Ingenting.

Halloween och jag sitter hemma och gör ingenting, rätt skönt egentligen men nästa år får det nog bli någon vild fest och utklädnad ;) 

Dagen har spenderats framför Kyle XY, åt middag hela familjen och efter det satt vi och kollade på film och åt glass tillsammans, mysigt. 
Imorgon skall vi upp tidigt, innan nio iallafall för att åka in till Göteborg, planen är att gå runt i stan, handla mat, köpa godis och sedan åka hem för att ha en familjekväll. Vi skall äta fondue (och bakpotatis om jag får bestämma) och sedan spela familjespel och se på film tillsammans. 

På söndag behöver jag plugga, har en intensiv vecka framför mig rent studiemässigt men jag har även jobb och annat roligt att se fram emot. 
Skall kanske till Ullared med syskonen och Therese, plus att jag, Erica och Emelie planerar att hitta på något någon dag, så det är fullt upp. 
Dessutom skall min chef höra av sig på måndag angående ett nytt uppdrag och om det är aktuellt skall vi ha ett möte i slutet av veckan eller veckan efter och sedan har jag ett till jobb, super kul! 

Förövrigt så funkar min mobil/laddare igen nu helt plötsligt, super knasigt, får väl se hur länge det håller men en ny mobil står högt upp på inköpslistan... 

Kram och sov gott! 

Påväg till gymmet i torsdags. 

Knasigt.

Min mobil strejkar och är jobbig, trodde att laddaren gått sönder men det är något med mobilen, antagligen, som gör att det inte visas att det laddar, det låter eller vibrerar inte när jag sätter i laddaren och det kommer inte upp ett litet tecken i högra hörnet bredvid batteriprocenten som det brukar... Så länge det laddar så är jag nöjd men något knasigt är det. 

Jag hade tänkt låsa upp mobilen, den är låst till Telenor nämligen, men jag har haft den i ca 5 år nu och den börjar som sagt bli dålig så jag tror det blir att jag samlar och köper en ny istället, känns lite mer värt det. Men vi får se hur jag gör. 

Nu ligger jag iallafall i sängen och skall sova, är super trött. 
Åh, måste berätta en sak, när jag tvättade ansiktet förut satte jag upp håret på ett annorlunda sätt. 
Jag tog överhåret och satte upp i en hög bulle och underhåret i en låg bulle i nacken vilket gjorde att det såg ut precis som det gjorde när jag hade långt hår, var verkligen som att se sig själv igen för första gången på över ett år. Jag trivs i kort hår och jag ångrar inte en sekund att jag rakade av mig håret men nu får det gärna bli långt ;) 

Vi hörs imorgon! 

Långt hår........ 

Nöjd.

Glömde ställa klockan imorse men som tur var vaknade Alex 07:40 och kom och väkte mig så vi hann med bussen 08:24. 

Fokus idag var mage och ben, jag började på crosstrainern i ca tio minuter som uppvärmning innan jag gick ut i gymmet och körde massa maskiner i ca 40 minuter, avslutade passet med att gå in i stretchrummet och köra lite olika mag och ben övningar innan jag stretchade och gick in i duschen.  
Träningsvärken i bröst och armar från i måndags har nästan helt släppt så nu kan jag borsta tänderna, skaka yoghurten och sätta upp håret utan att dö ;) 

Idag händer inget speciellt, skall kolla på Kyle XY och kanske spela lite Sims beroende på om Alex är villig att lämna ifrån sig datan i någon timma. 

Vi hörs, kram 





Onsdags kväll.

Hallå på er, nu ligger jag färdig fixad i sängen redo för att sova. 
Har tillbringat min dag hemma framför tv:n, tittat på några avsnitt utav Teen Wolf och sedan har jag tittat på Kyle XY, väldigt lugnt och skönt.

Imorgon ringer klockan 07:30 och så ska jag och Alex åka och gymma, Lena skall dessutom köpa gymkort imorgon på dagen så nu blir det inget slöande längre, planen är att gymma tre gånger i veckan och så tänker jag försöka få med mig Lena ut och jogga någon dag i veckan också, nu är det bara att köra igång igen. 

Vid två imorgon skall Ida till Göteborg och möta upp ********, Ida har ju fyllt år så dem skall hitta på något för att fira henne. Det är bland annat därför jag och Alex åker och gymmar så tidigt men också för att kickstarta dagen på bästa sätt.

Förövrigt så håller vi på och försöka komma på något roligt vi hela familjen kan hitta på på fredag eller lördag, alternativen är just nu bowling, Boråsbadhus och en film/spel kväll hemma med fondue, bakpotatis och något gott till efterrätt, just nu lutar det åt en promenad i Göteborg med picknick och sedan film/spel kväll när vi kommer hem. Men vi skall prata lite mer om det och så får vi se hur det blir :) 

Nu är det bäst att jag somnar så att jag orkar upp imorgon, kram



Let's go!

Färdig fixad och redo att gå ut till bussen nu. 
Planen är att ta en fika/lunch, ja, att äta något gott helt enkelt, just nu är jag sugen på varm choklad med morotskaka till fika och bakpotatis och någon dricka till lunch, men vi får se när vi väl är inne i stan. Vi skall även titta i lite affärer så det blir nog kul :) 

Vi hörs, kram 


Börjar få "långt" hår nu, haha nä, men iallafall något som liknar en frisyr ;) 

Here I am.

Hallå på er allihop! 
Dålig uppdatering här nu men usch jag har varken hunnit eller orkat om jag ska vara ärlig. 

