Vinterjacka!?

Just nu håller jag på och planerar inför vintern, vad jag måste köpa och inte. 

Jag har en varm och go höst jacka, eller ja, jag använder den när som helst iför sig, och så har jag en helt okej varm och go vinterjacka, nackdelen med vinterjackan är att den är kort så nu letar jag efter en ännu varmare och längre jacka... Den skall dessutom inte kosta en förmögenhet men ändå vara snygg så jag letar och letar.
Har hittat en modell som jag tycker om så nu skall jag vara hitta Den jackan, jackan med Det lixom ;) haha väldiga problem... 

Sedan skulle jag behöva minst ett par vinter skor, helst två, ett par snygga som jag kan använda till vardags utan att frysa tårna av mig och ett par som är helt okej snygga men som är riktigt varma och bekväma som jag kan använda en heldag ute i snön med familjen, ett par slit och släng skor typ. 
Det är bara att leta på för snart är det varmare skor som gäller :) 

Dessutom, redan innan jag rakade av mig håret hade jag väldigt mycket problem med mina öron, vinden och kylan kunde ställa till väldiga problem och nu utan hår som kan skydda lite har jag redan märkt av det om det blåser lite för mycket, jag har en mössa men måste utan tvekan köpa en tjockare och varmare om jag inte skall dö i vinter. 

Har ni något ni måste införskaffa inför vintern? :) 

Puss 






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0