Fjärilar.

Nu går bussen om cirka en halvtimma och fjärilar har byggt bo i min mage, haha är så pirrig och förväntansfull och det kommer nog bli jätte roligt! 
 
Jag önskar er en helt underbar nyår och att ni firar den med människor ni tycker om, jag skall uppdatera här igen nästa år så fort jag har tid, vet inte när jag kommer hem från stan eftersom jag sover där inatt och min iPhone funkar ju tyvärr inte. 
När jag kommer fram till festen skall jag byta om, sminket och håret är klart men jag vill inte åka buss i 1 timma och 30 minuter i min tajta, tunna klänning, då kommer jag frysa ihjäl... Haha jaja, nu skall jag sluta prata om allt och inget och säga hejdå. 
 
Puss!! 
 
 
 
Kom på att jag aldrig lagt upp bild på hur jag såg ut i torsdags :) 
Och så här ser jag ut just nu :D 
 

Sista dagen.

Sista dagen på 2014 idag och imorgon börjar ett helt nytt år, ett år med mängder av möjligheter som väntar på att man skall ta till vara på dem! Jag är riktigt taggad på ett nytt år, en ny start helt enkelt, startar dessutom det nya året med helt nya människor vilket är en bra början på mitt nyårslöfte, att bli ett bättre jag, positivare, gladare, sociallare och mer framåt, jag är själv trött på att höra "nytt år, nytt jag" från folk men det är med den tanken jag påbörjar 2015. 
 
Planerna för kvällen har ändrats lite, inget stort egentligen utan bara lite tider som skjutits på helt enkelt, så jag blir hemma fram till 21:33 och firar med familjen och J, äter god middag och har trevligt och sedan tar jag bussen 21:33 in till stan. Tror det kommer bli jätte bra och då hinner jag fira nyår på två olika sätt ;) 
 
Lena var nästan precis här och lockade mitt hår, jag blev faktiskt riktigt, riktigt nöjd men jag skall kolla med pappa när han kommer hem (haha, hans åsikt är viktigast!) från affären vad han tycker, om det passar mig och om det passar med klänningen, annars är det bara att tvätta håret och sedan platta det, men jag skall absolut locka håret så här någon annan gång om det blir så att jag har plattat idag för det blev riktigt snyggt! 
Så ja, nu ligger jag bara i sängen och lyssnar på musik och väntar på att Malin och pappa skall komma hem, dem är nämligen och handlar dagens middag.
Jag hade tankar på att åka och gymma idag eftersom jag inte skall vara i stan förens sent i kväll men så kom jag på att Lena skulle komma så därför stannade jag hemma, kanske var bäst det i för sig med min härliga träningsvärk... 
Strax har jag tänkt börja raka benen och så, jag har ju all tid i världen på mig så jag har ju inte bråttom men det gör att jag kan göra allt hur noggrant som helst så det är ju positivt ;) 
 
Vi hörs, KRAM! 
 
Bjuder på tre dåliga bilder som jag precis tog med kameran på datan, har inte gjort något alls med håret nu förutom att locka det så jag vet inte om jag skall göra något med luggen eller om den bara skall hänga... haha, det löser sig ;) 
 
 

30/12-14

Tänk att det är nyårsafton imorgon, helt sjukt!
Jag skall spendera min dag med att fixa mig, äta god mat och sedan klockan 19:33 åker jag till Göteborg där H plockar upp mig och så åker vi hem till hans kompis för att festa hela natten lång, skall bli väldigt roligt och jag är riktigt taggad!
Just nu sitter jag i min säng i min nya morgonrock som jag fick utav fina Therese och äter lite ris á la malta, skall strax ge datan til Ida och då ska jag skrubba ansiktet, ta ansiktsmask och måla naglarna, jag skall helt enkelt fixa mig lite inför imorgon. Har beslutsångest över vilken färg mina naglar skall vara... klänningen är svart och så skall jag ha guld smycken, hahah jaja jag hittar nog något bra. 
 
Har spenderat min dag i sängen med Malin, vi har tittat på Arrow och roliga klipp på youtube, en härlig slapp dag med andra ord, har dessutom världens träningsvärk i rumpan, låren och armarna så det är väldigt roligt, jag hoppas att det har blivit bättre till imorgon iallafall så att jag kan dansa och röra mig normalt. 
 
Vi hörs, kram! 
 
 
En bild från i söndags <3
 

Måndag.

Sista måndagen på detta året, tiden har gått sjukt fort och detta året har nog varit det bästa på flera år, stora förändringar har ägt rum men det har blivit bättre och det är huvudsaken! 


Hade en jätte mysig födelsedag igår, kom hem från stan klockan 14 och hade då med mig en nyårsklänning och lite andra saker som behövdes inför nyår, klänningen är jag jätte nöjd över och ni kommer få bild sedan :) 
När vi kom hem fixade vi i ordning allt för att gå ner till grillplatsen och grilla korv, vi tände brasa, drack varm choklad, åt korv och lekte i snön. Jag tog en helt del foton så dem kommer upp senare idag eller imorgon. 
Precis när vi höll på och packa ihop ringde Therese och undrade vart jag var så då sprang jag hem och satt och pratade med henne i någon timma innan hon var tvungen att åka hem, vi bytta julklappar och presenter så det var jätte mysigt och en perfekt överraskning. På kvällen åt vi egen gjord pulled pork i taco bröd med grönsaker och god sås, så ja, tacos fast med pulled pork istället för köttfärs, efter det blev jag däremot så himla trött så vi kollade lite på Jackass 3D innan jag gick och la mig.
 
