Att ge till andra

Att ge bort julklappar och presenter tycker jag är mycket roligare än att få, visst det är kul när man får något riktigt fint och från någon man tycker om men det är mycket roligare att planera och fixa och dona inför någons present. 

Mest nöjd iår är jag över Lenas julklapp, hihi, jag är bäst på överraskningar. 
Ni förstår, allt Lena hade önskat sig var en stekpanna (hon är 14 år...), jag och Malin köper alltid något tillsammans till Lena och vi tyckte det var lite tråkigt först att ge henne en stekpanna men sedan kom jag på en grym grej! 

Först fick hon öppna ett litet paket, det var en glasburk med början till pannkakssmet i och så stod det "tillsätt 3 1/2 dl mjölk och din nästa julklapp" på en lapp som vi knutit runt burken.
I nästa paket låg en stekpanna, hon blev rätt glad kan jag säga ;) 
Sist och absolut inte minst fick hon ett papper där det stod att hon skulle leta upp ett antal lappar och samla på sig fyra grejer för att sedan kunna hitta sin julklapp. Hon skulle leta upp ett par glasögon, en stege, en nyckel och en ficklampa, tillslut skulle hon hitta den låsta dörren. Väl inne i Alex rum fick hon ledtråden Fågel, därav stegen, vi hade även mörklagt hela rummet och tagit ut glödlamporna, därav ficklampan. 

Uppe på Alex ena hylla hittade hon en lapp invirad i snöre, på den stod det att hon skall få göra en egen kokbok
Hon får alltså 30 fotograferingar och 30 renskrivningar i julklapp och själva boken i födelsedagspresent. Så nu skall hon bara bestämma vilka 30 recept hon vill ha med i boken och sedan är det bara att sätta igång :) 

Skall bli så kul att göra en kokbok tillsammans med Lena! Och den kommer bli grymt bra! :D 

Malin fick ett par helt grymma hörlurar, ångrar faktiskt att jag inte passade på och köpte ett par likadana när vi väl var på Ullared, menmen. Sedan fick hon en parfym också. 

Ida fick ett par likadana hörlurar som Malin fast i annan färg, dessutom fick hon en liten väsk liknande grej till mobilen, det är en blandning utav halsband och mobilskydd... Typ ;) 

Alex fick en träningsgrej och en liten skojgrej, en boll som förhindrar musarm eftersom han sitter vid datan så mycket och allt han önskade sig hade med datan att göra ;) 

Pappa fick en tavla och en film, skall skriva om filmen i ett annat inlägg för den var verkligen bra! 

Mamma fick en elvisp, mormor fick en bok som Måns Kallentoft skrivit och sist men inte minst så fick Therese badsalt, en hudkräm, en kroppspeeling och ett nagellack :) 

Gav ni bort några grejer i julklapp som ni är riktigt stolta över? 

Puss

Min födelsedagstårta, maräng, grädde, banan och smält choklad. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0