Lägret i lördags till söndags gick jätte bra och det var verkligen jätte roligt, ett plus var ju att träffa Matilda vilket var väldigt kul. Vi lekte iallafall lekar, åt gott, övade teater i kyrkan och massa mer. 
På söndagen var det familjegudstjänst och då hjälpte jag till i kyrkan med att hålla barnen lugna och tysta (så gott det gick ;) ) och så hjälpte jag till med kyrkkaffet som pappa och Ida kom och fixade på mina lediga stunder, så det var fullt upp. 
När jag kom hem sov jag istortsätt resten utav dagen, kom ner och åt middag, tittade på Teen Wolf och åt chips och sedan sov jag igen.

Igår ringde klockan 07:00 och så åkte jag, Alex och Lena och gymmade, var ganska mycket folk men det var så himla skönt att träna igen. Lena funderar även på att fixa gymkort så det hade ju varit super! 
När vi kom hem vid 11:00 tittade vi på Teen Wolf, bakade goda kakor och på kvällen stekte vi upp lite rester, gjorde scones och åt mat framför några avsnitt utan TW. 

Idag har det inte hänt så mycket än, jag gick upp vid halv nio och åt frukost och jäklar vilken träningsvärk i armar, bröst och rygg jag har, haha helt otroligt, gick sedan upp och la mig igen då ögonen verkligen gick i kors och nu är jag pigg och redo för dagens planer.

Klockan två skall jag åka och jobba och vi har tänkt åka in till Göteborg och ta en fika och titta i lite affärer, det är ju lov och vi har jobbat tillsammans i en månad nu så det är värt att firas lite. 
Så nu skall jag byta om från pyjamas och sminka mig lite så att jag är redo att ta bussen om några timmar. 

Vi hörs, och jag skall försöka att inte vänta i flera dagar. 

I väntan på bussen hem från gymmet ;)


Gårdagens ihop plock utav gamla matrester och annat gott som fick bli våran middag. 

Smygfotad utav Lena igår vid middagen... 

Lördag

Halloj, varit tomt här i någon dag nu pågrund av att jag verkligen inte orkat blogga, vilar, tittar film och äter massa gott för att bli frisk fortare. 
Idag mår jag mycket bättre vilket är skönt eftersom jag ska vara ledare på ett läger i församlingshemmet, sover där till imorgon så vi hörs inte förens imorgon. 
Blir hämtad av Matilda vid 17 tiden och tills dess skall jag duscha, packa och sedan bara ta det lugnt och kolla på film. 

I veckan är det lov vilket jag verkligen ser fram emot, jag flyttade på muntan jag skulle haft på tisdag då jag verkligen, verkligen behöver en vecka utan plugg, vilket innebär en vecka utan pluggångest och det skall bli fruktansvärt skönt! 
Har inga planer för veckan mer än att träna, titta på Teen Wolf och bara ta det lugnt och sedan får vi se vad som händer. 

Vi hörs senare iallafall, kram 

Bild på alla elever från Sverige, Norwich och Martinique som Ida tog i torsdags :) 

Fundersam.

Hej på er, mår ni bra? 

Jag känner mig inte alls pigg idag, huvudet dunkar och näsan rinner för fullt och febern håller i sig.
Har mejlat min mentor angående muntan imorgon, rent fakta mässigt skulle jag klara den imorgon men rent fysiskt och psykiskt vet jag inte, jag är rädd att jag kommer svamla och att febern kommer göra mig hängig, vilket jag redan är, och att jag kommer glömma av allt för att hjärnan är helt seg och igentäppt. Får se vad hon svarar och hur det blir, vill inte flytta den men samtidigt vill jag känna att jag gjorde den 100% och inte bara halvhjärtat för att febern stör, det är ändå psykologi mitt favorit ämne och jag hade varit så besviken och ledsen på mig själv om jag gjorde jätte dåligt ifrån mig imorgon på grund av en förkylning. 
Förövrigt så har jag fastnat på en fråga i religionen, blää vill vara frisk, men jag mejlade min lärare och så får vi se om hon kan få det att släppa. 

Jag tänker ta och tvätta håret alldeles strax och äta lite lunch, oavsett hur sjuk jag är tänker jag inte missa ikväll, punkt slut. Så jag tänker fräscha till mig om en stund så att jag är redo att spela frisk, kommer förhoppningsvis inte behöva prata om plugg och svara på psykologi frågor så jag kan lämna hjärnan hemma och då borde det gå bra. Haha. 

Vi hörs

Gårdagens lunch framför ett avsnitt av Suits. 

Ikea & ännu sjukare.

Vid 16 åkte jag in till Göteborg med Lena, Malin och Emily och så mötte vi upp pappa inne i stan och så tog vi tåget till Ikea. Emily hade en önskan att åka till Ikea innan hon åker hem till England på fredag så idag fick det helt enkelt bli så. 
Jag hade inte tänkt följa med först då jag inte mådde särskilt bra men jag tog en tablett, sminkade mig och intalade mig att jag mådde kanon. 

Vi köpte lite smått och gott inne på Ikea, några filtar, som kostade 9kr (!!) styck, så jag köpte en till mitt rum och så köpte vi två skärbrädor och handdukar till köket. Emily köpte också några små saker att ta med sig hem till sin familj, som tex smörknivar. 

När vi var klara i Ikea och klockan började närma sig 20:00 gick vi över till Coop och köpte med oss middag samt lite annan mat, köpte även polly och bilar att mumsa på påvägen hem så att Emily skulle få smaka. 
Kom hem 21:30 (?) och då började vi direkt med maten, pommes med kött så det gick ganska fort. 

