Händelserik förmiddag....

Jodå, hjärtklappning och panik har jag upplevt idag, pappa väckte nämligen mig lite över sju och sa att Rickard hade ring (Karin åkte till Berlin imorse vid sex) och sagt att sex av åtta hästar rymt upp till hästgården på andra sidan vägen.
Var ju bara att slänga på sig kläder och åka bort, fick ju först åka ner till stallet för att hämta grimmor och grimmskaft men sedan åkte vi upp till gården.

Till våran förvåning stod alla hästarna i en utav hagarna och åt gott hö så det var ju bara att ta en häst i varsin hand och börja gå hemåt.
Det var nämligen jag, mamma och pappa som åkte så vi slapp gå fram och tillbaka.

Vi fick ju laga staket då det visade sig vara helt uppslitet på ens sidan, tråden låg ut på vägen och man kunde se fina hovavtryck hur hästarna sprungit.
Vi och grannarna gissar på att dem blivit skrämda av en älg, dem var inte alls intresserade av att gå dit ner och det tog ett bra tag innan dem vågade lämna grinden. Men vad vet vi ;)

Iallafall så kom vi nästan precis hem, deras hund ska bo hos oss tills Karin kommer hem då Rickard som sagt sitter i rullstol så vi har gått hem med henne och Spyker.
Dem sköter sig jätte bra men det är ovant att ha en stor hund hemma.

Nu ska jag äta frukost eftersom jag aldrig hann göra det i morse. Puss!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0