Love it!

God morgon!

Gårdagen var mer än bra, herregud den här skolan är Såå jag, jag fattar inte att jag inte tittat på den innan!
Hade en grym dag, lärde känna min mentor Johanna och även dem andra lärarna så klart, pratade med lite andra elever som kom lite här och var i från Sverige, Stockholm, Kiruna och Helsingborg är bara några förslag.

Det var mycket information och jag kommer väl ihåg hälften, just nu antagligen knappt något, haha nej då men huvudet är helt fullt av nya intryck och ny information och jag har haft riktig hemsk huvudvärk sedan typ 12:00 igår som vägrar gå över, men jag antecknade och vi fick lite bra papper.
Johanna kommer även mejla "lite bra att komma ihåg info" så helt körd är jag inte oavsett hur ont i huvudet jag har ;)

Idag skall jag byta lösen och fixa allt sånt på alla 500 sidor som jag skall använda mig av, (egentligen typ 5 sidor men det känns som många...)
Och sedan göra en idrotts uppgift och en uppgift som handlar om hur jag lär mig, därefter skall jag börja kolla igenom kurserna jag skall börja med nu så fort dem är redo på Novo.

Kurserna jag fick är Historia och Filosofi, två ämnen som jag verkligen sett fram emot och längtat efter så jag längtar tills jag kan sätta igång.
Men innan jag börjar med något ur modul 1 så är tanken att jag ska bläddra igenom böckerna lite plus att jag ska läsa om kurserna på hemsidan.

Ja, nu skall jag äta frukost och sedan börja :D

Puss!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0