Nu har alla gått och lagts sig och jag sitter i sängen redo att plugga i någon timma, jag vill bli klar med uppdraget men jag får se hur länge jag orkar sitta uppe, tror inte jag kommer kunna somna än på ett tag men febern har blivit värre och mitt huvud är helt slut så ja... kanske inte världens smartaste ide att åka till Göteborg men Emily åker hem på fredag morgon och jag ville hinna umgås med henne så mycket som möjligt. 

Jag har en b) och c) fråga kvar och sedan är jag klar så jag skall verkligen försöka bli klar ikväll/natt så att jag kan fokusera på att repetera psykologin imorgon. Skall dessutom till skolan imorgon på kvällen och lyssna när några svenska elever och några engelska elever skall hålla föredrag om minoriteter i Sverige och England (om jag inte minns helt fel) så jag har inte riktigt hela dagen på mig att plugga imorgon. 

Bäst jag sätter fart nu, hörs imorgon. Sov gott! 





Bilder från eftermiddagen i Göteborg :) 

Stoppad.

Idag stoppade förkylningen mig från mina planer, igår orkade jag stå emot men idag är det mycket värre. 
Somnade inte förens ca 04:00 pågrund av att jag inte kunde andas, låg och kallsvettades och mådde allmänt dåligt... Nu är det för stunden lite bättre och jag kan andas lite bättre än inatt, utöver det har jag jätte ont i huvudet och kroppen är helt slut efter för lite sömn plus feber. 

Träningen i eftermiddag avbokade jag imorse och istället skall jag bara ligga i sängen och plugga och kolla på film, tänker gå ner strax och fixa lite varm oboy och äta någon ballerina. 
Har precis tittat klart på I, Frankenstein och den var absolut sevärd, jag var lite skeptisk igår när jag tittade på trailern men jag blev glatt överraskad och jag kan absolut tänka mig att se den igen, snart. 

Dagens att göra är helt enkelt att skicka in religionsuppdraget men utöver det är det lugnt, fick tillbaka psykologiuppdraget för en stund sedan och jag fick ett C så det känns bra inför muntan på fredag. Skall tillbringa kvällen och morgondagen till att repetera och så men det känns ändå väldigt lugnt och grunderna sitter bra så skall bara läsa igenom uppdragen och lärarens kommentarer lite. 

Vi hörs mer under dagen och jag önskar er en fin dag! 



Taco #4

Fjärde dagen med tacos nu, åt tacos hos Therese i lördags, i söndags till frukost/lunch, igår på tacokvällen och till middag idag, blev ju rester kvar från igår så vill någon ha taco är det bara att komma ;) 

Jobbet gick bra och jag trivs verkligen, vore kul med ett till uppdrag men vi får se hur det blir. Vi planerade lite inför nästa vecka och så tog vi det bara lugnt, åt bullar och räknade matte, toppen. 

Nu är jag hemma sedan någon timma och har ätit middag, idag var vi mer noggranna med att prata engelska vid matbordet (första familjemiddagen efter en skoldag när alla var samlade) så alla fick prata om sin dag på engelska och det gick väldigt bra måste jag säga. 
Jag tycker det är jobbigt när jag bara skall säga en mening på engelska för då blir jag så låst på att den meningen måste bli perfekt men när jag pratar mycket går det jätte bra och jag inser att jag faktiskt är ganska bra på engelska, skönt det för jag och Therese planerar en weekend till London i vinter och då är det ju ett plus om jag kan prata ;) 

Nu är jag parkerad i sängen, skall titta om jag hittar någon bra film att titta på annars kanske det blir ett avsnitt utav Suits innan jag skall fortsätta jobba med uppdraget i religionskunskapsen. 

Vi hörs, antingen mer ikväll eller imorgon, imorgon skall jag plugga och vid 15 tiden åker jag till gymmet för att köra ett Core-pass, första passet på för många veckor så det ska bli roligt. 

Kram 


Jag fick anstränga mig för att inte skrämma ihjäl mig själv när jag gick den 1km långa vägen till bussen från jobbet i bäckmörker, gick och sjöng "bä bä vita lamm har du någon ull..." i huvudet för att lugna mig själv... Haha.

Vecka 43:


Uppdaterat schema: 






Tisdag

Tisdag idag och plugg och jobb står på mitt schema, vaknade upp helt snuvig och febrig men det är ingenting som stoppar mig idag. 
Fick även ett samtal angående ett jobberbjudande så vi får se vad som händer här nu om några veckor, spännande spännande! 

Pluggandet går framåt och jag har fått gjort flera testa dig själv och ett prov än så länge. Nu skall jag fortsätta läsa om kristendomen och göra prov m.m
Om inget ändras åker jag till jobbet vid 16 tiden så jag har några timmar på mig att plugga järnet, skall byta om och äta lunch innan jag sticker bara. 

Jag skall fixa iordning ett veckoschema så att ni får se vad som händer resten av veckan och så hörs vi mer sedan. 

Detta kanske är något för halloween festen? ;) 

Fullspäckad dag.

Jag har verkligen haft en toppen måndag, den bästa på länge! 

