Update

Hej på er! 

Nu äntligen har jag tid att sätta mig och uppdatera, har verkligen haft fullt upp dem senaste dagarna. 

Onsdagen gick bra, påvägen in till Kinna i bussen var jag nära till tårar och allt kändes bara förjäkligt rent ut sagt men jag upprepade för mig själv att jag gjorde det för Therese och att jag skulle hälsa och gratta alla gamla kompisar så jag vände inte och åkte hem utan stannade kvar. 

Alla var verkligen jätte fina och det var sååå himla roligt att träffa alla gamla kompisar och så, jag är verkligen så himla glad att jag åkte!
Jag fick en hel del fina kort så det är ganska många som har hört av sig och velat ha bilderna, kul! 

Tillbringade onsdagskvällen och hela torsdagen åt att redigera och sortera bilderna, men det var det värt. 

Igår på dagen åkte jag, pappa och Ida till Kinna. Jag köpte en studentpresent till Therese och sedan köpte vi varsin glass och så gick vi till MM där vi handlade mat innan vi åkte hem. En mysig dag helt enkelt! 

På kvällarna har vi grillat och spelar kubb vilket är väldigt roligt och mysigt, igår cyklade vi till Härsjön och åt middag där innan vi cyklade hem och spelade kubb. 
Efter det åt vi chokladbollar och tittade på dem sista avsnitten utav TVD och TO, sjukt bra och nerviga slut så nu längtar jag som en idiot till nästa säsong. 

Idag sov jag ut till tio men låg kvar och myste med Spyker till tolv då jag åt frukost och kläder på mig och sedan följde med pappa och handlade. 

Jag kommer lägga upp bilder från balen här på bloggen men bara mina absoluta favoriter, skulle det vara så att ni vill se alla 200 bilder (tog närmare 600 bilder, men bara 200 ligger på fb) så får ni ta er en titt på Facebook :) 

Vi hörs, puss




Nu är det dax

Godmorgon! 

Nu sitter jag och äter frukost, klockan 09:24 går bussen så jag har en stund på mig att äta upp, packa väskan, sätta upp håret och borsta tänderna. 

Spyker har fått sig en promenad och jag är påklädd och sminkad, så läget är under kontroll. 

Vi hörs när vi hörs, kram 


Delade känslor

Balen för treorna är imorgon, hade allt funkat från början för mig hade jag lagt mig i sängen nu och varit super nervös inför imorgon med frågor som "är det verkligen redan dags?" "Tänk om min klänning inte är tillräckligt fin?" m.m i huvudet men nu är det ju inte så. 

Detta ger mig delade känslor och jag mår faktiskt ganska dåligt över det.. 

Jag hade velat stå där uppklädd imorgon med alla gamla barndoms kompisar, alla gamla klasskompisar, med Therese och känna att det är min tur nu. 
Jag hade velat uppleva allt detta med folk som jag känt hela mitt liv, trots att vi inte umgås längre så betyder dem så oroligt mycket, alla minnen betyder obeskrivligt mycket. 

Samtidigt hade jag inte kunnat njuta utav deras glädje på samma sätt, utan det hade handlat mer om mig. 
Nu skall jag dit och ta kort och gratulera och önska alla en god fortsättning i livet, vilket jag inte hade kunnat annars. 

Det är delade känslor i mitt huvud och jag känner mig besviken på mig själv för att jag inte kommer ta studenten iår. Samtidigt är jag stolt över mig själv, att jag inte nöjer mig föräns jag är hundra procent säker att allt är rätt för mig. 
För frågan är ju om det hade varit värt det, hade jag varit lycklig om jag tvingat mig igenom tre år i en linje och skola jag inte trivdes i, men frågan som jag sedan ställer mig är "är jag lycklig nu då?" 
Mycket tankar som snurrar. 

Men jag är oerhört stolt över alla som tar studenten iår, fy fasen vad grymma ni är!!!!! Jag önskar er all lycka i framtiden, massa kramar till er från mig! 

Nu skall jag sova, skall vara klockan tio i Kinna för att sedan ta kort på Therese. 

Kramar 




Ny vecka

God morgon 

Jag gick upp 07:20 idag och nu är en maskin disk & tvätt på, Spyker är morgon promenerad och jag skall nu sätta mig och äta frukost. 

Malin är hemma från skolan idag för hon är vrål förkyld och har feber, hon höll sig frisk när vi var sjuka så nu var det hennes tur antar jag. 

