Tisdag

Tisdag idag och jag har ingenting planerat alls, lite tråkigt men så får det vara vissa dagar. 
Igår hände ju dessto mer och det blev en väldigt bra dag!
 
Klockan 14 åkte jag och Spyker in till Göteborg, att åka buss tycker han är rena barnleken och det sköter han super. Väl inne i stan tog vi spårvagnen till Slottskogen och om man kollar på allt som hände under hela dagen var det spårvagnen han skötte mindre bra, men hallå, det var första gången han åkte spårvagn och det var mycket folk som gick på och av så det var inte så konstigt heller. Väl i Slottskogen promenerade vi runt i någon timma, kollade på ett super gulligt lamm som sprang runt och jagade en fågel och så hälsade vi på massa hundar, promenareade sedan tillbaka till Centralen i det fina vädret och han skötte övergångsställen, fötter, fåglar, cyklar, Nordstan och trottoarer super bra, att stå i kö i Nordstan för att köpa hamburgare var inte heller några problem och inte heller att sitta och vänta på bussen inne i Terminalen.
Vi kom hem igen klockan 18:30 efter att ha sovit typ hela resan hem, då åt vi middag och sedan var det i stort sätt sängen som gällde för båda två då vi båda var lite lagom trötta.
 
Idag har jag träningsvärk i benen efter promenaden hemma, träningspasset och promenaden i Göteborg, super, är dessutom på något konstigt trött humör så jag tänkter gå ner på riktigt nu (var nere vid åtta och åt frukost och kissade och matade Spyker) och se till att piggna till lite. De ända planerna för dagen är att städa, träna och plugga, skall tvätta, diska och börja plocka lite inför Alex kalas på lördag. 
 
Kram
 
Bild från Slottskogen 2013, fotograf Jag :)
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0