Hos mormor

Sitter hemma hos mormor ute på hennes altan just nu, det är helt underbart väder, för underbart tyvärr... Haha nej men det ösregnade hemma så vi tog ju jeans och varma kläder och nu steker solen som aldrig förr ;) 

Vi har suttit & ätit chips och pratat så nu skall vi börja grilla :) 

Jag bloggar mer när jag kommit hem! 



Nedräkning

God morgon (okej, jag har varit vaken i flera timmar men jag skriver god morgon ändå) 

Idag är det bara 3 och en halv dag kvar tills vi börjar cykla, iförsig räknas kanske idag bara som en halv dag och då är det bara tre dagar kvar... Haha jaja, det är inte långt kvar iallafall! 

Det kommer bli en riktigt bra dag idag, först nu på förmiddagen skall jag fixa med tvätten och tvätta håret och vid två tiden skall vi åka in till Göteborg för att äta middag hos mormor, tanken är att vi skall grilla på hennes nygjorda uteplats så det skall bli jätte mysigt :D 

Jag funderar på att köpa med mig en klänning hem som jag såg när vi var i stan i lördags, det är ju rea överallt så jag kanske passar på... Det återstår att se ;) 

Ja, nu vet ni vad som händer idag, förövrigt skall jag fixa inlägg här på bloggen och små packa. 
Bäst jag sätter fart nu, kram 



Fullt upp!

Nu är det fullt upp skall ni veta, mycket att förbereda! 

Igår åkte jag, pappa, Malin och Ida in till Göteborg och köpte underkläder inför cykelsemestern och när vi kom hem åt vi lasagne och kollade på film, en kompis till familjen följde med hem från Göteborg och åkte hem idag efter att hon följt med till kyrkan imorse. 

Nu på kvällen har jag klippt Malin (blev cp, mega, sjukt snyggt!!! Är helt förbluffad över mig själv!) och Ida (blev också riktigt snyggt!).
Jag har nästa  precis varit hos hästarna med Alex, kommer sakna dem små trollen när vi är borta.... 

Förövrigt så har jag tidsinställt massa inlägg till bloggen, än så länge ca 22 inlägg men har några kvar att fixa.

Yes, det är min helg i korta drag helt enkelt ;) 

Nu skall jag titta runt lite på nätet, sätta på en tvätt till och sedan titta på en film med Malin. 

Kram

Åka moppe ;) 

Hej hi hallå

Idag är det exakt en vecka kvar tills vi börjar våran cykelsemester och vid (förhoppningsvis) den här tiden nästa torsdag är vi framme vid vårat första stopp för att sova, jag är grymt taggad! 

Idag har jag och pappa varit i stan och hämtat cykelkärran vi får låna utav pappas förra klasskompis, han körde oss dessutom hem vilket var väldigt snällt :) 
Resten utav dagen har jag planerat och fixat, det är mycket att planera och förbereda, skulle egentligen varit med Pernilla idag men fick flytta upp det då jag har massa att göra inför nästa vecka, tråkigt men nödvändigt! 

Spyker kommer dessutom följa med oss då ingen kan passa honom, men ärligtalat så gör inte det så mycket, det blir lite mer att ta med sig och så men utöver det så skall det bli roligt att han följer med :) 

Yes, nu blev det mycket prat om semestern, haha men jag är sjukt förväntansfull :D 

Igår läste jag ut boken "Allt för min syster" och jäklar vad förbannad jag blev. Jag har sett filmen många månger och den är riktigt bra och boken var också riktigt bra, men hallå eller, vad tänkte dem med när dem gjorde filmen?! Nu ska jag inte avslöja för mycket men vafan (!) man kan ju inte ändra hela slutet!! 
Nej usch, så stor förändring tycker jag inte det är okej att man gör när man en film från en bok. 

Nu skall jag planera lite inför nästa vecka med pappa, kolla på film och mysa med Malin, Lena och Ida. 

Kram 


Gårdagens promenad/joggingrunda med Spyker :) 

Ansiktsmask

Sitter uppe i sängen bredvid Spyker, jag och Malin har precis tvättat bort våra ansiktsmasker och nu skall vi titta på serie och äta chokladbollar.

