7 - Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Jag skriver ner allt jag kommer att tänka på och skulle det hända i verkligheten (håller tummarna) får vi väl se hur långt pengarna räcker :) 

Först och främst skulle jag betala av alla mammas och pappas skulder, sedan skulle jag sätta in massa pengar på mitt och mina syskons sparkonton som vi får när vi fyller arton och sedan skulle jag köpa ett hus och en bil (en vit BMW, hehehe... ) till familjen. 

Jag skulle skapa olika bankkonton och döpa dem till olika saker, mat - får vi ont om pengar och behöver köpa mat tas det från det kontot, huset - skulle vi få ont om pengar och behöver betala el m.m skulle vi ta pengar från det kontot och så vidare... 

Tanken är alltså att det mesta av pengarna skulle gå till nödvändiga saker, självklart skulle jag tagit med familjen till tex Ullared och låtit dem köpa precis vad dem vill men sedan skulle jag spara allt. Vinsten skulle bli som en livlina ifall de pengar vi får varje månad inte skulle räcka.

Sedan hade jag ju velat resa någon stans, helst med hela familjen men jag hade också lagt undan pengar så att jag kan resa själv någon gång. 
Och sist men inte minst så hade jag velat köpa minst en häst. 

Vad hade du gjort? 

Puss



Bilder från we<3it 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0