Imorse gick jag upp runt klockan nio och åkte till gymmet, körde igenom kroppen eftersom jag haft ett uppehåll nu i några veckor men fokuset låg på ben och rumpa och så joggade jag på bandet en stund. Kom hem klockan 13 och då åt jag lite gröt och nu ligger jag uppe i min säng. 
Har tänkt redigera klart bilderna från gårdagen och sedan städa mitt rum, och då menar jag verkligen städa och möblera om, det är verkligen på tiden. Motivationen fick jag utav en sjukt fin födelsedagspresent, fick nämligen ett smyckes"träd" utav J och det är så himla fint så nu vill jag bara renovera och fixa i ordning rummet så att allt går i det temat, ni kan få se bild sedan. 
 
Kram 
 
 
Två bilder från igår :D Tack för en fin födelsedag! <3

Rea.

Två toppar från bikbok, kostade 99 kr styck :) 
 
Dr Denim jeans i modell Kissy från Design Only, kostade 399kr.
 
Linne och kjol från Cubus, linnet kostade 199kr och kjolen kostade 179 men så var det 30% rabatt så det gick på 264 kronor istället för 378 :) 
 
Tröja från Hm som kostade 75 kr.
 
Fondation från Kicks, kostade 265 kr.
 
Detta var vad jag fick med mig hem från Göteborg i fredags, är jätte nöjd med allt men mest nöjd är jag nog med den vita toppen från cubus och med min nya fondation. Fick dessutom hjälp att testa ut vilken nyans jag skulle ha och vilken sort foundation som passar min hudtyp, jag åkte nämligen dit utan smink för att jag skulle be om hjälp så en jätte trevlig tjej som jobbade där sminkade mig med två olika nyanser och så kom vi fram till att den ljusaste nyansen, Milk, passade bäst och att jag sedan får gå upp till nyansen Ivory eller Cream när sommaren kommer och jag får lite färg. 
 
Har ni hittat något på rean?

Grattis till mig själv!

Japp, då fyller jag 19 år idag, känns konstigt och på ett sätt onödigt, första året som jag inte har längtat till min födelsedag... Men jag kommer ha en jätte bra dag med min fina familj så det kommer nog kännas bättre snart! ;) 
Jag har inte tänkt ha något kalas idag, känner inte alls för det men det kanske blir så att jag har kalas någon annan helg, istället skall vi i familjen gå till grillplatsen här bredvid huset och grilla korv, dricka varmchoklad och sedan bara ha en mysig dag. 
 
Här kommer ett par bilder från mina 19 år, jag ska försöka lägga dem i åldersordning, kram!
 
Tre söta bilder på lilla mig, vet inte hur gammal jag är på någon av dem här bilderna tyvärr.
Här är en bild på min när jag var på Pop Kollot 2009, här var jag så himla lycklig och jag mådde så bra, äkta glädje i denna konstiga bild ;) 
Denna bilden är tagen på Liseberg när vi familjen var där 2009, nästan direkt efter att jag kom hem från Pop kollo.
Jag och Eric Grönwall på Liseberg och jag tror det var 2010 bilden togs :)
Här är jag hemma hos Sara, vet inte exakt när bilden togs men den las ut på fb 2011 iallafall ;)
9:ornas bal 2011, behöver nog inte skriva mer än så ;)
Här är jag på kusin Hedvigs konfirmation 2011 :)
Jag på midsommarafton 2012.
Julafton 2012 :)
En sommar dag 2013 hemma hos mormor, mer specifikt så var det dagen innan familjen plus mormor åkte till Danmark över en dag.
Vet inte exakt när detta kortet togs men det var sommaren 2013 och det är taget i slottskogen en regnig men bra dag. 
Denna bilden togs i december 2013 :)
Denna bilden är tagen denna sommaren, 2014, på släktträffen :)
Även denna bilden är tagen denna sommaren, vi var först i Gunnebo slott och sedan åkte vi vidare till Tjuvkils huvud där vi fikade och tog kort.
Här är jag samma dag som Rullan lämnade mig efter 17 år ihop så den är tagen i september 2014.
Och här är väl den nyaste bilden på mig värd att visa, tagen i onsdags, 24 december 2014 :)
 

Första gången i mitt liv.

Idag är jag bakfull för första gången i hela mitt liv och det känns väl sådär, jag spenderade dessutom större delen av gårdagen åt att fortfarande vara full sedan i torsdags så det har varit några roliga dagar.. haha. Sitter dessutom just nu och planerar nyår så det kommer nog bli jätte bra! 
 
Tänkte bara titta in och säga hej, orkar inte skriva så mycket mer nu, kommer ett inlägg imorgon om vad jag köpte på rean och imorgon åker jag och Ida in till stan på morgonen för att titta på nyårs klädsel och sedan är det hem för att fira min 19 års dag :) 
 
Kram! 
 
 

Snö

När jag vaknade i morse var det helt vitt utanför fönstret så jag och Alex tog en promenad, Alex tog med sig Spyker och jag tog med mig Nikon. 
Har sittit och redigerat bilderna nu så här kommer några utav dem jag tog :D 
 
Fotograf: Emma Palmgren (Jag)
Kamera: Nikon d40 
Copyrigtht. 

Vid liv igen.

Sov från det att jag uppdaterade här på bloggen till klockan tolv, gick upp och åt lite yoghurt innan jag fixade mig och tog bussen in till Göteborg klockan 13:33. 
Hittade massa snyggt på rean och lite annat som det inte var rea på, så jag är sjukt nöjd med dagens shopping! 
Köpte 4 snygga tröjor, en kjol, dr denim jeans och en foundation, kan nog fixa bilder imorgon så ni får se :) 
 
Nu skall jag ta och skriva om gårdagen samtidigt som badkaret fylls på med varmvatten, tänkte nämligen ta ett varmt bad innan jag skall ta och gå i ide i en evighet, haha nej men det börjat märkas att jag inte sovit mycket och min kropp är helt förstörd, seriöst. Ni skulle se mina ben just nu, jag har stora blåmärken, rivmärken och mina knän och vader är helt svullna, har ingen aning om hur jag lyckades men det försvinner nog snart. Har däremot ont i mitt högra knä så att gå i trappor är inte alls roligt just nu, hahah det roliga är däremot att mina nylonstrumpbyxor är hela och fina men mina ben är helt förströda... haha, hur lyckas man?
 