Min jobbiga känsla har gått över och jag är inte tjurig längre, behövde nog bara en tjejkväll med min fina syster!

Vi hörs imorgon, ha det fint, kram 

Blommor från trädgården. 

Jag vet inte längre.

Woho vad jag är duktig på att uppdatera... 
Har varit upptagen eller så har jag bara inte orkat blogga, sånt är livet. 

Jag tänker inte gå in detaljerat på vad jag gjort undertiden det ekat tomt här, möjligtvis i ett senare inlägg när jag har lite mer tid, men midsommar helgen var den bästa på flera år och jag har äntligen bestämt mig för vad jag ska göra efter studenten, allt känns mycket lättare nu. Men idag är ändå en dålig dag där jag bara inte vet, det är tomt i huvudet, jaja. 

I vilket fall så sitter jag i köket och lagar mat, väntar på att potatisen skall koka klart och tänkte därför blogga undertiden. 

Ikväll skall jag och Malin ha en myskväll med hemmagjord ansiktsmask, chips och film & serie, awesome!

Vi hörs mer senare, lovar att blogga iallafall ett inlägg senare ikväll :) 

Bild från gårdagens jogging runda :) 

Hej

Ville bara titta in och säga hej innan jag tillåter mig själv att somna, är sjukt trött! ;) 

Jag åkte hemifrån 11:04 och hem hem 21:24 så det blev en riktigt låg men härlig dag, längre än jag tänkt men också mycket bättre än vad jag tänkt mig :) 

Jag och Pernilla tog en fika i stan innan vi strosade omkring i solen ett bra tag, sedan åkte vi hem till henne och cyklade till en badplats som ligger ca 15 minuter från hennes hus och där fick hennes hund bada och leka med pinnar. Var hemma hos henne i någon timma efter det innan jag tog bussen in till Göteborg igen och så åkte jag hem. Fick träffa hennes mamma igen som jag inte träffat på ett bra tag och så fick jag träffa Pernilla's kille, så det var väldigt roligt. 

Vi har redan bestämt att vi skall ses snart igen och denna gången dröjer det nog inte fyra år ;) 

Nu skall jag sova, skall nämligen upp klockan 06:20 imorgon och följa med pappa till skolan och så ska vi handla mat inför midsommar, härligt men jag kommer vara både trött i huvudet och i benen från idag ;) 

Nä, nu säger jag sov gott på riktigt, Sov gott! 

Ända bilden jag tog idag... Tog inte ens en bild på min blåbärspaj?!! Haha ;) 

Mot Göteborg

God morgon eller god middag, det beror på hur man ser det. Jag gick upp klockan nio för att hinna bli klar så för mig är det nog god middag som gäller ;) 

Jajemen, som rubriken lyder skall jag strax gå ut till bussen som skall ta mig till Göteborg, vädret är på topp och det är mitt humör med :D 

Vi hörs när vi hörs, kram 



Såhär ser jag ut idag. 

Lycka.

Just nu är jag lycklig, en sådan härlig känsla! 
Har helt underbara människor i mitt liv vilket gör mig väldigt glad, det är sommarlov och jag har roliga saker planerat framöver :D 

Imorgon skall jag in till Gbg och träffa en gammal kompis :) Pernilla och jag umgicks mycket när jag var runt 14 år och jag var skötare på hennes hästar Felix och Alki ett tag. Så vi skall träffas och ta en fika inne i stan plus att jag skall köpa två böcker utav henne, awesome ;) 

Förutom det så skall jag städa inför midsommar, men det får vänta tills imorgon för nu ikväll skall jag spela badminton och läsa, blir nog att prata i telefon ikväll men utöver det är det lugna puckar. 

Nu skall jag fortsätta läsa. 

Hörs! 

Skolavslutnings efterrätt, sjukt gott!! 

Ett år av kärlek, sorg och vrede.

Tänk att det har gått ett helt år sedan det första kortet togs... Och tänk vad mycket som har hänt sedan dess, sjukt mycket! 

