Torsdag

Kom hem från Göteborg klockan 14:20 och sedan dess har jag pluggat och ätit lunch, nu sitter jag och äter lite havregrynsgröt och väntar på att klockan skall bli 16 för då sticker jag till jobbet.
Jobbar till ikväll och då skall jag hem och äta och så blir det kanske så att jag åker in till Göteborg och H igen, haha, inget bestämt än så vi får se hur det blir och idag skall jag se till att komma ihåg min mobilladdare, allt blir lite lättare med batteri på mobilen ;) 
 
Imorgon skall jag shoppa och plugga, så inget utöver det vanliga egentligen. 
Sedan får vi se vad som händer resten utav helgen. 
 
Kram

Härligt

Nu sticker jag till Göteborg, åker först och träffar Julia och Mormor och när H slutar åker jag och sover hos honom, super. 
Imorgon skall jag shoppa lite och sedan är det plugga och jobb som gäller. 
 
Vi hörs, kram! 
 
 

Carrying those fears around

Haft en riktigt dålig dag rent psykiskt, eller ja, en dålig vecka egentligen, förra veckan la jag all ledig tid på att träna för att slippa tänka men denna veckan har jag än så länge inte tränat alls och jag känner mig bara tom och konstig, så fort jag tillåter mig att känna något alls vill säga. Usch, vill att denna känslan skall gå över nu. 
 
Blir inget jobb för mig idag däremot, kanske skulle behövt tänka på något annat en stund men jag måste verkligen plugga för det har jag också undvikt för länge nu. Sitter och pluggar psykologi 2a just nu och har skickat in första provet och är strax klar med första uppdraget så det känns skönt att beta av något litet på min meter långa lista med "plugg-måsten". 
 
Igår var jag och Malin inne i Göteborg, vi kollade faktiskt på balklänningar, jag kommer ju tyvärr sorgligt nog inte gå på någon bal men jag ville testa lite klänningar och få uppleva det i alla fall så jag och Malin åkte in vid tio och så mötte vi upp H och tittade i affärer innan vi åkte med Mormor hem klockan 14, en härlig förmiddag faktiskt. På kvällen och eftermiddagen kan jag inte riktigt minnas vad jag gjorde exakt men jag vet att jag sov lite, höll på med datan och så pratade jag med Julia i telefon i två timmar, haha det blir så när man inte har pratat på för länge men nu har vi bestämt att vi skall ses någon dag så det ser jag fram emot. 
 
Idag är det en vecka kvar till lilla Alex fyller arton år, helt sjukt, vi håller på att planera kalas som antagligen blir veckan Malin kommer hem från England. Däremot skall jag och Alex fira någon dag nästa vecka, inget bestämt alls än men så fort det är skall ni få veta mer här. 
Under förmiddagen idag har jag tittat på Oscarsgalan och en utav mina favorit skådespelare vann priset som Årets bästa manliga skådespelare, jag såg Eddie Redmayne första gången på tv:n för ca fem år sedan när Svärdet och Spiran sändes på kanal 3 och efter det har han varit en stor favorit. 
 
Nu skall jag lyssna på musik och vänta på att pappa kommer hem så att jag kan bolla lite ideér angående fördjupningsarbetet i psykologin. (hörde bussen komma nu) 
 
Kram!
 
 

Måndagkväll

Har inte orkat blogga fören nu men det blev aldrig att jag åkte till Göteborg efter jobbet, kompisen jag skulle träffa var tvungen att jobba över så vi bokar om till en annan dag helt enkelt, inte mer med det, och det gjorde att jag kom hem lagom till pappas goda Thai gryta, mums och denna gånger var det inte så stark så att jag satt och kallsvettades och typ grät vilket jag gjorde förra gången papap gjorde liknande gryta, haha. 
 
Imorgon vet jag inte riktigt hur min dag blir än, oavsett blir den nog helt grym, min jäkla pms är borta och jag är äntligen glad och pigg igen, precis som det skall vara. 
 
Nu insåg jag precis att klockan är mycket mer än vad jag trodde så vi hörs imorgon. 

Kram
 
 

Burn the pages

Hallå på er igen, tänkte bara skriva här innan det är dags för mig att gå ut till bussen. 
 
Gjorde havregrynsgröt bara för att sedan stå och spotta i handfatet, något hade passerat bäst före datumet för länge sedan tyvärr, så jag fick mig inte min gröt, istället blev det en extra god kopp med varm choklad och lite yoghurt. Vilket inte var helt fel det heller om jag skall vara ärlig.
Nu har jag pluggat, fixat mig och ätit lunch vilket bestod utav rester från gårdagens super goda middag, vilket jag inte hade något emot alls ;)
Pappa kom hem för en timma sedan och vi har pratat om allt och möjligt, dessutom hade han med dig Marabou´s nya smak Japp, han tyckte inte om den alls och jag älskade den, usch vad god den var, testa den om ni har möjlighet. Jag tycker egentligen inte om Japp men den smakar lite lakrits och typ kakdeg, haha ja god var den i alla fall.
 