Igår klockan 20:33 åkte jag och Sara till Isak och Emelie, förfestade och hade det bara riktigt roligt ihop, tog bussen in till trägår´n runt 00:30, tyvärr hände det massa tråkigheter påvägen in så Emelie och Isak vände och åkte hem och så åkte jag och Sara vidare till trägår´n. Vi dansade loss, träffade massa härliga människor och ja, en hel del snygga killar också om jag ska vara ärlig och det ska jag ju ;) 
Vi stannade tills dem stängde klockan fem och då gick vi med ett gäng till Max för att äta, jag tittade väl mer på när dem andra åt, jag klarar nämligen verkligen inte av att äta sån fet mat efter att jag druckit så jag drack lite vatten och så fick det vara bra för min del. Jag och Sara sa hejdå till dem andra efter två roliga timmar med härligt folk och så tog vi bussen hem klockan 06:58. 
Hände massa under kvällen som dock inte kommer nämnas här på bloggen, haha, men jag hade en riktigt grym natt, så tack alla som gjorde den awesome! 
När jag kom hem pratade jag med pappa, delade med mig av den barntillåtna delen av kvällen (eller den föräldratillåtna delen kanske man skall säga) och sedan gick jag upp till Malin och berättade allt det som pappa inte fick veta, haha... 
 
 
Badkaret är nog strax färdigt och då skall jag lägga mig och lyssna på bra musik, vi hörs mer imorgon! :D 
Bjuder på tre härliga och suddiga bilder från inatt, bilderna är tagna nästan exakt klockan fem.. hahah ;) 

Mot Göteborg!

Nu skall jag byta om från pyjamas och dra in till stan för en shoppingtur, har lite grejer jag ska köpa men sedan får det bli vad det blir ;) 

Bjuder på en bild från natten så länge och så hörs vi sedan! 
 
 

Kärlek.

Älskar er till månen och tillbaka, min underbara familj <3 

Nu skall jag snart stänga mina ögonlock.

Bussen släppte av mig hemma 07:58 efter en grym natt, längst vägen såg jag hus vakna till liv och människor som satt i sina kök och åt frukost, själv åkte jag hem från en vild natt samtidigt som solen gick upp. 
Jag hade tänkt skriva ett långt inlägg om min natt redan nu men nu när jag väl ligger i sängen under mitt varma täcke är jag mer sugen på att få några timmars sömn än att skriva en roman till er här ;) 

Jag skall, berorede på hur jag och min kropp mår efter några timmars sömn ta en buss in till stan och kolla in mellandagsrean, är taggad men om kroppen säger nej åker jag bara in imorgon istället, det är inte hela världen. 
 
Vi hörs. kram!! 

Bilder Liseberg

Fotograf: Står på bilden. Emma/Anders/Ida Palmgren
Kamera: Nikon d40
Copyright Familjen Palmgren.

Taggad!

Är riktigt taggad på kvällen, vi åker en timma senare till Emelie så jag ligger i sängen nu och har precis tittat på film med Malin. Håret är klart, jag har bestämt vad jag skall ha på mig för nederdel och så har jag börjat sminka mig så nu skall jag bara sminka klart mig och bestämma vad för topp jag skall ha på mig, klädseln är absolut det värsta med att gå ut, jag har verkligen inget att ha på mig. Blir att kolla på toppar nu på rean, för jag blir snart galen på att behöva rensa ut min garderob varje gång jag vill ha någon snyggare fest topp ;) 

Vi tittade på Looper förut och jag tror faktiskt att hela familjen tyckte om den, jag hörde inte pappa klaga iallafall så det är ett gott tecken. Joseph Gordon Levitt gjorde ett bra jobb och resten av skådespelarna var också bra, lite seg film här och där men det kan man leva med. 
 
Hepp, nu skall jag ta och fixa mig så att jag är redo att åka :) 
 
Kram, vi hörs när vi hörs.
 
 

Mitt i natten.

Det här med ett inlägg mitt i natten börjar bli lite av min grej, det är väl bra att jag uppdaterar men mina sovvanor är kanske lite mindre bra, aja, det är jullov och när skolan startar igen är det tillbaka till mina gamla rutiner, eller så kanske det är bättre med nya rutiner... men det tar vi hand om i januari. 
 
Min dag har varit bra, första julen bara vi barn och pappa och jag måste säga att vi hade det riktigt roligt, mysigt och trevligt, lite ovant att inte vara massa människor runt matbordet, sitta och knö framför Kalle Anka och att golvet är fullt med papper efter att alla öppnat sina klappar, men som sagt, vi klarade oss galant själva. 
Vi har ätit god mat, mycket mat, vi har tittat på kalle anka, sista avsnittet av När karusellerna sover och så har vi tittat på Ensam hemma 2 men även Karl-Bertil Jonssons julafton hann vi med att titta på. Tomten kom och hälsade på och jag tror tomten tycket det var mycket roligare att hälsa på än vad vi tyckte det var roligt att han kom, tyvärr missade pappa tomten precis vilket var lite synd för jag tror dem hade kommit bra överens. 
 
Vi tittade däremot aldrig på Looper, pappas spel installeras nog i skrivandes stund fortfarande så vi skall titta på den imorgon istället och det blir minst lika bra. 
 