Jag älskar mina syskon obeskrivligt mycket och det finns nog inget jag inte skulle göra för dem, och det tror jag att dem vet efter allt vi har gått igenom detta året. 

Jag älskar er! 

Ett år sedan, taget ute i Kärra efter att dem slutat skolan. Alex hade slutat nian och gjorde sig redo för att börja på gymnasiet och jag väntade spänt på att få börja på Korr.

Taget i fredags ute i trädgården "i" nya huset, efter att syskonen haft avslutning. Tänk hur mycket vi har utvecklats och kämpat detta året?! Alex har minskat i både vikt och omkrets och klarar nu av att jogga ca tre kilometer utan att kroppen säger ifrån. Det har varit ett grymt år, både bra och dåligt. 


Tisdag

God morgon! 

Okej, jag har varit vaken i några timmar men det är först nu jag sitter och äter frukost. Jag har legat i sängen och läst och efter det röjde jag lite i köket. 

Om en stund skall jag och Alex åka bort till hästarna, jag skall gosa lite och så får vi se om jag kan få med mig Alex på en promenad med båda trollen, annars får det bli en annan dag :) 
Efter det skall vi handla lite och sedan händer inget speciellt vad jag vet. 

Nä, nu ska jag äta upp frukosten och sedan göra mig redo att åka. 

Kram 

Såhär såg jag ut på släktträffen :) 


Mina favorit bilder från balen 2012

Alla var verkligen sjuckt vackra på balen och det är svårt att välja ut vilka bilder som är finast, men det funkar inte riktigt att jag lägger ut 200 bilder så vill ni se alla bilder finns dem på min fb. Men här kommer iallafall dem bilderna jag tycker lite extra om :D 
 
 

Tar mig tid.

Hej hallå! 

Nu äntligen har jag lite tid att blogga, jag passar på att titta in här medan bilderna laddas upp. Jag sitter nämligen och redigerar alla bilder från Therese's student, 112 bilder bara så det går rätt fort faktiskt :) 

Släktträffen igår var super härlig men den får ni ett inlägg om senare, så fort jag har tid. 
Kan summera dagen med "åhhh vad jag äälskar barn!" hehe... <3 

Idag har jag solat och fixat bilder, känns segt att sitta inne vid datan när det är helt underbart väder men jag måste få klart bilderna någon gång och förhoppningsvis håller vädret i sig i några dagar till ;) 

Vi hörs. Njut utav vädret nu hörni, kram! 





Hos Therese

Sitter hemma hos Therese och bara hänger, haha, magen är proppfull efter god mat och tårta, men jag klagar inte! ;) 

Vi hörs mer senare när jag kommer hem, runt elva ungefär skulle jag gissa på. 

Kram 



Humla eller bi?

 
Fotograf: Emma Palmgren (jag)
Kamera: Nikon D40
 
Någon som vet om det är en liten humla eller ett litet bi? haha, jag har ingen aning ;) 

Konfirmation 2014 del 2

 
 
Fotograf: Emma Palmgren (Jag) 
Kamera: Nikon D40
Modeller: Malin Palmgren och Lena Gunnarsson.

Konfirmation 2014 del 1

 
 
Fotograf: Emma Palmgren (Jag)
Kamera: Nikon D40
Modeller: Malin Palmgren och Lena Gunnarsson.

Strax klar.








Så här ser jag ut idag, nu skall jag borsta tänderna, ta på mig shorts under (blåser lite ute nämligen..., hehe) och kissa Spyker lite snabbt. 

Kram 


Idag är det dax!

Tänk att mina barndomskompisar och gamla klasskompisar tar studenten idag, fy fasen vad stolt jag är!! Men lite extra stolt är jag ju över min fina vän Therese, du är bäst! :D <3 

God morgon föresten! 

Jag gick upp nu vid sju för att hjälpa Malin med det sista på läxan och se till så att Ida äter frukost. 
Tvätten från igår är uthängd i solen och jag hoppas att min kjol hinner torka innan jag skall åka idag... 