Ja, som sagt nu skall jag sätta mig och äta frukost och efter det skall jag läsa. Måste läsa ut Stolthet och Fördom idag helst, så jag skall sitta ute i solen och få gjort två flugor i en smäll, få en bränna och plugga ;) 

Vi hörs mer under dagen, kram 

Gårdagens middag vid stranden :) 

Grym dag!!

Denna helgen har nog varit den bästa på länge! 

Idag gick vi upp klockan sju, åkte till Skene och där tittade vi på fotboll till ca klockan 14:00. Köpte glass som vi satt och åt medan vi väntade på bussen och sedan åkte vi hem. 

Idas lag (girl power) vann 4 matcher, förlorade 2 och kom 1 oavgjord, grymt jobbat med andra ord! 

Väl hemma åkte jag och pappa och röstade och när vi kom hem fixade vi oss i ordning och klockan 17:20 cyklade hela familjen iväg till Härsjön. 
Det tog 1h & 19 min att cykla och rundan blev 11.53 km, väl där badade vi och åt middag som bestod utav pastasallad med kassler och pannkakor som blev kvar från i förmiddags. 

Nu skall vi alla sätta oss och kolla på film innan det är dags att sova. 

Vi hörs, puss





Kubb & pizza

Åh vilken underbar lördag det har varit! 

Efter hockey matchen spelade vi allihopa kubb, och jäklar vad mycket bättre jag blivit, haha ni skulle varit med ;) Jag kom iallafall med Ida och Lenis och vi hade jätte roligt. 

När klocka blev 18:00 och vi hade kört flera omgångar gick vi in för att fixa mat och det fick bli pizza. Alla fick varsin deg bit och så fick man göra sin egna, så himla gott! 

Nu har vi precis kommit in, vi syskon plus Lenis satt ute och pratade massa minnen i minst två timmar, så roligt och vi skrattade en hel del ;) 

Just nu sitter jag och bloggar, nähä, medan Lena står och steker pannkakor till imorgon (jag kan inte steka pannkakor...) och dem andra fixar i ordning då vi alla skall kolla på film så fort pannkakorna är klara. 

Imorgon går vi upp vid sju och så är det fotboll som gäller hela dagen, hoppas på fint väder :) 

Vi hörs när vi hörs! 

PS avslutade precis min penicillinkur!! :D :D 





Lördag

Hej hopp! 

Varmt ute idag med, inte direkt "ligga och sola" väder men det gör ingenting. 

Jag och pappa åkte till hästarna vid elva och duschade båda våra två. 
Rullan älskade det och stod lugnt och fint medan Celika små stegrade och höll på ibörjan innan hon lugnade ner sig. 
Haha, Rullan rullade sig när vi släppte henne så när vi åkte så var hon jätte fin, i för sig duschade vi ju inte henne för att hon skulle bli fin utan för att mjuka upp och lugna ner hennes hud så det gjorde ju inget ;) 

Nu sitter allihopa i soffan och tittar på is hockey, heja Sverige! När matchen är slut skall jag gå ut och sätta mig och läsa lite. 

Härlig lördag! 

Hörs, puuss





Bak

Vaniljbullar #2 och frallor har vi bakat här hemma nu under kvällen.

Jag och pappa handlade mat och så blev det hel grillad fläskfilé med klyftpotatis, tre olika hemma gjorda såser och god sallad. 
Efter maten åkte jag och Alex till hästarna, har inte träffat mina prinsessor på snart tre veckor så det var väldigt kul att se dem igen. 

Väl hemma igen bakade vi som sagt och vi blev precis klara, sjukt gott blev det! 

Imorgon skall jag och pappa till hästarna under dagen och duscha våra två, eller iallafall Rullan, och fixa lite med dem. Jag har även tänkt träna imorgon, skall bli så himla skönt att komma igång igen :D 

Nu skall vi titta på TVD och TO, puss



Halvvägs

Har kommit halvvägs i boken nu, läser ingen mindre än Jane Austen's Stolthet och Fördom, och än så länge är jag nöjd. 
Har ju bara kommit halvvägs men än så länge tycker jag faktiskt att filmen gör boken rättvis, oftast brukar ju böckerna vara hundra gånger bättre än filmerna men just nu är det faktiskt lika. Man får ju inte med alla vackra gammaldags ord i filmen och man missar väldigt bra personbeskrivningar men filmen är ruskigt bra! 

Nu har jag röjt lite och skall snart ta min medicin, skall bli så skönt på söndag när jag slipper iallafall penicillinet. 

På söndag är det dessutom klassfotboll i Skene och Ida skall vara med och spela, jag och pappa skall dit och titta och så får vi se om Malin och Alex följer med eller om dem stannar hemma. 