Vad gäller imorgon så har jag lite roligheter planerat, utöver att titta på Looper då vill säga, klockan 19 åker jag och Sara och möter upp Emelie och så skall vi förfesta lite innan vi sedan beger oss till Trägår´n, kommer nog bli en riktigt grym kväll, så ja, att fixa mig inför det kommer ju ta upp några timmar av min torsdag med sedan skall jag hinna med att städa, äta julmat och ris á la malta, vi köpte lite julmat inför julafton eftersom det bara skulle vara vi familjen men vi har ändå massa mat kvar, haha jaja, julmat är gott så jag klagar inte. 
Mina favoriter på julbordet är nog skärgårdssill med kokt potatis, muuumsigt, sedan är ju självklart julskinkan en stor favorit. 
 
Nu skall jag titta på ett avsnitt av Under the Dome och sedan sova, kram! 
 
Fotograf: Står på bilden. Emma Palmgren/Anders Palmgren
Kamera: Nikon d40
Copyrigt Familjen Palmgren. 

22:17

Hej på er, jag sitter uppe och tittar bloggar och facebook under tiden pappa installerar sitt spel han fick utav oss barn i julklapp, nu vet vi vart han kommer spendera sina lediga stunder iallafall ;) haha, nej men det är mycket roligare att ge bort spel och filmer nu när vi har en sådan bra tv, fast framförallt är det väl roligare att få spel och filmer nu, för nu ser man faktiskt vad det står i spelen och det är mycket bättre kvalité. 
 
Min mobil har däremot spårat ut totalt, vill egentligen inte lägga pengar på en ny mobil men det får nog bli så, jag har ju trots allt haft min iPhone i ca sex år så det är väl egentligen inte konstigt att det är lite problem med den nu. Jag beställde ju ett nytt batteri och en mejsel för ett tag sedan, mejseln kom igår men skruvarna är så slitna att man inte får något grepp med mejseln. Min mobil har suttit på laddaren sedan igår kväll och den är fortfarande död, just nu ligger den och blinkar och visar att den behöver laddas, för en stund sedan satte den på sig och visade 7% och efter en minut stängde den av sig igen... Hahah, jaja, ni hör ju själva, dags för en ny mobil helt enkelt. 
Jag hade ju tänkt kolla på en data på mellandagsrean men om det blir lite rea på en iPhone blir det nog så att jag passar på och köper en, har världens beslutsångest över vad jag vill och borde köpa men jag får se hur det blir. 
 
Vi barn fick ett familjespel i julklapp så vi har suttit och spelat det en stund nu efter att vi öppnat alla klappar, roligt och lite svårt spel så jag är glad att vi hittade det på Ullared, kommer inte ihåg vad det heter just nu men ni får veta det så fort jag kommer på. Nu skall vi titta på Looper, en film som jag fick i julklapp, Joseph Gordon Levitt är en av huvudskådespelarna så jag vet redan nu att den kommer vara bra ;) 
 
Jag skall väl ta och gå ner till dem andra nu och så hörs vi mer imorgon, kram!
 
God jul! :D 

24 december

God jul alla fina! Jag hoppas att ni får en helt underbar och mysig dag :D 
 
Jag har precis smitit upp till mitt rum för att önska er god jul, dem andra håller på och lagar maten och vi har precis tittat på årets Kalle Anka, mysigt. Snart är maten klar och då skall vi äta oss mätta för resten av året (är inte långt kvar tills 2015 däremot, hehe) och efter det skall julklapparna öppnas. 
 
Vi hörs, kram! 
 
 

Julafton, enligt klockan.

Klockan är snart ett, vilket betyder att det enligt klockan är julafton, jag skall ialalfall titta på ett avsnitt utav Under the Dome och sedan sova några timmar innan det är julafton "på riktigt" ;) 
 
Dagen har varit bra, vi har hunnit med allt vi skulle hinna med, förutom pepparkakshuset kom jag på nu precis när jag skrev att vi kommit ihåg allt, hahah jaja, det hinner vi göra imorgon. 
Alla julklappar är inslagna och ligger under granen, jag har bland annat gjort de godaste brända mandlarna jag ätit och pappa har gjort julskinkan, köttbullar och janssons frestelse, han gjorde dessutom en marsipangris (haha, som ser ut som en flodhäst, men så länge den är god spelar det ingen roll) så vi har faktiskt läget under kontroll. Dessutom blir det bara vi familjen imorgon så det behöver inte vara så himla "perfekt", bara vi har varandra så spelar det andra ingen roll och jag är så glad att jag får fira jul med min underbara, älskade, familj och det är det viktiga. 
 
På torsdag skall jag med största sannolikhet till Trägår'n med Emelie och Sara, är peppad och eftersom jag fyller år på söndag skall vi passa på och fira mig, kommer nog bli grymt kul, eller ja, med dem två brudarna som sällskap kan det inte bli annat är grymt!
 
Nej, nu skall jag titta klart på avsnittet, sov gott! 
 
Bild som pappa la ut på sin fb för en liten stund sedan :) 

Nu är det jul.

Ja, nu känns det faktiskt som jul, iallafall lite mer än vad det gjorde igår ;) 
Liseberg var mysigt, tråkigt att det inte var snö och att det inte var kallare men vi gick runt och tittade, tog kort och så åt vi Suovas.
Det roligaste på hela kvällen var när Ida la fem kronor på ett nummer på dumlehjulet och vann (!), första försöket och så vann hon stjärnvinst, därefter spelade vi några gånger och pappa vann en andra vinst på centerhjulet. Näst roligaste var helt klart när jag satt på Alex axlar för att kunna ta kort på skridskoshowen, haha, så himla läskigt! 
Vi träffade J innan vi åkte hem och bytte julklappar, mysigt och nu vill jag bara öppna julklapparna :) 

Bussen kom hem för ungefär en timma sedan och vi har precis varit och hämtat en gran hos grannen, världens sötaste gran! Nu skall vi äta pepparkakor med ost och sedan är det dags att sova. 
Imorgon skulle pappa egentligen på begravning men som det ser ut nu stannar han hemma, vi skall ju handla, laga julmat, baka julgodis, pynta granen och klä in julklappar så vi behöver nog vara alla hemma för att hjälpa till... 

