Första julklappen öppnad!

Idag har vi varit och handlat första julklappen och dessutom öppnat den redan idag, vi barn fick välja om vi ville ha många små julklappar eller en stor gemensam julklapp och vi kom fram till att vi ville ha en gemensam sak. 
 
Pappa, jag, Malin och Ida lånade en bil och åkte till Sisjön vid 14 tiden, gick till Elgiganten och ut kom vi med en 46 tum tv från Samsung, vi hade planer på att köpa en 50 tums tv till samma pris då det var erbjudande på den men efter att vi tittat runt så fastnade vi för denna och det är vi glada för nu så här efteråt. 
Efter det stannade Malin kvar i bilen med tv:n och så gick vi andra till Coop och handlade mat, vi kom hem igen nästan prick 17:00 och då åkte pappa för att lämna tillbaka bilen och så började vi barn montera ihop och fixa tv:n. När pappa kom hem igen gjorde vi klart det sista, värmde på färdigpizza i ugnen och sedan satt vi framför den nya tv:n och tittade på Dracula Untold, visade sig däremot att alla utom pappa hade sett den och pappa ville gå och lägga sig så vi stängde av istället. 
 
Nu har jag och Ida nästan precis varit ute med Spyker på en promenad och jag har nu tänkt städa mitt rum, orkade inte göra det förut och nu känns det verkligen som att det är dags att få lite ordning och reda på allt, sortera lite viktiga papper, ställa undan skolböcker till kurser som jag redan avslutat m.m
Dessutom skall jag nog ha den gamla tv:n i mitt rum och då måste jag fixa någonstans att ställa den ;)
 
Vi hörs, kram
 
Dåliga mobilbilder med dåligt ljus men ni ser lite ialalfall ;) 
 
Årets första skumtomtar är nu i magen och det känns underbart!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0