Pluggade i förmiddags och fick faktiskt gjort mer än tänkt, åt lunch, pratade med pappa och sedan åkte jag till jobbet 14:04, jobbade med världens härligaste barn som ger mig så mycket glädje och så åkte jag hem runt 17 tiden. 
Väl hemma var det bara att packa bilen och åka till skolan, vi dukade upp borden, satte på engelsk musik gjord av svenska artister, som Darin, ABBA, Zara Larsson, Avicii och många många fler. 
Klockan 19 satt alla och åt och när dem ätit klart tog vi fram chips och startade en tävling, men den orkar jag inte gå in i detalj om just nu men det var en språktävling.

Nu ligger jag uppe sängen, sminket är borta och tänderna ät borstade, vi kom hem runt 21:20 och då var det bara att tömma bilen, packa upp all mat och sedan bara sitta och prata.
Jag har tänkt läsa lite religionskunskap, pilla med Therese födelsedagspresent och sedan kanske, men bara kanske läsa lite ur Noras val som Ida hade lånat hem från biblioteket till mig. 

Vi hörs iallafall mer imorgon! 
Sov gott. 



Psykologi

Jajemen, det rullar på och jag har bara någon delfråga kvar att svara på och sedan är jag klar och det känns skönt. 
När jag är klar har jag tänkt tvätta ansiktet och borsta tänderna och sedan får det bli sängen, skall upp i ordentlig tid imorgon och plugga innan jobbet. 

Jag och Ida har tittat på Dirty Dancing 2 och ätit chips, har en hemlighet som jag går och håller för mig själv (bara några som vet) och jag blir såå taggad när jag ser på sådana här filmer som tex Dirty Dancing, ni kommer få veta allt så fort det är mer aktuellt och lite mer bestämt men det kommer bli grymt! Jaja, känns som jag redan har avslöjat för mycket ;) 

Vi hörs imorgon, nu måste jag fortsätta plugga. 



18:57

Hallå på er, har ni haft en bra helg? Det hoppas jag att ni har haft för det har jag :)

Tjejkvällen hos Therese blev lyckad och det var jätte mysigt, jag sov över och idag tog vi det bara lugnt och pratade om allt och inget. 
Papps kom och hämtade mig 15:20 och så åkte vi och handlade tacogrejer till 40 personer, blev en hel del grejer, haha, Malin och dem i hennes klass som har elever från England och Martinique skall nämligen träffas imorgon efter skolan och äta tacos, lyssna på musik, äta chips och bara ha det roligt. 
Väl hemma hade dem fixat maten så det var bara att sätta sig att äta, efter maten pluggade jag lite och nu tar jag en paus och tittar på Dirty Dancing 2 innan jag skall fortsätta plugga psykologi. 

Imorgon skall jag plugga, jobba och sedan vara med och hjälpa till på tacokvällen så det kommer bli en rolig måndag! 

Nu skall jag kolla om Ida är redo att fortsätta titta på filmen. 

Kram 

Usch, det har blivit så mycket onyttigt denna helgen... 

Lördag

God morgon! 
Om någon timma kommer Lena, Malin och pappa hem från flygplatsen, dem är och hämtar den engelska tjejen och innan dem kommer hem skall jag ha hunnit fixa lite så därför är det väl dax att jag sätter fart strax.
Först och främst skall jag gå runt och byta till rena handdukar och sedan bara små plocka lite där det behövs och så ska jag försöka hinna duscha innan dem kommer hem men det hinner jag nog utan problem. 

När dem kommer hem skall hon väl få sig en rundtur och få landa lite i att vara i Sverige, sedan skall dem åka till en godisaffär så hon skall få testa svenskt godis och någon gång efter det skall jag och pappa åka och handla innan han släpper av mig hos Therese vid 15-16 tiden. 

Vi har tänkt göra pannkakor till lunch och ikväll vet jag att dem skall äta hemmagjorda köttbullar med potatis, brunsås och lingon. Har ni något förslag på lite extra svensk mat får ni gärna kommentera det! :D 

Jag sover hos Therese till imorgon och imorgon vet jag inte alls vad som händer, jag skall plugga på alla mina lediga stunder både idag och imorgon men jag vet inte om det händer något mer faktiskt, men vi hörs ju oavsett. 

Kram 

Hehe ;) 

Fredag

Hallå på er, jag är så glad att det är fredag och helg nu, visst jag kommer behöva plugga lite smått i helgen men det är ändå något speciellt med helg och att familjen är hemma, håller ni med? 

Jag tar nu en liten paus från pluggandet och skall gå ner och äta lite lunch, blir någon god macka och lite yoghurt skulle jag tro och sedan skall jag fortsätta plugga. Vid sidan av pluggandet går tvättmaskinen för fulla muggar, jag håller på och tvättar lite höst/vinter jackor och därför blir det några maskiner extra utöver smutstvätt men det är lika bra att få dem tvättade nu innan vintern slår till. 

Idag händer inget speciellt, vi skall städa och fixa, samt planera lite inför vad vi skall äta för mat m.m nu när den engelska tjejen kommer och så skall jag ju plugga, har dessutom sådan tur att hon kommer imorgon på förmiddagen så jag hinner träffa henne innan jag åker till Therese. 

Vi hörs senare, ha en fin fredag! 
Kram 

... 

Why are you my remedy?

