Lystring, lystring!

Nu har jag nästan precis kommit hem, ca sju och en halv timma blev det bestående av hårt slit men jääklar vad bra det blev/blir.

Ida och fem andra tonåringar åkte med två pappor i en bil och en lastbil till Ikea för att shoppa järnet. 
Under tiden var det ett gäng som röjde ute i trädgården, eldade m.m och ett gäng som var inne och spacklade, målade och höll på. 

Själv så var jag i det gänget som var inne och fixade, blev lite irriterad i början då vissa tyckte att det var viktigare att det gick fort än att det blev bra och pappa har ju lärt mig och Alex att det är tvärt om som är viktigare, självklart var det viktigt nu att det skulle gå fort men ibörjan var det lite för mycket fokus på tiden än på kvaliten av arbetet... 
Men det blev som tur var bättre sen när dem insåg att jag och Alex faktiskt hade faft rätt... 

Fikade en gång vid tolv och så åt vi frallor och kakor vid två när dem komit tillbaka från Ikea. 
Tack röda korset för erat bidrag! 

Nu är vardagsrummet "klart", soffan, mattan, borden, stolarna och lamporna är uppe men tror det skall finslipas lite. 

Imorgon är det bara att köra järnet igen, jag och Alex åker dit medans dem andra är i kyrkan och så kommer dem andra och hjälper till sen, så samlingen är klockan elva. 
Då skall pysselrummet målas och även en vägg ute i "vardagsrummet" skall målas en gång till. Tror även köket skall målas men det återstår att se. 

Har lite grejer jag skall ta med mig hemifrån som dem skall få, typ som tidningar och lite annat smått och gott, även en klocka och så.

Är det någon som läser som bor i närheten av Sätila och som har vit färg, möbler, vitvaror m.m som bara står och skräpar och som ni vill bli av med så är ni hjärtligt välkomna till "Bruna Villan". 
Böcker, filmer, spel, tv, Playstation m.m uppskattas! 

Ni kan mejla mig på [email protected] med det ni skulle vilja ge bort så kollar jag vad som behövs och vad som är av intresse. 

Kram 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0