Åh, nu börjar det åska, så himla mysigt. Älskar åska och regn en varm sommar dag! :D återstår att se om vi kan grilla ikväll eller om vädret blir sämre och stoppar oss, jaja mysigt blir det nog i vilket fall. 

Puss



Jag är en del av allt det jag har läst. - John Kieran

God morgon fredag! 

Det blev en riktigt bra torsdagskväll, vi satt ute under parasoller och åt räkor, baguetter, rostat bröd, grönsaker och bara njöt, tror vi satt ute i flera timmar. 

Idag är det fredag och jag skall tillbringa min dag åt att läsa, eller jag skall tillbringa min helg åt att läsa om det behövs. Måste komma igång lite lätt med plugget nu så att jag kan köra igång ordentligt på måndag... 

Idag kommer Ida hem, skall bli så roligt att höra hur hon haft det och vad dem har fått göra, men jag vet inte riktigt när hon kommer hem, haha någon gång idag iallafall ;) 

Nu skall jag börja läsa och sedan äta frukost så fort jag får. 

Imorgon är sista dagen med penicillin! :D däremot måste jag ta medicinen mot svamp i två veckor, så jag har en och en halv vecka kvar menmen. 

Kram 




Räkor

Hej.

Shit vad varmt det är, och jag får/kan inte ligga ute i solen och få färg, det suger. Lovar att det kommer börja regna och bli kallt så fort jag blir frisk. 

Iallafall, pappa kom hem vid 11:30 och så pratade vi om vad vi skulle äta idag och pappa tyckte räkor, så klockan 14:04 tog han bussen in till stan för att åka till Feskekörkan och köpa räkor. 
Så idag blir det färska räkor, baguetter och annat gott till mat, man får ju passa på när Ida inte är hemma, haha nej men vi alla blev sugna på räkor när pappa sa det som förslag ;) 

Jag har precis sovit i en timma så nu har jag tänkt försöka röja lite, blir så seg utav medicinen och värmen hjälper verkligen inte till men jag måste röja lite iallafall, får ta det i omgångar och vila lite imellan. 

Hoppas att ni har en fin dag! 

Vadå när du var liten... ? ;) 

Hej då

God morgon! 

Jag gick upp vid åtta idag och sa hejdå till lilla Ida, hon skall nämligen på klassresa till Varberg med hela klassen (nääähää) idag och kommer hem imorgon. 
Idag skall dem till havet och bada, leka lekar m.m och sedan skall dem till Ästad Gård och leka fångarna på gården. 

Jag vet att dem kommer få det super roligt och jag hoppas och tror att Ida vågar sova kvar... 

Nu ligger jag i sängen och väntar på att jag får äta frukost, får inte äta fören en timma efter att jag tagit tabletten nämligen. 

Idag skall jag försöka börja plugga lite smått, är ju så himla mycket bättre tack och lov men jag är ändå inte helt 100 än. 
Jag menar, jag har inte ätit ordentligt på mer än en vecka, jag har gått ner runt 10 kilo vilket gör att min energi är nästan lika med noll...
Det är jobbigt att fokusera och att anstränga sig för länge, segt. 

Vi hörs senare, kram 



Lycka.

Haha. Jag vet inte om ni kommer ihåg men jag vet att jag har nämt att jag har saknat två par jeans, ett par pyjamasbyxor, en kjol, två tröjor och säkert mer kläder? 

Nu hittade Ida allt det plus lite till i en låda i hennes garderob. Haha lycklig tjej! 

Pyjamasbyxor :D 

Onsdag?

Shit, jag har typ ingen koll på dagarna längre men jag tror att det är onsdag idag, eller det borde vara det iallafall för jag tror att det var tisdag igår. Haha.

Idag är alla i sina skolor så jag och Spyker är ensamma hemma, just nu ligger vi i soffan och slappar, han är så mysig på morgonen min lilla skitgris <3

Jag har iallafall precis fått i mig all min medicin och svampen är faktiskt redan bättre! 
Tur det för den medicinen jag fick igår kostade ca 300 kr, så det var väl den bästa dem hade. 

Igår fick jag faktiskt i mig lite mat, och jag orkade sitta med uppe vid bordet, framsteg! 
Vi åt fiskgratäng med potatismos (sådan som man köper färdig) och jag orkade äta ca halva och till efterrätt åt jag någon sked utav Malins nybakade kladdkaka som såg perfekt ut... så hon får göra ny när jag är frisk ;) 

Ska passa på att tacka för era kommentarer, jätte kul verkligen! Svar finns under era kommentarer i inlägget ni kommenterade :) 

Puss

Jag, Malin och Ida kollade på Dumma mig igår :) 

Ha ha.