Idag blir jag hämtad utav Matilda och så åker vi till skolan, innan dess skall jag tömma kameran, måla mina naglar och bestämma vad jag ska ha på mig. Haha, jag vet att jag skall ha min svarta kjol men mer än det vet jag inte riktigt, men det löser sig :) 

Nä nu får jag ta och sätta fart, kram 


Äntligen ligger jag i sängen.

Som rubriken lyder ligger jag äntligen nerbäddad i min sköna säng, det har varit en psykiskt stressig dag. Däremot är klockan inte alls så mycket som det känns som att den är, knepigt. 

Nu på kvällen har jag tvättat, städat och diskat. 
Tvingade även A&I att åka och slänga skräp, vi har skjutit upp det ett bra tag så det blev ca fem påsar fulla med bara plast. Diskmaskinen är tömd och laddad och jag har tvättat två maskiner tvätt som nu hänger på tork. 

Under tiden jag har gjort detta har jag hjälpt M med läxan, hon skriver nämligen en inlämningsuppgift om flyktingar som skall in imorgon (torsdag). 

Åh vad jag längtar tills det är mitt hem och mina barn som jag pysslar om och hjälper... Men tills dess får mina syskon duga ;) hehe. 

Jag har precis tagit ett välbehövligt fotbad och smörjt in mitt ansikte, och jag är såå redo att sova, mina ögon går i kors nu... 

Vi hörs imorgon




Glitter i sjön

 
Fotograf: Emma Palmgren (Jag)
Kamera: Nikon D40 
Modeller: Ida Palmgren och Lena Gunnarsson. 
 

Syskonen & jag

Vi barn är ensamma hemma idag, skönt men ovant. Pappa skall nämligen ut och ta en öl med klassen efter skolan (tror i för sig han har slutat nu) och sedan sover han hos någon klasskompis så det är jag som har befälet nu ;) 

Har suttit framför datan hela dagen och redigerat och fixat bilder, har betat av flera album nu, skönt! 

När Alex kom hem åkte vi och handlade så nu skall jag ställa mig och laga mat, kött och pommes, som vanligt, typ. Haha nej men det är ju lättast, så det fick bli så. 

Vi hörs mer senare, klockan var visst mer än jag trodde den var. Puss

Belönade mig själv för att jag klarade ännu en kurs :) 

Djupa andetag

Nu sitter jag i soffan och försöker landa lite, jag är nu klar i ännu en kurs, jag fick C i naturkunskapen och jag har SOMMARLOV!!! 

Muntan gick okej, måste tacka Anonym ännu mer för din kommentar för utan den hade jag varit rökt! (Hehe) 
Dem första frågorna om atomerna och grundämnena kunde jag bara grunderna om, då jag inte alls hade fokuserar på att plugga på det och senast jag riktigt pluggade om det var i åttan... så ja. Men när han sedan frågade om bl.a. Östersjön och DNA kunde jag prata på mycket och flytande vilket gjorde att jag fick ett C. 

Däremot fick jag inte visa upp mina kunskaper om hur en växt- och djurcell ser ut, haha jag har nämligen ääääntligen (efter typ 7 år) lärt mig hur dem ser ut, cellkärna, cellmembran m.m 
Jag svär, jag har aldrig kunnat det utantill innan och nu när jag äntligen kan det får jag ingen fråga om det, haha så typiskt ;) 

Men jag fick C och jag är nöjd!
På mitt första uppdrag fick jag B, men då hade jag en annan lärare, nu på dem två sista uppdragen fick jag C och då rättade samma lärare som jag hade på muntan vilket betyder att jag inte sänkt mig. Eller, det beror ju på hur man ser det, men jag väljer att se det så ;) 

Nu skall jag bara vara en liten stund och lugna ner mig och sedan skall jag lägga upp bilder på bloggen, har ju lovat er massa bilder som jag sedan aldrig lägger upp så det skall jag fixa idag. Det är dåligt väder och jag har SOOOMMARLOV så varför inte sitta framför datan och uppdatera er? :) 

Kramar! 

Tummen upp :D 

Än så länge okej...

Än så länge känns allt okej, lite små pirrigt men det hör nästan till. Känner mig trots allt redo så nu är det bara att köra :) 

Nu skall jag se till så att mina skit systrar går upp ur sina sängar och för sig redo och sedan skall Spyker få sig en promenad och jag skall tvätta håret. 

