Storm

God morgon gott folk :) 

Måndag och ny vecka, känns super med lov trots att det kommer innehålla lite plugg. Vad gör ni denna veckan då, jobbar, är i skolan eller har ni också lov? 

Nu har jag gått upp, efter för få timmars sömn, Spyker vägrade nämligen sova nu på morgonen när mamma och pappa åkt så han låg bara och gnällde och jag som hade legat uppe till tre och tittar på Grey's anatomy lixom...
Grät som en liten barnunge dessutom, säsongsavslutet mellan säsong åtta och säsong nio var fruktansvärt, och när jag säger att jag grät menar jag inte bara en lite fin tår utan jag låg verkligen i soffan och stor lipade, Malin skrattade lite åt mig... Haha men så får det vara ;) 

Nu skall jag ställa mig och baka scones, bara jag vaken så dem andra får nybakat bröd till frukost. Mysigt. 
Är dessutom storm ute, inte så jätte farligt än men om den blir så stor och hämska som alla säger så är det här bara början. I det här stadiet är det bara mysigt och jag kan tänka mig att några av dem kommande stegen är mysiga också, som strömavbrott, men jag kan också tänka mig att vissa bara är läskiga. Jaja, vi får vänta och se vad som händer. 

Vi hörs mer under dagen, puss 


Fotograf: Emma Palmgren (jag) 
Kamera: Nikon d40 
Copyright 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0