Detta recept är gjort för 60 st portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
• Smält kokosfettet i en kastrull. Hacka chokladen grovt och lägg ner i kokosfettet, rör kraftigt tills chokladen är smält.
• Häll upp smeten i formarna med hjälp av en tillbringare. Låt dem stå kallt tills de stelnat.
Tips
Smaksättningar:Konjak eller rom.1 tsk rivet apelsinskal (till 60 st).1/2 tsk nymald kardemumma (till 60 st).Pepparmintsarom efter smak.
När jag gjorde så blev det exakt 80 stycken och inte 60 stycken som det står i receptet men det kanske är olika.
Var lite klurigt att få i chokladen i formarna men med lite hjälp från pappa gick det galant. Pappa höll i en tratt över varje form och så hällde jag chokladen i tratten, ett litet tips!
Jag som skriver heter Emma Palmgren och kommer skiva om allt mellan himmel och jord.
Kommer handla om mitt liv, foto, djur men också om att gå på ett distansgymnasium.
Jag har varit med om mycket i mitt liv och mått väldigt dåligt, nu börjar jag må bättre och ni kommer både få följa mina bra och dåliga dagar.
Följ mig på Instagram : Emmaismeeaa
Har ni några frågor är det bara att kommentera, puss