Regnar det ute?

Oja, det gör det verkligen! Haha. 

Jag gick upp 09:10 och tog med mig Spyker på en promenad, joggingbyxor och en lite tjockare tröja fick det bli istället för shorts och linne som jag vanligtvis brukar ha. 
Hade kommit nästan halvvägs av vad jag hade tänkt gå när det började ös regna, hela himlen öppnade sig över mig och Spyker och Spyker som hatar regn blev ju helt förskräckt. 
Haha så vi sprang ner till massa träd där vi stod och tog skydd tills regnet vände och kom åt oss ändå ;) 

Spyker kröp i hop som en boll och satt och gnällde tätt in till mina ben och min kofta som var ljusgrå när vi lämnade huset var istället nästan svart. 
Jag bestämde mig för att det inte bara var en skur som skulle gå över inom någon minut och så sprang vi hela vägen hem igen, Spyker som i vanliga fall skall hoppa och busa när man springer fattade varför vi sprang och öste på som en galning med mig bakom. 
Hahaha det måste sett riktigt roligt ut! 

Nu ligger vi iallafall i sängen båda två och torkar, jag var pisseblöt ändå in till trosorna och Spyker... Ja han var också pisseblöt in till trosorna ;) 

Jag har träningsvärk i ryggen, benen och armarna sedan igår, eller ja, jag har träningsvärk typ överallt. 
Däremot gör benhinnorna ont sedan jag sprang och jag kände av lite redan igår när jag joggade... Jag får ta det lite lugn nu ett tag och så får jag hoppas att jag inte håller på och drar upp benhinneinflammationen igen. 

Nu skall jag torka, äta frukost, titta på ett avsnitt utav True Blood, sminka och klä på mig innan bussen till Göteborg går vid tolv tiden. 

Kram 









Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0