Nu har jag och pappa precis kommit hem från vårdcentralen. 
Ringde imorse vid sju och fick en tid vid elva. 

Började med att jag fick träffa en sjuksköterska som tittade och konstaterade att jag hade svamp, hon hämtade sedan en till sjuksköterska för att hon också skulle få kolla och sedan fick dem hämta en läkare. 
Läkaren visste vem jag var och började allt med att konstatera att jag måste vara hon som hade varit så himla röd och svullen i halsen härom dagen, och, jag har aldrig sett henne innan... Men ja jag var den tjejen. 

Visade sig sedan att jag hade en väldigt kraftig svamp infektion och att dem egentligen ville avbryta penicillin kuren men då fanns det stor risk att hals grejen skulle komma tillbaka värre så dem hoppas att svampen kan bli bättre trots att jag fortsätter kuren.. 

Jag ville bara skratta eftersom tungan idag såg helt okej ut, medan dem blev helt chockade över att jag hade så mycket. Då skulle dem sätt mig i söndags tänkte jag.

Så nu äter jag alltså penicillin tre gånger om dagen och det är jag klar med på lördag. 
Fick en ny medicin mot svampen som jag skall ta fyra gånger om dagen i minst två veckor (kul) och så köpte vi med oss någon läsk som dem rekommenderade att jag skall dricka/skölja munnen med flera gånger om dagen. 

Hahaha, undra vad som kommer härnäst? 

Nu ska jag ta det lite lugnt och kanske kolla på någon film. 

Puss 



1177

Ringde 1177 för det här med min tunga och antagligen så har jag fått svamp, ha ha som att det inte räckte med allt annat lixom. Men det är tydligen vanligt nu när munnen är helt ur balans och jag äter penicillin m.m så jag hoppas bara att det går att fixa fort. 

Ringde vårdcentralen och dem ringer upp vid fyra och så får vi se om jag hinner få en tid idag eller hur det blir. 

Detta är ganska jäkla segt. 

Om en stund är det dags för nästa tablett och efter det kommer jag behöva sova, hör till efter att jag tagit en tablett nämligen. 
Piggast är jag så här innan det är dags för medicin men energin och orken är inte stor kan jag lova. 

Nu ska jag vänta och så hörs vi senare, puss


Måndag

Ny vecka. 

Usch usch usch, idag är en seg dag. Jag känner mig så konstig och jag orkar inte mer. 

Visade sig att det som hänt med min tunga är rätt vanligt, det har blivit som en tjock vit beläggning på (som gör svin ont) bara för att min mun är för torr och för att det är bakterier i munnen. Så nu sköljer jag munnen med vatten ofta vilket var ett tips för att få bort det. Men vi får se hur det urartar sig... 

Förövrigt så är min kropp helt seg och jag orkar inte riktigt hänga med, men jag försöker. 

Nu skall jag ta lite yoghurt och sedan sova lite till. 

Spyker gör mig sällskap nere vid mina fötter ;)  

Åtta

Ställde mig precis på vågen och den visade att jag har gått ner åtta kilon sedan i måndags, helt sjukt. Sedan är det ju eftermiddag och man skall väga sig på morgonen men jag tror inte att det kommer göra någon större skillnad med tanke på att jag inte får i mig någonting. 

Visste ju att jag hade gått ner lite då jag minskat en hel del kring handlederna men ja... 

Tyvärr har väl alla muskler försvunnit också och vem vet när jag kan träna nästa gång, jaja penicillin kuren är slut om ca en vecka och sedan får jag komma igång lugnt igen. 

Men huvudsaken är att bli frisk, och det hoppas jag att jag är snart :) 

Vi hörs allihop, nu skall jag sova lite, jag blir nämligen alltid jätte trött efter att jag tagit min medicin vilket jag precis gjorde... 

Kram 



Konstigt

Hej på er! 
Hoppas allt är bra med er :) 

Idag är min hals lite bättre däremot är min tunga helt förstörd, det är som att jag har bränt hela tungan, vilket jag inte har. 
Dessutom producerar min mun inget saliv utan istället bara massa konstigt slem så det är ju jätte konstigt i munnen...

När jag var som sämst tvingade jag mig själv att inte svälja så nu håller jag på att lära upp min mun/hjärna att jag faktiskt ska svälja när jag tex dricker. Att äta just nu funkar ju tyvärr inte utan något saliv. 
Usch. 

