Lunch.

Sitter just nu och äter lite yoghurt samtidigt som jag tittar in här, tiden bara flyger iväg nämligen. 

Pluggandet går framåt men jäklar vad segt det är. Bara att bita i det sura äpplet, är nämligen så att jag hoppade över (sköt upp) att göra proven som man skall göra i vissa moduler och fokuserade på uppdragen och det gör ju att jag nu måste göra dem innan sista uppdraget skall in och innan examinationen nästa vecka. 
Detta gör att jag denna veckan jobbar med en modul per dag när man i vanliga fall har ca en vecka på sig. Som sagt segt men det är bara att köra på och snart är jag klar :) 

Någon här som har haft examination i svenska 2 nyligen som kan ge lite tips på delar man skall fokusera på? Skulle vara guld värt! :D 

Nä nu skall jag sätta fart igen, imorgon går ju några timmar bort eftersom jag skall på intervju så måste köra gärnet idag. 

Kram 



Haha så jag känner inför matte examinationen.... 



Kommentarer
Anonym

Började du inte skolan igen i måndags? Eller har du läst svenska 2 under sommaren eller inte gjort muntan ännu? :)
Jag hade munta i sv 2 precis innan lovet. Satsade på D eftersom jag tycker sv2 är en tung och tråkig kurs, så kan säga vad som kom på min munta (det jag minns).
Det var ganska mycket med epoker, man skulle nämna alla epoker och en känd författare från den och något verk. Jag fick berätta om mitt första uppdrag, första uppgiften tror jag det var. Sedan fick jag berätta om teaterdags (uppgiften man skrev).
Tror inte det var så mycket mer.

När har du munta i matte? Berätta gärna hur den gick till och vad du fick berätta där. :)

Svar: Jo det stämmer, och jag har inte gjort muntan än utan jag gjorde så att jag sköt upp sista modulen och examinationen till denna terminen då jag hade det ganska tufft i slutet där innan lovet :)

Okej, tack så jätte mycket, jag blir alltid lite lugnare när jag hör att någon annan har överlevt det jag snart ska göra, haha ;)

Självklart kommer jag uppdatera här på bloggen när jag gjort matte uppdraget så att det kan hjälpa dig och andra :)
Emma Palmgren

2014-08-20 @ 21:34:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0