Julklappar

En tradition i familjen Palmgren är att vi dagen innan julafton sitter och slår in julklappar till en person i taget, just nu är det till mig dem slår in så jag sitter nere i soffan och myser med Spyker. När vi är klara med dem paketen slår mamma och pappa in lite julklappar själva så att det blir ett lite mer överraskningar dagen efter, det roligaste är ju faktiskt att gå runt och visa vad man fått för resten av familjen :) 

I år kommer det inte ligga några paket under julgranen direkt på morgonen av två anledningar, dålig ekonomi men också för att vi börjar bli äldre. Tidigare år har de paketen innehållit de kläder vi skall ha på oss under dagen, en riktig tradition då vi har haft det så så länge jag kan minnas men jag förstår ju anledningarna till varför vi inte har det i år. Nu är det också roligt att få välja själv vad man skall ha på sig, tror det får bli en utav mina nya svarta klänningar.. Hm skall titta runt lite vad jag har att välja mellan :) 

Karin ligger på sjukhus (vet inte om hon fått komma hem än) så vi var där och mockade alla boxar och fixade allt själva, vi har riktigt kommit in i vad som skall göras och i vilken ordningen så det tog inte alls mycket längre tid än när vi bara gör till två hästar. Kul när alla samarbetar :) 

Imorgon kan det hända att vi skall åka dit och släppa ut alla hästarna och efter det blir det att börja fixa inför att morbror med familj kommer hit vid tre innan Kalle anka börjar :D älskar julen, men jag måste säga att det inte är samma sak sedan morfar gick bort och mormor sålde huset där jag firat jul i hela mitt liv. 

I år kommer inte mormor till oss på julafton utan dagen efter, sjukt konstigt men hon skall till min andra morbror med familj och fira jul för första gången sedan dem började fira själva, så jag förstår ju men det känns ändå konstigt ;) 

Nu skall jag upp och slå in julklappar till pappa. 

Puss

Mina tomtesockor är på ;) 
Paket högen växer och växer ;) 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0