Iallafall så är jag inte hungrig utan bara törstig. Men det jobbiga är att ingenting smakar som det brukar så när min mage är mätt på dricka skriker min hjärna efter något sjukt gott att dricka och min torra mun vill inget mer än att dricka, så just nu är det lite... skevt eller vad jag ska skriva. 

Jag börjar bli piggare men samtidigt är jag sjukt trött och seg, längtar tills jag är frisk! 

Nu ligger jag i soffan och tittar på film, börjar bli sjukt trött på detta nu, jag vill sitta ute, promenera, träna och fungera normalt. 

Vi hörs, puss

Åhhh så gott! 

Sömn

Woho, jag lyckades sova hela natten! 

Jag gick ju iförsig och la mig runt 01:30 eller när Die Hard nu slutade, minnet är bra men kort, och sedan vaknade jag någon gång och bara la märke till att Ida hade stängt min sovrumsdörr när hon gått och lagt sig. 

Och nu så vaknade jag klockan 09:00 prick. 
Har vaknat runt fem varje morgon så detta var ett framsteg ;) 
Dessutom vaknade jag inte ens när jag fick sms utav comviq klockan åtta, och jag vaknar alltid utav min smsvibration. Skönt! 

Nu ska jag vänta på att jag får ta någonting att äta och sedan bara slappa i soffan. 

Jag är bättre idag, eller det visade sig att min hals ser precis likadan ut som innan men den känns bättre iallafall, så jag tänker ju gå efter hur det känns och inte hur det ser ut just nu, men självklart ta det lugnt ändå. 
Ärlig talat kommer jag nog inte kunna ta det något annat än lugn på ett bra tag... 

Nä, nu ska jag titta på tv :) 


Det här är vad jag gör om dagarna:






















Weheartit. 

Flyttat ner en våning

Idag tillbringar jag min tid nere i soffan, börjar tröttna på att bara ligga i min säng och det börjar min kropp också göra, har nog ont överallt. 
Så ja, nu blir det att ligga i soffan fram till att jag tröttnar på det ;) 

Vaknade upp imorse och kunde nästan svälja normalt, det gör fortfarande ont men det är utan tvekan bättre än igår! Tack gode Gud för det, för jag hade verkligen inte orkat en ända dag till. 

Idag har jag kunnat få i mig lite mer än vad jag har kunnat tidigare i veckan, så snaaart blir det jordgubbar och massa god läsk för att fira... Det finns däremot ingenting i matväg som jag är sugen på, utan bara massa dricka och frukt, en smoothie hade inte suttit fel! 
Skall bli intressant att se hur många kilo jag har minskat med sedan jag blev sjuk... 

Nej nu ska jag kolla om blåbärssoppan är redo att drickas/ätas och sedan sova lite, penicillinet gör mig seg och trött så jag sover nästan hela tiden. 

Puss


Torsdag

Usch usch usch. 

Jag tänkte titta in och uppdatera er med att jag lever. Knappt.

Idag körde Alex mig till vårdcentralen med moppen vilket var en väldigt rolig erfarenhet, orkar nämligen knappt sitta på toa i två sekunder, men jag kom både dit och hem utan att trilla av. . . 

Fick som tur var komma in till läkaren nästan direkt när vi kom fram, han ställde några frågor och sedan tittade han mig i halsen... 
När han hade tittat i ca en sekund började han humma för sig själv och gick bort till datan. Tillslut sa han iallafall " jag sätter in en penicillin kur för det är antagligen en svårare variant utav halsfluss" jag tackade för hjälpen, köpte med mig massa medicin, handlade lite mat och sedan åkte vi hem. 

Idag har jag tvingat i mig lite saft, blåbärssoppa och vattenmelonbitar, skär ner skivorna i små tärningar och sedan så pressar jag ur saften i munnen och slänger själva köttet, i vissa fall tvingar jag mig själv att svälja det också...

Nu har Alex iallafall precis varit och handlat Calippo, sååå himla gott! 

Jag hoppas innerligt att halsen blir bättre snart, typ helst nu. Jag har redan bestämt vad jag skall åka och köpa så fort jag kan svälja normalt, nämligen jordgubbar, äpplecider, hallonsoda och 7-up, läääängtar!!! 

Nä, nu ska jag äta min glass och sedan försöka sova.