Hörs sedan, kram 





Paus.

Nu har vi nästan precis kommit hem och vi sitter just nu i köket och äter lite lunch. 
Snart skall vi göra chokladbollar, varm choklad och kaffe så att vi är redo att åka till Göteborg igen. 

Vi är lite osäkra på när vi skall hoppa på bussen in till stan men vi hörs när vi hörs, kram! 



22 december

God morgon!
Idag är jag uppe med tuppen om man jämför med vilken tid jag gått upp dem senaste dagarna, i vilket fall så väntar en riktigt bra dag så det är värt att gå upp tidigt. 
Nu skall jag äta frukost och fixa i ordning mig, om en timma tar jag, pappa, Malin och Ida bussen in till stan för att handla julmat och lämna julklappar hos J, när vi kommer hem igen skall vi fixa i ordning oss, göra varm choklad och kaffe i termosar för att sedan åka tillbaka till Göteborg och gå på Jul på Liseberg. 
 
Vi hörs när vi hörs, men nu vet ni hur min dag kommer se ut :D 
 
Kram

Lussekatter

Igår spenderade vi kvällen i soffan framför När karusellerna sover, eftersom pappa har haft praktik i två veckor har han kommit hem väldigt sent så vi hade massa avsnitt att titta ikapp på, så vi satt och åt lussekatter och drack julmust, super mysigt. 
När vi tittat ända fram till avsnitt 20 gick jag och satte mig och spelade The sims, helt plötsligt kom Alex in och sa att han ville sova och då visade det sig att klockan var 01:40, helt sjukt. Haha så brukar det bli när man spelar The sims.
Avslutade natten med att tömma diskmaskinen och att diska några plåtar, kändes bättre att stå och diska mitt i natten än att stå och göra det idag, nu var det ju rent och fint på bänkarna när vi vaknade istället, man ja, att stå och diska klockan två på natten är kanske inget man borde göra ;) 
 
Nu har jag precis ätit upp min tallrik med tomtegröt och har tänkt titta på en film innan jag skall städa lite, tror mitt rum skall få sig en ordentlig städning, just nu hänger sadeln som skall säljas på min sänggavel, två ländtäcken som skall säljas ligger på golvet och ja, det är häst saker överallt just nu, har inte orkar lägga in några annonser heller så det lär ju dröja ett tag tills dem försvinner, hehe, men är det någon som vill köpa en nästan oanvänd sadel (använd till shettis tidigare) så är det bara att säga till :) 
 
Jag hoppas att ni får en fin söndag, en fin fjärde advent :D 
 
 

Jul, jul, strålande jul.

Trots att det regnar och är äckligt ute börjar julkänslan komma smygande, igår åkte hela familjen in till stan och kollade efter lite julklappar och handlade lite julmat. Eftersom vi var i Göteborg tittade vi på julskyltningen och lyssnade på den sjungande granen, det är så himla maffigt med så stora körer som sjunger med änglaröster, höll på att börja gråta för att det var så vackert (vilket jag alltid gör... hehe) 

Idag sov jag till 13, helt sjukt men jag känner mig febrig och har ont i halsen så jag sov som en sten trots att alla andra var vakna. 
Under dagen idag har vi städat både ute och inne och nu skall lussebullarna bara jäsa innan dem skall in i ugnen, egentligen skall väll lussebullar ätas vid lucia men jag var så sjukt sugen så pappa ställde sig och bakade för en stund sedan. <3

Funderar på att göra brända mandlar ikväll, känns lite tidigt i för sig.. dem kommer nog vara uppätna redan imorgon så jag får nog vänta med det tills på tisdag eller något ;)    
Planen just nu är att åka till jul på Liseberg på måndag, regnar det så struntar vi i Liseberg i år och så får vi gå nästa år i stället, vi skall även julhandlade och köpa några sista julklappar innan onsdag så vi har lite kvar att fixa med. 

Vi hörs, kram






Bilder från igår :) 


Bakeli bak ;) 

JULLOV!

Nu har jag jullov, känns helt galet, men såå skönt kan jag lova er! 
 
Muntan gick bra, jag fick D vilket var mitt mål, i samhällskunskap 1 var mitt mål högre och jag fick bara D så jag kände att det var bäst att sikta lite lägre, nu så här efteråt inser jag att jag nog hade kunnat få högre i samhällskunskap 2 kursen då jag upplevde den mycket enklare men jag är väldigt nöjd med ett D. Hade samma lärare som i första kursen och han är en riktigt bra och trevlig lärare så jag var knappt nervös innan.
Jag fick en fråga om Sveriges befolkningsutveckling, om varför u-ländernas utveckling utifrån den demografiska transitionen sker långsammare än i i-länder och vad man kan göra för att dem skall komma upp i nästa stadie, jag fick prata lite lätt om den kris jag valt att skriva om, jag fick förklara vad folkrätt innebär och tillsist fick jag prata om vad jag hade gjort vid en lågkonjuktur om jag följde keynesianismen, svårare än så var det inte och jag kunde prata fritt och öppet på varje fråga. 
 
Nu skall jag nog ta och sova en liten stund, somnade inte förens vid tre och pappa ringde för att prata med mig om muntan klockan 07:00 så jag gissar på att mitt bultande huvud och svidande ögon försöker säga mig att jag behöver sova och jag tänker inte strunta i dem ;) 
Klockan två skall jag åka och handla och ikväll åker jag antagligen och tittar på Malin och Idas avslutning, i år har dem nämligen avslutningen på kvällen istället för under en skoldag, det är därför dem har ledigt redan imorgon, men det är egentligen det ända jag har planerat för denna dagen.
Tänker titta på Under the dome när jag har sovit lite, nästa Arrow avsnitt kommer nämligen inte förens i slutet av januari så nu har jag börjat titta på en ny serie, kan ju säga (om ni nu inte redan märkt det) att serier är mitt liv, serier ger mitt liv mening, haha, riktigt så illa är det nog inte men jag kan inte komma på vad ej serieberoende människor gör på dagarna, och nätterna med för den delen.... 
 
