Svar:

Hejsan! 

Fick en kommentar utav någon vid namn Sandra som jag tänkte svara på. 
Sedan förstår jag inte vad grejen med att skriva så nonchalant och surt är, men det är ju hennes problem ;)  

Kommentar: Du är verkligen alltid sjuk! Har du någon sjukdom eller något som gör att du har dåligt immunförsvar eller?

Svar: Nu var det faktiskt ett bra tag sedan jag var sjuk, sedan är jag förkyld inte direkt sjuk. 
Så om jag hade det då? Hade det varit något fel? Hade jag haft en sjukdom som gjort att jag haft dåligt immunförsvar så hade ju inte det varit mitt fel. 
Så om jag hade haft en sjukdom som gör att jag har dåligt immunförsvar hade det varit okej att jag var sjuk "hela" tiden då? 
Vad gör det dig att jag är förkyld? 

Och nej jag har ingen sjukdom som gör att jag har dåligt immunförsvar, jag har helt enkelt bara det och har haft det så länge jag kan minnas. 

Dessutom så har jag blivit mobbad i i stort sätt hela mitt liv, jag har aldrig riktigt trivts någon stans och då var det mitt sätt att säga att jag mådde dåligt genom att låssas vara sjuk, det var dumt gjort men jag mådde helt enkelt för dåligt för att ta hand om mina problem. 

Nu mår jag kanon, jag går i världens bästa skola som gör att jag slipper gå ut och träffa falska människor som bara får mig att vilja vara sjuk, jag mår bra nu. Jag trivs med mig själv, jag har vuxit som person (jag har ju för fasen vågat raka av mig mitt hår, det hade jag aldrig vågat göra för ett år sedan!?) och idag skulle jag aldrig ljuga varken för mig själv eller inför andra. 

Skillnaden nu är att när jag säger att jag mår dåligt eller är sjuk så är det för att jag mår dåligt eller är sjuk. Och när jag skriver mår dåligt så menar jag tex ha ont i huvudet eller bara vara lite deppig. 

Men iallafall, sköt dig själv istället så mår alla bättre, dessutom går världen inte under för att jag är lite förkyld det kan jag lova :) 

Puss 





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0