Måndag

Noll inspiration till överskrift så jag passar på att informera er om att det är måndag idag. 

Jag mår sämre idag, allergin är värre och någonting har satt sig på mina lungor, det är jobbigt och tungt att andas och kroppen orkar inte alls med... 
Hela öron, öga, näsa, mun systemet gör ont, rinner och river. 
Dessutom har jag feber, fryser och har ont i huvudet. Ja, jag spyr inte iallafall. 

Det värsta är att jag får sån ångest, jag har massa plugg jag måste göra men just nu orkar jag knappt gå upp för trappan utan att svettas och ha svårt att andas. Ångesten får jag för att jag verkligen måste plugga men det känns helt omöjligt just nu. Fasen också. 

Usch vad jag längtar tills jag blir frisk och allergin går över, ibland är det nämligen svårt att skilja på vad som är vad... 

Ida är ju hemma och sjuk idag, hon är som tur var bättre vilket jag är väldigt glad över. Skulle inte orka gå upp och ner för trappan lika mycket idag. 
Malin är hemma och ska göra dagsverket, hon ska städa och fixa inför konfirmationen på lördag, så jag får väl försöka hjälpa till lite så att hon får gjort någonting iallafall. 

Kollade på The Hunger Games - Catching Fire för första gången igår med Malin... Har undvikit att titta på den då jag verkligen blev helt förtrollad utav ettan och jag ville inte bli besviken utav tvåan, men oj vad fel jag hade! Tvåan var ju minst lika bra som ettan!! 
Däremot är jag glad att jag väntade ändå, för nu slipper jag vänta lika länge på att nästa film skall komma ut ;) 

Efter Hunger Games tittade vi på Mud, en riktigt bra film som jag absolut rekommenderar er att se!
Matthew McConaughey är med i filmen som Mud och detta är nog en utav hans bästa roller, den passar honom som handen i handsken och han gör filmen till något extra. 

Efter dem tittade vi på en konstig men väldigt bra film, Perfect Mothers. En annorlunda film men med riktigt bra skådespelare, enligt min mening iallafall. Jag skulle absolut kunna tänka mig att se den igen men jag kan faktiskt inte rekommendera den till vem som helst, men gillar du lite speciella filmer så kan du nog uppskatta denna. 

Nu ska jag ta och tvinga i mig lite frukost/lunch, är inte alls hungrig men någonting måste jag äta. 

Vi hörs, puss





Kommentarer
dunukärringfårdutaåskärpadig

DU blogga mer , eller så får du smisk.
Ps . tycker om dig.
ha det najs , harbajs.
Tagga danmark.

Svar: Haha din skit unge. Tycker om dig med. Baj baj.
Woho!
Emma Palmgren

2014-05-05 @ 19:32:43


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0