilket fall så kom Malin och Lena hit igår vid ett tiden, vi bakade kladdkaka som förövrigt blev den godaste kladdkakan vi ätit i hela våra liv, pratade, städade, promenerade och bara tog det lugnt. 
När T kom hem gjorde vi en till kladdkaka och så åt vi den och drack chai latte samtidigt som vi kollade på Divergent och Noah. 

Malin och Lena sov här inatt så vi satt uppe och kollade på film medan T sov eftersom han skulle upp och jobba idag. 
Dem sov på soffan men när T åkte flyttade dem in till sängen och höll mig sällskap och så sov vi till klockan nio. 

Imorse åkte jag och Lena till Hemköp och köpte färska frallor och annat gott att äta till frukost, blev en riktigt lyxigt god dunder frukost! 

Nu sitter vi och tittar på True Blood, jag har precis kommit ut ur duschen och snart skall vi äta upp det sista på kladdkakan. 

Jag ver inte riktigt när M&L åker hem men vi får se hur dagen blir. 

Vi hörs, kram! 






Varberg

Här kommer ett inlägg om min dag med Therese, ni vet ju att jag tog bussen in till Kinna där hon hämtade upp mig men mer än så vet ni ju inte ;) 

Vi åkte iallafall till Varberg där vi stannade vid tappen och köpte med oss  mackor och lite annat gott, åkte sedan till Apelviken och där la vi oss och solade. 
Vi badade, solade och fikade fram till klockan tre då vi gick bort till parkeringen och fikade vid husbilen, hennes föräldrar var nämligen ute med den. 

Avslutade dagen med ett stopp vid Tre Toppar, god glass, mycket folk och mycket billigare än vad jag trodde det skulle vara, tror det summerar allt bra ;) 

Hade iallafall en toppen dag och tyvärr fick jag väl mig ett uppvaknande dagen efter när jag spydde och mådde dåligt, blev nämligen för varmt och för lite vätska under dagen men det gick över på någon dag och det var det nog värt ;)













Datum

Oj oj oj. 

Jag kan inte minnas när jag senast hade ett sådant här uppehåll från bloggen men ärligtalat så har jag inte hunnit. Jag hade en tanke om att det aldrig skulle få stå ett datum bakom min blogg (på appen) utan att det skulle få stå något i stil med 6 dagar sedan, men nej... 

Iallafall så har jag varit med T sedan förr förra onsdagen, var ju i Varberg med Therese och sedan möttes vi upp och så sov jag hos honom innan han följde med hem till mig och där har vi varit ända till igår. Och det är anledningen till att tiden inte har funnits till bloggen. 

Dem flesta dagarna har spenderats i soffan framför filmer med syskonen, eller så har vi suttit ute på altanen med något gott att äta, för shit vad vi har ätit onyttigt.. Men vi har även tältat, badat, varit hos hästarna, tränat, handlat, varit hos T och visat hur han bor för syskonen, tagit hand om Lena som var med om sin första moppe"olycka", tittat på skräckfilm, suttit hemma hos Lena och ätit hemmabakade bullar med nygjord vinbärssaft och i lördags var vi i Göteborg. 

Yes, jag, T, Malin, Lena och Ida tog bussen in till Göteborg i lördags lite sådär spontant, var framme klockan fyra och då gick vi runt inne i nordstan en stund innan vi gick runt i hela Göteborg. Gick till Feskekörkan, visade hur man går till Bamboo, gick längst hamnen, åt glass, och tillslut hamnade vi på bänkarna utanför Feskekörkan där vi åt gigantisk kanelbulle, godis och drack gott. 

Just nu ligger jag i T's säng och han har åkt till jobbet, har väl tänkt somna om om ett tag då jag egentligen är trött fast att jag är pigg (haha), vi låg nämligen uppe och tittade på blixtarna och lyssnade på allt muller genom hans fönster ganska sent igår. 

Nu har jag tänkt ligga och dra mig i någon timma, somnar jag så somnar jag, annars så är det skönt att bara ligga i sängen och titta på film. 

Vi hörs! 

Gårdagens frukost. 

RSS 2.0