Hallå på er, jag hoppas att ni har det bra i detta tråkiga vädret, själv så håller jag mig inne och städar. 
Har inte pluggat någonting idag än så länge faktiskt utan jag har städat och tvättat, Malin och Lena får hit en tjej från Norwich nu på lördag och därför städar och fixar jag inför det. 
Jag kommer förmodligen inte vara hemma när hon kommer tyvärr, skall på tjejmiddag hos Therese vid 18 tiden och fira hennes födelsedag med massa härliga tjejer och då sover jag där och så får jag träffa henne på söndag när jag kommer hem istället, lite tråkigt att inte vara med på hennes första dag i Sverige och hennes första svenska middag men hon stannar i en vecka och det skall bli jätte roligt att träffa Therese och alla andra så det får helt enkelt vara okej ;) 
 
Istället skall jag plugga i kväll efter maten, läsa lite psykologi och göra några prov och så får jag plugga desto mer imorgon istället. Har även bokat in muntan i både psykologin och religionskunskapen så vecka 44 har jag bockat av två ämnen till, skönt! 
 
Nu väntar jag på att tvätten skall bli klar så att jag kan hänga upp den och sätta på en ny maskin, under tiden tänker jag städa i mitt rum (vilket verkligen behövs...) och lyssna på bra musik. 
Jobbet igår var by the way roligt och jag trivs jätte bra, är så himla tacksam att jag fick just detta uppdraget och att det gick så fort! Jag skall dessutom vara ledare på ett läger nästa helg innan lovet och sedan hjälpa till i kyrkan på söndagen medans barnen sjunger och spelar teater, också ett väldigt härligt jobb och jag är så glad att dem hörde av sig och frågade om jag ville hjälpa till. 
 
Vi hörs, kram 
 
 
 

b)

Har bara en b) fråga kvar på uppdraget i religionskunskap och sedan kan jag skicka in det så nu tänker jag titta på film, ett avsnitt utav Suits eller fortsätta läsa Förlorad Ängel av Becca Fitzpatrick  innan jag skall sova. 
Har haft en helt okej dag rent känslomässigt och jag har varit ganska pigg faktiskt, så det har varit skönt. 

Imorgon skall jag vara aningens effektivare än idag, har tänkt ställa klockan på åtta, ta en promenad med Spyker, äta frukost och så skicka in uppdraget och sedan plugga psykologi. 
Klockan 16 sticker jag till jobbet och på kvällen tänker jag bara ta det lugnt eller plugga lite. Skall även komma ihåg att skicka bilder från studenten till en tjej och sedan lägga en beställning på Therese present, hihi ;) 

Vi hörs imorgon hörni! Sov gott. 


Vet inte om jag har nämnt det men jag har satt upp en ljusslinga på min sänggavel, snyggt och jätte mysigt. 

Tisdag

Hallå på er! 

Idag är en helt okej dag, kunde knappt sova inatt men jag känner mig ändå ganska utvilad, dessutom skall jag inte jobba idag utan det blir imorgon så jag kan plugga och vila upp mig utan att ha en tid att passa. 

Händer ingenting speciellt alls och allt rullar väl mer eller mindre på som vanligt, jag skall äta lite mellanmål nu och sedan fortsätta plugga. 

Kram 




Väckt från de döda.

Är piggare idag än vad jag har varit på flera veckor, trots att jag inte har sovit mycket inatt. 

Kom precis hem från jobbet och det är verkligen så himla roligt, barnen ger än så himla mycket energi, samtidigt som dem gör än väldigt trött, haha ni fattar nog vad jag menar ;) 
Nu är det snart dax för mat och sedan skall jag plugga lite, kolla på Suits och sedan försöka sova bättre än vad jag gjorde inatt. 

Angående helgen så kom vi hem från Göteborg klockan 02:24 efter att ha gått runt på Kultur Natta, härligt väder och härliga människor. 
Gick upp nio på lördagen och bakade tårta och städade inför gästerna som kom klockan två. Jag bakade drömrulltårta fast utan att rulla ihop den och det blev jätte gott! 
När gästerna åkte hem la jag mig i sängen och där låg jag fram till igår i stort sätt, tittade på några avsnitt utav Suits men för det mesta sov jag. 

Och idag, äntligen, känner jag mig lite mer som en människa, piggare och gladare så nu hoppas jag att det håller i sig ett tag iallafall! :) 

Vi hörs, kram 





Kultur natta :) 


Tårtan i lördags, så gott! 

Gjorde scones lite snabbt och enkelt innan jag tog bussen till jobbet idag, testade ett recept (som kommer upp här på bloggen när jag orkar) och det var mycket bättre och godare än det jag brukar gå efter :) 

Mot Göteborg

Nu sticker vi till Göteborg för att gå runt i stan i några timmar, har ätit världens godaste middag som bestod utav lax, sås och pasta och nu är vi alla färdig fixade och redo att åka :D 

Hörs, kram 



Fredag

Veckorna går verkligen sjukt fort och jag kan knappt fatta att det redan är fredag, men jag klagar inte. 

Har inte mått särskilt bra på sistone och nu dem här dagarna har det blivit sämre vilket är anledningen till att jag inte uppdaterat här men just nu känner jag mig lite piggare iallafall. 
Ligger och tittar på Suits som är en serie jag har börjat titta på, väldigt bra och lite annorlunda från de serier jag brukar titta på. 

Har städat lite här hemma idag, Ida skall nämligen ha lite kalas här hemma imorgon så har röjt lite inför det. Blir att baka lite i eftermiddag/kväll och i morgon innan morbror med familj kommer. 
Efter kalaset skall jag träffa T så det blir nog en bra helg, måste plugga lite men det gör ingenting. 

Ikväll åker nog familjen plus Lenis till Göteborg, vi skall prata mer om det när alla har kommit hem och så skriver jag mer om det här på bloggen när jag vet hur det blir. 

Vi hörs, kram 



Hemma igen.