Vi hörs, kram 


Känns bättre

Nu äntligen hörs vi igen, jag har sedan vi hördes senast pluggat gärnet vilket verkligen har gjort resultat, känns mycket bättre nu! 

Kan även passa på och tacka Anonym för din kommentar, jag har samma lärare som du hade och jag har tagit till mig utav det du skrev, tack för hjälpen! :) 

Ja, alltså, jag är grymt nervös inför imorgon men jag kan med handen på hjärtat säga att jag är nöjd oavsett. Jag har en bra grundkoll på det mesta och lite större koll på vissa saker. Skulle det gå skit imorgon är det för att jag får hjärnsläpp eller för att han ställer "fel" frågor, haha nej men ni fattar ;) 

Nu ligger jag iallafall i sängen i pyjamas, insmord och fixad, redo att sova helt enkelt. 
Men innan det skall jag skriva ner några inlägg, har massa inspiration just nu så det är lika bra att passa på :) 

Upp klockan sju imorgon, PW'a med Spyker, tvätta håret och sedan förbereda mig för examinationen klockan nio, aaaah, panikattack... 

Vi höres, kram

Haha, sant! 

Sol

Sitter ute i solen och pluggar, och det går faktiskt framåt, (både pluggandet och solandet) yeeey! 

Haha däremot har jag fått så snyggt att jag är vitare under hakan och ner på halsen pågrund utav att jag ligger och pluggar, menmen ;) 

Just nu är det 26.0 grader i skuggan och jag går in och dricker ordentligt med vatten med jämna mellanrum, viktigt! 

Nu skall jag gå ut och lägga mig igen, hoppas att ni har det lika skönt som jag har det :) 



God morgon

Gick upp klockan sju idag med Malin och Ida, Ida skall nämligen iväg och köra friidrott hela dagen så jag och Malin hjälpts åt och gör pannkakor. 

Just nu står Malin och steker medan jag och Ida sitter och tittar på, Spyker däremot springer runt och dödar flugor, haha duktig kille ;) 

Min vad är betydligt mycket bättre, jag hade lite ont igår så istället för att jogga blev det ett pass uppe på rummet, vilket är skönt det med men idag får det nog minsann bli gymmet med Alex när han kommer hem. 

Vi hörs mer under dagen, puss



Tre bilder från gårdagen :)  

Min vecka:




Såhär kommer min vecka se ut, kommer i för sig jogga varje dag men jag skrev inte med det i slutet utav veckan, jaja. 

Examination på onsdag och jag har Aldrig varit så nervös inför en munta som jag är inför denna. Jag har haft B och C på mina uppdrag så om jag sänker mig något steg gör det ingenting för usch vad nervös jag är. 
Naturkunskap och jag har faktiskt koll på grunderna på mina uppdrag, behöver bara studera in vissa begrep och jag vet att jag suger på hur en växt och djurcell ser ut vilket jag måste få in i huvudet. 
Men det som gör mig nervös är att det kan komma frågor som inte har varit med i uppdragen, hur mycket tror dem det får plats i min hjärna?! haha nej men usch... 

Utöver muntan så händer det bara massa roligheter denna vecka, vilket är helt underbart. Jag försöker även peppa mig själv och tänka på att på onsdag efter examinationen (ca 09:30) så har jag sommarlov, hur bra låter inte det?! 

Släktträffen på lördag ser jag lite extra framemot då vi inte har kunnat vara med på flera år, eller resten utav familjen var där för två (?) år sedan medan jag och Lena var på Julias konfirmation, så för dem var det inte så himla länge sedan. 

Nu skall jag lägga mig ute i solen och plugga inför den förberedande muntan idag... 

Puss

Aj.

Det blir mycket utomhusaktiviteter när det är så här fint väder som det varit idag. Sjukt härligt! 

Har under dagen fixat ute i trädgården, ätit grillade hemmagjorda hamburgare och varit hos hästarna. 
Nu på kvällen spelade vi badminton och jag måste ha sträckt min vänstra vad eller något för jag har sjukt ont, var ute och joggade med Alex och Ida precis och det var inte roligt alls... 
Får verkligen hoppas att det är bättre imorgon! 