Vi hörs, kram
Idag är det ännu en dag närmare julafton... :D 

Klockan tjugotre:tjugosex

Det är onsdag kväll och imorgon väntas en munta i samhällskunskap och sedan har jag jullov, har jag pluggat tillräckligt, nja antagligen inte, men jag känner mig ändå ganska lugn just nu. 
Jag har precis gjort chokladpudding till mig efter en inte så rolig attack av Ge mig choklad, nu, nuuu. efter en sked av chokladpudding har suget avtagit lite så jag skall bara äta lite undertiden jag tittar på Arrow. 
Efter avsnittet skall jag plugga pytte lite och sedan sova, muntan är tidigt imorgon så jag måste somna i någorlunda tid idag iallafall, har kommit i säng runt tre tiden varje natt nu i ca en vecka och igår var jag uppe till fem för att bli klar med uppdraget så under lovet nu skall jag sova och samla kraft ;) 
 
Vi hörs, har inga bilder att bjuda på tyvärr...
 
 

Onsdag=en vecka kvar till julafton!

Satt uppe till fem inatt innan jag blev klar med uppdraget, inte helt nöjd men nu är det inne iallafall och det känns bra. Idag lämnade jag inte sängen förens klockan 13, sov inte fram till dess men både min kropp och mitt huvud behövde vila så jag låg och gosade med Spyker innan jag gick ner och hämtade frukost. 
 
Nu ligger jag och tittar på The Flash, helt okej serie och jag orkar inte direkt titta på någon som kräver min fulla koncentration. Vid fyra åker jag och jobbar och tills dess tänker jag bara ligga här i sängen, plugga mer inför muntan får jag göra när jag kommer hem från jobbet. 
 
Ha en fin onsdag och tänk att det bara är en vecka kvar till julafton, heeelt sjukt! :D 
 
 

Hagel klockan ett.

Sitter uppe på mitt rum och pluggar, var inte så effektiv under dagen som jag borde vilket resulterar i att jag får sitta uppe hela natten för att få in uppdraget... man får bita i det sura äpplet helt enkelt. Iallafall så är jag strax klar skulle jag tro, har lite svårt att formulera mig så som jag vill men så länge jag får ihop något som räcker till ett E är jag nöjd, usch samhällskunskap är inte min grej alls. 
 
Hörde precis världens hagelstorm, eller jag tror att det var hagel iallafall, tror i för sig att det både regnar och snöar just nu men det lät som hagel stora som tennisbollar som slog mot mitt fönster för en stund sedan. Bara inte strömmen går är jag nöjd. 
 
Nej det är väl bäst att jag fortsätter, imorgon skall jag förbereda mig inför muntan på torsdag och på eftermiddagen/kvällen skall jag jobba. 
 
Kram!
 
 
Update klockan 01:30 : Nu har det börjat åska och jag såg precis en blixt, tänk vad man missar mycket när man sover ;) 

Tisdag

God morgon! 
Vaknade upp när klockan ringde 08:30 med världens mensvärk, och blä jag orkar inte.
Nu har jag iallafall haft mentorssamtal och jag har kolla igenom mitt uppdrag igen, känns som att det här tredje och sista uppdraget i samhällskunskap 2 kursen är lättast, eller iallafall det uppdraget som passar mig lite bättre. 
Med tanke på plugg och mensvärk tänker jag hoppa över gymmet idag, har inte gymmat på över en vecka vilket är segt men det har inte passat med plugget och min förkylning har också sagt ifrån, så det får bli lite uppehåll nu innan jul och så blir det fullt ös sedan igen. 
 
Jag har fortfarande inte varit nere och ätit frukost, det blir så när Alex lämnar sin data hemma för då kan jag ha den i mitt rum och bara starta den när klockan ringer och börja plugga, jätte smart, funderar dessutom på att iallafall kolla på en data under mellandagsrean, pappa har nämligen tagit min och använder den som sin skoldata och jag kan ju inte alltid räkna med att jag kan använda Alex data på examinationer och så eftersom det är hans skoldata. Jaja, jag skall kolla på rean och hittar jag någon bra och billig är det nog det som får prioriteras. 
 
Hoppas att ni får en fin dag, nu skall jag nog gå ner och äta lite frukost och sedan mumsa i mig iallafall en chokladboll som jag bakade igår, jag måste känt på mig att jag skulle behöva dem idag, haha ;) 
 
Kram
 

15 december

Måndag och den femtonde december idag, tänk att det bara är en vecka kvar till julafton på onsdag, helt sjukt vad tiden går fort! 
På torsdag går jag på jullov och det skall bli skönt, jag har tänkt skumma igenom några matte sidor under lovet och läsa en bok i svenskan men utöver det skall jag faktiskt ha lov och bara ta det lugnt, Malin och Ida får jullov på torsdag och Alex får det på fredag och när pappa får jullov vet jag faktiskt inte.
Innan julafton har vi lite kvar att fixa, skall inhandlas lite fler julklappar och så skall vi köpa julmat och julgodis, vi skall gå på jul på liseberg och så skall vi baka massa julgodis och göra ett pepparkakshus, sedan är det lite kvar att pynta och självklart skall en gran fixas men vi har nog faktiskt läget under kontroll ändå ;) Vi får väl se när allt skall fixas men det löser sig, Liseberg skall vi åka till någon dag nu, bara det inte regnar, vi hade egentligen sagt att vi inte skulle åka fören det kom snö men just nu känns det som att det inte kommer komma någon snö alls tyävrr...
 