Nu skall jag lyssna på Sia, kolla instagram och bloggar innan det är dags för mig att gå, borde packa det sista i väskan också... 
 
kram
 

Nej

Tog mig inte upp åtta imorse och åkte till gymmet, eller jag vaknade vid typ halv sex och kunde inte somna om men då låg jag och velade över om gymma verkligen var det jag borde lägga dem timmarna på, så jag bestämde mig för att stanna hemma och istället plugga. Känns mycket bättre och så får jag bara gymma imorgon istället, blir precis lika bra. 
 
Sitter just nu i Alex rum framför datan, skall strax (så fort jag bloggat klart) gå ut till köket och fixa havregrynsgröt, Sara gjorde den godaste havregrynsgröten jag ätit i lördags till frukost så nu är jag sjukt sugen på det, så jag tänker fixa det och göra en kopp med varm oboy som jag tänker mumsa i mig. 
Skall ringa ett viktigt samtal, plugga och klockan två åker jag till jobbet, har inte varit där på flera veckor nu av flera anledningar så det skall bli väldigt roligt att träffa alla goa barnen igen!
 
Direkt efter jobbet skall jag in till Göteborg för att möta upp en kompis vilket skall bli roligt, får se vad vi hittar på och när jag kommer hem men vi hörs mer om det ikväll eller imorgon. 
 
Kram, 

Min helg

Oj oj vilken helg jag haft, både bra och dåligt oj oj kan jag ju säga. Haha men mest bra kanske ;) 
 
Gick till Sara i fredags så vi pratade om allt och inget innan vi gick och la oss, vaknade vid tio och då var det bara att sätta fart med att fixa inför kvällen, vi städade, handlade, lagade mat, dekorerade och så fixade vi ju självklart oss själva också. Klockan fem kom det massa fina tjejer, sammanlagt var vi åtta stycken och det var väldigt kul att träffa andra kompisar till Sara och vi hade väldigt kul. 
Till förrätt bjöds det på bål, ostar, salami och lite kex och själva varmrätten var klyftpotatis, kyckling med bacon täcke, sås och en stor och god sallad, till efterätt blev det självklart tårta och så bjöds det på chips efteråt. Himla gott alltihop!
 
Klockan 21:33 åkte vi in till Göteborg och Excet, vårat sällskap minskade och väl inne på Excet var vi fem stycken, vi drack gott och dansade sönder, haha har aldrig haft så ont i mina fötter och knän men det var väldigt kul!
Runt klockan tre upptäckte Sara däremot att hennes mobil var borta så vi tillbringade några timmar till att leta efter den, vakterna var helt underbara och hjälpte till och var trevliga men det slutade tyvärr med att vi fick lämna utan hennes mobil. 
Vi gick till Burger King när dem stängde klockan fem och så åt Sara och Johanna fyllemat medan jag typ bara spydde av lukten, förstår verkligen inte hur man kan äta sådant fett och "äckligt" när man har druckigt, det är först dagen efter som jag blir sugen på "fyllemat", men i alla fall, vi lämnade där när dem stängde och gick till centralen, sov på de hårda bänkarna i en timma innan vi upptäckte tio minuter innan bussen skulle gå att den var inställd, vi hittade två trevliga vakter som tog reda på vad som hänt och då visade det sig att busschauffören hade kört vilse, lixom va?! 
Nästa buss hem skulle gå om två timmar så vi satte oss på Expresso House och så köpte jag en frukost meny och åt medan dem andra två sov som stockar i dem sköna fåtöljerna, klockan 08:58 tog vi äntligen bussen hem efter en lång väntan från klockan 05. 
 
Jag kom därför hem klockan tio idag och sedan dess har jag sovit, ätit semla, sovit, ätit god middag som bestod utav potatisgratäng, helstekt fläskfilé och god sås, hämtat mina saker hos Sara och nu ligger jag i sängen och skall sova. Vet att jag kommer hata mig själv imorgon när klockan ringer åtta men jag kommer älska mig själv när jag väl kommer hem från gymmet några timmar senare, så ja, nu skall jag sova så att jag orkar en dag i morgon också. 
 
Bilder från kvällen kommer, Kram!