Nu skall jag titta på någon film och sedan plugga pytte lite innan jag somnar :) 

Puss





Bilder från dagen :) 

crazy

Hej hallå! 

Har inte haft någon ork till att blogga alls denna helgen, men det har varit två lugna dagar med plugg vilket jag verkligen behövde. Det sista svenska uppdraget innan sommarlovet är inskickat och på onsdag ca kl 09:30 har jag gått på sommarlov, så skönt! 

Dessvärre avslutar jag min termin med naturkunskapsexamination vilket jag inte alls ser fram emot, usch vad nervös jag är... 

Satt ute i solen och åt frukost i morse och fick faktiskt färg, skönt det för nu är solen täckt av massa moln, får hoppas att dem tittar fram om en stund :) 

Idag skall jag plugga inför naturkunskapen och bara ta det lugnt, ikväll får det bli en joggingrunda och lite övningar. 

Vi hörs senare, puss




Bilder från gårdagens joggingrunda :) 

Gymmet

Har nästan precis kommit hem från gymmet, körde fokus på ben och rumpa men även lite mage. Måste börja köra lite mer armar men det är nog det tråkigaste av allt, äh det är bara att köra på ändå. 

Jag värmde upp med lite intensivare jogg på bandet i 10 minuter och avslutade på samma sätt, jag var i stortsätt helt ensam på gymmet så jag kunde ta vara på tiden vid maskinerna och köra i min takt. Ett väldigt skönt pass blev det iallafall :) 

Nu skall jag kolla om det slutat regn och så ska jag följa med pappa och handla, efter det måste jag plugga, usch jag skjuter verkligen upp det just nu... Och jag har redan panik inför naturkunskaps examinationen som jag har på onsdag, åhhhh jag. vill. inte. Men jag måste och bara jag får E är jag nöjd. Usch.

Vi hörs senare, puss

Bamse längst bort, Celika i mitten och Lixsa närmast :) 

Åtta timmar..

Oj, mitt "strax" blev visst lite längre än jag tänkt, men jag fastnade framför datan. Har tittar på första Arn filmen och PS. I love you, bra filmer båda två. 

Iallafall, nu skall jag berätta om min promenad ;) 

Jag och Spyker tog en buss till Kärra klockan elva, typ tredje gången Spyker åker buss och han skötte sig utmärkt, låg i mitt knä och tittade sig omkring, duktig älskling. 
När vi kom fram gick vi till hästarna, jag smörjde in Rullan och gosade med dem andra hästarna, Spyker fick leka lite med deras hund som var ute i trädgården och sedan började vi gå hem. 

Vi gick till Sätila och när vi kom fram var det lagom tills att Ida skulle sluta så jag satte mig utanför skolan och väntade på henne. När Ida slutade frågade jag om hon ville gå med mig och Spyker hem eller ta bussen och hon valde att gå med oss så vi började promenera den sista biten hem. 

Sammanlagt blev det för mig och Spyker en promenad på 11 km på 2h och 34 minuter, hade ju gått mycket snabbare om jag gått utan honom för då hade jag kunnat jogga och hålla ett högre tempo, men framförallt så hade jag inte behövt stanna och kissa hela tiden ;) haha nej men det var en härlig promenad! 

Imorgon skall jag plugga och åka till gymmet med Alex, han är nämligen ledig imorgon så vi kan åka när vi vill, så himla skönt att inte behöva åka någon speciell tid :) 

Nu skall jag sova, vi hörs imorgon. 







Vi hörs mer strax

Nu kom jag nästan precis hem så jag skall springa ner i duschen men tänkte bara säga hej lite snabbt. 

Uppdaterar er med bilder och info om dagen när jag duschat och ätit :) 

Kram 

Spyker ligger och sover bredvid mig just nu <3

Hör fåglar sjunga glatt

God morgon allihopa. 
Jag har varit vaken sen sju egentligen men jag har legat i sängen och tänkt på livet och myst med Spyker. 