Jobbet idag gick bra, jobbade en timma länge eftersom vi inte skall ses förens i januari men det skall bli skönt med lite ledigt också, sedan blir det fullt ös medvetslös igen. 
Nu skall jag tillbringa min kväll och natt i sängen med plugg, behöver få in ett uppdrag innan torsdag så jag skall sätta mig och få gjort det nu... usch orkar inte plugga, men det är bara att köra järnet. 
 
Kram 
 
 
 

Söndag.

Ligger uppe i sängen och skall strax sova, först tänkte jag titta på ett avsnitt av Arrow bara, sov till klockan ett idag och sov lite middag nu på eftermiddagen då jag var helt slut, haha, så nu är jag pigg. 
Imorgon väntas det jobb på eftermiddagen och innan och efter det har jag massa plugg som behöver göras, en måndag helt enkelt. 
 
Dagen har varit väldigt mysig, jag har ju tillbringat större delen av den i sängen men det får man göra ibland, förutom det har vi haft pepparkaksbak här hemma, super mysigt och dem blev faktiskt goda för första gången någonsin, super kul och mysigt. 
 
Jag hoppas att ni haft en bra helg och så hörs vi imorgon, kram
 
Tre bilder från dagen :) 

Inlägg mitt i natten.

Spyker ligger och snarkar här bredvid mig och för en liten stund sedan skällde han i sömnen, min älskling. 
Jag har haft en väldigt bra helg och imorgon (eller ja, idag fast med några timmars sömn först) skall jag plugga och planera lite inför julen. 

I fredags gjorde jag mig i ordning och åkte till Emelie med Sara runt klockan sex, vi körde ölspelet, heads up och "jag har aldrig", utöver det pratade vi och fixade vi oss och vid tio tog vi bussen in till stan. 
Gick till Excet där vi sedan tillbringade hela kvällen, nästan, för Emelie åkte vid ett tiden men jag och Sara körde på till stängning. Vi gick då vidare till burger king och åt med två killar, däremot, precis som vanligt när jag dricker, blir jag bara äcklad av fet mat så jag tvingade i mig två pommes innan jag drömde mig bort till en fruktsallad med melon... jordgubbar... och körsbär... 
Efter det lämnade jag dem och åkte vidare hem till J, hon bor i stan så jag fick vänligt nog sova där, hur skönt som helst att slippa sitta på en buss hem i en timma klockan tre på natten när man är lite små full. 

Sov till tio och då vi åt frukost, tvingade i mig massa vatten och lite yoghurt, bytte om och sedan handlade jag och pappa mat inför kvällen innan vi fikade med J och hennes barn. Klockan tre tog vi bussen hem alla tre för att fixa oss och åka till kyrkan. 
Malin går ju i nian vilket innebär att hon är med i det stora luciatåget och Ida som är med i kören var också med och sjöng, pappa skulle även servera glögg så det blev en riktigt mysig eftermiddag i kyrkan med familjen och J. 

Nu på kvällen har vi ätit helstekt fläskfilé med klyftpotatis, beasås och grönsakskräm, super gott! 
Därefter satte vi oss alla i soffan och tittade på några avsnitt av julkalendern, vi tittade senast den tredje december så vi tittade i kapp några avsnitt iallafall. 

Nu ligger jag som sagt uppe i sängen med en snarkande hund bredvid, jag har tvättat bort sminket och pyjamasen är på så nu skall jag njuta av min skönhetssömn innan det är dags för ännu en dag. 

Kram och sov gott! 



Så här såg jag ut någon timma innan bussen skulle gå till Emelie, dagen innan bilden togs klippte jag mig själv och plattade håret, blev absolut nöjd! 




Jag, Sara och Emelie, <3 

havreflarn & plugg.

Jag tog precis en paus från pluggandet och gick ner och bakade havreflarn, väldigt enkelt och riktigt gott! 
Nu skall jag fortsätta plugga och sedan får det bli något avsnitt utav Arrow innan jag skall sova. 
Mina tankar för dagen var ju att plugga och gymma men efter för lite sömn och sjukdom de senaste veckorna hoppade jag över gymmet idag och så har jag sovit flera timmar nu på dagen och just nu känner jag mig piggare än vad jag gjort på riktigt länge. Förutom halsont, lite lätt feber och ett knastrande öra känner jag mig lite bättre, inget illa mående just nu iallafall. 
 
Imorgon skall jag plugga och jobba, näst sista gången innan det är dags för juluppehåll så det blir ett lite längre pass än vanligt, bara roligt däremot så det gör inget alls.
Åhh, igår var det bara 20 dagar kvar tills jag fyller år, får så vad som händer men det blir säkert roligt oavsett :) 
 
Tråkigt och konstigt inlägg, utan bild dessutom, men vi hörs!

8 12 14

Hallå på er! 
Nu var det ett tag sedan jag skrev, igen, och det ber jag om ursäkt för. Denna gången är anledningen att jag bara har varit trött, både fysiskt och psykiskt antar jag, jag håller på att bli sjuk och jag känner mig bara trött på allt runt om kring mig. Det känns nog bättre snart, så det är ingen fara. 
 
I fredags var vi på gymmet och det är så roligt att se hur mycket jag utvecklas, efter gymmet handla jag med mig middag och så lagade vi syskon plus Lenis god mat innan jag fixade i ordning Lena och Malin då dem skulle hem till en kompis. I lördags var jag i kyrkan och övade inför luciatåget, kul men ovant att vara med igen. Avslutade dagen med att titta på The Maze Runner som var minst lika bra som jag hade för mig sedan jag såg den på bio. 
I går var jag och sjöng i kyrkan och det gick bra, var i vilket fall väldigt roligt, efter det mådde jag inte alls bra men tillbringade flera timmar framför datan i sängen med plugg som jag skjutit på under veckan. 
 