By your side

Åh så himla mycket bättre humör jag är på idag, så himla skönt.
Har precis ätit pizza, typisk fredags mat hemma hos Palmgren, dessutom är det bara jag, pappa och Alex hemma idag så det var mysigt, vi skall nu se om det går något på tv:n som vi alla tre kan tänka oss att titta på och sedan skall jag gå till Sara för en härlig sleepover, precis vad jag behöver just nu! 
Imorgon väntas middag och party för att fira fina Sara och det skall bli väldigt roligt, men mer om det imorgon och på söndag ;) 
 
Vi hörs, kram
 
Tänkte bjuda på två av mina favorit låtar just nu, som jag lyssnat på mycket nu när jag varit på lite dåligt humör ;) 
  

Köttfärsås

Hemma från gymmet sedan en timma och har dessutom fått i mig lite lunch, gjorde köttfärsås igår kväll så att jag bara skulle kunna värma på den idag och det var väldigt gott, kokade lite pasta till och nu sitter jag mätt och skall starta ett Arrow avsnitt. 
 
Vet inte alls vad som händer i helgen, åker nog till mormor och hälsar på en stund någon dag, hade planer på att fira Sara då hon fyllde 20 igår men det är inget bestämt alls så jag får ta helgen som den kommer helt enkelt. 
 
Kram! 
 
 
 
 

Fredag

God morgon, fredag och helg väntar och jag är taggad, oavsett vad som hittas på.
 
I morse ringde klockan sju och då hoppade jag upp ur sängen och tog på mig mina träningskläder, snörade på mig mina joggingskor och nu har jag precis kommit in från först en 2 kilometer jogging runda och sedan en nästan 2 kilometer promenad med Spyker, sitter därför i Alex rum framför datan i träningskläder och äter frukost och om en pytte stund, kollade på klockan nu och insåg att jag måste skynda mig lite, åker jag till gymmet, skall bara packa ner vanliga kläder att ha på mig påvägen hem från gymmet och sedan är jag redo. 
 
vi hörs när jag kommer hem!
 
Bild från igår när jg var på strålande humör, känner mig faktiskt lite bättre efter jogging rundan... skönt det!
 
 
 
 

bebis

Försöker skriva detta medan jag bär på Spyker, även kallad min lilla bebis, haha nej men ibland är han väldigt mammig och gosig och vill att jag skall bära honom vad jag än gör och just nu är ett sådant tillfälle. Tur att han är söt i alla fall. 
 
Är på sjukligt dåligt humör, vill gråta och skrika på en och samma gång så nu har jag precis städat och dammsugit här hemma samt bakat en kladdkaka att sitta och trycka i mig samtidigt som jag tittar på Ninja Warriors med Alex, blir tidig läggdags idag och så tänker jag avsluta kvällen med ett avsnitt utav Arrow, usch vilken jobbig dag. 
Vi hörs imorgon och då hoppas jag att jag är på lite bättre humör, men vi får väl se. 
 
Kram
 
Haha vilken fin bild, men det är kanske bättre än inget i alla fall ;) 

11:27

Jag startade datan imorse för att titta in och säga godmorgon men jag hann aldrig och fick istället slänga i mig lite fil och flingor, mitt nya beroende har blivit vaniljyoghurt med fruktmüsli (tar bort russinen) och så tunt skivad banan till, mums! I alla fall så gick jag upp åtta och åkte till gymmet, fokuset idag blev kondition och sedan lite mage och ben, imorgon väntar ett rygg och arm-pass och det skall bli riktigt kul. 
 
Nu har jag precis kommit hem från både gymmet och en promenad med Spyker i det dåliga vädret, usch vart är solen och värmen egentligen? 
Jag vet att förra året runt den 14 mars var det sol och varmt ute för då satt vi ute på altanen och hade kalas med goda tårtor för Alex och Malin, hoppas att det är likadant iår. 
 
Jag tänkte fixa lite lunch och sedan får vi se vad som händer idag, men vi hörs kram!

Onsdag

Jag hade en väldigt bra tisdag kan jag säga och jag kom inte hem fören klockan 23, så det blev en lång "fika" hos mormor ;) 
Haha nej men först satt vi och fikade och pratade massor, tillslut var det mörkt ute och klockan närmade sig mat dags så då värmde mormor på färdig grillad kyckling och så satt vi och mumsade på det samtidigt som vi pratade ännu mer, lämnade henne vid nio och så kom jag innan för dörren hemma mer exakt 22:30. 
Avslutade dagen med lite hemska nyheter, eller vi får väl se, men det gjorde i alla fall att jag hade svårt att sova och jag var allmänt ledsen, arg och rädd. 
 
Tog mig i vilket fall som helst upp klockan åtta, åt frukost och sedan åkte jag till gymmet och körde ett riktigt grymt pass! Så fort energin började ta slut tänkte jag på anledningen till alla känslorna och så fick jag orken att kämpa lite till. Fokuset låg på mage men jag körde några ben och rump övningar också och så sprang jag även på bandet. 
 
Nu har jag fått i mig lite lunch, bestående utav chili con carne och jag skall strax starta en film eller ett avsnitt utav någon serie, värma en kopp varm oboy och sedan bara mysa en stund. Om några timmar åker jag till Göteborg och jobbar, så jag kommer inte hem förens sent ikväll idag igen, får se lite vad vi hittar på inne i stan men det blir nog väldigt bra. 
 
