Måndag

Härligt väder ute idag också, men idag har jag däremot tänkt ta det lugnt med solen, jag bränner mig aldrig men det skadar inte att ta det lugnt :)

Jag har däremot tänk tvinga någon att hjälpa mig att städa i stallet, sopa rent i boxarna m.m
Hästarna är ju ändå inte hemma så stallet står ju tomt och då kan jag passa på att göra det fint inför när dem kommer hem.
Annars får jag väl göra det själv ;)

För övrigt så händer ingenting alls idag, Ida är med mamma och jobbar så det är iallafall ovanligt lugnt här hemma, haha.

Fick en kommentar från någon vid namn Lena som jag tänkte svara på, jag har redan skrivit om det tidigare men folk verkar ha svårt att läsa allt och bara det dom vill se vilket gör mig riktigt irriterad.

Kommentar: Det är blir ju inte sommarLOV för dig utan bara sommar då du varken jobbar eller studerar!!!

Svar: Jag har redan skrivit om det en gång och det jag skrev var att jag egentligen har haft "lov" ett bra tag nu men att jag har sommarlov nu när mina syskon har det.
Sen ska jag ju börja plugga igen efter Mitt sommarlov.

Sen är ju grejen den att jag inte har haft "lov" utan jag har varit sjukskriven och sedan valt att hoppa av skolan för att jag mått så dåligt, och det är riktigt respektlöst hur vissa av er läsare väljer att se det som att jag varit hemma för skojs skull.
Jag har Inte valt att må dåligt och jag gör verkligen så mycket jag orkar.
Det märks att ni inte har en aning om vad depression är för något och att ni inte ens är intresserade av att ta reda på det.

Jag har därför tänkt skriva ihop ett inlägg som kommer upp om en stund där jag berättar om depression och hur jag har haft och upplevt det.

Jag är mig själv på min blogg, ni lär känna mig och vet nästan allt om mig, att då få kommentarer från okända människor som klankar ner på något som jag valt att inte skriva lika mycket om det är ju bara helt Sjukt!

Hur rolig hade min blogg varit på en skala ett till tio om det varit tvärt om? Att allt handlade om hur dåligt jag mår och att det bara kom något inlägg då och då som handlade om något positivt, då hade varken jag eller ni orkar gå in på denna blogg.

Vi hörs strax, puss



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0