Nu sitter jag hemma och är redo att börja plugga sedan snart en timma tillbaka. 
Har haft en jätte mysig kväll/natt/morgon hos Erica och vi har pratat massa, kollat på skräckfilm, ätit godis och pratat ännu mer, precis som det skall vara med andra ord :) 

Idag skall jag plugga religionskunskap och ha utvecklingssamtal med min mentor, ikväll skall jag göra klart det sista på psykologi uppdraget och se till att skicka in det. 
Resten av veckan kommer bestå av massa plugg men just nu är jag faktiskt riktigt taggad på att plugga, anledningen är att jag vill kunna hitta på sådana här spontana saker med vänner och familj utan att behöva tänka på plugget. 

Nu skall jag öppna religionsboken och börja läsa samtidigt som jag mumsar på det godiset som blev kvar från igår :) 

Kram 




Borås och bio.

I söndags hämtade Therese upp mig i Kinna och så åkte vi till Borås, började med att hämta ut biljetterna innan vi satte oss på McDonalds och åt varsin hamburgare och bara pratade om allt och inget. 
Gick till biografen där Therese köpte popcorn och så fick vi gå in och sätta oss i salen. 

The Maze Runner var verkligen sjukt bra, den hade allt jag vill att en film skall innehålla. En möjlig kärlekshistoria, snygga killar, spänning, stora frågetecken, individer man stör sig på, individer man kan relatera till m.m och dessutom är ju Dylan O'brien huvudskådespelaren vilket jag tackar gudarna för, snyggare och härligare kille får man leta länge efter ;) 

Efter bion åkte vi hem till Therese där vi istortsätt somnade så fort vi kom innanför dörren, haha. 

Det var en riktigt bra film och jag hade en väldigt bra kväll med bra sällskap :D 

Filmen får utan tvekan 5 poäng utav 5 poäng möjliga, se filmen! 







Nu börjar det.

Nu väntar jag på att tiden skall bli "dags att gå ut till bussen", skall bara till Hyssna och köpa godis inför ikväll och när jag kommer hem igen skall jag plugga en timma till innan jag skall åka till jobbet. 

Jobbar till ca 19:00 och då hämtar Erica upp mig, så hämtar vi Emelie och sedan åker vi hem till Erica. Super! :D 

Vi hörs, kram




Vet inte.

God morgon! 

Jag har haft obehagligt och obekant ont i magen sedan igår och det håller fortfarande i sig, vet inte varför och det är svårt att förklara exakt hur det känns men jag hoppas att det går över snart. 

Gårdagen var bra, hade det jätte kul på jobbet och när jag kom hem blev det bara slapp i soffan tills jag gick upp och la mig tidigare än vanligt då jag hade så ont i magen. 

Idag skall jag göra massa roligt, skulle egentligen ut och jogga nu på morgonen men jag hoppade över det på grund av min mage, får köra lite hemma träning istället. 
Klockan två skall jag ta bussen till Hyssna för att handla godis, väl hemma igen skall jag hoppa på nästa buss och åka och jobba, efter jobbet skall jag hem en snabbis innan Erica kommer och hämtar mig och så hämtar vi upp Emelie innan vi åker hem till Erica för tjejkväll :D 
Sover hos Erica till imorgon och sedan skall min dag tillbringas med massa plugg, Malin skall dessutom låna mitt busskort för att åka på gymnasiemässa så det blir antagligen inget gym imorgon, kan iförsig bli så att jag bokar in mig på ett pass senare på kvällen beroende på när Malin har tänkt komma hem :) 

Men visst låter det som en grym tisdag!? :D 

Nu skall jag plugga innan det är dags att packa väskorna (en till jobbet och en till tjejkvällen), fixa mig, tvätta håret och sedan åka och handla :) 

Kram 


Vecka 41



Måndag

Nu ligger jag hemma i min egna säng sedan en halvtimme tillbaka, Therese blev inringd på jobb i Borås imorse så det blev bara att ta på sig kläder och åka bort till busshållplatsen och ta första bästa buss hem. 

Har ätit lite frukost och nu ligger jag som sagt i sängen och myser med Spyker, jag tänker bara ligga och slappa en stund innan det är dags att plugga, har drömt massa jobbigt inatt så jag är inte särskilt utvilad och det måste jag vara eftersom jag skall jobba med massa barn i eftermiddag ;) 

Vi hörs! 

 

Precis så bra.

Jajemen, nu sitter jag hemma hos Therese och väntar på att badrummet skall bli ledigt så jag kan tvätta bort sminket, hehe.

The Maze Runner var precis så bra som jag trodde att den skulle vara, kanske till och med lite bättre. Men jag får skriva mer om kvällen och filmen imorgon för nu väntar sängen på mig. 

Imorgon vet jag inte riktigt hur dagen blir men vi hörs, kram 

I väntan på att filmen skall börja :) 

Spontant och härligt!

Bussen till Kinna går om en stund och då hämtar Therese upp mig och så åker vi sådär härligt spontant på bio i Borås, bokade biljetter för några timmar sedan och nu är jag färdig fixad för att åka :D 

Vi skall titta på The Maze Runner som verkar sjukt bra och jag vet redan nu att jag kommer älska den. 

Sover hos Therese till imorgon, har med mig så att jag kan plugga hos henne om det skulle bli så, vet inte när jag kommer hem nämligen men jag skall i vilket fall som helst vara på jobbet klockan 14:24. 

Vi hörs, kram 


Sport-bh: Ullared
Linne: Hm 
Kofta: Hm 
Jeans: Ullared 




Planerar.