Kram 




Här kommer en länk till en tjej som har satt ord på precis allt jag känner just nu, haha, hon får till och med mig att vilja skratta och hade det inte varit för att jag har så ont i halsen så hade jag skrattat högt ;) 

http://www.bajsbloggen.com/?p=39
  

Sjuk

Hej

Anledningen till varför jag inte bloggat är för att jag är sjuk. 
Vaknade upp med 40 graders feber igår och låg och skrek i sängen hela dagen för att jag hade så ont i kroppen. 
Nu har febern minskat men sedan igår kväll är mina halsmandlar större än störst, sök på svullna halsmandlar på Google så förstår ni vad jag menar när jag säger att jag inte kan andas. 
Har aaaldrig varit med om något liknande, det är fruktansvärt. 

Det jag har fått i mig dem här två dagarna är tre knäckebröd (innan halsen svullnade upp) och lite yoghurt. Men jag är som tur är inte hungrig, för det hade blivit jobbigt. 

Alex var räddaren i nöden och köpte med sig B&J när han slutade skolan idag så det ligger jag och äter just nu. Snäll bror jag har. 

Detta betyder ju tyvärr att det inte blir något Anderstorp för min del på torsdag, antagligen inte för Ida heller då hela familjen håller på att bli sjuka. Kul. 

Nu skall jag sluta berätta för er om hur dåligt jag mår och titta på film istället, och äta glass så klart. 

Vi hörs när jag känner mig tillräckligt pigg för att orka blogga. 

Puss och kram 



Tolv timmar senare

Hejhej på er! 

Dagen har både gått fort och långsamt, haha jaja imorgon är det måndag och ny vecka iallafall. 

Idag har jag kollat på några avsnitt utav Chicago Fire, ännu en bra serie som jag tycker att ni skall titta på. 
Jag har även tillbringat större delen utav dagen att plugga och nu är äntligen uppdraget inskickat och jag känner mig lagom redo för examinationen på onsdag. . . Det kommer nog gå bra. 

Imorgon åker jag till psykologen och sedan skall jag plugga och prata med min mentor. Låter som en bra måndag helt enkelt. 

På onsdag eller torsdag åker jag och Ida till våran farbror i Anderstorp, Ida skall ha praktik på torsdag och eftersom pappa inte jobbar utan studerar skall hon vara hos Tomas eller Nina. Jag följer med för att träffa Hedvig men framförallt är det så att Ida skall våga sova över då vi stannar i några dagar, skall bli super kul! 

Nu skall jag sluta skriva och sova. 

Sov gott

Inte direkt vad man får lära sig i Chicago Fire ;)  

Frukost

God morgon! 

Nu skall jag äta min frukost och titta på något avsnitt utav Chicago Fire, efter det måste jag plugga. 

Men jag ska försöka titta in här och uppdatera om gårdagen :) 

Puss



Äntligen lördag!

God morgon! 

Det kommer bli en fullspäckad dag idag, precis som igår kväll, men det ska bli så himla roligt :D 

Igår kväll bakade jag blåbärspaj, ananaspaj, muffins (Idas klass ska sälja dem i Sätila idag), jag städade, rakade mina och Malins ben, jag gjorde potatissallad och min lax,keso-röra. 
Och pappa gjorde piroger fram till klockan två på natten, men dem blev både fina och goda ändå ;)  

Nu sitter jag i soffan och äter lite yoghurt och så fort Malin har ätit upp sin frukost skall vi hjälpas åt att baka en rabarberpaj. 

Det som skall göras idag är att städa & dammsuga, samt möblera om så att alla får plats. 
Jag kommer fokusera på maten och dekorationerna, får ju göra det lite fint :) 

Vid tolv kommer Lena hit och då ska jag fixa henne och Malin, jag har provsminkat Malin och testat sätta upp hennes hår så Malin är underkontroll iallafall och så får vi se hur Lenas smink och hår slutar... Haha nejdå allt kommer bli jätte fint :) 
Jag åker sedan med M&L till kyrkan vid 14:30 eller något för att hinna ta lite kort på dem vid kyrkan, jag hoppas att det hinner spricka upp lite innan dess... 

Vi hörs när vi hörs, puss



Torsdag

Hej på er. 

Det är en nästan helt frisk tjej som skriver detta inlägget, vilket känns super, vill ju vara frisk och pigg inför Malins konfirmation på lördag! 

Imorse gick jag upp klockan 06:40 och åkte in till stan med pappa, först åkte vi till hans skola en snabbis och sedan handlade vi massa till på lördag. 
Imorgon blir det likadant, vi kunde nämligen inte köpa med oss allt hem idag. 

Nu har jag varit borta hos hästarna, klippte av all Rullan's man för att underlätta nu när hon börjar klia sig (sommarexem), är nämligen mycket lättare att smörja in och hålla rent och förra året märkt vi stor skillnad när manen åkte tidigt, så vi gör lika dant iår och hoppas på bra resultat. 