Vi hörs, kram
 
 

Hastigt & lustigt

Nu sitter jag lite halvstressad och är redo att springa ut till bussen om cirka fem minuter, jag gick upp klockan nio och tog en lång promenad med Spyker och nu har jag precis bytt om och sminkat mig för att helt spontant åka in till Göteborg. 
Väl inne i stan skall jag köpa med mig fika och åka hem till mormor, väldigt roligt skall det bli. Köper dessutom med mig två semlor hade jag tänkt med tanke på att det är semledagen idag, bästa dagen på året helt klart. 
 
Vi hörs, kram!

Chili con carne

Hallå måndag och ny vecka, jag är taggad! 
 
Sitter just ni framför datan och äter chili con carne, vilket förövrigt är något av det godaste som finns, efter att nästan precis ha kommit hem från gymmet. Idag gick det förvånansvärt bra på gymmet, jag var pigg och glad hela tiden vilket var skönt, imorgon väntar ännu ett pass och jag ser redan fram emot det. 
Nu skall jag äta klart min lunch och sedan plugga, klockan 13 åker jag till psykologen och därefter skall jag handla mat med pappa och väl hemma igen får det bli mer plugg. 
 
Vi hörs, ha en fin måndag!

En fin helg.

Åh vilken fin helg jag har haft och det hoppas jag verkligen att ni också har haft!
 
Åkte ju till H i lördags och vi möttes i stan och så tog vi en fika innan vi åkte hem till honom, promenerade upp för ett berg där vi satt och fikade innan vi gick hem till honom igen och bakade bullar, en mysig lördag med andra ord. med mycket fikande... ;)
Tog bussen hem idag 16:58 och sedan jag kom hem har jag ätit mat och bara tagit det lugnt, imorgon börjar en ny vecka och jag har lite plugg att ta tag i men jag skall även ta några lediga dagar eftersom skolan har ledigt och eftersom jag pluggade förra veckan trots att det var tänkt att det skulle vara mitt lov. 
 
Imorgon åker jag till gymmet klockan åtta och när jag kommer hem igen skall jag plugga och sedan skall jag till psykologen vid två tiden, så det blir inget jobb för mig imorgon tyvärr. På kvällen kommer mormor hit en stund och så skall jag förhoppningsvis träffa Sara en stund på kvällen också, för länge sedan vi sågs nu så nu har vi massa att prata om ;) 
 
Nu har jag tänt doftljus och lagt mig i sängen, har tänkt börja titta på This Means War men jag skall inte somna för sent för då orkar jag inte gymma ordentligt i morgon. 
 
Vi hörs, kram 
 

Glad alla hjärtans dag!

 

Hjärtekaka

Har precis bakat den godaste kladdkakan jag ätit på väldigt länge, mums vad perfekt den blev! 
I alla fall så är väskan packad och jag har kläder på mig, haha, och om si så där 25 minuter skall jag gå ut i snön och åka in till stan, vad hände med våren föresten? 
Jag hade vårkänslor i början på veckan, igår snöade det hela dagen och idag när jag vaknade är det vitt och blaskigt ute, usch, jag vill ha sommar och sol nu. 
 
Nu skall jag lyssna på Fifty Shades Of Grey´s soundtrack och vänta på att bussen går. 
 
Kram ! 
 
 
 
 

Lördag

God morgon och jag hoppas att ni får en fin dag!
 
Klockan ringde tio och jag har fått i mig frukost och bara segat runt i min morgonrock, lgger just nu i min säng och gosar med min fina Spyker och jag skall strax börja fixa mig och packa väskan för jag åker till H om ganska exakt två timmar, blir nog en toppen helg. 
 
Hepp, nu måste jag sätta fart så att jag inte missar bussen och jag vill inte behöva stressa heller. 
 
Kram

Running from my heart

Hejsan! Fredag idag och en fin helg väntar, skall ni hitta på något speciellt på alla hjärtans dag imorgon? 
 
Gick upp nio imorse och åkte till gymmet med Alex, körde ett riktigt bra pass och det känns väldigt skönt efter ett mindre bra pass i onsdags. Fokuset låg på armar, axlar och rygg men sedan körde vi lite ben/rumpa och mage så det gick väldigt bra. Nu efter gymmet har jag bara städat och fixat här hemma, skall gå och hänga upp en tvätt och sedan skall jag strax gå och sätta mig och plugga lite, vill städa mitt rum också så det skall jag se till att få gjort idag. 
Får dessutom se om jag åker till H ikväll eller imorgon, det är inte riktigt bestämt än men oavsett så har jag lite att göra innan jag åker. 
 
Vi hörs!
 
