SNÖ!!!

Åh vad det snöar ute, så himla mysigt! Just nu åskar och blixtrar det vilket också är mysigt, det mysigaste som finns är antingen att sitta inne medans det regnar, åskar och blixtrar ute, strömmen får också gärna gå, eller att det är snö och kallt ute och så sitta inne med varm oboy framför en tänd brasa. Mmmh kärlek<3 

Var och tog in hästarna lite tidigare idag och alla var ovanligt mysiga, Celika ville pussas och gosa och Rullan var också lite extra mysig. Även Bamse var ovanligt mysig och kom fram det första han gjorde i hagen och ville att jag skulle kli och klappa. Så härligt en sån här regnig (då regnade det) och kylig kväll! :) 

Uppdraget är snart klart, har diskuterat med pappa så imorgon klarar jag mig själv och kan då göra klart allt. 

Åh, jag har även spelat The Sims idag, såå himla roligt och det var länge sen nu, helt klart det roligaste data spelet! 
Innan när jag var yngre var det roligaste att göra ny familj och bygga nytt hus och så börja om varenda gång, alltså aldrig spela vidare på samma familj, nu tycker jag däremot att det roligaste är att göra två vuxna av olika kön och sedan bygga ett hus och så bygga upp familjen från noll lixom. Är också kul att avla fram fina hundar och nja... Katter ibland. 
Skulle inte bli ledsen om jag fick flera The Sims spel i julklapp, både Sims två och tre extra spel skulle funka... Hehe he ;) 

Nu skall jag kolla på film eller något, kanske skulle ta och gå upp och läsa Fatta eld? Hm, återstår att se. Suger att PH bara går måndag till onsdag... 

Vi hörs, puss



Söta och blöta hästar ;) 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0