Frukosten är i magen tillsammans med lite god choklad som jag köpte i Ullared och nu ligger jag uppe i sängen och skrivet detta inlägget. 

Jag har städat i mitt rum och så har jag börjat planera hur jag vill ha det i min ingångsgarderob och jag tror det kommer bli jätte bra, skall diskutera allt med pappa senare ikväll och så får vi se hur vi löser allt. 

Håller även på och planera och fixar inför ikväll, blir nog att jag och Therese går på The Maze Runner ikväll för att fira att hon fyller år idag! Woho!
Min fina älskade vän, grattis på din födelsedag! :D 

Nu måste jag verkligen plugga så jag får väl ta och sätta fart så att jag slipper plugga hela dagen... 

Kram 


Älskade hund<3 

God morgon söndag!

Söndag idag och jag känner mig inte alls redo för en ny vecka, denna helgen har varit jätte bra men den har gått alldeles för fort så måndagsångesten börjar redan smyga sig på. 

Som sagt så har helgen varit kanon och jag får väl försöka fokusera på det resten av dagen än att det faktiskt är måndag imorgon..

Det var inte alls mycket folk på Ullared i fredags, så det var jätte skönt. 
Jag fick köpt mer än planerat och jag är jätte super nöjd med alltihop! Ni skall få både lista och bilder senare :) 
Jag följde med Therese hem och vi hann precis i tid till Idol, vi tittade på idol och sedan tittade vi på Pitch Perfect samtidigt som vi mumsade på godis och annat gott som vi köpt med oss från Ullared. 

Klockan ringde vid åtta på lördagen och då fick jag skjuts hem, stannade i Hyssna först och tittade i affären Never Mind och den hade massa snygga kläder, höll däremot hårt i plånboken så ingenting följde med mig hem.

Väl hemma städade jag lite innan jag började baka bullar och jag är nu säker på att jag är världsbäst på att baka bullar, Haha, nej men det var första gången jag bakar bullar och dem blev grymt bra så jag är mer än stolt ;) 

Vi lagade super god middag som vi satt och åt med massa tända ljus och härligt sällskap, avslutade kvällen med att titta på det nya TVD avsnittet vilket fick mig att känna lite smått "ge mig meeeer" men snart är det ju ny vecka ;) 

Kram 



Ullared :D 





Lördagen i bilder :) 

Kanelbulle

För er som missat det är det kanelbullens dag på lördag, den 4 oktober, man kan självklart köpa hem ett par bullar och mumsa på men jag tänker faktiskt tillbringa min lördag till att baka egna bullar, jag har aldrig bakat bullar innan så jag hoppas innerlagt att dem blir ätliga iallafall ;)
 
Jag har googlat runt lite för att hitta det perfekta receptet och jag tror faktiskt att jag har hittat det, jag tänker inte göra mina bullar i sådan form utan som vanliga bullar men utöver det så tänker jag väl följa receptet helt och hållet. 
Det här receptet är det jag kommer att följa och visst ser det helt underbart gott ut?! 
 
Kommer ni köpa hem bullar, baka själva eller struntar ni i att det är kanelbullensdag? :) 
 
Här kan ni läsa lite om just kanelbullens dag om ni skulle ha lust. 
 
Fotograf: Anders Palmgren 
Kamera: Nikon d40 (tror jag...) 

Woho!

Precis kommit in från en promenad med Spyker och oj vilket härligt höstväder det var ute idag, lite mer sol så hade det varit perfekt :) 

Skall alldeles strax gå ut till bussen men jag tänkte bara titta in här först och säga att ni skall ha en fin fredag för det kommer jag ha! :D 

Vi hörs ikväll igen, kram 







Köpa i Ullared:

1. Stativ till kameran. 
2. Underlakan. 
3. Underkläder. 
4. Nattlinne/sovtröja. 
5. Jeans. 
6. Vinröd halsduk. 
7. Fotoalbum.
8. Ramar. 
9. Vinterjacka. 
10. Block. 
 
 
 

Sometimes I get lonely, so lonely.

Goder morgon! 

Hade svårt att somna igår men vaknade inte förens ungefär nu så jag har ändå sovit ut ordentligt vilket var precis vad jag behövde. 
Än så länge är huvudvärken borta och det hoppas jag att den fortsätter vara, orkar inte gå runt med huvudvärk i Ullared. 

Haha, vid det här laget vet ni nog redan att jag skall till Ullared men det är vad jag skall göra idag. Efter Ullared följer jag med till Therese och sover hos henne och så åker jag hem imorgon. Min lördag skall tillbringas i köket, jag har tänkt baka bullar och kanske något annat gott men sedan måste jag plugga lite också och så kommer Lenis hit vilket skall bli jätte kul. Så det kommer bli en bra helg trots allt. 

Nu skall jag ta och äta lite frukost, funderar på att fixa varmoboy till frallorna pappa bakade igår... Mumsigt! 

Vi hörs, kram 


I need some more of you.

Hej på er, hoppas allt är bra med er! 

Åker inte till T av privata anledningar så jag sitter och bara pratar med fina vänner och tar det lugnt, fick gjort provet och har börjat med inlämningen så resten av kvällen skall spenderas i sängen framför några bra filmer. 
Åker till Kinna imorgon 12:23 så jag har inte direkt någon tid att passa och stressa inför vilket är skönt. 

Jag har förberett några inlägg som kommer imorgon eftersom jag inte kommer kunna uppdatera så det får ni inte missa. 