 

I don't need no sympathy

Gårkvällen slutade väldigt bra och mot eftermiddagen började mitt dåliga humör gå över, vilket var så himla skönt!
Vi syskon var ensamma hemma igår så jag lagade jätte god middag, potatismos, köttfärslimpa med svartpeppar och sirapstäcke och ungsbakad lök i gräddsås, mums!
 
Avslutade kvällen med att baka kladdkakemuffins som vi åt framför bra filmer, jag gick och la mig runt tolv tiden och imorse ringde min klockan nio, hade utvecklingssamtal med min mentor och sedan dess har jag pluggat, bakat scones och nu ligger jag i min säng och lyssnar på Adam Lambert´s senaste album från 2012 och skall precis ställa mig och sminka mig. 
Åker och jobbar klockan 15 så idag blir det inget gym, kanske tränar lite här hemma dock men det får vi se ikväll när jag kommer hem. 
 
Nu är det bäst att jag sätter fart så att jag inte missar bussen, kram!
 
 

Ingen bra dag.

Idag är ingen bra dag och jag känner mig bara lätt irriterad och ledsen, har en konstig känsla i magen och allt jag vill göra är att lägga mig i sängen under täcket och gråta mig till sömns. Idag är en sådan dag helt enkelt. 
Gymmet idag gick inte heller direkt bra, absolut bättre än inget men jag hade ingen energi alls och då blev det bara tråkigt, lite folk var det där i alla fall och det var ju skönt. 
 
Nu skall jag sova i en timma och sedan plugga, hörs vi inte mer idag är det för att jag är på för dåligt humör, men vi kanske hörs senare. 
 
Kram 
 
 

just one more

God natt och sov gott, klockan ringer åtta imorgon och då skall jag och Alex till gymmet, skall bli riktigt härligt och jag är super taggad. Tror jag tänker köra ben och rumpa men jag hinner nog ångra mig ett antal gånger innan jag väl är på plats redo att köra, får se lite vad Alex känner för också så kanske vi kan träna ihop. 
 
Har tittat på en riktigt bra film som jag har tänkt skriva om här imorgon och nu skall jag avsluta min tisdag med att starta ännu en film, vet inte varför men efter en bra dag kände jag bara att jag var på gråt humör och då passade i alla fall film nummer ett bra och det tror jag att nästa film kommer göra också. 
 
Vi hörs imorgon, hoppas att ni haft en fin tisdag. 
 
 

Trött

Klockan är bara 20 och jag är riktigt trött, det slog till när vi satt och åt mat förut och jag hade seriöst kunnat somna sittandes vid matbordet, haha, därför blir det nog inget plugg ikväll, tänker sätta på en bra film och när den är slut får vi se om jag tar och pluggar en stund eller om jag gör dessto mer imorgon istället.
 
Imorgon skall jag som sagt plugga och utöver det skall jag åka och gymma, var hos H idag så därför blev det inget gym idag men eftersom syskonen har lov denna veckan kan vi åka och gymma under dagen utan någon direkt tid att passa vilket är väldigt skönt. 
Åkte till H igår vilket är anledningen till varför jag aldrig tittade in här på kvällen, jag åkte till honom vid 16 igår och så kom jag hem idag vid 15 och sedan dess har jag verkligen bara tagit det lugnt. 
 
Nu skall jag starta en film, kram
 
 

Måndag

God morgon, god morgon! 
 
Jag gick upp klockan sju imorse som planerat och sedan gick jag och la mig igen så fort pappa åkte, sov till klockan tio och nu sitter jag i min säng och har ätit frukost och kollat alla bloggar som jag brukar läsa så jag är nu redo att plugga lite, egentligen inte då jag är super trött i huvudet men det är bara att rycka upp sig och fortsätta där jag slutade igår. 
 
Har inte så mycket mer att skriva så vi hörs mer under dagen!
 
Ge mig sommar och sol tack.

Godnatt min skatt

Tänkte ta mig tiden och titta in och säga sov gott, plugget går väldigt bra just nu så jag tänker avsluta när det går bra så att jag somnar med en bra känsla i magen och så skall jag fortsätta på samma spår imorgon helt enkelt. 
Haft en väldigt bra söndag, jag och pappa åkte ju in till stan lite spontant och handlade mat, köpte med oss årets första semlor, så efter riktigt god köttfärsås åt vi semlor framför tv:n. Så i mat väg har det varit en perfekt dag, haha, nej men jag har varit sugen på semlor i flera veckor, kanske till och med månader, och vi som brukar äta semlor så fort det går att få tag på var väldigt sena iår så det var verkligen på tiden ;) 
 
Spanskan är som sagt inskickad och svenskan går för första gången på flera veckor faktiskt frammåt, har inte gjort ett sådant här stort och ordentligt arbete sedan högstadiet tror jag och det var ju ett antal år sedan så det var lite jobbigt att komma igång men nu när jag väl lyckades sparka mig själv i baken och sätta igång rullar det på ordentligt. 
Imorgon skall jag gå upp klockan sju med pappa, plugga och sedan skall jag antagligen in till stan och träffa H någon gång, får se när det blir beroende på plugg och annat kul, men det märker vi imorgon. 
 
