Varför jag inte är i skolan

Första hemligheten som jag ska avslöja nu är varför jag inte är i skolan, inte allt men en del och resten får ni reda på ikväll vid 18:00

Har mått väldigt dåligt på sistone och det har hänt väldigt mycket, allt har lixom samlats på hög och nu kan jag inte strunta i det längre.
Och som ni kanske vet så går jag hos en psykolog en gång i veckan, och det hjälper faktiskt väldigt mycket.

Iallafall så har jag nu i veckan skrivit på papper och det är nu officiellt att jag har slutat på Ridgymnasiet, jag orkar inte med alla krav och om jag ska vara ärlig var skolan inte ens i närheten av så bra som jag trodde den skulle vara, trivdes helt enkelt inte. Jag har nu sökt till ett distansgymnasium vilket innebär att jag kommer plugga hemifrån eller vart jag vill faktiskt, när jag vill och vart jag vill, vilket är precis vad jag behöver. Jag behöver inte ta mig till och från skolan och jag slipper träffa falska människor som inte bryr sig om mig ett dugg.

Haha och juste, i onsdags när allt blev bestämt och jag hade skrivit på alla papper skulle jag gå ut på min klassgrupp på fb där bara vi elever i min (förra) klass var medlemmar för att skriva att jag från och med då slutat m.m men det visade sig att dem redan hade tagit bort mig från gruppen, kul, också därför jag inte varit så engagerad i bloggen sedan dess för det var väldigt jobbigt och jag kände mig verkligen sviken.
Det var nämligen inte fören i onsdags som jag slutade på skolan så jaja.
Läser någon ifrån min (förra) klass detta så vet ni nu iallafall att jag har slutar nu och inte då när ni tog bort mig från gruppen, jag kommer och hämtar mina saker någon gång nästa vecka troligtvis så vi ses kanske då. Ha det bra dem kommande åren och hoppas att ni trivs i skolan, Det har varit kul att lära känna er!

Nu vet ni iallafall och ni kommer få reda på mer ikväll, håll utkik!
Runt 18:00 ;)

Puss



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0