ready to fight

Efter min super goda frukost tog jag, Alex och Spyker en promenad, Alex är hemma och sjuk men en promenad fick jag honom att följa med på ;)
Gick en runda upp i skogen och jäklar min rumpa alltså... Nästan precis när man kommit upp i skogen är det en låång och brant uppförsbacke som dessutom är väldigt stenig och jodå min rumpa och mina lår tyckte det var jätte kul...
Sista biten hem, ute på vägen började det regn, var däremot bara skönt då det var ganska kvavt och varmt, och som tur var var det inte lång hem så vi överlevde ;)

Har planerat in att börja träna nu igen, kroppen protesterade ju för någon månad sedan och sedan dess har jag verkligen tagit det lugnt, men det känns att jag har tappat allt jag hade byggt upp innan dess, men det är bara att börja om och le!

Förövrigt så längtar jag till på lördag, då skall nämligen hela familjen plus mormor till Danmark över dagen, var något erbjudande så det kostade bara 29 kr per person, tur och retur med färjan så vi bokade direkt när vi såg det.
Hinner gå i Danmark i någon timme och då ska jag passa på att ta massa kort, hoppas att vädret är på våran sida bara :)

Nu skall jag fortsätta städa och sedan träna, puss



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0