Vi hörs imorgon, hoppas att ni haft en fin helg. Kram
 
 
 
 

Love me like you do

Har ni lyssnat på Ellie Goulding´s låt Love me like you do än?
Jag hörde den för första gången igår och blev helt fast, tycker den är jätte bra och musikvideon som jag precis tittade på för första gången fick mig faktiskt att längta efter 50 Shades of Grey vilket jag absolut inte har gjort tidigare. Så jag tycker, oavsett vad ni tycker om 50 Shades, att ni skall lyssna på låten!
 
 

Ändrade planer

Har pluggat fram till nu och är faktiskt klar med spanskan, jag har dessutom sminkat mig och ätit bananpannkakor, mums!
De ändrade planerna är att jag åker med pappa in till Göteborg för att handla nu om en pytte stund. Vi skall bara handla lite mat och så men det är kul att följa med även att det inte blir en lång stund i stan, kan dessutom vara skönt med en paus från pluggandet. 
 
Vi hörs, puss
 
 

Söndag

Godmorgon, någon som har söndagsångest? 
Det har faktiskt inte jag, kan bero på att jag denna helgen har pluggat och därför blir det inte så stor skillnad till måndag när den väl kommer men sedan beror det också på att det är en veckas lov som väntar, ja, lov och lov men typ. Mina syskon har ju lov denna veckan så jag skall se till att ta lite ledigt, skall ha utvecklinssamtal på torsdag och så skall jag självklart jobba, utöver det skall jag bara plugga lite svenska, så det blir nog en bra vecka. 
 
Nu har jag ätit frukost och bara slappat lite så jag är nu redo att plugga, egentligen inte, men jag måste. Spanskan tycker jag är rolig så den är jag näst in till redan klar med, det är svenskan som är lite tyngre och jobbigare... Haha jaja, det blir nog bra bara jag börjar för det är så det är tyvärr, jag är jätte seg på att börja med det men när jag väl börjat går det absolut helt okej. 
Skall även se om jag skall träffa Sara en kortis idag för att planera sommaren lite, hehe, men mer om det senare ;) 
 
Kram
 
 
 
Sommarmat, åh vad jag längtar! 

Plugg-upptagen.

Har tillbringat hela min lördag i sängen framför datan pluggandes, spanska uppdraget är strax klart och svenska uppdraget och också på g, imorgon skall jag bara göra klart det sista vilket innebär att spela in två ljudfiler och sedan skall det skickas in så att jag kan ta lite lov nu i veckan. Kommer behöva plugga lite svenska i veckan också tror jag men lite ledigt utöver jobb skall jag se till att ha. Denna helgen blir en plugg helg med andra ord, skall plugga så mycket jag bara orkar. 
 
Jag gymmade faktiskt med Lena igår, rygg, axlar, armar och mage fick sig ett pass och idag har jag träningsvärk, det var nog inte världens bästa idé att gymma igår då jag kände mig sämre efteråt, kände mig febrig och hängig men det har gått över idag så det var nog ingen fara. Förutom lite hosta är jag nu frisk, okej, min näsa rinner och snorar lite men det räknar jag inte ens till kategorin "sjuk" just nu då jag bara vill bli helt frisk.
Var på världens party-humör igår men det hade verkligen inte varit en bra idé, tänker nog faktiskt hålla mig inne tills Sara's födelsedag om två veckor, det kan min kropp verkligen behöva efter denna sega och långa förkylningen. 
 
Igår samlades hela familjen och firade så vi åt god hemmagjord pizza och sedan tittade vi på The Lone Ranger och åt chips, det var en väldigt härlig film och vi alla satt och skrattade oss igenom den. Idag skall vi äta hamburgare och titta på Melodifestivalen, himla mysig helg helt enkelt vilket är skönt nu när jag pluggar varje vaken stund men det är så det blir när man har varit sjuk och ligger lite efter med plugget. 
 
Vi höres, kram
 
 
 
 
 

Ninja

Hemma från jobbet, mat i magen och nu sitter jag och uppdaterar här i väntan på att klockan skall bli 20:00 så att Ninja Warrior skall börja. Skall bara byta om till myskläder och sedan är jag redo att inta soffan och titta på tv med Alex och Ida. Malin ligger i sin säng och är sjuk så jag tror hon stannar där hela kvällen, kanske att jag kan få henne att flytta in i min säng så vi kan titta på någon film, vi får se. 
 
Hoppas ni haft en bra dag, kram!
 
