Lever livet i solen

Hej på er! 

Det har varit dåligt med uppdatering dem senaste dagarna, förutom dem tidsinställda inläggen då, men dem är ju inte jätte roliga direkt, så nu tittar jag in och uppdaterar er live :) 

Jag och familjen, plus Lenis var på Liseberg i tisdags, det var flera år sedan jag var där på sommaren och åkte så det var riktigt roligt! 
Började dagen med strålande solsken, sedan kom det en liten skur innan det någon timma senare öste ner regn. Hahaha, jag, Alex, Malin och Lena åkte Balder när det började regna som satan, man såg absolut ingenting och vi var helt pisseblöta efteråt, men det var ändå riktigt riktigt roligt!

Som vanlig så blev jag blötast när vi åkte Colorado, vet inte hur jag lyckas men oavsett vilka jag åker med så slutar det alltid med att jag är blötast och att dem andra istortsätt är torra...
Haha, skulle vara roligt att åka med någon som också alltid brukar bli blötast för att se vem som har mest otur, kan lova att jag skulle gå ur båten helt dyngsur. 

Framåt eftermiddagen började jag må riktigt dåligt, mådde jätte illa pågrund av en tryckande, fruktansvärd huvudvärk så mot slutet satt jag mest och tittade på när dem andra åkte, lite surt men jag åkte allt jag ville åka iallafall :) 

Igår var jag, pappa och Ida i Göteborg under dagen och handlade, jag och Ida köpte en present till pappa då han fyller år imorgon och så handlade vi mat. 
På kvällen tog vi alla bussen in till Lygnevi där vi badade innan vi tog bussen hem igen, super mysigt! 

Idag har jag legat ute och solat, förutom när det har blivit för varmt för då har jag legat inne i sängen och tittat på True Blood, är helt fast och kan verkligen inte sluta titta... Har precis påbörjat säsong fyra nu... 

Nu är pappa och campar med ••••••• och vi barn är ensamma hemma, imorgon kommer pappa och hämtar upp oss och så skall vi alla tälta och bada i några dagar (obestämd tid) och det skall verkligen bli super roligt! :D 

Yes, nu skall jag avrunda, blev mer text än jag tänkt mig. Jag har tänkt städa resten utav kvällen, skura golv m.m så vi hörs när vi hörs. 

Kram 






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0