Grym dag!

Hallå! 

Shit vilken "stressig" och rolig dag det varit! Är helt slut i huvudet och orkar knappt skriva detta, så jag skall fatta mig kort :) 

Alex var elak clown, Malin var en docka, Hanna var marionett docka som satt fast med trådar i taket, pappa spelade läskig musik på pianot och skrämdes nere i källaren, Emil och David skrämde dem ut och sedan i källaren. Mamma lagade mat och så medans jag sprang runt och gjorde Allt möjligt, läste spökhistorier, serverade mat och tårta, la fram godis, chips och choklad, och var deras hjälpreda typ ;) 

Dem blev 12 stycken sammanlagt då två stycken inte kom, och ljudnivån var helt otrolig, lät som att vi hade minst femtio ungar i huset som sprang, skrek och slogs men dem hade riktigt kul iallafall! 

Tror sammanlagt fyra stycken grät för att dem var så rädda men efter att dem fått gå spökrundan med lamporna tända så lugnade dem ner sig, känns fel att säga det men vi lyckades verkligen med att skrämma livet ur dem. 

Nu är alla här hemma heeeelt döda, och jag har tänkt slappa ett tag, kanske kolla på film och sedan sova. Är inte trött men bara helt död. 

Vi hörs, tog inte jätte många bilder men här kommer några :)









Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0