 

Nothing to lose

Nu sitter jag och dricker en god shake innan jag skall sticka till jobbet, tvätten är upphängd och en ny maskin är på. När jag kommer hem runt 19:30 är planen att maten redan skall vara klar och resten av kvällen skall jag plugga. 
 
Hörs sedan, ha en fin torsdags eftermiddag/kväll!
 
 

Torsdagsmys

God morgon, sovit gott? 
 
Jag är nu nästan helt frisk skulle jag väl vilja säga, är fortfarande lite snuvig men ingenting som är direkt jobbigt, däremot är Ida hemma och sjuk så måste pyssla om henne. Jag har i alla fall sovit gott inatt, utan en jätte förkyld näsa går det faktiskt ganska bra att sova, haha och det är väldigt skönt att det värsta är över nu. 
Idag skall jag plugga och jobba, mysa med Spyker och titta på ett avsnitt utav The Flash så det är bäst att jag sätter fart nu. 
 
Kram 
 
 

Onsdag

Nu är onsdagen snart slut och imorgon är det torsdag, jag skall imorgon plugga och jobba men mer om det imorgon och så kan vi prata om dagen istället ;) 
 
Pluggade lite idag och det mesta gick nog faktiskt rakt ut genom andra örat igen om jag skall vara ärlig, är så sjukt seg i huvudet men imorgon skall jag plugga ordentligt för jag har massa som behöver bli gjort. Jobbade ju 16:30-19:00 och vi tillbringade större delen ute i stallet vilket var himla mysigt, fast... kallt men härligt, och det var skönt att få andas lite häst efter ett långt uppehåll. Väl hemma åt jag middag och sedan dess har jag pratat med pappa och sedan tränat lite, nu skall jag tvätta ansiktet och sedan kolla på ett avsnitt utav Arrow, åhh som jag längtat! 
 
Vi hörs imorgon, kram
 
 

Horoskop

Något som jag fastnat för mycket det sista är horoskop och allt som rör stjärntecken, tycker det är så himla roligt att läsa horoskop då det är läskigt hur bra det stämmer på mig och jag kan ärligtalat säga att jag lärt känna mig själv på ett djupare plan sedan jag började läsa "om mig själv" på det sättet. 
Det är ju inte så att jag tar allt som är skrivet och sedan lever mitt liv utefter det till 100% för jag tror väl inte på det fullt ut men jag tycker det är en rolig och häftig grej. 
 
Just nu läser jag det som finns att läsa inne på Veckorevyn, och jag skulle egentligen vilja att folk läste vad som står om mitt stjärntecken Stenbocken för då skulle nog folk mer förstå sig på mig, hahah nej, men, jag tycker att det stämmer in så himla bra på mig och det förklarar verkligen hur jag är som människa. 
 
Här kommer lite "fakta" om stenbocken som stämmer in på mig, klicka på texten för att komma till sidan med all text :) 
 
Här är lite tips om man skall dejta en stenbock men som även är bra att tänka på i vardagen: 
"Stenbocken har en tendens att vara lite reserverad och inte direkt uppge vad hen tänker på. Vad händer egentligen därinne? Varning för dubbla budskap. Din Stenbock vill inte verka beroende av någon annan, och gömmer kanske känslor bakom ytan" "Din Stenbock tycker inte om att ta första steget, utan vill hellre att du gör det eller att det kommer av sig själv. Dubbeltydiga meningar av typen 'var ska du gå nu?' och 'vad ska du göra i helgen?' eller till och med 'finns det någon speciell i ditt liv' kan göra dig riktigt förvirrad och är ofta förtäckta inbjudningar." 
 
Här är några nyckelord som förklarar en stenbock: 
Realistisk, praktiskt, ansvarstagande, pålitlig, lojal, konservativ, disciplinerad, ambitiös, vis, konstant, pryd, ihärdig
 
Här kan ni läsa mer om Stenbocken. 
 
Och här har ni Årshoroskopet för alla horoskop.
 
Vad tycker ni, stämmer erat horoskop in på er? :)
 
 

Konstig känsla

Har tillbringat min dag i sängen framför datan, fortfarande snuvig och halsont har kommit smygande men det jobbigaste just nu är en konstig känsla jag har i hela kroppen, vet inte vad det beror på men jag känner mig inte bra alls... I alla fall så skall jag åka till jobbet om ca 20 minuter så det är bäst att jag tar på mig något annat än min morgonrock, haha, och så hoppas jag att jag känner mig lite piggare så fort jag lämnar huset. 
 
Vi hörs senare, kram! 
 
 

Lugnafavoriter

Har fastnat mycket för de här låtarna just nu och dem går på repeat på Spotify varje vaken sekund, tänkte helt enkelt tipsa er om dem :D Mina absoluta favoriter utav dem kommer upp som youtube klipp så ni kan lyssna nu på direkten!
 
 
 
 
 
 
 

världens godaste

Hallå på er! 
 
