Mitt i natten.

Det här med ett inlägg mitt i natten börjar bli lite av min grej, det är väl bra att jag uppdaterar men mina sovvanor är kanske lite mindre bra, aja, det är jullov och när skolan startar igen är det tillbaka till mina gamla rutiner, eller så kanske det är bättre med nya rutiner... men det tar vi hand om i januari. 
 
Min dag har varit bra, första julen bara vi barn och pappa och jag måste säga att vi hade det riktigt roligt, mysigt och trevligt, lite ovant att inte vara massa människor runt matbordet, sitta och knö framför Kalle Anka och att golvet är fullt med papper efter att alla öppnat sina klappar, men som sagt, vi klarade oss galant själva. 
Vi har ätit god mat, mycket mat, vi har tittat på kalle anka, sista avsnittet av När karusellerna sover och så har vi tittat på Ensam hemma 2 men även Karl-Bertil Jonssons julafton hann vi med att titta på. Tomten kom och hälsade på och jag tror tomten tycket det var mycket roligare att hälsa på än vad vi tyckte det var roligt att han kom, tyvärr missade pappa tomten precis vilket var lite synd för jag tror dem hade kommit bra överens. 
 
Vi tittade däremot aldrig på Looper, pappas spel installeras nog i skrivandes stund fortfarande så vi skall titta på den imorgon istället och det blir minst lika bra. 
 
Vad gäller imorgon så har jag lite roligheter planerat, utöver att titta på Looper då vill säga, klockan 19 åker jag och Sara och möter upp Emelie och så skall vi förfesta lite innan vi sedan beger oss till Trägår´n, kommer nog bli en riktigt grym kväll, så ja, att fixa mig inför det kommer ju ta upp några timmar av min torsdag med sedan skall jag hinna med att städa, äta julmat och ris á la malta, vi köpte lite julmat inför julafton eftersom det bara skulle vara vi familjen men vi har ändå massa mat kvar, haha jaja, julmat är gott så jag klagar inte. 
Mina favoriter på julbordet är nog skärgårdssill med kokt potatis, muuumsigt, sedan är ju självklart julskinkan en stor favorit. 
 
Nu skall jag titta på ett avsnitt av Under the Dome och sedan sova, kram! 
 
Fotograf: Står på bilden. Emma Palmgren/Anders Palmgren
Kamera: Nikon d40
Copyrigt Familjen Palmgren. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0