Nu ska jag lägga mig i badet med musik, tända ljus och så tänker jag spraya lite Victoria Secret i badrummet så att det luktar godare :)  

















Weheartit.

Onsdag

Hallå. 

Känner mig mycket bättre idag som tur är, jag är fortfarande helt kallsvettig och febrig men jag är mycket piggare både i kropp och huvud. 

Jag har städat mitt rum idag, ska bara dammsuga men det gör jag på lördag och så har jag röjt lite på nedervåningen. 
Utöver det har jag pluggat lite och gjort Ida sällskap i soffan framför tv:n, hon är tack och lov mycket piggare idag så innan lördag är hon absolut frisk :) 

Nu ska jag börja med klyftpotatisen så att maten nästan är klar när pappa kommer hem klockan 18:00. 

Vi hörs, puss

Pappa bakade bullar igår, ser lite konstiga ut men dem är väldigt goda i alla fall :) 

Resten utav veckan


Allt beror ju på hur mycket jag orkar (gäller idag och imorgon)... Känner mig i alla fall bättre idag som tur är :) 

Kram

Ingen fantasi

God morgon.

Usch vilken jobbig natt jag haft, gick och la mig tidigt och låg och myste med Spyker, kollade på något avsnitt utav Glee och när jag sedan skulle sova gick det inte. Klockan blev två och jag blev bara mer och mer irriterad och när jag är irriterad och ligger i sängen rör jag mig mycket vilket inte var en bra idé eftersom Spyker låg nere vid mina ben...

Gick in med spik till Malin vid tre tiden och efter det tror jag att jag somnade ganska fort iallafall och nu har jag legat vaken ett bra tag.
Är helt slut i huvudet men jag är inte alls trött, konstigt. 

Idag ska jag försöka bli frisk, haha jag ska försöka iallafall, och så får det väl bli lite film tittande. 
Skall även planera lite inför Malins konfirmation men nu är det mesta under kontroll, allt förutom vilka och hur många som kommer... Får hoppas att dem hör av sig senast imorgon så vi hinner handla och fixa.

Nu ska jag kolla på ett avsnitt utav Glee, är på säsong 5 avsnitt 3 så det är inte mycket kvar nu. 

Puss



Måndag

Noll inspiration till överskrift så jag passar på att informera er om att det är måndag idag. 

Jag mår sämre idag, allergin är värre och någonting har satt sig på mina lungor, det är jobbigt och tungt att andas och kroppen orkar inte alls med... 
Hela öron, öga, näsa, mun systemet gör ont, rinner och river. 
Dessutom har jag feber, fryser och har ont i huvudet. Ja, jag spyr inte iallafall. 

Det värsta är att jag får sån ångest, jag har massa plugg jag måste göra men just nu orkar jag knappt gå upp för trappan utan att svettas och ha svårt att andas. Ångesten får jag för att jag verkligen måste plugga men det känns helt omöjligt just nu. Fasen också. 

Usch vad jag längtar tills jag blir frisk och allergin går över, ibland är det nämligen svårt att skilja på vad som är vad... 

Ida är ju hemma och sjuk idag, hon är som tur var bättre vilket jag är väldigt glad över. Skulle inte orka gå upp och ner för trappan lika mycket idag. 
Malin är hemma och ska göra dagsverket, hon ska städa och fixa inför konfirmationen på lördag, så jag får väl försöka hjälpa till lite så att hon får gjort någonting iallafall. 

Kollade på The Hunger Games - Catching Fire för första gången igår med Malin... Har undvikit att titta på den då jag verkligen blev helt förtrollad utav ettan och jag ville inte bli besviken utav tvåan, men oj vad fel jag hade! Tvåan var ju minst lika bra som ettan!! 
Däremot är jag glad att jag väntade ändå, för nu slipper jag vänta lika länge på att nästa film skall komma ut ;) 

Efter Hunger Games tittade vi på Mud, en riktigt bra film som jag absolut rekommenderar er att se!
Matthew McConaughey är med i filmen som Mud och detta är nog en utav hans bästa roller, den passar honom som handen i handsken och han gör filmen till något extra. 

Efter dem tittade vi på en konstig men väldigt bra film, Perfect Mothers. En annorlunda film men med riktigt bra skådespelare, enligt min mening iallafall. Jag skulle absolut kunna tänka mig att se den igen men jag kan faktiskt inte rekommendera den till vem som helst, men gillar du lite speciella filmer så kan du nog uppskatta denna. 

