15 december

Måndag och den femtonde december idag, tänk att det bara är en vecka kvar till julafton på onsdag, helt sjukt vad tiden går fort! 
På torsdag går jag på jullov och det skall bli skönt, jag har tänkt skumma igenom några matte sidor under lovet och läsa en bok i svenskan men utöver det skall jag faktiskt ha lov och bara ta det lugnt, Malin och Ida får jullov på torsdag och Alex får det på fredag och när pappa får jullov vet jag faktiskt inte.
Innan julafton har vi lite kvar att fixa, skall inhandlas lite fler julklappar och så skall vi köpa julmat och julgodis, vi skall gå på jul på liseberg och så skall vi baka massa julgodis och göra ett pepparkakshus, sedan är det lite kvar att pynta och självklart skall en gran fixas men vi har nog faktiskt läget under kontroll ändå ;) Vi får väl se när allt skall fixas men det löser sig, Liseberg skall vi åka till någon dag nu, bara det inte regnar, vi hade egentligen sagt att vi inte skulle åka fören det kom snö men just nu känns det som att det inte kommer komma någon snö alls tyävrr...
 
Jobbet idag gick bra, jobbade en timma länge eftersom vi inte skall ses förens i januari men det skall bli skönt med lite ledigt också, sedan blir det fullt ös medvetslös igen. 
Nu skall jag tillbringa min kväll och natt i sängen med plugg, behöver få in ett uppdrag innan torsdag så jag skall sätta mig och få gjort det nu... usch orkar inte plugga, men det är bara att köra järnet. 
 
Kram 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0