Jag mår så mycket bättre just nu, förutom lite mensvärk och snuvig näsa är hostan nästan borta och jag känner mig piggare än vad jag gjort på länge! 
Alex följde med mig till Apoteket förut så jag slapp åka själv, väl hemma igen gjorde jag inte så mycket, hjälpte pappa laga mat när han kom hem 17:30 och vi gjorde köttbullar med bacon i, sås och pasta, väldigt gott.
Efter maten har jag tillbringat några timmar framför datan med Malin, tänk vilken fin syster jag har, massa kärlek till henne. 
 
Bakade dessutom de godaste chokladbollarna i hela världshistorien förut, mums så goda dem blev, tyvärr hade vi varken pärlsocker eller kokos men dem funkade utan det också men hade vi haft pärlsocker hade dem blivit lite sådär extra goda. Men äsch, jag kommer ihåg hur jag gjorde så jag får göra om dem så fort vi köpt allt som behövs. Vi gör nog chokladbollar en gång i veckan här hemma, okej, ibland blir det uppehåll och ibland bakar vi det fler än en gång i veckan men ungefär blir det chokladbollar en gång i veckan, rätt sjukt egentligen? Haha, men det är ju gott. 
 
Nu skall jag skriva några inlägg som kommer upp här imorgon, träna lite och så skall jag tvätta ansiktet och sedan sova, imorgon måste jag orka plugga och på eftermiddagen skall jag jobba. 
 
Kram 
 
 

tisdag

Tisdag idag och det ända som stod på schemat var gym men det hoppar jag över idag, är egentligen super taggad på att träna efter att ha tittat på första avsnittet utav Ninja Warriors Sverige men jag är fortfarande sjuk och en vecka utan träning får helt enkelt bli några dagar längre. 
Känner mig däremot mycket bättre, är fortfarande lite snuvig och jag har fått en jobbig hosta och utöver det låter jag lite hes och annorlunda men jag är mycket piggare och jag kan andas genom näsan nu i alla fall och det är väldigt skönt. 
 
Skall åka in till Skene om en timma hade jag tänkt för att gå till Apoteket och sedan handla lite, får se om Malin har tid att följa med efter skolan eller om Alex kanske är tillräckligt pigg för att följa med så att jag slipper åka själv, blir lite roligare om man är två. 
 
Nu skall jag ta på mig lite kläder och sedan fräscha till mig lite så att jag ser levande ut, haha.
 
Kram
 
 

new start

God morgon, eller god middag kanske passar bättre. Vaknade för flera timmar sedan men jag har bara inte orkat göra något helt enkelt, eller jo, jag har varit ner och ätit frukost men det är allt. 
Nu skall jag däremot stressa lite, bussen går om en timma och innan dess skall jag tvätta håret och sminka mig lite så att jag kanske ser lite piggare ut än vad jag känner mig. 
Idag mår jag lite bättre men jag längtar verkligen tills jag är frisk, för det här är så jobbigt. 
 
Vi hörs väl senare, kram
 
 

Önskar & hoppas.

Nu kollar jag in här bara för att säga sov gott, jag hoppas innerligt att jag mår i alla fall lite bättre imorgon, just nu känner jag mig inte något vidare alls, usch. 
Imorgon väntar slapp i sängen, borde plugga lite men vet ärlig talat inte om jag orkar, vid två skall jag i vilket fall som helst in till skene på möte så det är det ända jag har planerat imorgon, haha förutom att jag har planerat redan nu att jag skall äta våfflor till lunch ;) 
 
Sov Gott! 
 
Fotograf: Emma Palmgren (Jag)
Kamera: Nikon d40
Copyrigth 

Snuvig

Nu ligger jag hemma i min säng efter en mysig helg hos H, är nog banne mig sjukare nu än vad jag var när jag åkte till honom men jag känner mig faktiskt lite piggare trots att jag är sjukare, konstigt, och jag hoppas att jag inte har smittat ner H och alla andra stackare som fick åka samma buss som mig hem...
 
Vi har väl först och främst bara tagit det lugnt med tanke på att jag är sjuk så vi har kollat på en hel del filmer, i fredags beställde vi hem pizza och kollade på film, igår var vi ute och promenerade och så åt vi gott på kvällen innan H åkte och jobbade natt, medan han jobbade sov jag så gott och så kom han hem imorse vid 6 tiden, idag åkte jag in till stan 13:30 för att handla och sedan kom jag hem 15:28. 
 
Jag skall fortsätta spendera min söndag i sängen genom att lyssna på härlig och avslappnande akustisk musik, snyta mig, äta choklad, titta bloggar och så kanske jag sätter på någon bra film sedan. 
 
Vi hörs, kram
 
 
Fotograf: Emma Palmgren (jag)
Kamera: Nikon d40
Copyright 
RSS 2.0