Fredag

Haft en riktigt bra dag än så länge, tog sov morgon till nio då pappa var ledig idag och därför kunde väcka Ida och ta hand om Spyker. 
Pluggade och sedan vid tolv kom mormor på besök, vi fikade och pratade medans Alex och pappa hjälptes åt att fixa mormors data :) 

Så nu är jag helt klar med modul 3 i historia, fick bara E på förra inlämningen så idag tänkte jag på lärarens kommentarer och så får jag se hur det går helt enkelt. Men jag blev nöjd, handlade om demokratins uppkomst i Sverige och Europa vilket jag aldrig läst så insatt om innan så jag kunde ju typ bara hälften, men det kändes som sagt bra :) 

När mormor åkte satte vi oss och fixade inför i morgon, har kollat igenom spökhistorier, skrivit namnlappar, pappa har gjort en Grymt, otroligt, sjukt, snygg gravsten gjord av kartong som nu ser ut att vara gjord av sten, helt sjukt vad grym pappa är! :o
Jag har även bakat "äckliga" muffins, blev tigerkaka muffins med rosa, grön och svart karamellfärg, sjukt häftiga och obehagliga ;) 

Om en stund åker vi till hästarna och sedan blir det idol :) 

Imorgon är det fullt ös medvetslös som gäller, skall sminka ca 10 personer, ordna hela huset, göra tårta, göra spök marshmallows och fixa i trädgården, men vi har läget under kontroll och kalaset börjar inte förens 18:00 så det är lugnt. Kommer bli sjukt bra och jag kommer uppdatera er så gott jag kan undertiden :) 

Vi hörs, Puss!





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0