Gårdagem blev jätte bra. Jag åkte in vid elva, gick runt i stan, åt frozen yoghurt och chokladbollar. När pappa slutade vid tre tog vi tåget till Kungsbacka där vi sedan tog en buss till Alex. 
Det var jätte roligt att titta på allas bilar och det var väll två stycken som var bäst, tyvärr gick Alex lags bil sönder men dem var duktiga ändå. 

Roligast av allt var nog att se Alex jobba med bilen, för det var han som svetsade och höll på när bilen gick sönder. 

Allt var klart 18:30 så då tog vi bussen till kungsmässan, handlade mat och sedan åkte vi hem. När vi kom hem åt vi varma mackor och sedan gick vi och la oss. 

Nu skall jag byta om och äta frukost för om en timma har jag tänkt ta en buss till Kärra med Spyker, gå till hästarna och pyssla om dem lite. Blir säkert jätte bra :) 

Vi hörs sen



Klockan tickar

Nu är klockan strax läggdags, sitter nämligen uppe och väntar på Alex som sitter på bussen påväg hem från skolan. Det var en full man på bussen som ramlade och slog i bakhuvudet så bussen stod stilla i delsjömotet i en halvtimma eller något medan dem väntade på ambulans, men nu är Alex påväg hem iallafall. 

Imorgon händer det grejer och det skall bli jätte roligt!
Ida och Malin kommer åka med pappa till Göteborg på morgonen medan jag stannar hemma och går ut med Spikirus (Spyker) och sedan åker jag in till stan vid lunch. 
Då tar jag med mig chokladbollar som Malin stått och bakat nu på kvällen och så köper vi något mer gott att äta och är det bra väder har vi tänkt sätta oss i solen och äta och njuta tills pappa slutar skolan vid tre. 

Efter det skall vi åka till Kungsbacka där Alex klass skall ha elbils race, dem har alltså i grupper byggt egna el bilar som dem imorgon skall tävla med mot varandra, sjukt roligt! Kameran åker med så jag kan ta lite kort :) 

Nu hörde jag bussen komma så nu säger jag sov gott, kram 




Dancing in the sun

Nu har jag, pappa och Malin nästan precis varit ute och cyklat. Vi cyklade längst vägen till Hyssna handel där vi handlade och sedan cyklade vi hem. Jag glömde sätta på Runkeeper påvägen hem igen (pausade när vi handlade) men påvägen dit blev det 3 km på 18 minuter och påvägen hem blev det samma sträcka på ca 10 minuter. 
Jag stannade däremot nere vid korsningen då jag absolut hatar att cykla på asfalt, det är så himla mycket roligare att cykla på grus och i skogen, tur att det kommer bli mest grusväg till Eksjö! 

Nu skall vi grilla korv och ikväll blir det lite plugg och filmtittande. 

Skriver om morgondagen i ett senare inlägg, puss

Utsikten genom köksfönstret. 



17?

Okej, nu skall jag avslöja det jag nämnde lite om i ett inlägg igår. 

Det är nämligen så att pappa bara har två veckors sommarlov i sommar och vi har redan bestämt vad vi skall göra då. 

På fredag eftermiddag/kväll eller lördag morgon kommer vi plus Lenis börja våran cykelresa till Eksjö. Hur häftigt!? 
Pappa, Alex och Lena (om hon har moppekort då) kommer turas om att köra moppen. 
Moppen kommer dra ett släp som vi nu håller på och bygger, med tältet och den tyngre packningen. 
Från början hade vi inte tänkt ta moppen men ifall det skulle hända något längst vägen så känns det bäst att ha den. 

Vi kommer sova i tält och vindskydd, då alla inte kommer få plats i tältet, vilket kommer bli häftigt. Jag har sovit under bar himmel en gång innan så det vill jag verkligen göra igen. 

Pappa har räknat ut att det kommer ta oss ca sex dagar dit ner, när vi väl är där nere kommer vi stanna i några dagar innan det är dags att cykla hem igen. 

Spyker kommer bo hos Lena som nu har flyttat in i en egen lägenhet så det är redan fixat, hästarna är ju hos Karin så nu skall vi bara prata med dem om resan. 

