Onsdag

God dag på er! 

Usch, igår när jag gick och la mig sträckte jag mig i nacken, kunde knappt röra vänstra sidan av kroppen utan att jag ville skrika av smärta. Som tur var låg ju Ida på en madrass på golvet så hon kunde massera mig lite lätt och då blev det som tur var lite bättre. Sov ju inte bra däremot eftersom jag var tvungen att ligga rakt med nacken så att det inte skulle göra ont men vaknade ändå upp piggare än på länge! 

Låg i soffan och tittade på julkalendern med Ida, hon åt frukost och så medans Malin duschade och när Ida hade gått till bussen och Malin satt i soffan och väntade på att Hanna skulle hämta henne vid halv tio somnade jag lite lätt, så himla skönt att bara falla in i sömn utan att behöva tvinga sig att somna.

När Malin gick tittade jag på gårkvällens PH, grymt beroende framkallande serie som jag förövrigt tycker är ganska bra, faktiskt. Började titta med öppet sinne då jag aldrig tittat på PH förut så jag visste liksom inte vad som väntade mig, sen tycker jag det är löjligt att lyssna på alla andras åsikter, alla tycker ju trotts allt olika. Men ja, det får helt klart godkänt från mig. 

Nu har Spyker fått sig en längre promenad, jag har även försökt tända pannan men gick inte så bra (vedpanna som ger oss varmvatten) så jag får köra på elpatron tills någon som kan få eld på veden kommer hem. Duktig Emma ;) 

Idag skall jag göra klart samhällen, möjligtvis att jag behöver lite utav morgondagen på mig också, usch, jag har skjutit upp det så länge nu för att jag mått så dåligt psykiskt att jag inte ens vill tänka på det, men jag måste få gjort det nu! 

Vi hörs senare. 

Gammal bild, men kan lova att det såg likadant ut idag ;) 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0