Tonight is my night

Hallå på er! 

Såg att ni var väldigt många som tittat in här under dagen, väldigt kul :D 

Min dag har varit riktigt bra, så det hoppas jag att eran också varit. 
Först kom Peter, Petra och Lisa hit, vi började fika och satt och pratade när Jennifer ringde och sa att hon var påväg så en stund senare kom hon och mormor hit, Super kul :) 

Vi åt faktiskt bara hemmabakat fika, drömmar, bullar, kokostoppar, tigerkaka och sedan en kaka som mormor hade bakat och tagit med sig, sjukt gott iallafall. 

När dem åkt hem fixade vi oss lite och sedan åkte vi till kyrkan, hade jätte ont i huvudet och var bara allmänt trött på allt så jag följde med för att få lugn och när jag gick ut ut kyrkan kände jag mig lugnare än vad jag gjort på länge. 
Var glad att det släppte så nu hoppas jag att jag kan få sova ordentligt inatt.

Väl hemma igen så åt vi varma mackor med tung tunt stekt kött, blev väldigt gott, speciellt när man doppade det i min favorit sås nämligen peppar sås, så det rekommenderar jag ;) 

Nu är Samhäll modul 1 äntligen klar och inskickad så imorgon blir det engelska för fulla muggar, behöver köra järnet för att hinna klart till på tisdag... 

Har lite tankar på inlägg som jag skall börja pilla med nu och så skall jag göra klart dem imorgon på morgonen så att ni har något att läsa om nu när jag kommer behöva fokusera på plugget fram till på onsdag. 

Vi hörs :) 

Sov gott!

Fotograf: Ida Palmgren
Kamera: Nikon d40 
Copyright 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0