Typiskt svenskt

Hej! 

Haha, glömde berätta om något typiskt svenskt som hände mig igår, jag ville bara skratta men jag lyckades tränga bort det ;) 
Det var nämligen så att jag och en man i ca 40 års åldern gick in i en utav busskurerna vid Kinna resecentrum preeeecis samtidigt, typ som om vi hade övat på att röra oss helt exakt samtidigt, så han gjorde en gest att jag skulle sätta mig och då gjorde jag ju det...
Så jag satte mig på ena sida så att han + minst fyra till skulle få plats brevid mig, för jag förstår verkligen inte riktigt grejen med att ta upp en hel bänk själv så att alla andra får stå...
Men ja, han ställde sig så långt bort ifrån mig som bara gick, och så stog han så i ca 30 minuter tills bussen kom... 
Haha asså, va? Ja, det var riktigt kul och väldigt svenskt, funderade på att säga till honom att han faktiskt får sitta bredvid mig och att jag inte är farlig men då hade han väl fått panik x) 

Iallafall så är tvätten uthängd och en ny är på gång, skönt! Jag har tittat på film och Spyker ligger och sover, härlig fredag med andra ord. 

Nu har jag tänkt ställa mig och baka någon kaka, funderar på rulltårta men jag tror det får räcka med en enkel tigerkaka. 

Vi höres! 

PS. Min träningsvärk blir bara värre och värre...






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0