Värdelös helg.

Det här har varit den värsta helgen på så sjukt länge.

Jag gillar inte att klaga på bloggen men känner att ni ska veta varför uppdateringen varit dålig i helgen och varför den kommer vara det den kommande veckan.

I helgen har jag verkligen inte mått bra, vet inte hur många gånger jag har tänkt att jag vill spola tillbaka tiden och hoppa in där jag mådde som bäst och göra om allt igen.
Jag är egentligen lycklig och jag trivs med mitt liv men i lördags orkade jag inte mer helt enkelt.

Människor som jag älskat har sårat mig men för det slutar man inte bry sig, det är klart att jag saknar dem och allt kul vi gjorde ihop. Men i lördags var det värre än vanligt antar jag...

Just nu är jag bara så rädd att förlora de få jag har kvar som jag älskar, och jag insåg väl i lördags att jag snart bara har mig själv kvar. Ingen rolig känsla.

Efter allt som har hänt har jag svårt att låta folk se vem jag är, det är sjukt jobbigt att lita på någon till 100% och jag vågar inte vara den jag egentligen är. Sen har jag också för lätt att förlåta, jag vågar inte erkänna att någon sårar mig och gör att jag mår dåligt längre för jag vill inte mista den.

Jag orkar inte med skolan just nu, vill bara ligga hemma och gömma mig under täcket och försöka glömma allt annat. Anledningen till att jag bytte till Varberg var för att komma bort från allt och för att börja om, något jag insett under helgen är att jag alltid kommer vara sårad, vart jag än är så kommer jag aldrig kunna lita på någon så som jag gjorde innan.

Just nu vill jag inget mer än att bara försvinna för ett tag, men jag ska kämpa och därför kommer bloggen inte direkt prioriteras.

Bloggar när jag känner att jag har något att blogga om, undertiden får ni ha det så himla bra! 

Puss



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0