18 vintrar

Den 28 december fyller lilla jag arton år, rätt sjukt egentligen och det skall bli riktigt grymt :) 

Iallafall så har jag tänkt lite på vad jag önskar mig och varför inte dela med mig av det här? Är egentligen bara en sak jag önskar mig men kan ju berätta lite mer utförligt här på bloggen :)

• Pengar till tatuering och resa 

Har en tatuering som jag helt har bestämt att jag vill göra, sjukt snygg och beskriver verkligen mig. Håller den hemlig tills den sitter på min kropp men jag älskar den. Har sedan några tankar på några andra jag vill göra, den första jag skrev om är ganska stor medans dem jag funderar på är lite mindre så det kanske är bättre att ta en av dem mindre som första tatuering? Återstår att se hur det blir ;) 

Sedan är tanken att jag och Malin skall åka till London över en helg nästa år så då önskar jag mig pengar till det. Skall även prata med mormor om hon kanske vill resa någonstans med mig. Sedan skulle det vara kul att resa med Therese också men allt löser sig med tiden tror ju jag :) 

Tanken jag har i huvudet är att jag skall börja söka lite jobb och så nu när jag fyller arton, plugget går ju bra och jag känner nu att jag skulle hinna med att jobba någon helg då och då och kanske eftermiddagar och kvällar eller något.
Har faktiskt redan fått ett jobb erbjudande men vi får se hur det blir :)

Jag absolut hatar att fylla år så nära julafton, visst det är mysigt men det gör att jag aldrig riktigt fått en ordentlig födelsedag, folk har alltid skjutit samman den med julafton och det är inte kul. Jag minns när jag var lite yngre och man köpte både julklappar och födelsedagspresenter till sina kompisar men utan att ha så där stora kalas som man hade när man var ännu yngre, jag fick alltid bara en present och så kommentaren "din födelsedag är ju så nära julafton så du får bara en present" 
Haha och nej, jag skriver inte detta för att hänga ut någon eller för att få någon att må dåligt, jag är inte sån som är arg för saker i flera år utan med detta menar jag bara att det hade varit kul att bli behandlad som alla andra, dem som fyller år med lite fler dagar mellan julafton och födelsedagen, i framtiden ;) 

Så i stora drag önskar jag mig bara pengar i födelsedagspresent. 

Kommer ett inlägg sedan med grejer jag önskar mig i julklapp :) 

Puss 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0