I'm fine

God kväll kära ni! 

Varit en händelserik och slitsam dag idag, iallafall om man har feber och är vrål förkyld som jag är...

Var hos hästarna imorse och pysslade med dem, klippte manar, svansar och borstade dem. Super mysigt och välbehövligt kan jag säga ;)
Efter det var jag, mamma och Ida och kollade på Dressyria i Hulta, fina hästar men förövrigt var jag inte glatt överraskad... Men smaken är som baken :) 
Stannade bara i en timma för mer än så orkade jag inte, kände mig sämre och tröttare med tiden.
Så då åkte vi och lämnade tillbaka filmerna på hemmakväll och sedan handlade vi mat. 

Idag blev det fondue och massa gott tillbehör, var riktigt länge sen vi åt fondue och det är ju så gudomligt gott, till er som aldrig ätit det...  gör det!

Innan och efter maten har vi även planerat Idas födelsedags kalas och mohahaha vad grymt det kommer bli!! Min dröm går äntligen i uppfyllelse  ;) 
Haha nej, men det kommer bli helt awesome, ni kommer få veta mer om det senare men inte riktigt än ;) 

Vi skulle även och hjälpa Karin ta in hästarna, så jag, Ida och pappa hoppade in i bilen runt åtta. Tror ni inte vi hade världens otur?! Visst det gick bra med oss men precis innan Sätila kommer det två rådjur springandes över vägen, nummer 1 hinner springa förbi men nummer 2 hade inte lika tur... Det gick bra med oss i bilen och bilen har bara lite mindre skador, men jäklar vad läskigt det var. Blev helt chockad, har aldrig krockat med något innan så att sitta i framsätet och se allt i slowmotion var inte så jäkla kul. Iallafall så ringde jag mamma och så fick hon ringa runt och fixa allt som hade med rådjuret att göra så att vi kunde åka vidare till hästarna. 

Nu är hästarna inne, vi är hemma välbehållna och jag har tagit tabletter, nässprej och är redo för sängen. 

Imorgon börjar pappa skolan för första gången på fleera år, själv skall jag ringa min mentor och säga att jag är sjuk så att jag inte kommer kunna jobba på full fart imorgon och iallafall tisdag, kommer jobba så gott jag kan men seriöst jag är helt bort... Men det blir bra ändå :) 

Nu skall jag kolla runt lite på nätet och sedan sova, puss 


En ung och bekymmerslös liten Emma... Undra om mitt hår kommer få samma hårfärg? Skall bli roligt att se och jag väntar med spänning ;) än så länge är det riktigt ljust men man vet ju aldrig. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0