Vi hörs, kram 



Så mycket bättre nu.

Precis varit ner och ätit middag med familjen och nu efter massa mat i magen känner jag mig lite piggare och helt klart mycket mer fokuserad.

Har dessutom pratat med pappa om biologiska psykologin och det fick mig att inse att mycket faktiskt har fastnat, jag har ju nämligen sådan tur att pappa har läst både psykologi och medicin så han kan hjälpa mig nu när jag behöver lite hjälp, vilket är super bra!

Nu skall jag plugga klart de sista sidorna, göra ett prov och sedan börja kolla lite på uppdraget.
Väskan är inte packad dessvärre så det kanske är bäst att jag byter om från myskläder och packar väskan nu så att jag slipper stressa med det fem sekunder innan jag skall hoppa på en buss ;)

Behöver jag säga att jag är super taggad på att åka till Ullared imorgon med Therese? För jag är verkligen jätte peppad, skall bli så roligt och jag hoppas att jag hittar lite snyggt iallafall!
Kommer en lista med saker jag har tänkt titta på när jag är där och så får vi se vad jag kommer hem med, är ju ganska svårt att bestämma vad exakt man skall köpa eftersom man inte helt hundra vet om dem kommer ha det den gången man väl åker dit, men jag har lite saker jag måste köpa som jag vet att dem brukar ha :)

Vi hörs, kram.

Bjuder på två fina bilder (sitter vid Alex data nämligen)

 


Här ser ni även hur jag har klippt mig, lite iallafall ;) 

Tungt

Shit vilket tungt kapitel jag är inne på i psykologin nu, jag hänger med och fattar väl en helt del men usch, ingenting kommer ha satt sig i min redan fulla hjärna...   

Dessutom reglerar inte RAS nivåerna rätt och min vilja är inte tillräckligt stark för att göra något åt det. Haha jag läser biologiskt psykologi just nu för er som undrar. 
Har ca 17 sidor kvar att läsa, så det är bara att kämpa på men först skall jag fixa i ordning mig lite och packa lilla väskan så att jag är klar för ikväll. 

Vi hörs! 



Andra oktober tvåtusenfjorton

God middag fina ni, jag var helt övertygad om att jag hade bloggat imorse men jag måste helt enkelt ha glömt av det, har ont i huvudet och är lite lagom seg idag så jag skyller på det ;)

Jag vaknade 06:30 imorse och var jätte pigg, låg kvar i sängen tills klockan var sju och Malin och Ida skulle upp, tvingade i mig lite yoghurt och sedan klippte jag mitt hår, så nu har jag väl lite av en frisyr iallafall. 
Duschade, rakade benen och tvättade håret innan jag gick ner och gjorde bananplättar till "ordentlig" frukost. 

Pappa kom hem runt halv tolv så satt och pratade med honom lite innan jag återvände till mitt rum för att fortsätta att plugga. 
Just nu får jag inte gjort riktigt så mycket som jag vill men jag är verkligen helt slut i huvudet, vet inte varför men jag hoppas innerligt att det går över snart! 

Nu skall jag plugga några timmar till och sedan göra mig i ordning så att jag är redo att hoppa på en buss till T så fort han hör av sig, Puss! 


Home

Kom hem för nästan en timma sedan efter att ha ätit varma mackor och haft tjejsnack med min fina vän som alltid får allt att kännas lite lättare :) 

Nu har jag pratat med pappa och är redo för sängen, men först skall jag sitta och prata lite med Malin, vi har ju trots allt inte setts sedan igår, haha ;) 

Imorgon skall jag plugga och sedan åker jag till T och sover hos honom, på fredag möter jag upp Therese vid 13 tiden och då drar vi vidare till Ullared, efter Ullared får vi se om jag sover hos Therese eller om jag åker hem efter att vi tittat på Idol tillsammans.
Är lite prat om att gå ut på lördag jag och Therese men det får vi se hur det blir med det eftersom vi skall shoppa loss på Ullared. 
Så ja, det är en bra helg som väntar :D 

Vi hörs imorgon, sov gott! 

Spyker tycker inte riktigt om att vara med på kort... 

October



















Weheartit! 

Kognitiv psykologi

Hallå! 

Sitter uppe och pluggar om kognitiv psykologi just nu, väldigt intressant men jag är helt slut i huvudet så jag vet inte hur mycket som faktiskt fastnar, haha men det är nog en hel del ;) 

Har inte sovit särskilt bra de senaste nätterna så efter mitt godmorgon inlägg somnade jag om och sov i en timma innan jag gick ner och åt frukost. Välbehövligt med lite extra sömn, och jag hoppas att det snart går tillbaka till det vanliga för jag vill kunna sova ordentligt på nätterna, vet inte riktigt varför jag sover dåligt tyvärr... 

Iallafall så skall jag plugga fram till Therese kommer hem vid 18:00 och då skall vi ha riktigt tjejsnack, äta något gott och bara ta det lugnt. Tror det blir så att jag åker hem ikväll, men då blir det ganska sent isåfall. 

Vi hörs. 



Morgonstund.

God morgon, hoppas att ni sovit gott.

Jag ligger fortfarande i sängen och Therese har åkt till jobbet sedan någon timma, jag tänker ligga kvar här en stund till och titta på ett avsnitt OTH innan det är dags att plugga. 

Fick reda på att jag fick C på svenskan så jag är verkligen nöjd, trodde väl att jag skulle få D iallafall så det var ju kul att jag fick högre :) 

Vi hörs mer under dagen, kram 



RSS 2.0