Idag har jag tillbringat min förmiddag med att försöka må bättre innan jag åkte till jobbet och var med på sista gången innan jul uppehållet, fick en fin julklapp, pysslade med barnen och hade en väldigt bra eftermiddag. Sedan jag slutade har jag handlat, lagat mat och tittat på Arrow och nu sitter jag uppe i sängen för att plugga så att jag får in uppdraget någon gång, egentligen är inte frågorna särskilt svåra men samhällskunskap är inte alls min grej och det gör det väldigt tråkigt, jag skall däremot kämpa mig igenom mina hjärnspöken och förkylning (eller vad det nu är som kommer smygande) och ha muntan nästa vecka, kommer kännas skönt att bli av med den kursen. 
 
Resten av veckan skall jag fokusera på samhällskunskapen rent plugg mässigt, vad gäller jobb så jobbar jag onsdag och torsdag och utöver det skall jag gymma imorgon. På fredag skall jag antagligen med till Soldathemmet och lussa, efter det skall jag försöka hinna gymma innan jag skall ut med två kompisar, vi har tänkt göra Göteborg osäkert så att säga, haha ;) 
 
Men vi hörs, nu måste jag plugga. kram. 
 
Bild från i söndags innan jag åkte till kyrkan :) 
 
 

Fredag

Halloj! 
 
Nu var det ett tag sedan jag bloggade, anledningen har varit att vi inte hade något internet i onsdags till torsdags och att min mobil har varit jobbig, skrev ett inlägg igår på mobilen men eftersom batteriet är dåligt dog den helt plötsligt när den var uppe på 24%...
 
Iallafall så är förkylningen mycket bättre, jag har svårt att sova och inatt kunde jag inte somna fören 03:30 ungefär och så har det varit nu denna veckan, segt, men jag hoppas att det försvinner snart! 
 
Hade mitt första jobb pass med mitt nya uppdrag igår och allt gick jätte bra, jag är så glad att jag fått de här jobben som kontaktperson för jag trvis verkligen jätte bra, nu nalkas ju julafton och nyår och då kommer jag inte jobba men sedan drar det igång igen.
Idag skall jag plugga, blää, jag har verkligen kommit in i en period där pluggandet suger och jag har ingen ork eller inspiration alls, egentligen skulle jag bara villja jobba ännu mer och lägga pluggandet på vänt men så funkar det inte riktigt, så idag skall jag ta tag i det jag skjutit upp denna veckan och sedan skall jag och gymma med Lenis och Alex vid 15 tiden. 
 
Ikväll skall vi systrar titta på The Maze Runner, vi hade egentligen bestämt att ingen av oss skulle se den utan någon annan och vänta tills jag köpt den på dvd men den kommer inte ut fören i januari och nu när den kommit ut på swefilmer kan vi inte hålla oss längre och eftersom vi köpt en ny bra tv kommer det inte vara jätte dålig bild kvalite iallafall. 
Förutom det har jag tänkt kolla på Idol, jag har verkligen inte följt det men nu är det final och då vill jag se vem som vinner och inte bara läsa om det på facebook eller på instagram, dessutom kommer ju One driection att sjunga och jag vill inte missa en möjlighet att se dem, är nämligen så peppad på att se dem till sommaren så detta kanske kan stilla min längtan ;) 
 
Vi hörs, kram! 
 
Vi skall även titta på två asvnitt av När karusellerna sover ikväll, pappa var inte hemma igår så då tittade inte vi utan honom så ikväll skall vi komma ikapp ;) 

Filmtips. Nr 9

 
 
Denna filmen är nog nästan min absoluta favorti film, har sett den mer gånger än jag kan räkna och jag blir bara mer och mer kär i den för varje gång jag ser den. 
Havana Nights handlar om Katey och Javier som träffas under Kubanska revolutionen i Kuba dit Katey precis har flyttat med sin familj, jag tänker inte berätta så mycket mer för har ni inte sett den borde ni göra det nu på direkten ;) 
 
Finns att se på Swefilmer :)
 
 

1 december!

Tänk att det redan är första december idag, helt sjukt. 

Ullared i fredags rockade, Haha, nej men vi alla fick köpt det vi skulle och vi hittade bra julklappar till alla, det var inte alls jätte mycket folk och vi hade det helt enkelt väldigt bra. Påvägen hem såg vi dessutom första snön falla så det var mysigt! 

I lördags var jag i Göteborg på ett möte angående Herbalife, skall skriva mer om det så småningom men nu orkar jag inte det tyvärr. Kan säga att det var suveränt och jag hade en riktigt bra dag med härliga människor, har dessutom träffat min "kopia" så det var lite kul ;) 

Igår, första advent, var jag i kyrkan under förmiddagen och på eftermiddagen låg jag och sov, jag har dragit på mig en jobbig förkylning så jag är helt slut efter minsta lilla. Idag känner jag mig däremot lite bättre och jag har varåt på jobbet näst sista gången för iår, tråkigt men det roliga fortsätter ju nästa år. 

Nu ligger jag uppe i sängen och skall läsa några sidor ur Love Rosie, köpte boken i fredags och nja, än så länge är den bara sjukt jäkla jobbig och jag tvingar mig själv att läsa då jag innerligt hoppas att den blir bättre snart, eller att jag iallafall vänjer mig. 
Vi har ätit super god mat, tittat på första avsnittet av När karusellerna sover och öppnat första luckan i chokladkalendern, nu är det bara snön som saknas! 

Imorgon är mina planer inte helt bestämda, jag skall ha mentorssamtal och plugga med sedan skall jag nog, förhoppningsvis, träffa Erica och Emelie, beroende på när jag skall träffa dem blir det gym, eller ja vi får väl se om jag gymmar beroende på hur jag mår också.

Vi hörs! 





Några bilder från i fredags :) 


Två bilder från i söndags i församlingshemmet ;) 



Första advent :D <3 
RSS 2.0