Jag längtar som en galning och det skall verkligen bli så sjukt roligt och häftigt! Antagligen sjukt jobbigt också men tänk att kunna säga att man har cyklat till Eksjö och hem igen...! 

Nu är det snart exakt en månad kvar tills vi startar resan och innan dess skall vi ha hunnit träna mer och byggt en kärra till moppen. 
Skulle vi få tag på en bra och billig cykelkärra vore ju det underbart men vi får hoppas att allt tungt får plats på moppen.
Vi kommer inte direkt ha med oss någon stor packning utan det vi kommer ha med oss i klädesväg är det vi cyklar i, något att sova i, bikini och möjligtvis en lättare klänning, och självklart extra strumpor och underkläder. Mat kommer vi köpa längst vägen men vi kommer packa på oss soppa och sådant vi kan tillaga lätt på trangiaköket.


Så nu vet ni varför vi är ute och cyklar och varför det kommer bli ännu mer cykling.

Kram 




Varmt

Shit vad varmt det är ute idag! 
Jag var ute med Spyker på en promenad och höll på att svettas ihjäl, ändå gick jag i bara en klänning och ballerinaskor. Här blåser det dessutom knappt någonting och himlen är helt blå, härligt! 

Just nu sitter jag och äter frukost, tog lite sov morgon idag till halv nio så Spyker har fått en promenad och jag har små fixat lite. 

Nu skall jag äta upp, sätta på en maskin tvätt och sedan plugga... 

Puss



!

Blev en cykeltur till hyssnahandel, jag och Alex cyklade i förväg och handlade kött och gott till ikväll. Sedan mötte vi upp dem andra och så cyklade vi hem. 

Blev en runda på ca 11 km i regn, sol och värme. Vägen var däremot väldigt rolig att cykla, älskar att cykla över stock och sten i skogen. 
Dem andra cyklade ju iförsig längre än mig och Alex då dem kom fel och kom in på världens omväg men det var jag som hade min mobil och Runkeeper i cykelkorgen så lägg till några kilometer så vet ni hur långt dem cyklade.

Nu håller vi på och fixar med maten och undertiden den blir klar skall jag köra ett litet träningspass så att jag kan hoppa in i duschen direkt när jag ätit för efter duschen måste jag plugga. 

Imorgon skall jag plugga, ha mentorssamtal och åka till gymmet. Jag köpte ett nytt busskort i fredags så nu jäklar skall jag gymma igen, dessutom gäller det 24/7 från och med idag om jag inte kommer ihåg helt fel vilket är gryyymt! 

Vi hörs senare 




Söndag

Hallå! 

Gårdagen blev sjukt bra, spontan och grym! 
Jag kom nämligen på att Malin och Ida hade presentkort på SF bio så jag föreslog att dem skulle åka och kolla på film. 

Så vi lagade mat tidigare än vanligt och så tog vi bussen in till Göteborg 18:34, det är något speciellt med Göteborg en fin somnar kväll... Jag hade absolut kunnat tänka mig att bo i Göteborg.
Vi hämtade iallafall ut M&I's biljetter och sedan gick vi runt i stan innan vi lämnade av dem på biografen. 

Undertiden dem tittade på film gick jag, pappa och Alex runt i Göteborg, haha tror vi såg hela Göteborg på dem där 95 minuterna ;) men det var jätte mysigt, vi stannade på en restaurang/krog och så köpte pappa en öl. Så vi satt vid hamnen och såg solen gå ner medan pappa drack öl och jag och Alex åt chilinötter.  

Efter det tog vi 22:53 bussen hem och när vi kom hem fixade vi oss och sedan gick vi och la oss efter en grym lördagskväll. 

Idag gick jag upp vid tio, så nu är frukost i magen, en tvätt är uthängd och en ny är i maskinen. 
Pappa är ute och klipper gräset och när han är klar skall vi ut och cykla, har föresten något att berätta men det tar jag i ett annat separat inlägg ;) 
Ikväll är det plugg som gäller och så skall jag träna. 

Vi hörs senare, kram 















RSS 2.0