Nu ska jag ta och tvinga i mig lite frukost/lunch, är inte alls hungrig men någonting måste jag äta. 

Vi hörs, puss



Söndag

Söndags ångesten börjar komma krypande, har verkligen inte tid att vara sjuk... Har massa plugg att göra men jag orkar verkligen inte, usch och fy. Jag vill inte vara sjuk :( 

Iallafall så håller jag på och fixar med Malin och Lenas konfirmation present, dem vet iförsig redan om den för annars hade det inte funkat men åhh så roligt det kommer bli! Tänker inte skriva vad det är än innan allt är fixat så ni får helt enkelt vänta och se ;) 

Nu ska jag mysa med Spyker i sängen, Ida sov från 02:00 till 09:30 vilket innebar att jag fick sova längre än igår, välbehövligt för snart orkar jag inte pyssla om henne... 

Gårdagens frukost  

Update

Hej på er, här kommet en update från sjukstugan... 

Ida mår lite bättre och jag mår sämre, jag har väl fortfarande energi men oj så trött och seg jag är egentligen, tvingar mig själv att fungera trots att jag bara skulle vilja sova. 

Jag och Malin började titta på Man Of Steel igår, men vid 00:30 somnade vi i soffan och vaknade vid två när mitt alarm ringde, nämligen dags för Idas medicin. 
Det var iför sig värt att bli väckt vid två för Ida kunde sova från två till halv sju utan att vakna= jag fick sova från 02:00 till 06:30. 
Gav Ida sin medicin, gav henne nytt vatten och satte på en ny film och sedan tog jag Spyker på en promenad. 

Skulle egentligen åkt in till gymmet vid 08:54 men efter lite övervägande lockade sängen mer. 
Inget jag ångrar nu för hade jag åkt och gymmat hade jag aldrig orkat gå upp och ner för trappan alla hundra tusen gånger. Ida har nämligen Alex mobil så varje gång hon behöver hjälp med någonting (nytt vatten, byta film, byta ställning, få nytt kallt vatten i påsen m.m) så smsar hon mig så kommer jag upp och hjälper henne. 
Jag klagar inte för det är ganska mysigt att hålla på och pyssla om henne, det är ju inte roligt att hon är sjuk men det är skönt att jag kan hjälpa till. Ett bra test inför att ha egna barn helt enkelt :) ;)

Jag och Malin har precis tittat på en film jag såg för ungefär fem år sedan, nämligen White Chicks, haha jag skrattade så jag grät! Det är verkligen grym! 

Nu väntar jag på att maten ska bli klar, är vråååål hungrig men pappa ska bara steka köttet och sen är det mat som gäller. 

Vi hörs när vi hörs, puss


Spyker är alltid på myshumör efter morgonpromenaden så vi låg och gosade en bra stund innan jag åkte och handlade mat med Alex. 

Sjukling

Usch och fy. Ida har blivit sjuk, hög feber och som vanligt när hon får så hög feber så händer nog något av det äckligaste som finns... Tycker så synd om henne <3 
Jag passar upp på henne och hoppas att hon mår bättre snart, själv så känner jag min bra än så länge och det hoppas jag håller i sig. 

Just nu ligger jag i soffan och slappar och är redo att gå upp när Ida smsar att hon behöver någonting och så kommer nog min dag se ut. 
Pappa kom precis hem från skolan iallafall så vi kan ju turas om så jag kan få pluggat lite.

Jaja, lagom roligt inlägg det här ;) 

Men vi hörs senare! 



Första maj

Hallå på er!! 

Gårdagen blev jätte bra trots att vi aldrig åkte till någon majbrasa som vi brukar, men vi åt gott och så gjorde jag chokladpudding till efterrätt, en bra Valborg helt enkelt :) 

Idag gick jag upp vid åtta, tog Spyker på en promenad, åt frukost, pluggade och vid tolv kom Lenis så då gick hela familjen upp till sjön, tekade stället inför att jag ska ta kort på Malin och Lenis där i samband med deras konfirmation och det kommer nog bli gryyymt bra. 

Skulle åkt och tränar Tabata men det blev sjukt mycket krångel så jag stannade hemma. 

Just nu håller alla på och fixar inför maten, a förutom Ida som kollar på tv och Alex som åkte till gymmet utan mig. 
Det blir nämligen piroger till mat med rabarberpaj till efterrätt, mums! 

Om en stund kommer det upp bilder från dagens promenad till sjön och imorgon kommer bilderna på Malin upp :) 

Puss



RSS 2.0