Core, panik, fika.

Core passet gick bra och det kändes riktigt skönt att gå på ett pass igen och bli lite peppad och pressad, har redan bokat in att åka nästa vecka så nu får det bli lite av en lördagstradition att träna Core på lördagsmorgonen. 

Precis när vi kommit upp till affären kom jag däremot på att jag hade glömt påsen med schampo och alla dusch saker och jag kände inte riktigt för att lämna det på gymmet, jag har glömt duschgrejerna innan men då har det bara varit den sista slatten kvar så det har dem bara slängt, men nu var det schampo, balsam och duschkräm som jag köpte för någon dag sedan så det var bara att gå tillbaka... 
Lena stannade kvar i affären och handlade och så kom jag tillbaka efter en stund, vi missade ju självklart den planerade bussen så vi gick omkring i Hemköp och i Nille för att ta bussen en timma senare. 
Lenas bror ringde däremot väldigt lägligt så vi satte oss och fikade med Lenas föräldrar och hennes bror och så släppte dem av mig hemma för en liten stund sedan. 

Nu sitter jag i sängen och väntar på att datan skall bli ledig så jag kan plugga lite, jag har precis smörjt in mig och nu har jag myst ner mig i sängen med Spyker. Skall hjälpa till och städa lite sedan men det orkar jag inte göra än ;) 

Vi hörs, kram 



Tre bilder från imorse :) 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0