Can you love me again? Can I love you again?

Tjäna! 

Dagen rullar på, har fixat massa inlägg som nu ligger i utkast här på bloggen och bara väntar på att få en passande bild till, jag har jobbat engelska och kommit en bra bit in på modul två och så har jag bakat kladdkaka med havregryn i. 

Nu sitter jag och chillar, kollar runt på bloggar och lyssnar på musik bara. 

Ikväll skall jag kanske kolla på film kanske läsa lite i min bok och kanske titta på CM, har lite olika alternativ så allt beror på hur mycket tid jag har ledigt ikväll, inte för att jag har några direkta planer men jag skall till hästarna vid halv åtta och så ;) 

Fick föresten en förfrågan av dem vi köpte hö av innan om jag kunde komma med mina små pälsbollar och ha ponnyridning på lördag för en liten slant då dem skall ha släktkalas, sa självklart ja men dum som jag var glömde jag att jag skall vara i kyrkan från 11:00 till sent på kvällen eftersom det är konsert, så fick tyvärr säga att jag inte kunde. 
Lite segt men sånt är livet, mamma och dem funderade på att åka istället för mig men det kommer bli väldigt tajt då dem skall vara i kyrkan och lyssna på mig vid 17:00.. Så det var bara att säga att vi inte kan. 

Nu skall jag återvända till att babbla med Malin och kolla bloggar :) 

Puss! 

Kommer bättre bild på kakan imorgon :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0