Bäst eyeliner

För någon vecka sedan köpte mamma lite produkter från Oriflame, jag fick två olika eyeliner som jag nu har hunnit testa några gånger och tänkte därför dela med mig av mina tankar till er :) 

Den första är en puder eyeliner, alltså typ som en ögonskugga i konsistensen men på pensel. Jag älskar färgen och att den inte blir så "vass" utan det ser enkelt men snyggt ut. Jätte lätt att applicera men en nackdel är att den kladdar av sig på ögonlocket när man kollar neråt m.m 

Den kostar 89 kr och finns i tre olika färger och jag har färgen grå. Är absolut nöjd så den rekommenderar jag er om ni letar efter något mjukt men ändå inramande. 

Får **** stjärnor utav ***** (4/5) 

http://se.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=26566 Här är en länk till eyelinern :) 




Den andra eyelinern jag fick är en blöt eyeliner, och trots att den bara kostar 29 kr är det den bästa eyelinern jag någonsin använt, penseln är lagom tunn, torkar fort, den är liten vilket gör att den är lätt att ta med i handväskan på festen m.m, lätt att ta bort och den blir inte torr och "tung" när den torkar. Vet inte hur jag skall förklara den, men jag kommer aldrig kunna använda mig av någon annan och jag kan absolut inte komma på något negativt om den. 

Jag älskar den och den är utan tvekan min favorit produkt i sminkväskan, rekommenderar den verkligen! 

Här är en länk till sida med eyelinern:      
http://se.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=20437




Kram 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0